PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αγορά ελαφρώς μεταχειρισμένου 207 1.6 110hp '07

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
stelios278 (stelios)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 19 Μάρ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Μάρ 2010, 22:27:25    Θέμα δημοσίευσης: Αγορά ελαφρώς μεταχειρισμένου 207 1.6 110hp '07 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε ολους είμαι καινούργιος στην παρέα και θα ηθελα να συνεχισω να ειμαι αλλα αυτο εξαρταται απο τις απαντησεις που θα πάρω απο εσας!

Εδω και 2 μηνες περιπου εχω μηνει χωρις αυτοκινητο ! προσφατα πουλησα ενα citroen saxo 1600 vts μοντ 2003. Δεν ειμουν δυσαρεστημενος απο το όχημα καθε αλλο! απλα ηθελα κατι καλυτερο οσο αναφορα την καμπινα, ποιοτητα και μεγαλυτερους εσωτερικους χωρους καθως με κουρασε το οτι ηταν διπορτο!Επισης την καταναλωση του ,την θεωρουσα καπως υπερβολικη σε σχεση με το μεγεθος του οχηματος.Να σημειωσω οτι το αυτοκινητο δεν ειχε καμια μηχανικη επεμβαση.Ετσι πηρα την αποφαση να το δωσω!

Στην αρχη πιστεψα οτι θα βρω αρκετα συντομα ενα αυτοκινητο που να μου αρεσει και να καλυπτει τις αναγεκς μου ,αλλα τελικα τα πραγματα δεν ηταν και τοσο ευκολα οσο τα περιμενα . Κοιταξα στην αρχη για ιαπωνικα οχηματα , μαλιστα οδηγησα και μερικα απο αυτα! οπως το colt 1300 nissan tida 1600 toyota corolla 1400 κλπ . απογοητευτικα ομως κυριως απο τον θορυβο κινητηρα τις επιδοσεις και την οδηγικη συμπεριφορα!(θεση οδηγησης ,φρεναρισματα- στροφες ,κρατηματα ,αποκριση γκαζιου κλπ).

Τελικα αποφασισα να γυρισω στα γαλλικα οχηματα που ημουν συνιθισμενος , τωρα τελευταια καλοβλεπω ενα ελαφρως μτχ 1600 207 110 hp , δεν το εχω οδηγησει ακομη και θα ηθελα απο καποιον κατοχο του συγκεκριμενου οχηματος η γενικα του ιδιου αμαξωματος να μου δωσει μια γενικη εικονα του αυτοκινητου!

Ευχαριστω εκ των προτερων ολους σας !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Μάρ 2010, 22:42:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σου φιλε Στελιο!
Καταρχην καλως ηρθες και ευχομαι να καταληξεις σε κατι που πραγματικα θα σου αρεσει.

Οσων αφορα το 207, ειναι ενα ανετο μικρο, και ειδικα το 5πορτο θα σε βολεψει αρκετα απο πλευρας χωρων. Απο πλευρας ποιοτητας ειναι πολυ καλη για την κατηγορια του, εξαρταται βεβαια και απο την εκδοση.
Σε σχεση με το σαξο ομως δε θα σε εντυπωσιασει απο πλευρας επιδοσεων πιστευω..

Για στησιμο-φρενα και καταναλωση ας πουν καλυτερα οι κατοχοι γιατι δεν εχω προσωπικη εμπειρια..

Στα ιδια λεφτα παντως θα μπορουσες να παρεις και ενα 5πορτο gt που θα σε καλυπτει και στον τομεα επιδοσεις (σε σχεση με το σαξο παντα), και υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης! Wink

Υ.Γ.: Ελπιζω να σε κατατοπισα καπως.. Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
stelios278 (stelios)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Μάρ 2010, 23:04:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ilias207Rallye έγραψε:
Γεια σου φιλε Στελιο!
Καταρχην καλως ηρθες και ευχομαι να καταληξεις σε κατι που πραγματικα θα σου αρεσει.

Οσων αφορα το 207, ειναι ενα ανετο μικρο, και ειδικα το 5πορτο θα σε βολεψει αρκετα απο πλευρας χωρων. Απο πλευρας ποιοτητας ειναι πολυ καλη για την κατηγορια του, εξαρταται βεβαια και απο την εκδοση.
Σε σχεση με το σαξο ομως δε θα σε εντυπωσιασει απο πλευρας επιδοσεων πιστευω..

Για στησιμο-φρενα και καταναλωση ας πουν καλυτερα οι κατοχοι γιατι δεν εχω προσωπικη εμπειρια..

Στα ιδια λεφτα παντως θα μπορουσες να παρεις και ενα 5πορτο gt που θα σε καλυπτει και στον τομεα επιδοσεις (σε σχεση με το σαξο παντα), και υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης! Wink

Υ.Γ.: Ελπιζω να σε κατατοπισα καπως.. Very happy

Καταρχην φιλε Ηλια να σε ευχαριστησω για την ταχυτητα τις απαντηση σου!

Να ενημερωσω εσενα και τους υπολοιπους φιλους οτι μιλαω παντα για το 5θυρο 207 110 hp 1600.(οπως ειπα δεν ψαχνω 3θυρο γιατι με κουρασε!)

Εννοειται οτι δεν περιμενω να εχει τις ιδιες επιδοσεις με το saxo των 122hp και των 900 κιλων ! απλα αυτα που ζηταω ειναι μια σβλετη αποκρυση γκαζιου κυριως στις χαμηλες ταχυτητες απο 20 - 70χλμ για μεσα στην πολη!

Να δωσω και ενα παραδειγμα , εδω και 2 μηνες κυκλοφορω με ενα corsa 1400 5thiro 90hp (ειναι της δουλειας μου αυτο) , οι επιδοσεις του ειναι σαφως πιο ικανοποιητικες απο ολα τα ιαπωνικα που ανεφερω στο προηγουμενο μηνυμα , επισης η καταναλωση του ειναι παρα πολυ χαμηλη σε σχεση με το 1600 saxo , πραγματικα δεν καιει τπτ , οποτε αποφασισα να παρω κατι ενδιαμεσω ! και γι'αυτο κατεληξα να ψαχνομε για το 207 των 1600 με 110hp .

Διορθωστε με αν κανω λαθος για τα παραπανω συμπερασματα μου!
Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Μάρ 2010, 00:23:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχήν καλως όρισες!!!

Ωραίο είναι Στέλιο το 16ράκι αλλά στην περίπτωση που θα θες να το ανοίξεις Question
Ή σε ένα ταξίδι Question
Θα πατάς γκάζι και τότε θα απορεις με τον εαυτό σου γιατί έδωσες το σάξο!!!
Πολύ καλή αγορά είναι το 207gt όπως προ-ειπώθηκε και έχες τα πάντα!!!
Βέβαια ίσως το απλό 16ράκι να είναι λίγο πιο οικονομικό από θέμα κατανάλωσης αλλά από εκεί και πέρα είναι τί βλέπεις εσύ ότι ταιριάζει στα μέτρα και την τσέπη σου Wink !!!
Όπως και να έχει το 207 αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο έχει το καλύτερο value for money !!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
stelios278 (stelios)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Μάρ 2010, 00:38:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
Καταρχήν καλως όρισες!!!

Ωραίο είναι Στέλιο το 16ράκι αλλά στην περίπτωση που θα θες να το ανοίξεις Question
Ή σε ένα ταξίδι Question
Θα πατάς γκάζι και τότε θα απορεις με τον εαυτό σου γιατί έδωσες το σάξο!!!
Πολύ καλή αγορά είναι το 207gt όπως προ-ειπώθηκε και έχες τα πάντα!!!
Βέβαια ίσως το απλό 16ράκι να είναι λίγο πιο οικονομικό από θέμα κατανάλωσης αλλά από εκεί και πέρα είναι τί βλέπεις εσύ ότι ταιριάζει στα μέτρα και την τσέπη σου Wink !!!
Όπως και να έχει το 207 αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο έχει το καλύτερο value for money !!!

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου ! κοιτα οσο αναφορα το ταξιδι ειμαι σχετικα ηρεμος ! και δεν κανω και αρκετα για να πω την αληθεια! Στην πολη ομως εχω συνηθησει στο νευρικο οδηγημα! Οποτε δεν μπορω με τιποτα να συμβιβαστω με αργοστροφα αυτοκινητα! Θελω κατι που να αρπαζει στα χαμηλα και ειναι πιο οικονομικο απο το saxo! προσπαθω να καταλαβω αν το συγκεκριμενο οχημα θα με καλυψει ! βοηθησε με λιγο σε αυτο αν γνωριζεις κατι!
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Μάρ 2010, 00:53:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kalos orises kai apo emena...

Kat'arxin tha symfoniso me tous prolalisantes
apo ekei kai epeita i diki mou apopsi mias kai exo dei/odigisei
tis 1.6THP ekdoseis tou 207...
Einai i ekdosi GT me kleista matia...
Exei tosa polla (epi tis ousias) pleonektimata
pou apokleietai na min se afisei ikanopoiimeno... Cool
milame gia ena olokliromeno kai poiotiko aytokinito...
Apo ekei kai epeita den ksero to atmosfairiko 1.6 me ta 120 (ego ayto tha sou proteina an skeftesai atmosfairiko)
poso "aneta" kineitai sto dromo.
sigoura exei dynami (gia normal odigisi milame panta)
apla skepsou to "poso" kai kathe "pote" tha xreiazetai na tou vythiseis
to gkazi sto patoma gia na kinitheis kata to (diko sou) dokoun... Wink
stin tourmpinati version apla xaideveis to gkazi kai ayto feygei...
pou simainei oti an ksereis kai pos na to odigeis oikonomika
(ta yperpliroumena moter theloun ligo diaforetiki odigisi gia na kinithoune oikonomika se sxesi me ta atmsfairika)
tha deis poly xamiles times katanalosis
xoris na stereisai ti dynami i na ginesai empodio sto dromo prokeimeno na kinitheis oikonomika.

Ena pragma mono oti kai na dialekseis min epanapavesai sto "nearo tis ilikias tou"
psakse to kala, mathe osa perisotera mporeis gia tin proigoumeni xrisi tou
oste na ksereis toulaxisto "ti agorazeis" kai na min pliroseis
(sorry gia tin ekfrasi) gamisiatika allounou...
Επιστροφή στην κορυφή
tammy (stamatis)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 12 Μάϊ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Μάρ 2010, 02:12:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε μου , μου φαινεται περιεργο που αναφερεις οτι ψαχνεις κατι οικονομικοτερο απο το μαμα vts. σε καταναλωση.

δεν νομιζω να βρεις κατι δεδομενου του αυξημενου βαρους που πρεπει να κινησουν ολα τα πλεον συγχρονα οχηματα.

το ατμο 1600αρι δεν θα σε αφησει ευχαριστημενο κατα την γνωμη μου σε σβελτη οδηγηση , και αργο θα σου φαινεται και θα ρουφαει στο ζορισμα.

πιστευω οτι καλη επιλογη για σενα θα ηταν καποια turbo-diesel εκδοση καθως συνδιαζει πολυ χαμηλη καταναλωση με μπολικη ροπη χαμηλα , οτι
ακριβως ζητας δηλαδη.

εχω δοκιμασει για μικρο διαστημα opel corsa 1300 turbodiesel και πραγματικα πεταει , πολυ σπιρτοζο αμαξι και δεν καει τιποτα.

φυσικα η επιλογη ειναι δικη σου. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
stelios278 (stelios)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Μάρ 2010, 11:08:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tammy έγραψε:
φιλε μου , μου φαινεται περιεργο που αναφερεις οτι ψαχνεις κατι οικονομικοτερο απο το μαμα vts. σε καταναλωση.

δεν νομιζω να βρεις κατι δεδομενου του αυξημενου βαρους που πρεπει να κινησουν ολα τα πλεον συγχρονα οχηματα.

το ατμο 1600αρι δεν θα σε αφησει ευχαριστημενο κατα την γνωμη μου σε σβελτη οδηγηση , και αργο θα σου φαινεται και θα ρουφαει στο ζορισμα.

πιστευω οτι καλη επιλογη για σενα θα ηταν καποια turbo-diesel εκδοση καθως συνδιαζει πολυ χαμηλη καταναλωση με μπολικη ροπη χαμηλα , οτι
ακριβως ζητας δηλαδη.

εχω δοκιμασει για μικρο διαστημα opel corsa 1300 turbodiesel και πραγματικα πεταει , πολυ σπιρτοζο αμαξι και δεν καει τιποτα.

φυσικα η επιλογη ειναι δικη σου. Wink

Καταλαβα δηλαδη την οικονομια και τα αρπαγματα που εχω δει στο corsa 1400cc να μην την περιμενω στο 207 των 1600cc, ειχα την εντυπωση πως θα ηταν πιο σβλετο παντως λογω των 20 παραπανω ιππων και δεδομενου οτι σαν σκαφος δεν εχουν μεγαλες διαφορες !
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Μάρ 2010, 12:45:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stelios278 έγραψε:
...
Να ενημερωσω εσενα και τους υπολοιπους φιλους οτι μιλαω παντα για το 5θυρο 207 110 hp 1600.(οπως ειπα δεν ψαχνω 3θυρο γιατι με κουρασε!)
...

Όλα τα χρόνια ήμουν οπαδός των 3θυρων αμαξωμάτων.
Το 207 ήταν το πρώτο 5θυρο που απέκτησα...
Είμαι ενθουσιασμένος. Οι χώροι και η άμεση χρήση των πίσω καθισμάτων είναι "όλα τα λεφτά"!...!
Όχι μόνο για χρήση από συνεπιβάτες, αλλά και για ψώνια, βαλίτσες, ρίξιμο καθισμάτων κλπ...
Επίσης οι πίσω πόρτες βολεύουν πολύ στο καθάρισμα. Ανοίγεις τις πόρτες και αμέσως και άνετα καθαρίζεις τα πάντα χωρίς να σου βγαίνει η μέση.
Άνετα πίσω κάθονται δύο ενήλικοι. Εγώ έχω βάλει πίσω και 3 άτομα, εντός πόλης.

Επίσης έχω παρατηρήσει ότι δεν έχω τον παραμικρό τριγμό από παράθυρα κλπ...κλπ... Μάλλον οι μικρότερες διαστάσεις (τζάμια, θύρες κλπ...) βοηθούν σε αυτό.

Εγώ νομίζω ότι και ο απλός ατμοσφαιρικός 1600άρης κινητήρας είναι καλός, δυνατός για την Ελλάδα και σίγουρα είναι αξιόπιστος και οικονομικός σε καταναλώσεις.
Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Μάρ 2010, 13:27:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stelios278 έγραψε:

Καταλαβα δηλαδη την οικονομια και τα αρπαγματα που εχω δει στο corsa 1400cc να μην την περιμενω στο 207 των 1600cc, ειχα την εντυπωση πως θα ηταν πιο σβλετο παντως λογω των 20 παραπανω ιππων και δεδομενου οτι σαν σκαφος δεν εχουν μεγαλες διαφορες !

Για οικονομία δεν ξέρω αλλά έχει τύχει να οδηγήσω το corsa 2007 μοντέλο και είναι πολυυυυυυυ αργόστροφο... Δύσκολο να είναι πιο γρήγορο από το 207 το 1,6.... Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης