PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - antipollution fault σε Rallye

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Paylos_207T (Paylos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 T 1.6 (16V) Rallye (2008)&am

Ένταξη: 01 Δεκ 2009
Τόπος: ΕΔΕΣΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Μάρ 2010, 12:47:14    Θέμα δημοσίευσης: 207 - antipollution fault σε Rallye Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα μου εβγαλε αυτη την ενδιξη μου αναψε το check και αρχισε να ρεταρει
το εσβισα και μετα απο κανα 2 λεπτα το ξανα χεκινισα κια το πιγενα με χαμιλες στροφες το check εσβισε αλλα μετα απο αποτομο πατημα χανα τα ιδια χερει κανενας τι μπορει να ειναι?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Μάρ 2010, 12:52:33    Θέμα δημοσίευσης: Re: antipollution fault sto 207 rallye Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Paylos_207T έγραψε:
το εσβισα και μετα απο κανα 2 λεπτα το ξανα χεκινισα κια το πιγενα με χαμιλες στροφες το check εσβισε αλλα μετα απο αποτομο πατημα χανα τα ιδια χερει κανενας τι μπορει να ειναι?

Αύριο με το καλό πήγαινε σε μια αντ/πια να δούν το σφάλμα.
Χίλια δυο πράγματα μπορεί να είναι, αν και μασσώντας μερικά φύλλα σαν άλλη Πυθία, για πολλαπλασιαστές-μπουζί φαντάζει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Μάρ 2010, 15:20:29    Θέμα δημοσίευσης: Re: antipollution fault sto 207 rallye Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Paylos_207T έγραψε:

Αύριο με το καλό πήγαινε σε μια αντ/πια να δούν το σφάλμα.
Χίλια δυο πράγματα μπορεί να είναι, αν και μασσώντας μερικά φύλλα σαν άλλη Πυθία, για πολλαπλασιαστές-μπουζί φαντάζει.

+1 Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Paylos_207T (Paylos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Μάρ 2010, 16:15:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πηγα και μου ελεγαν ενα καρο μαλ***ες αστο μου ειπαν και ελα σε 2 μερες να το παρεις
να το ψαξουν και καλα
οταν ρωτησα τι εχει απαντιση που πηρα δεν μπορουμε να σου πουμε
το περπατισα κανα 2 μερες πιγενε μια χαρα αλλα δεν εχει τελιεοσει η παλια βενζινη και σημερα το ξανα παρουσιασε
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Μάρ 2010, 18:53:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπως πηγαινα σπιτι πριν λιγο απο το γραφειο, μου αναψε depolution system faulty! Μου ειχε αναψει μια δυο φορες την προηγουμενη εβδομαδα με κωδικο 0033, και το εσβησα με το scangauge. Σημερα ομως δεν θελει να σβησει και η κωδικοι ειναι 0033 παλι και 0000!! Το δοκιμασα 5-6 φορες εσβηνα, εκανα σκαν κτλ αλλα τιποτα. Οταν μου το πρωτο εκανε ομως το αμαξι δεν πηγαινε παραπανω απο 2500στροφες. Το εσβησα την πρωτη φορα και μετα πηγαινε ενταξει αλλα με μπασο ηχω (δεν ξερω αν ειναι απο το μοτερ) και μετα την δευτερη φορα σταματησε ο ηχος. Τωρα το αμαξι πηγαινει νορμαλ αλλα το depol.faulty δεν σβηνεται. Κανω το σκαν, clear codes, και συνηθως μου δινει την επιλογη να παω παλι στα gauges, αλλα οταν παταω clear codes με πηγαινει σε αδεια οθονη. Βοηθεια κανεις? Εχω προγραμμα, φιλτρο και κουλερ, και εχει λυξη η εγγυηση απο 10/09

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
charinio (ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 02 Απρ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Απρ 2010, 21:37:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για πολλαπλασιαστης μου μυριζει η δουλεια
Επιστροφή στην κορυφή
Paylos_207T (Paylos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Απρ 2010, 22:47:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν ηταν πολλαπλασιαστης δεν θα το εκανε συνεχεια?
αυτο δεν το κανει συνεχεια αλλα μερικες φορες
κια αλλες φορες το check αναβει αλλα το αμαξει τουρμπιζει κανονικα
Επιστροφή στην κορυφή
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

Ένταξη: 01 Ιούν 2008
Τόπος: SALONICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Απρ 2010, 23:21:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο δικο μου οταν το εκανε αυτο εφταιγε η βαλβιδα ρυθμισης πιεσης.
Επιστροφή στην κορυφή
nikos68 (Νίκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2007
Τόπος: Ρέθυμνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Απρ 2010, 16:50:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το δικό μου όταν έβγαλε αυτή την ένδειξη στα 65000 χμ έφταιγε ο τέταρτος πολλαπλασιαστής, το αμάξι πήγαινε τρικύλινδρο, και μέχρι να πάω συνεργείο τα μπουζί είχαν γίνει κατάμαυρα οπότε τα άλλαξα κι αυτά.Είναι ξεκάθαρο αν δουλεύει ένα αμάξι τρικύλινδρο και μάλιστα το διαγνωστικό δείχνει αμέσως ποιος κύλινδρος είναι.Οπότε μη σας λένε μπούρδες στις αντιπροσωπείες.Απλά όπως πρέπει να έχουμε στο πορτ μπαγκαζ ένα λίτρο λαδάκι πρέπει να έχουμε κι έναν πολλαπλασιαστάκο γιατί δεν ξέρεις πότε και πού θα στην κάνει. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης