PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Xτύπημα σε κάθε αλλαγή ταχύτητας!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
belalis (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye (2007)

Ένταξη: 10 Απρ 2010
Τόπος: Πέλλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Απρ 2010, 09:31:09    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Xτύπημα σε κάθε αλλαγή ταχύτητας!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδιά! Εδώ και 5 μέρες πήρα ένα 207 rallye με 10κ χλμ!!
Κάθε φορά που αλλάζω ταχύτητα ή καλύτερα κάθε φορά που πατάω συμπλέκτη και τον αφήνω ακούω έναν Γδούπο σαν να χτυπάω κάποιον...Πήγα στην αντιπροσωπεία και μου έδειξαν την βάση που βρίσκεται κάτω από το σασμάν όπου και προέρχεται ο θόρυβος αυτός...είπαν οτι δεν είναι τπτ και ότι όλα έτσι είναι! Σε ένα rallye ενός φίλου μου αυτό δεν το πρόσεξα..τι λέτε παιδιά ??? Σε εσάς το έχετε παρατήρησει αυτό?? Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

Ένταξη: 14 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Απρ 2010, 11:11:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα ξεκινας απο εδω πρωτα Arrow http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=59!!! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
spyros_rallye (SPYROS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 20 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Απρ 2010, 12:45:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και εμενα το κανει συχνα πυκνα, οχι συνεχεια ομως και μονο οταν αλλαζω ταχυτητα λιγο ατσαλα..

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Απρ 2010, 12:47:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και σε μένα..
Επιστροφή στην κορυφή
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Δεν έχω τίποτα!! τι καλααά :)

Ένταξη: 21 Ιαν 2007
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Απρ 2010, 12:48:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτη την καραμελα οτι ολοι οι θορυβοι ειναι φυσιολογικοι την εχω βαρεθει.
να πας και να επιμεινεις οτι αν το δικο σου ειναι φυσιολογικο που κανει θορυβο τοτε του φιλου σου που δεν κανει θορυβο πρεπει να εχει προβλημα , αν ειναι να πας του φιλου σου εκει για φτιαξιμο.

και παρε μαζι σου και ενα βαζακι με λιαστες ντοματες να του τις τριψεις στην μουρη και πες του " ελα μωρε φυσιολογικο ειναι ολες οι φατσες ετσι ειναι"

οτι ναναι με κιμα

Read the directions, even if you don’t follow them.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
belalis (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Απρ 2010, 13:43:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η φάση είναι ότι η αντιπρόσωπεια μου λέει οτι είναι φυσιολογικό και όλα τα άλλα συνεργεία μου λένε ότι είναι η βάση κάτω από το σασμάν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Απρ 2010, 14:19:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα βασικά μου το κάνει αυτό από την αρχή που ήταν καινούργιο. Γι'αυτό δεν έδωσα και πολύ σημασία. Σκέφτεσαι καινούργιο αμάξι τι να έχει...Αλλά όντως ίσως είναι καμιά βάση. Πάντως μάλλον στα πιο πολλά έτσι θα κάνει..
Επιστροφή στην κορυφή
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Απρ 2010, 14:21:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

belalis έγραψε:
η φάση είναι ότι η αντιπρόσωπεια μου λέει οτι είναι φυσιολογικό και όλα τα άλλα συνεργεία μου λένε ότι είναι η βάση κάτω από το σασμάν...

το εχουμε πει χιλιες φορες...ψαξε να τα δεις...η βαση ειναι απλα για τα πεταματα..βρες καποιον να στην φτιαξει λιγακι-να στην παντρεψει με καποια αλλη γιατι ακομα περιμενουμε καποια καλη aftermarket που να ειναι plug n play!! Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Απρ 2010, 17:36:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως εμενα δεν εχει κανει ποτε θορυβο και σε αλλαγες 1η-2α κοφτες...ουτε σε φιλου rallye εχω ακουσει ποτε τπτ..... Δεν ειναι φυσιολογικο , το οτι σε καποια παρουσιαζεται συχνα πυκνα δε σημαινει οτι ειναι και normal.....
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Απρ 2010, 20:56:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και εμενα εκανε τους το πηγα 2 φορες...ηταν η βαση κατω για εμενα...για αυτους ηταν τπτ...
αποτελεσμα ηταν να ξεχυλωσω κ την πανω απο την μερια τις μπαταριας κ μετα τις αλλαξαν κ τις 2 γιατι το γκουπ εγινε γκαααααπ
Επιστροφή στην κορυφή
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Απρ 2010, 01:20:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
το γκουπ εγινε γκαααααπ

αστα γιωργο αστα...ειναι κριμα παντως να πεφτεις θυμα ασχετοσυνης ρε φιλε..ξενερωνεις αφανταστα!!ταλαιπωριεσαι αδικα και καμια φορα πληρωνεις και double την ζημια!!

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Απρ 2010, 07:58:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mathanas έγραψε:
Παντως εμενα δεν εχει κανει ποτε θορυβο και σε αλλαγες 1η-2α κοφτες...ουτε σε φιλου rallye εχω ακουσει ποτε τπτ..... Δεν ειναι φυσιολογικο , το οτι σε καποια παρουσιαζεται συχνα πυκνα δε σημαινει οτι ειναι και normal.....

+1 ...
Επιστροφή στην κορυφή
belalis (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Απρ 2010, 11:18:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mathanas έγραψε:

όχι κόφτες εδώ μιλάμε για αλλαγή στις 2000στροφές Razz που ο κινητήρας δεν έχει ζόρι...φυσικά και δεν είναι φυσιολογικό κάθε φορά που αλλάζω ταχύτητα να νομίζω ότι τράκαρα...σήμερα περιμένω να με πάρουν και από 'τι φαίνεται θα την αλλάξω μόνος μου Razz
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Απρ 2010, 14:11:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

belalis έγραψε:
mathanas έγραψε:

όχι κόφτες εδώ μιλάμε για αλλαγή στις 2000στροφές Razz που ο κινητήρας δεν έχει ζόρι...φυσικά και δεν είναι φυσιολογικό κάθε φορά που αλλάζω ταχύτητα να νομίζω ότι τράκαρα...σήμερα περιμένω να με πάρουν και από 'τι φαίνεται θα την αλλάξω μόνος μου Razz

παρε κ ενα σωληναριο μπαμπριζοκολα κ γεμισε την Wink
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Απρ 2010, 21:10:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάντε υπομονή κάτι ετοιμάζετε στο θέμα βάσης
Όταν έχω νεότερα θα ενημερώσω

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
nikmon_1980 (nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 12 Απρ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Απρ 2010, 09:55:14    Θέμα δημοσίευσης: kalimera Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

paidia petixa enan poli psagmeno tupo tis proalles me to 207 to leman!!to gemise me tzamokolla kai lithike to problhma!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης