PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Λίγα λόγια για εμάς.... (Ηλικία, ενδιαφέροντα, απασχόληση)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 222, 223, 224 ... 295, 296, 297  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Μέλη Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Μάρ 2010, 18:12:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλως ηρθατε ολοι!

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 s1 BlueBullet

Ένταξη: 18 Μάρ 2010
Τόπος: Somewhere In Time

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 14:32:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια χαρα παιδες!
Ειμαι ο Σωτηρης και ειμαι γειτονας-μενω σχετικα κοντα στο PSClub.Εχω(ακομα) εδω και πολλα χρονια ενα 106 μπλε 1.1 τριθυρο του 1994.Σκοπευω να το κρατησω για αρκετο καιρο οποτε και το εχω φτασει σε σημειο " look XSi " με ολα τα ανταλλακτικα παντα original και με αρκετα χρηματα μειων απο την τσεπη....
Καλως σας βρηκα,πιστευω να τα πουμε και απο κοντα!

Τέλος Εποχής

Έχει επεξεργασθεί από τον/την sotos 106xs στις Σαβ 20 Μάρ 2010, 17:25:59, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 15:54:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλώς ήρθατε παίδες!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mike swell (mike)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 20 Μάρ 2010
Τόπος: Peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Μάρ 2010, 13:14:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να με και εγώ εδώ ... είμαι ο Μιχαλης απο Αθήνα (περιστέρι) αν και μεγάλωσα μέσα σε Peugeot 504 !! τώρα δεν εχω ,άλλα σκέφτομαι να πάρω έναν "Κολοκοτρώνη" μόλις πουλήσω αυτό που εχω τώρα.
Ασχολούμαι επαγγελματικά με την φροντίδα αυτοκινήτου (detailing)και η προσφορά μου είναι καιρό στο club.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mike swell στις Σαβ 20 Μάρ 2010, 15:25:48, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Μάρ 2010, 14:16:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καιρός ήταν Mr. Mike! Wink

Welcome

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
lefk (Lefteris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC (2008)

Τόπος: petroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Μάρ 2010, 14:46:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για σας παιδια,
Ειμαι ο Λευτερης κι εχω ενα 207 RC απο τον Ιουνιο του 2008. Βεβαια δεν εχω ασχοληθει μαζι του για βελτιωση και αλλα τινα, μονο το απολαμβανω στις στροφες της Β.Ευβοιας οπου ανεβαινω συχνα πυκνα (κανεις απο Ιστιαια???).....Καλως σας βρηκα.
Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Μάρ 2010, 14:50:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lefk έγραψε:
.....μονο το απολαμβανω στις στροφες της Β.Ευβοιας οπου ανεβαινω συχνα πυκνα......

Καιρός ήταν να βρεθεί κάποιος που ξέρει πώς να εκμεταλλευτεί αυτό το εργαλείο!!!!!!

lefk έγραψε:
Καλως σας βρηκα.

Καλως όρισες!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Μάρ 2010, 19:22:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lefk έγραψε:
Για σας παιδια,
Ειμαι ο Λευτερης κι εχω ενα 207 RC απο τον Ιουνιο του 2008. Βεβαια δεν εχω ασχοληθει μαζι του για βελτιωση και αλλα τινα, μονο το απολαμβανω στις στροφες της Β.Ευβοιας οπου ανεβαινω συχνα πυκνα (κανεις απο Ιστιαια???).....Καλως σας βρηκα.

Kalos orises kai apo emena,
meneis monima evoia?
ekei se aytes tis strofes
(pros Agio Gianni rosso kai meta pros limni)
to poly kathe 2 vdomades (otan eimai ellada)
anevokataiveno gia na ksekapniso tis antistreptikes mou Twisted evil Cool
apo tin xalkida kai pano vasika to ESP einai synexeia ektos
katapliktikes diadromes...
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Μάρ 2010, 20:04:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lefk έγραψε:
Για σας παιδια,

καλως ηρθες λευτερη,εγω απο χαλκιδα,αλλα οπως κ εσυ παω πολυ συχνα προς βορεια ευβοια.απο το 98 που εχω διπλωμα για βολτα κ "στροφοδιαδρομη) κ απο το 06 επειδη ειναι η γυναικα απο β.ευβοια.οποτε αν δε τα πουμε σε καμια συναντηση,πολυ πιθανο να τα πουμε στο δρομο προς Β.ευβοια Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Μάρ 2010, 03:27:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλως ηρθες Λευτερη...
καταπληκτικο μερος η Βορ.Ευβοια... Wink Rolling eyes

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
lefk (Lefteris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC (2008)

Τόπος: petroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Μάρ 2010, 14:40:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας και παλι...Αθηνα μενω μονιμα,η μανα μου εχει καταγωγη απο Β.Ευβοια αλλα παω πανω συχνα πυκνα.....και το ευχαριστιεμαι δεόντως,ειναι πραγματικα πολυ ωραια αλλα δυστυχως ειναι ψιλοπαρατημενος ο δρομος (και που δεν ειναι θα μου πεις Laughing ) και καθε φορα λυπαμαι αναρτησεις και ζαντες....Η αληθεια ειναι οτι προτιμω τον δρομο προς Αγια Αννα και μετα Κοκκινομηλια γιατι εχει πολυ λιγοτερη κινηση και ειναι κομματι "φωτια".....Ελπιζω κι εγω να τα πουμε απο κοντα σε συνατηση.
Σας ευχαριστω ολους για το καλωσορισμα Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Giwrgos207GT (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μέλος
Μέλος

207 GT 2009 TUNING BY E-TUNERS

Ένταξη: 27 Σεπ 2009
Τόπος: ΤΡΙΚΑΛΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάρ 2010, 17:27:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΡΙΚΑΛΑ.ΕΧΩ ΕΝΑ PEUGEOT 207 GT ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 09.ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ(ΛΟΓΟ ΕΓΓΥΗΣΗΣ) ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ(E-TUNERS).ΑΠΛΩς ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΥΝΩ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΜΕ ΦΙΜΕ...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάρ 2010, 18:13:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλως ηρθες
please γραφε με μικρα
οχι κεφαλαια

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
NOS KOS (kosmas)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 13 Απρ 2007
Τόπος: peiraias

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάρ 2010, 18:18:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να κανω κ εγω μια παρουσιαση του εαυτου μου κ του αμαξιου μου
ειμαι ο κοσμας απο αθηνα εχω ενα 106 13αρι με αλλαγμενα τα παντα απο μηχανικα..1600 16β μοτερ ολο σφυριλατο χειροποιητες εισαγωγες εξαγωγες πολλα αφτερμαρκετ απο εξωτερικο μεταδοση ικανη να ανταπεξελθει στα 500ps με αλλαγμενες σχεσεις κ διαφορικο custom αγραφο εγκεφαλο και πολλα αλλα!
μπαινω στο φορουμ, μπαινω αρκετα συχνα αλλα δεν εχω χρονο οσο θα θελα να ποσταρω σε πολλα θεματα που αναφερονται..μιας κ εχω αρκετες γνωσεις σαν πελατης μιας κ οι περισσοτεροι δεν ασχολουνται παρα μονο ο μηχανικος τους! Very happy
ε επισης να αναφερθω οτι εχω περασει ολα τα σταδια βελτιωσης
1300απλο,1300 με προγραμμα τελικο κ φιλτρο,1600 16βαλβιδο σασμαν,πτ52 τετραπεταλουδο, κ τελικα κατεληξα σε τουρμπο που δεν εχει καμια επαφη με οποιαδηποτε βελτιωση!
ευχαριστω! Wink

http://www.youtube.com/watch?v=cZmJVCSzEqc
Επιστροφή στην κορυφή
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάρ 2010, 18:40:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλώς ήρθατε παίδες Laughing

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
badys (ΒΑΓΓΕΛΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 23 Μάρ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάρ 2010, 23:05:34    Θέμα δημοσίευσης: Νεα Μέλη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας λέγομαι Βαγγελης είμαι 25 χρονόν και έχω ενα peugeot 207 rallye
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάρ 2010, 23:13:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Welcome!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
stefanos patra (Στέφανος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 (2002)

Ένταξη: 25 Μάρ 2010
Τόπος: Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Μάρ 2010, 00:42:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας.
Λεγομαι Στεφανος , ειμαι απο Πατρα και ειμαι κατοχος ενος 206
Οι αποριες μου πολλες και θα τα πουμε στο forum Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Μάρ 2010, 01:50:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γειά σου και σένα Wink
Κάποιες φορές τα λέμε και από κοντά Wink

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=11432&start=640

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
stefanos patra (Στέφανος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 (2002)

Ένταξη: 25 Μάρ 2010
Τόπος: Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Μάρ 2010, 10:39:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
Γειά σου και σένα Wink
Κάποιες φορές τα λέμε και από κοντά Wink

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=11432&start=640

Ωραιος!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Μέλη Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 222, 223, 224 ... 295, 296, 297  Επόμενη
Σελίδα 223 από 297

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης