PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

PSClub.gr - Παράρτημα Πάτρας
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 45, 46, 47  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Lefter1s RC 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC κάποτε

Ένταξη: 22 Ιαν 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάρ 2010, 18:57:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι απο βδομαδα θα μαι πατρα σιγουρα. Λεγε... Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
stefanos patra (Στέφανος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 (2002)

Ένταξη: 25 Μάρ 2010
Τόπος: Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Μάρ 2010, 10:41:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητοι μου φιλοι γεια σας.
Ειμαι απο Πατρα με λενε Στεφανο και ειμαι απο εχθες κατοχος ενος 206 1100 με κολημενο μοτερ!!!
Μου το εδωσε δωρο ο εξαδελφος μου, γιατι ειναι λιγο οικονομιμενος και αφου το κολησε (το αφησε χωρις νερα!!) μου το χαρησε.

Θελω λοιπον την πολιτιμη για εμενα βοηθηα σας, τι να κανω με το νεο αυτοκινητακι μου.
Το θελω να πηγαινω απο μαγαζι σπιτι καθημερινα και ταξιδακι παρα πολυ σπανια.
Απο οτι διαβασα, καποιο μελος ειπε οτι ενα πειραγμενο 1100 που ειχε, εκαιγε το ιδιο με το 1600 16v!!!

Βοηθηστε με πως να ξεκινησω να ψαχνω και τι ειναι καλυτερο να κανω.
Να βαλω παλι μοτερ 1100 ? να βαλω 1400? να βαλω 1600? και ποιο μοτερ?16v 8v και πολλα αλλα που θελω να με συμβουλεψετε.
Ευχαριστω προκαταβολικος Wink

Το εχω ποσταρει και πριν 10 λεπτα στο θεμα κινητηρες, αλλα το ξαναποσταρα εδω επειδη τωρα ανακαληψα τους Πατρινους.
Θελω να με βοηθησετε μην κανω καμια μαλ***α και πληρωσω πολλα χωρις να πρεπει.
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Μάρ 2010, 10:53:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα Στέφανε. Καταρχήν, μην ασχοληθείς επ' ουδενί με τη βελτίωση του 1.1 μοτέρ. Κατ' εμέ, βάλε πάλι 1.1 μαμά, ή πούλα το και πάρε ένα 1.4 ή 1.6 κατευθείαν. Αυτοκίνητο, εννοώ, όχι μοτέρ, μιας και, απ' όσο γνωρίζω, δε μπορείς να αλλάξεις μοτέρ με άλλο, που να είναι μεγαλύτερο από το εργοστασιακό κατά περισσότερα από 200 κυβικά εκατοστά. Wink Με το 1.1 θα είσαι μια χαρά στην κίνηση της πόλης, αλλά στα ταξίδια θα κάνεις υπομονή. Με 1.4 είσαι μια χαρά παντού. Για Πάτρα, εγώ θα σου έλεγα να περάσεις από τον Βλαντή, είναι στην Πανεπιστημίου, απέναντι από τον Καπλάνη, το μεγάλο συνεργείο Alfa Romeo. Θα σε κατατοπίσει πλήρως. Πες του "από Κωστή". Ό,τι άλλο θες, ρωτάς, και θα χαρούμε να σε δούμε και καμιά συνάντηση.

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mpokos (panos)
Μέλος
Μέλος

207 GT

Ένταξη: 10 Ιαν 2010
Τόπος: ΠΑΤΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Μάρ 2010, 13:58:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδες καλησπερα..μολις απεκτησα ενα 207 gt και ειμαι απο την κακοφημησμενη πατρα.θα ηθελα λοιπον να με ενειμερωσετε σχετικα με τις συναντησεις του club.
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 (2002)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Μάρ 2010, 18:03:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
Καλημέρα Στέφανε. Καταρχήν, μην ασχοληθείς επ' ουδενί με τη βελτίωση του 1.1 μοτέρ. Κατ' εμέ, βάλε πάλι 1.1 μαμά, ή πούλα το και πάρε ένα 1.4 ή 1.6 κατευθείαν. Αυτοκίνητο, εννοώ, όχι μοτέρ, μιας και, απ' όσο γνωρίζω, δε μπορείς να αλλάξεις μοτέρ με άλλο, που να είναι μεγαλύτερο από το εργοστασιακό κατά περισσότερα από 200 κυβικά εκατοστά. Wink Με το 1.1 θα είσαι μια χαρά στην κίνηση της πόλης, αλλά στα ταξίδια θα κάνεις υπομονή. Με 1.4 είσαι μια χαρά παντού. Για Πάτρα, εγώ θα σου έλεγα να περάσεις από τον Βλαντή, είναι στην Πανεπιστημίου, απέναντι από τον Καπλάνη, το μεγάλο συνεργείο Alfa Romeo. Θα σε κατατοπίσει πλήρως. Πες του "από Κωστή". Ό,τι άλλο θες, ρωτάς, και θα χαρούμε να σε δούμε και καμιά συνάντηση.

Φιλε Κωστη θα περασω απο εκει που μου ειπες, αλλα να ξερεις οτι το θεμα με τα +200 κυβικα, δεν με πολυκαιει, γιατι μαλλον θα αφησω τα ιδια στοιχεια με το 1100. Θα σου εξηγησω απο κοντα.
Τωρα θα ψαχτω να δω τι θα κανω, θα κοιταξω για 1400 και θα δουμε.
Σε συναντηση θα ερθω οποσδηποτε!!
Ποτε θα γινει και που δημοσιευοντε?
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Μάρ 2010, 22:39:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στέφανε και Πάνο καλωσήρθατε στην παρέα μας.Οι συναντήσεις που γίνονται μεταξύ Πατρινών η από κοντινά γύρω μέρη όπως Ναύπακτο που είμαι εγώ δημοσιεύονται σε αυτό το topic.

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 (2002)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Μάρ 2010, 22:45:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλοι μου πειτε μου κατα την γνωμη σας ενα πολυ καλο συνεργειο στην Πατρα , για να κανω την μετατροπη μου απο 1100 σε 1400?
Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Μάρ 2010, 00:55:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτά θα τα πύμε από κοντά μόλις και άν με το καλό έρθεις για καφέ Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 (2002)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Μάρ 2010, 17:16:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
Αυτά θα τα πύμε από κοντά μόλις και άν με το καλό έρθεις για καφέ Wink

Ok, αλλα μεχρι να κανετε συναντηση και να βρεθουμε να τα πουμε απο κοντα, εγω θα εχω αλλαξει μοτερ!!!
Τελος παντον, βρηκα ενα μοτερ, θα παω τη Δευτερα να το παρω και θα το βαλω μεσα στην εβδομαδα μαζι με εναν φιλο μου τεχνικο σε δικο μου χωρο που εχω απλετο!! Wink

Εαν τωρα δεν λειτουργησει σωστα και χρειαστω εξωτερικο τεχνικο, θα δω τι θα κανω Confused
Επιστροφή στην κορυφή
xelonas 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rc 2009

Ένταξη: 24 Απρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Μάρ 2010, 05:08:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να ρωτησω κατι εγινε ανοιγμα απο καποιο 207 gt rc rallye δεν ξέρω απο τει πατρα με r53 cooper παλι απο τει πατρα αν ναι ποιο αλάνι ήταν θέλω να μάθω λεπτομέριες????
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 (2002)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Μάρ 2010, 09:11:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xelonas έγραψε:
να ρωτησω κατι εγινε ανοιγμα απο καποιο 207 gt rc rallye δεν ξέρω απο τει πατρα με r53 cooper παλι απο τει πατρα αν ναι ποιο αλάνι ήταν θέλω να μάθω λεπτομέριες????

Δεν εμαθα Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 (2002)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Απρ 2010, 21:18:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαμια συναντηση?
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Απρ 2010, 00:05:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

an mazeuteite atoma to blepoume!

Επιστροφή στην κορυφή
kammenos (panagiotis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

PEUGEOT 2

Ένταξη: 24 Ιαν 2007
Τόπος: ΠΑΤΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Απρ 2010, 15:59:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
an mazeuteite atoma to blepoume!

αντε να μαζευόμαστε! Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
agis (Agis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.4 (16v) VTi (2010)

Ένταξη: 07 Φεβ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Απρ 2010, 14:20:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μέσα και εγώ λογικά όταν κανονίσεται. Σήμερα επέστρεψα Πάτρα οπότε κανονίστε το..
Επιστροφή στην κορυφή
agis (Agis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.4 (16v) VTi (2010)

Ένταξη: 07 Φεβ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Απρ 2010, 16:12:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

6 η ώρα είπαμε για καφεδάκι μάλλον w ή θεατράκι με ένα φίλο από το club γιατί μόλις κατέβασα το 207 Πάτρα. Αν ψηθεί καποιος ασ στείλει pm άμεσα να του δώσω κιν.
Επιστροφή στην κορυφή
Azor_blade (Panos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 11 Φεβ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Απρ 2010, 01:04:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κυριακη ερχομαι και εγω πατρα.... Οποτε ελπιζω να κανονισετε τιποτα μεσα στην εβδομαδα...

Mess with the best...Die like the rest..
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Απρ 2010, 21:44:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έχει κανένας Πατρινός 2 ζάντες με λάστιχα ότι να ναι να μου δανείσει μέχρι να έρθουν οι αποστάτες γιατί χρειάζομαι το αυτοκίνιτο Question Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Απρ 2010, 21:47:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν μαζί με τις ζάντες είχε και 8 μπουλωνάκια θα τον αγαπούσα ακόμα περισσότερο Smile Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Απρ 2010, 13:24:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από Τρίτη μπορώ να σε δανείσω τις 2 από τις 4 ζάντες με τα 888, που παλεύονται. Τα άλλα 2 είναι φυτίλια, έτσι κι αλλιώς. Τρίτη λέω, γιατί αύριο βραδάκι κατεβαίνω. Wink

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 45, 46, 47  Επόμενη
Σελίδα 33 από 47

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης