PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Λεβιές ταχυτήτων
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
207fra 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 1.6 VTi

Ένταξη: 17 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 11:08:44    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Λεβιές ταχυτήτων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα στο Fotum μετα απο αρκετο καιρο...!!! Πριν απο μια εβδομαδα περιμενα στο φαναρι, παω να βαλω 1η και μου μενει στο χερι το πλαστικο-νικελ που εχει ο λεβιες που γραφει τις ταχυτητες (207 1.6 120ΗΡ). Τα χρειαστηκα στην αρχη μεχρι να καλαταλαβω τι εχει γινει...Το πλαστικο αυτο εχει δυο αυτακια δεξια-αριστερα που κουμπονουν στον λεβιε και στη μεση ενα αξονακι που κουμπωνει σε μια τρυπα στο κεντρο του λεβιε. Το θεμα ειναι οτι καθεται στην θεση του αλλα πολλες φορες οταν αλλαζω ταχυτητα φευγει. Παντως θεωρω οτι δεν επιτρεπεται αυτο σε ενα αυτοκινητο που αγοραστηκε μολις των Μαιο και εχει 15000km. Αραγε το καλυπτει η εγγυηση ή να το κολλησω και να μην τσακωνομαι με την Lion; Γιατι σιγουρα θα μου πουνε οτι το εσπασα εγω!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
El_Griego (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6Τ Rallye (Aug '08)

Ένταξη: 18 Αύγ 2008
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 12:13:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα!
Κι εσύ ξεκουράζεις το χέρι πάνω στο λεβιέ;! Γιατί κι εμένα μου έχει σπάσει. Μάλλον το βάρος του χεριού μου σε συνδυασμό με κραδασμούς/συντονισμό.
Έσπασε το "αξονάκι" που το κρατάει. Άσχετα με τα αυτάκια, το καπάκι ουσιαστικά κρατιέται από αυτό το κομματάκι πλαστικό στο κέντρο που έχει πάχος λίγο παραπάνω από οδοντογλυφίδα. Και φυσικά και η ποιότητα είναι αυτό το ψευτοασημοπλαστικό.
Φοβάμαι πως ακόμα και για να το αλλάξουν θα κάνουν κανένα κανιβαλισμό στο λεβιέ οπότε απλά θα το κολλήσω μόνος...
Επιστροφή στην κορυφή
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

Ένταξη: 01 Ιούν 2008
Τόπος: SALONICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 12:15:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαλε εναν aftermarket καλυτερα
Επιστροφή στην κορυφή
207fra 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 1.6 VTi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 12:43:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγω μαλλον για κολλημα θα παω!! Αλλα επιτρεπεται να γινεται αυτο???Αρχιζω να εχω σοβαρες υποψιες για την ποιοτητα των υλικων. Ασε που η πορτα του συνοδηγου κλεινει λες και ειναι καρυδοτσουφλο με αποτελεσμα να αρχιζουν να ακουγονται τριξηματα στις λακουβες. Ξερει κανενας αν "σφιγγουν" με καποιο τροπο οι μεντεσεδες?Ενταξει εγω οταν την κλεινω το ξερω και προσεχω αλλα οι συνεπιβατες τι φταινε να τα ακουνε οταν την "κοπανανε"??Και αν πας στην Lion θα σου την πουνε κιολας οτι δεν το προσεχεις!!
Ναι να βαλω Aftersales αλλα σε ενα παλιο αυτοκινητο που δεν το καλυπτει η εγγυηση ή εχει χαλασει ή δεν σου αρεσει αλλα οχι σε ενα 9 μηνων που δεν εχει τιποτα!
Επιστροφή στην κορυφή
207gtmx 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 RALLYE

Ένταξη: 09 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 12:43:51    Θέμα δημοσίευσης: Re: Λεβιες ταχυτητων 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

207fra έγραψε:
Καλημερα στο Fotum μετα απο αρκετο καιρο...!!! Πριν απο μια εβδομαδα περιμενα στο φαναρι, παω να βαλω 1η και μου μενει στο χερι το πλαστικο-νικελ που εχει ο λεβιες που γραφει τις ταχυτητες (207 1.6 120ΗΡ). Τα χρειαστηκα στην αρχη μεχρι να καλαταλαβω τι εχει γινει...Το πλαστικο αυτο εχει δυο αυτακια δεξια-αριστερα που κουμπονουν στον λεβιε και στη μεση ενα αξονακι που κουμπωνει σε μια τρυπα στο κεντρο του λεβιε. Το θεμα ειναι οτι καθεται στην θεση του αλλα πολλες φορες οταν αλλαζω ταχυτητα φευγει. Παντως θεωρω οτι δεν επιτρεπεται αυτο σε ενα αυτοκινητο που αγοραστηκε μολις των Μαιο και εχει 15000km. Αραγε το καλυπτει η εγγυηση ή να το κολλησω και να μην τσακωνομαι με την Lion; Γιατι σιγουρα θα μου πουνε οτι το εσπασα εγω!!!!!

Θα σου ήταν εύκολο να βάλεις μια φωτογραφία από το κομμάτι που έσπασε?

(αν αποφασίσεις να τον αλλάξεις, να ξέρεις ότι βγαίνει με τράβηγμα προς τα πάνω)
Επιστροφή στην κορυφή
207fra 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 1.6 VTi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 12:46:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φωτογραφια δεν εχω τωρα...αν ειναι θα βγαλω και θα την ανεβασω
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 13:01:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ σίγουρα θα έβαζα τον αλουμινένιο που έχουν και τα GT !!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 13:04:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Εγώ σίγουρα θα έβαζα τον αλουμινένιο που έχουν και τα GT !!

Εύκολα,

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 13:11:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είναι ίδιος σε rallye-gt? Έτσι νόμιζα.. Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
207fra 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 1.6 VTi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 13:13:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιζει καμια φοτο και ποσο εχει?
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 13:24:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να τον δεις αν δεν θες να πάς σε μία έκθεση και να τον δεις ζωντανά, τότε κάνε ένα google.
Τιμή αντιπροσωπείας 65 euro.

Πάντως σίγουρα δεν θα έβαζα κάτι ξένο στο αυτοκίνητο μίας και οι εξοπλισμοί μεγαλύτερων μοντέλων ταιριάζουν μία χαρά στο δικό σου !
Επιστροφή στην κορυφή
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

Ένταξη: 14 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 13:31:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Για να τον δεις αν δεν θες να πάς σε μία έκθεση και να τον δεις ζωντανά, τότε κάνε ένα google.
Τιμή αντιπροσωπείας 65 euro.

Πάντως σίγουρα δεν θα έβαζα κάτι ξένο στο αυτοκίνητο μίας και οι εξοπλισμοί μεγαλύτερων μοντέλων ταιριάζουν μία χαρά στο δικό σου !

+1000000000000000000000!!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
207fra 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 1.6 VTi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 14:40:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

65E ????μμμ ειναι αρκετα....αλλα θα το ψαξω και αλλου μηπως το βρω πιο φθηνα αλλιως παμε για κολλημα!!!
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 14:45:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για ψάξε, ειδάλλως ρωτάμε τον προμηθευτή μας . . . .
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 15:30:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τιμή από τον δικό μας 50 euro και μπορείς να το έχεις στην λέσχη !
Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 15:34:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτά είναι,

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
207fra 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 1.6 VTi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 16:01:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

50???? καλο ακουγεται!!thanks αν ειναι θα επικοινωνησω
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 16:12:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

El_Griego έγραψε:
Καλημέρα!
Κι εσύ ξεκουράζεις το χέρι πάνω στο λεβιέ;! Γιατί κι εμένα μου έχει σπάσει. Μάλλον το βάρος του χεριού μου σε συνδυασμό με κραδασμούς/συντονισμό.
Έσπασε το "αξονάκι" που το κρατάει. Άσχετα με τα αυτάκια, το καπάκι ουσιαστικά κρατιέται από αυτό το κομματάκι πλαστικό στο κέντρο που έχει πάχος λίγο παραπάνω από οδοντογλυφίδα. Και φυσικά και η ποιότητα είναι αυτό το ψευτοασημοπλαστικό.
Φοβάμαι πως ακόμα και για να το αλλάξουν θα κάνουν κανένα κανιβαλισμό στο λεβιέ οπότε απλά θα το κολλήσω μόνος...

Κύριοι! οδηγήστε και με τα δύο χέρια!

Οδηγήστε σωστά.

Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: αθηνα.χαλανδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 16:59:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H αληθεια ειναι οτι απο τις ζεστες ειδικα το κατακαλοκαιρο και τις αλλαγες θερμοκρασιες αυτα συνβαινουν......και εμενα το ιδιο περιπου εγινε σε 307 ομως και απλα μου στριφογυρισε αυτο το νικελακι.....και με λιγη κολλιτσα το κολλησα....ισα ισα μια σταγονα και απο τοτε πια χαρα

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
El_Griego (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6Τ Rallye (Aug '08)

Ένταξη: 18 Αύγ 2008
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 17:07:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SAKIS-LEMANS έγραψε:

Κύριοι! οδηγήστε και με τα δύο χέρια!

Οδηγήστε σωστά.

Laughing Laughing Laughing

σωστά τα λές και έτσι πρέπει!
για να μην παρεξηγηθώ (μιας και θέλω να πιστεύω ότι είμαι πολύ προβλεπόμενος!), εγώ το "ξεκουράζω" μέσα σε κίνηση όταν έχουμε συχνές αλλαγές ταχύτητας. όλα αυτά τα γκάπα γκούπα πολλαπλασιάζουν το βάρος του χεριού μου (τουλάχιστον έτσι πιστεύω!). Very happy
εννοείται ότι πρέπει να έχουμε και τα δύο χέρια στο τιμόνι.
με ένα χέρι μόνο, μειώνεις μαθηματικά το feedback στο μισό! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης