PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μεταφορα αυτοκινητου (με τρενο κλπ)

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Απρ 2010, 02:15:34    Θέμα δημοσίευσης: Μεταφορα αυτοκινητου (με τρενο κλπ) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θελω να ανεβασω το αγωνιστικο θεσσαλονικη. Και επειδη η βενζινη εχει φτασει στα υψη και θα θελω πανω απο 100 ευρω, δεν λεει οδικως για κανενα λογο. Επισης καλο ειναι να υπαρχει το τοπικ αυτο, για οσους μελλοντικα θελουν να ανεβουν "στα Σερρας"..
Ξερει κανεις τι παιζει με το τρενο? Τιμες? Το αυτοκινητο μπορει να παει μονο του? Εννοειται οτι καποιος δικος μου θα παει να το παρει απο εκει...
Το μονο που ξερω είναι ότι τα δρομολογια (1 καθε μερα) ειναι βραδυνα και αν θες μπορεις να ταξιδεψεις μαζι με το αμαξι σε 6κλινο ή 4κλινο (3η κατηγορια, μαζι με τον ηλαι και τον αχμετ) σε 3κλινο 2κλινο μονοκλινο (δευτερη κατηγορια) και σε 2κλινο η μονόκλινο με κλιματισμο (πρωτη κατηγορια)

Θα περασω καποια στιγμη απο οσε να ρωτησω και τιμες κλπ

Καμια αλλη ιδεα?
Τρειλερ για μεταφορα παιζει, αλλα αμαξι για να τραβηξει το τρειλερ για οσες μερες θα ειμαι πανω δεν παιζει.
Οποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει please!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Απρ 2010, 11:38:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με τρευλερ αποσο γνωριζω εχει ψιλοεγκαταλυφθει λογω κλησεων τροχαιας. Με ΟΣΕ πριν κανα χρονο ηταν κανα 40αρι το αμαξι και κανα δεκαρι ο συνοδος (φθηνο). ΠΡΟΣΟΧΗ Πρεπει να συνοδευεται το ΙΧ

επισης μην αφησεις κατι μεσα γιατι σπανε

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Απρ 2010, 12:29:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι εννοεις σπανε???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
207gtmx 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 RALLYE

Ένταξη: 09 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Απρ 2010, 12:57:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
τι εννοεις σπανε???

............μάλλον εννοεί σπάνε τα.....τζαμάκια και το πέρνουν..... Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Απρ 2010, 13:19:45    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μεταφορα αυτοκινητου (με τρενο κλπ) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:

Τρειλερ για μεταφορα παιζει, αλλα αμαξι για να τραβηξει το τρειλερ για οσες μερες θα ειμαι πανω δεν παιζει.
Οποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει please!

αν υποθεσουμε οτι δε θα χεις θεμα με αστυνομια ελεω τρειλερ, μην το σκεφτεσαι καν,μιας και θαναι τα διπλά εξοδα απτο να φερεις οδικως το αγωνιστικο.
Θες στην ξεφτιλα,3 τεποζιτα πηγαινε-ελα +διοδια.

Μονο τραινο στην περιπτωση σου...Μπορεις να τους παρεις ενα τηλ,δεν ειναι αναγκη να πας στον οσε.
Να προσεξεις ομως και να αναφερεις οτι θα παραλαβει αλλος περαν του ιδιοκτητη το αυτ/το,μιας και νομιζω οτι δεν προβλεπεται.

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Απρ 2010, 14:00:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νικολα εγω στη θεση σου ή θα ανεβαινα οδικως με το αγωνιστικο και θα πληρωνα 100 € ή θα το εβαζα στην νταλικα που βαζει η λεσχη με πανε -ελα με 170€
Απο Οσε δε νομιζω και παλι οτι θα ειναι κατω απο 100€ Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Απρ 2010, 14:56:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω προτεινω ΟΣΕ
1)Αν ειναι αγωνιστικο δεν το πολυαγκιζουν (απο θεμα κλεψιας), στη τελικη βαλτου κουκουλα Wink
2)Οικονομικα μη το ψαχνεις ειναι το φθηνοτερο
3)Πας ή εισαι ξεκουραστος

Περνα απο κανενα σταθμο Λαρισσης ή Ακαδημιας στον ΟΣΕ για info

(SΤΑ υπολοιπα συμφωνω με τους απο επανω Idea )

Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Απρ 2010, 15:01:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι σπυρο σημερα το ειδα για την νταλικα, μαλλον ετσι θα το κανω...
Γιατι και με οσε, θες αλλα 300 χλμ πηγαινελα χαλκιδικη....
οποτε καλυτερα με νταλικα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης