PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Θόρυβος στο ξεκίνημα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
aarakos (visssaris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 22 Μάρ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Μάρ 2010, 15:37:23    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Θόρυβος στο ξεκίνημα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω ενα 206xs 1.4 μοντέλο 2003, 8V.
Εδώ και κάποιες μέρες ακούω ένα θόρυβο στο ξεκίνημα όταν είναι κρύο.
Ο θόρυβος είναι σαν σφύριγμα διακεκομένο (τσουρ-τσουρ) και αυξάνεται όταν δίνω γκάζι (όταν είναι κρύο το αυτοκίνητο).
Όταν ζεσταθεί δεν υπάρχει θόρυβος.
Ακούγοντας το ο τεχνικός μου είπε για ρουλεμάν τεντωτήρα (αφού έβγαλε τον ιμάντα διναμό και διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε θόρυβος), ενώ ο ιμάντας είναι καινούριος.
Αλλάξαμε ρουλεμάν τεντωτήρα και ο θόρυβος εξακολουθεί!
Μου είπε τώρα ότι είναι το τυφλό ρουλεμάν ή του αιρκοντίσιον! (ο θόρυβος αλλάζει κάπως όταν ανοίγω το αιρκοντίσιον).
Μπορεί Κάποιος να μου πει μια γνώμη???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ydroxoos (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (16v) XT PREMIUM (2003)

Ένταξη: 25 Νοέ 2009
Τόπος: αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Μάρ 2010, 18:40:13    Θέμα δημοσίευσης: Εδώ και κάποιες μέρες ακούω ένα θόρυβο στο ξεκίνημα όταν εί Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατα πάσα πιθανότητα ειναι το ρουλεμαν του αιρ κοντισιον. Ειχα το ιδιο προβλημα.(μετα απο 2-3 λεπτα σταματαει)
Επιστροφή στην κορυφή
aarakos (visssaris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Μάρ 2010, 02:05:44    Θέμα δημοσίευσης: Re: Εδώ και κάποιες μέρες ακούω ένα θόρυβο στο ξεκίνημα όταν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ydroxoos έγραψε:
Κατα πάσα πιθανότητα ειναι το ρουλεμαν του αιρ κοντισιον. Ειχα το ιδιο προβλημα.(μετα απο 2-3 λεπτα σταματαει)

Και τι σημαίνει αυτό?Τί έκανες?
Αλλάζει το ρουλεμάν του αιρκοντίσιον??
Επιστροφή στην κορυφή
ydroxoos (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Απρ 2010, 21:01:44    Θέμα δημοσίευσης: ydroxoos έγραψε: Κατα πάσα πιθανότητα ειναι το ρουλεμαν του Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ειναι το εξωτερικο ρουλεμαν (οπως στην πριπτωση μου) αλλαζει. Αν ειναι το εσωτερικο, οπως μου ειπαν,αλλαζεις το κομπρεσερ. Απο τοτε που το αλλαξα εχει σταματησει ο θορυβος (εχω κανει καπου 6000 χλμ). Καλο πασχα
Επιστροφή στην κορυφή
aarakos (visssaris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Απρ 2010, 19:34:00    Θέμα δημοσίευσης: Re: ydroxoos έγραψε: Κατα πάσα πιθανότητα ειναι το ρουλεμαν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ydroxoos έγραψε:
Αν ειναι το εξωτερικο ρουλεμαν (οπως στην πριπτωση μου) αλλαζει. Αν ειναι το εσωτερικο, οπως μου ειπαν,αλλαζεις το κομπρεσερ. Απο τοτε που το αλλαξα εχει σταματησει ο θορυβος (εχω κανει καπου 6000 χλμ). Καλο πασχα

Ευχαριστώ!Καλό Πάσχα!!
Επιστροφή στην κορυφή
ydroxoos (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιούλ 2010, 18:32:40    Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 - Θόρυβος στο ξεκίνημα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

aarakos έγραψε:
Έχω ενα 206xs 1.4 μοντέλο 2003, 8V.
Εδώ και κάποιες μέρες ακούω ένα θόρυβο στο ξεκίνημα όταν είναι κρύο.
Ο θόρυβος είναι σαν σφύριγμα διακεκομένο (τσουρ-τσουρ) και αυξάνεται όταν δίνω γκάζι (όταν είναι κρύο το αυτοκίνητο).
Όταν ζεσταθεί δεν υπάρχει θόρυβος.
Ακούγοντας το ο τεχνικός μου είπε για ρουλεμάν τεντωτήρα (αφού έβγαλε τον ιμάντα διναμό και διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε θόρυβος), ενώ ο ιμάντας είναι καινούριος.
Αλλάξαμε ρουλεμάν τεντωτήρα και ο θόρυβος εξακολουθεί!
Μου είπε τώρα ότι είναι το τυφλό ρουλεμάν ή του αιρκοντίσιον! (ο θόρυβος αλλάζει κάπως όταν ανοίγω το αιρκοντίσιον).
Μπορεί Κάποιος να μου πει μια γνώμη???
τελικα τι ήταν? το βρήκες? εμενα μου κανει θορυβο και δεν ειναι από το a/c.
Επιστροφή στην κορυφή
mayas (christos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 16v XS

Ένταξη: 29 Δεκ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2010, 10:45:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ιδιο θεμα εχω κ εγω απο περυσι, κ το εχω κ όταν δεν λειτουργει το a/c. Πηγα σε αντιπροσωπεία (....ουδεν σχόλιο) κ αλλάξαν ρουλεμαν τεντωτηρα κ πάλι ο θόρυβος μένει. Απλά συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα.... Σε λίγο καιρό πάω για λαδακια κλπ οπότε το ξανακοιτάμε, γιατι αυτη τη φορά θα πάω αλλού, έξω κ όχι σε "εξουσιοδοτημένο" ανίδεο για σερβις Mad

Dream On...
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2010, 11:42:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί παρέλαβες το αυτοκίνητο εφόσον ο θόρυβος συνέχιζε; Rolling eyes

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (16V) '06 Black Matte

Ένταξη: 11 Σεπ 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2010, 11:26:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ειναι ιμαντας aircontition οπως εμενα, αν τον αλλαξεις μαζι με το ρουλεμαν του ο θορυβος σταματαει..

Οποτε για κοιτα μηπως ειναι κατι αλλο..
Επιστροφή στην κορυφή
mayas (christos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 16v XS

Ένταξη: 29 Δεκ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Σεπ 2010, 14:35:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αυτοκινητο σφυρίζει κατα καιρους. Δεν το πηγα σερβις ακομη.
Πιθανοτερο μου φαινεται κανα "νυχακι" στα τακακια που ακουμπαει στο δίσκο.

Το ξανα κοιταμε κ τα ξανα λεμε....

ΠΑΣ
Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (16V) '06 Black Matte

Ένταξη: 11 Σεπ 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Σεπ 2010, 01:18:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατσε, το σφυριγμα ειναι απο τους δισκους?

Εγω νομιζα οτι μιλουσες για το χωρο του κινητηρα..
Επιστροφή στην κορυφή
edessaios (george)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 24 Αύγ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Σεπ 2010, 12:38:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απλο παιδια! το προηγουμενο αυτοκινητο που ειχα, ηταν ενα c2 vts, με την μεταλλικη εισαγωγη! ειχα μονιμως το ιδιο προβλημα! σφυριγμα οταν ηταν κρυο, και οταν ζεσταινοτανε, σταματουσε! το προβλημα! σπασμενες βιδες εισαγωγης! οχι ολες, 1 με 2 συνηθως! μονιμως τις εσπαγε! καντε ενα τσεκ και στην εισαγωγη σας! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης