PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Αλλαγή παρμπρίζ GT
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vagelis207 (Βαγγελης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: patra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάρ 2010, 21:05:17    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Αλλαγή παρμπρίζ GT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια καλησπερα.
Δυστηχως το μπροστινο παρμπριζ μας αφησε χρονους λογω πετρας Crying or Very sad
Τελικα θα παω στην autoglass για αλλαγη λογω του οτι δεν θα πληρωσω τιποτε επειδη εχω θραυση και συνεργαζεται με την ασφαλεια μου και θα τα κανουν ολα κατευθειαν.Εχει κανεις αποψη για τη συγκεκριμενη εταιρια?
Επισης το παρμπριζ που θα μπει ειναι PILKIΝGTON.Nομιζω οτι ειναι καλη μαρκα σωστα?
Ευχαριστω πολυ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάρ 2010, 21:15:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ'οτι έχω ακούσει καλή είναι η εταιρία. Εκεί νομίζω είχε αλλάξει και ο πατέρας μου το πίσω τζάμι και είναι οκ μέχρι τώρα. Απλά απ'όσο ξέρω το παρμπρίζ που έχει το 207 είναι αθερμικό. Αυτό που θα σου βάλει θα είναι επίσης? Δεν έχω ιδέα από μάρκες....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Giwrgos207GT (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μέλος
Μέλος

207 GT 2009 TUNING BY E-TUNERS

Ένταξη: 27 Σεπ 2009
Τόπος: ΤΡΙΚΑΛΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάρ 2010, 22:52:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και σημερα ειχαμε κουβεντα για τα τζαμια (λογο φιμε)και μου λεει ενα παλικαρι οτι τα PILKIΝGTON ειναι το κορυφαιο τζαμι οτι καλυτερο υπαρχει στην αγορα.τωρα τι να σου πω και εγω σημερα το εμαθα...αχρειστεσ να μασ ειναι οι αλλαγες και να μην σου ξανατυχει ποτε ..
Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάρ 2010, 23:32:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα λεγα να τους ρωτήσεις αν βάζουν το εργοστασιακό, λογικά αυτό θα βάζουν.
Αν ναι, τότε το βάζεις κανονικά, σε επίσκεψή μου για επισκεύη παλαιότερα έδειξαν επαγγελματίες + το ότι δεν ασχολήθηκα καθόλου με πληρωμές και τρεξίματα σε ασφάλιστικές.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάρ 2010, 23:42:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η Peugeot δεν κατασκευάζει παρμπριζ, όπως δεν κατασκευάζει και εγκεφάλους αυτοκινήτων και άλλα πολλά.

Τα Pilkington είναι αυτά που βάζει εκ του εργοστασίου στα 206 η Peugeot ενώ η πιστοποίηση του κάθε τζαμιού (εκεί που έχει τα πολλά γραμματάκια σε μια από τις γωνίες στο τζάμι) είναι η E3 43R (ή κάτι τέτοιο).

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2010, 00:57:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εντελως off αλλα μηπως γνωριζει κανενας....
εαν εμεις που εχουμε το rallue-gt μας """"σπασει""" το πισω τζαμι και πισω εννοω του πορτμπαγκαζ,,,((και παμε να το αλλαξουμε εκει οπου λετε οπου ολοι ακουμε καλα λογια ακομα και εδω στο ηρακλειο))
εαν ζητησουμε να μας βαλουν του rc που βγαινει σκουρο-φημε ετοιμο εαν θα μας το βαλουνε?απλη σκεψη εκανα μιας και διαβασα τα ποστ περι παρμπριζ και μιας το δικο μου ειναι χαρακωμενο οποτε μην παρεξηγηθω απο καποιους
Wink Wink Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2010, 01:11:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Η Peugeot δεν κατασκευάζει παρμπριζ, όπως δεν κατασκευάζει και εγκεφάλους αυτοκινήτων και άλλα πολλά.

Μεγάλε χαίρε καταρχην,
κατα δεύτερον δεν είπα οτι κατασκευάζει είπα το εργοστασιακό, Razz

Επιστροφή στην κορυφή
207gtmx 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 RALLYE

Ένταξη: 09 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2010, 08:35:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xalkiadakhs 207gt έγραψε:
εντελως off αλλα μηπως γνωριζει κανενας....
εαν εμεις που εχουμε το rallue-gt μας """"σπασει""" το πισω τζαμι και πισω εννοω του πορτμπαγκαζ,,,((και παμε να το αλλαξουμε εκει οπου λετε οπου ολοι ακουμε καλα λογια ακομα και εδω στο ηρακλειο))
εαν ζητησουμε να μας βαλουν του rc που βγαινει σκουρο-φημε ετοιμο εαν θα μας το βαλουνε?απλη σκεψη εκανα μιας και διαβασα τα ποστ περι παρμπριζ και μιας το δικο μου ειναι χαρακωμενο οποτε μην παρεξηγηθω απο καποιους
Wink Wink Wink Wink Wink

Μπορείς να τους πεις να σου βάλουν από Rallye/Gt facelift που είναι το ίδιο μοντέλο (στα χαρτιά-γραφειοκρατικά κλπ) και είναι φιμέ από το εργοστάσιο.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2010, 11:00:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206Mike έγραψε:
Steve έγραψε:
Μεγάλε χαίρε καταρχην,
Κούκλα μου δεν είπες κάτι λάθος, απλά επειδή και εγώ είχα ψαχτεί (τρις) επί του θέματος, το έγραψα για να μην ψάχνει κανείς να βρει το λιονταράκι και την στάμπα PEUGEOT στο παρμπριζ και στα άλλα τζάμια Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2010, 11:12:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά ξέρουμε αν το παρμπριζ που θα μπεί μετά είναι και αυτό αθερμικό? Μπαίνει το ίδιο με το οποίο έρχεται από το εργοστάσιο?
Επιστροφή στην κορυφή
207gtmx 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 RALLYE

Ένταξη: 09 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2010, 12:01:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
p206Mike έγραψε:
Steve έγραψε:
Μεγάλε χαίρε καταρχην,
Κούκλα μου δεν είπες κάτι λάθος, απλά επειδή και εγώ είχα ψαχτεί (τρις) επί του θέματος, το έγραψα για να μην ψάχνει κανείς να βρει το λιονταράκι και την στάμπα PEUGEOT στο παρμπριζ και στα άλλα τζάμια Laughing

Δεν τίθεται θέμα σε αυτό, αν κάποιος ψάξει το λιονταράκι στα τζάμια(!) και δεν το βρει στο παρμπριζ(!) και κολλήσει σε αυτό(!), συγνώμη αλλά θα είναι και λίγο......
Τί ποιο απλό από ένα πετραδάκι που προκάλεσε ζημιά;
Αν είναι ψαγμένος (ή φαναρτζής), μπορεί να διαπιστώσει αν το αυτοκίνητο είναι τρακαρισμένο πολύ απλά και θα κοιτάξει αλλού.

Δεν θα ήθελα να θίξω κανέναν με το μήνυμά μου.

Καλημέρα σε όλους
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2010, 12:10:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

207gtmx έγραψε:
Δεν τίθεται θέμα σε αυτό, αν κάποιος ψάξει το λιονταράκι στα τζάμια(!) και δεν το βρει στο παρμπριζ(!) και κολλήσει σε αυτό(!), συγνώμη αλλά θα είναι και λίγο......
Τί ποιο απλό από ένα πετραδάκι που προκάλεσε ζημιά;
Αν είναι ψαγμένος (ή φαναρτζής), μπορεί να διαπιστώσει αν το αυτοκίνητο είναι τρακαρισμένο πολύ απλά και θα κοιτάξει αλλού.

Δεν θα ήθελα να θίξω κανέναν με το μήνυμά μου.

Καλημέρα σε όλους

Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα... Κ η αλήθεια είναι ότι πολλοί το τσεκάρουν. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι φωτογραφίες πριν την αντικατάσταση, ώστε να δείξεις στον άλλον ότι δεν ήταν κάποια τρελή ζημιά.

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάρ 2010, 17:00:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
Τελικά ξέρουμε αν το παρμπριζ που θα μπεί μετά είναι και αυτό αθερμικό? Μπαίνει το ίδιο με το οποίο έρχεται από το εργοστάσιο?
Ναι είναι και αυτό αθερμικό.

Επιστροφή στην κορυφή
ypovoleas (manos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 207 GT

Ένταξη: 26 Μάϊ 2008
Τόπος: thesaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Μάρ 2010, 00:04:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι η εποχη τους τωρα?και μενα εχει ραγισει απο πετραδακι μαλλον και πρεπει να το παω για αλλαγη.ειχα την εντυπωση οτι εβαζαν το εργοστασιακο παρμπριζ και οχι καποιο αλλο.απο βδομαδα θα ρωτησω και γω και θα σας πω.
Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Μάρ 2010, 02:34:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και μενα την εφαγε..!!!!!!

το πηγα και εκαναν και καλα κατι τοπικα στο ραγισμα..αλλα ανοιξε πιο πολυ Confused

σε αλλο 207 που ειχα δει με αλλαγη παρμπριζ (στην carglass)...το νεο ηταν αρκετα πιο ανοιχτο σε χρωμα απο το νορμαλ μαμα..!!!
δεν ξερω αν ηταν αθερμικο η οχι...αλλα με το εργοστασιακο ειχε διαφορα..!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
spyros_rallye (SPYROS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 20 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Μάρ 2010, 09:33:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω επισης το αλλαξα πριν ενα μηνα, το συνεργειο μου ειπε οτι αυτο που φοραει απο τη μανα του ειναι η καλυτερη μαρκα (δεν θυμαμαι τωρα ποια ειναι) μετα ακολουθει το πιλιγκτον και μετα ολα τα υπολοιπα.Αυτα τα δυο λοιπον ειναι και τα πιο ακριβα και επειδη δεν πληρωνεις φραγκο εσυ αλλα η ασφαλιστικη σου λενε οτι αυτα τα δυο για να τα παραγγειλεις και να ερθουν περναει ενας μηνας...οποτε αναγκαστικα σε πανε σε πιο φθηνες μαρκες.
Παντως για μενα οπως το ειδα, επειδη εχει αρκετη δουλεια, σημαντικοτερο ρολο παιζει ο μαστορας που θα κανει την τοποθετηση να ειναι καλος παρα η μαρκα του παρμπριζ.

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Μάρ 2010, 12:06:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aφού άγχεστε τόσο πολύ, γιατί δεν πάτε στην peugeot να το αλλάξετε;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Μάρ 2010, 15:18:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Aφού άγχεστε τόσο πολύ, γιατί δεν πάτε στην peugeot να το αλλάξετε;

ελα μου ντε...με αριθμο πλαισιου δεν παραγγελνονται αυτα?και ειδικα εαν εχεις και θραυση κρυσταλλων νομιζω οτι πρεπει να κανεις τα αδυνατα δυνατα να σου βαλουν το ιδιο κρυσταλλο-τζαμι...
αλλα στην μαστορια του φανοποιου νομιζω οτι δεν ειναι αναγκαιο να απευθυνθεις ειδικα στην αντιπροσωπεια,υπαρχουν και παραεξω πολυ καλοι φανοποιοι!!! Wink Wink Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Μάρ 2010, 16:12:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στην μαμά πεζό θα πρέπει να τα βάλεις απ την τσέπη σου και μετά να περιμένεις την αποζημίωση απ την ασφαλιστική...

Επιστροφή στην κορυφή
spyros_rallye (SPYROS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 20 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Μάρ 2010, 16:55:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
στην μαμά πεζό θα πρέπει να τα βάλεις απ την τσέπη σου και μετά να περιμένεις την αποζημίωση απ την ασφαλιστική...

....και θα παρουν το λιγοτερο 500αρικο!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης