PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πινέλο στο χρώμα του αυτοκινήτου?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 00:27:20    Θέμα δημοσίευσης: Πινέλο στο χρώμα του αυτοκινήτου? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδιά,

Έχει δοκιμάσει κανείς το πινέλο με χρώμα που έχουν οι αντιπροσωπίες ? Έχω 1-2 χτυπήματακια από χαλίκια στο καπώ, αλλά δε ξέρω αν κάνει δουλειά το πινελάκι. Φοβάμαι μήπως βγεί πατάτα. Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 00:32:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το χω βάλει εγώ. Μην το δοκιμάσεις δεν θα σου βγεί το ίδιο χρώμα.

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 00:36:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το φαντάστηκα....Δεν μπορώ να σκεφτώ και άλλη λύση για τα σημάδια από τα χαλίκια...

Επειδή έχει φύγει και το χρώμα στα σημεία αυτά θέλω να τα καλύψω κάπως μην πετάξει και τίποτα σκουριές-χρώμα στο μέλλον από εκεί...

Καμιά ιδέα??
Επιστροφή στην κορυφή
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Ιαν 2009
Τόπος: Σερρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 01:21:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εκτος απο τα πινελακια μετα θα πρεπει να γυαλισεις και την περιοχη που διορθωσες χρησιμοποιωντας ντουκοχαρτο για να λειανθει η επιφανεια και μετα γυαλισμα με καποια αλοιφη,εκανα χθες την ιδια διαδικασια..δηστυχως δεν εβγαλα καποια φωτο πριν ξεκινησω την επισκευη,αλλα κατα τη διαρκεια και δεν φαινεται πολυ καλα η διαφορα..
ετσι ηταν....

και ετσι εγινε....

Αυριο αν βρω χρονο θα τελειωσω το γυαλισμα και δε θα φαινεται τπτ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 01:38:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εσύ καλή δουλειά φαίνεται να έκανες! Εγώ φοβάμαι για 2-3 χαλικάκια να τρίψω όλη την επιφάνεια και να γυαλίσω μετά. Μάλλον θα το καταστρέψω παρά θα το φτιάξω... Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
MHTSOS90 (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

206 1,6 (16v)xs

Ένταξη: 06 Απρ 2008
Τόπος: Αιγαλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 01:43:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τα χτυπηματα απο χαλικια πανω σε καπο και φτερα πιστευω ειναι μια χαρα οχι οτι δεν θα φενετε απλα δεν θα ειναι αντιεσθητικο σαν σουροτιρι εγω παντος αφτο χρεισιμοποιο!!
Αν και περιμενο να γινουν πολλα οχι για να το βαψω αλλα για να το περασω carbon!!! Very happy

ΣΠΕΡΝΩ ΡΑΓΕΣ ΜΕ PEUGEOT 206!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 11:01:00    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πινέλο στο χρώμα του αυτοκινήτου? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά,

Έχει δοκιμάσει κανείς το πινέλο με χρώμα που έχουν οι αντιπροσωπίες ? Έχω 1-2 χτυπήματακια από χαλίκια στο καπώ, αλλά δε ξέρω αν κάνει δουλειά το πινελάκι. Φοβάμαι μήπως βγεί πατάτα. Very happy

Γείτονα θα πεταχτείς εδώ:
Γρ. κυδωνιών 5 & Αναξαγόρα 28, Ν. Φιλαδέλφεια
http://www.colormania.gr/index.asp

και θα πάρεις ένα μπουκαλάκι (με πινελάκι) στο χρώμα το δικό σου.

Επίσης θα πάρεις το στυλό βαφής
http://www.colormania.gr/products.asp?maincatid=2&catid=34

και όλα θα είναι εύκολα ... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 11:43:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βγαζει και το γνωστο μαγαζι της κατεχακη

Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 12:52:58    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πινέλο στο χρώμα του αυτοκινήτου? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
ironman02 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά,

Ωραίος! Το μόνο θέμα είναι να πετύχει το χρώμα..Είναι και λίγο δύσκολο το δικό μου. Απλά πρέπει να μην πέσει πολύ χρώμα στο χτύπημα και να πέσει ίσα ίσα όσο χρειάζεται για να το καλύψει.

Και να φαίνεται μετά όπως φαινόταν (όχι χειρότερα όμως Smile) δε με πειράζει, αρκεί να καλυφθεί το χτύπημα για να μην πετάξει τίποτα εκεί με τον καιρό. Χρώμα, σκουριές κτλ. Μάλλον θα κάνω μια επίσκεψη σε αυτούς που προανέφερες!
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 13:47:37    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πινέλο στο χρώμα του αυτοκινήτου? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
...Το μόνο θέμα είναι να πετύχει το χρώμα..Είναι και λίγο δύσκολο το δικό μου. Απλά πρέπει να μην πέσει πολύ χρώμα στο χτύπημα και να πέσει ίσα ίσα όσο χρειάζεται για να το καλύψει.
...

Το χρώμα βγαίνει πάνω στο εργοστασιακό κωδικό χρώματος και βγαίνει ακριβώς ίδιο με του αυτοκινήτου.
Κανένα χρώμα δεν είναι δύσκολο.

Από εκεί και πέρα στα μικρά χτυπήματα ή μικρές γρατσουνιές η τοπική "βαφή" με πινελάκι κάνει πολύ καλή δουλειά, σχεδόν άριστη.

Προσοχή όμως! Ποτίζουμε τα χτυπήματα ή τις γρατσουνιές. Ποτίζουμε και όχι βάφουμε!...!
Η λέξη "ποτίζουμε" σημαίνει ότι απλά ακουμπούμε το πινελάκι πάνω στο χτύπημα ή στην γρατζουνιά και το χρώμα από μόνο του κυλάει και κλείνει την άβαφη επιφάνεια. Το πινελάκι δεν θα πρέπει να έχει πολύ χρώμα, γιατί διαφορετικά θα κάνει "δάκρυ" στην επιφάνεια του αυτοκινήτου...

Εγώ κάποιες φορές χρησιμοποιώ και καρφίτσα απλά για να "ποτίσω"...χτυπηματάκια στο σασί... Smile
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 13:56:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αλλο σασι αλλο εξωτερικη επιφανεια ή λαμαρινα

Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 14:11:46    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πινέλο στο χρώμα του αυτοκινήτου? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
ironman02 έγραψε:
...Το μόνο θέμα είναι να πετύχει το χρώμα..Είναι και λίγο δύσκολο το δικό μου. Απλά πρέπει να μην πέσει πολύ χρώμα στο χτύπημα και να πέσει ίσα ίσα όσο χρειάζεται για να το καλύψει.
...

Το χρώμα βγαίνει πάνω στο εργοστασιακό κωδικό χρώματος και βγαίνει ακριβώς ίδιο με του αυτοκινήτου.
Κανένα χρώμα δεν είναι δύσκολο.

Λέω δύσκολο γιατί για μια κλειδιά που μου είχαν κάνει στη πόρτα, είχα πάει σε έναν φανοποιό (μου είχαν πει τα καλύτερα γι'αυτόν) και παρήγγειλε το χρώμα και είπαμε από το να βάψουμε όλη τη πόρτα να το περάσουμε με πινέλο και μετά να το γυαλίσει μήπως και δεν φαίνεται ιδιαίτερα και αποφύγουμε το βάψιμο.

Το έκανε, αλλά το χρώμα δεν είχε πετύχει ιδαίτερα. Ήταν πιο σκούρο. Τουλάχιστον στην γραμμή που έκανε πάνω στη κλειδιά φαινόταν πιο σκούρο από την υπόλοιπη πόρτα. Το χρώμα το παρήγγειλε και αυτός με βάση τον κωδικό..
Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 15:32:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά σας διαβάζω που λέτε για πινελάκια και καμβάδες αυτοκίνητα όλη μέρα σήμερα και προσπαθούσα να κρατηθώ να μη μιλήσω, αλλά δεν....

Μικροστίγματα από πετραδάκια στο καπό θα χουμε πάντα δεν μπορούμε να τ αποφύγουμε,
Αυτό πάει να πει ότι θα μαστε από πίσω Picasso με το πινελάκι στο χέρι???
Ούτε σε 20ετίας peugeot ή άλλη μάρκα δεν έχω δει να σκουριάζουν καπό ή αμάξωμα από τα στιγματάκια αυτά,

Η λύση τώρα για αισθητικούς και μόνο λόγους, είναι απλή.
Το παίρνουμε απόφαση ζούμε με αυτά και όταν μαζευτούν σε 3-4 χρόνια πολλά και δεν είναι αισθητικά ανεκτά, πετάμε ένα βαψιματάκι σε καπό και προφυλαχτήρα και είμαστε καινούριοι, αν έχουμε και στον πίσω προφυλαχτήρα από τα παρκαρίσματα σημαδάκια με την ευκαιρία κάνουμε και το πίσω και τέλος.
Αποτέλεσμα άψογο εγγυημένο με μικρό κόστος και είμαστε ξανά καινούριοι.

Ότι και να κάνουμε τα πετραδάκια πάντα στους δρόμους θα ναι και ας μην χάνουμε τη ζωή μας με ματαιότητες και προσπάθεια να διατηρήσουμε τα αδιατήρητα, σίδερα είναι! Χαλαρώστε δεν παθαίνουν τίποτα, ούτε είναι και αυτά για πάντα, αναλώσιμα είναι.
Εμάς ποιος θα μας διατηρήσει???

Τώρα αν θέλετε να κάνετε το καπό καμβά, αυτόν με τα πινελάκια να κάνει τζίρο, και να έχετε αποτέλεσμα χειρότερο από ότι με 5-6 στιγματάκια, just do it.

Υ.Γ. Ποτέ κανείς δεν παρασιμοφόρησε κάποιον επειδή πρόσεχε το αυτοκίνητό του και μετά από πολλά χρόνια το είχε σε καινουργή κατάσταση.
ο μόνος που πάντα κέρδιζε ήταν ο επόμενος αγοραστής,

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 16:24:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνώ μαζί σου....!! Ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να τα καλύψω είναι γιατί στο προηγούμενο αμάξι που είχα (punto), είχα δεί ίχνη σκουριάς στο καπώ από το σπάσιμο του χρώματος σε 1-2 σημεία. Και θα ξενέρωνα αν με τις βροχές κτλ μου πετάξει τίποτα τέτοιο...

Κατα τ'άλλα έχεις απόλυτο δίκιο!
Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 16:26:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γίωργο κοίτα να χαρείς το Rallaki όσο μπορείς και αυτά είναι λεπτομέρειες....

Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 17:55:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206Mike έγραψε:
Γίωργο κοίτα να χαρείς το Rallaki όσο μπορείς και αυτά είναι λεπτομέρειες....

ανα γειάσου! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 18:19:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206Mike έγραψε:
Υ.Γ. Ποτέ κανείς δεν παρασιμοφόρησε κάποιον επειδή πρόσεχε το αυτοκίνητό του και μετά από πολλά χρόνια το είχε σε καινουργή κατάσταση.
ο μόνος που πάντα κέρδιζε ήταν ο επόμενος αγοραστής,

πολυ μεγαλη κουβεντα αυτη Μιχαλη γιατι παντα καπου καποιος καποτε ηταν ενας κακομοιρης που επλενε γυαλιζε προσεχε κλπ μεχρι που του αγορασε ενας "εξυπνακιας" το αυτοκινητο για ενα κομματι ψωμι και κοκκορευεται για το "μπιμπελο" "κουκλι" "ασκιστο" "λουλουδι" κλπ που ψαρεψε στις αγγελιες!
Οταν πηρα το mx5 μου εφαγα την απιστευτη ηττα και μου γρατσουνισαν τον προφυλακτηρα στις 10 μερες που το ειχα στα χερια μου, στις επομενες 10 μου εγαδαραν και τον πισω, ειναι αυτοκινητο χαμηλο και δεν το βλεπει κανεις οταν ξεπαρκαρει.
Δεν συζηταω στην εθνικη που τα πετραδακια που σκανε στο δικο σας καπο εμενα λογω χαμηλου σκανε σχεδον στο παρμπριζ.
Πηγα λοιπον στον φανοποιο μου και του ειπα "ποσα θες για βαψιμο καπω προφυλακτηρα?" μου ειπε ενα νουμερο και η επομενη ερωτηση ηταν "οσα χτυπηματακια και αν εχουν?" η απαντηση ηταν "ναι" και αποφασισα οταν μαζευτουν πολλα να το παω και εκει τελειωσε η ιστορια.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάρ 2010, 20:39:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε Λεφ, όταν έγραψα το post σκεφτόμουνα δεν ξέρω πως, έτσι μου κατέβηκε, ότι να δεις θα σχολιάσει o Lef, μάλιστα είπα να το γράψω στο τέλος σε στυλ, σίγουρα ο Lef205 θα συμφωνήσει,

Kαι μετά από 2 post να σαι.... Shocked

Deja vu....

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Μάρ 2010, 09:17:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η λύση των φανοποιών και της ολικής βαφής τμημάτων του αυτοκινήτου δεν έχει πάντα θετικά αποτελέσματα...

Και φυσικά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, εύκολα και οικονομικά.

Και εκτός από αυτά (καλώς ή κακώς) υπάρχουν ορισμένοι που ασχολούνται με την αισθητική του αυτοκινήτου (εσωτερική & εξωτερική) για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους.

Αλλά όλα αυτά είναι εκτός θέματος. Εδώ το θέμα είναι άλλο.
Επιστροφή στην κορυφή
outlaw (Βασίλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 '02

Ένταξη: 04 Μάϊ 2006
Τόπος: Aθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Απρ 2010, 17:09:23    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πινέλο στο χρώμα του αυτοκινήτου? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
ironman02 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά,

Θυμαμαι σε ενα παλιο post ειχες προτεινει για χρωμα απο τη Sikkens Hellas (αν κανω λαθος και δεν ησουν εσυ γραψε λαθος), Απο Colormania μαζι με το στυλο βαφης θα εχει καλυτερο αποτελεσμα πιστευεις? Γιατι εψαχνα για αυτο το λογο παλια posts..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης