PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

απορίες για τα ηχεία

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
lem-x24 (Θανάσης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)

Ένταξη: 02 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάρ 2010, 19:50:15    Θέμα δημοσίευσης: απορίες για τα ηχεία Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γεια σας παιδιά!! τα μαμά ηχεία δεν είναι και τόσο ποιοτικά και επειδή η μουσική που ακούω θέλει μπάσο σκέφτομαι να τα αλλάξω!! θέλω αν κάποιος ξέρει να μου πει! τι ηχεία πρέπι να βάλω με δεδομένο ότι θα κρατήσω το μαμά cd!! (clarion είναι) δηλαδή τα watt και τα rms (δεν έχω ιδέα από αυτά) και μία ακόμη ερώτηση! μπροστά είναι χωρισμένα τα ηχεία , έχει κάτω το μεγάλο και πάνω στο ταμπλώ δύο πιο μικρά! πίσω έχει μόνο στην πόρτα χαμηλά!!! ποια η λιγική που γίνονται έτσι?
ευχαριστώ

όλα τα καινούρια αμάξια είναι ψεύτικα !.!.!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάρ 2010, 22:19:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tα μπροστα ειναι διαιρουμενα ,δηλαδη εχει ενα middle range woofer Στην πορτα και 1 tweeter για τις ψηλες συχνοτητες στο ταμπλο.το τι θα παρεις εξαρταται κυριως απο το τι θες απο θεμα ποιοτητας και τι διαθετεις απο χρηματα.

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
lem-x24 (Θανάσης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάρ 2010, 23:59:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie έγραψε:
Tα μπροστα ειναι διαιρουμενα ,δηλαδη εχει ενα middle range woofer Στην πορτα και 1 tweeter για τις ψηλες συχνοτητες στο ταμπλο.το τι θα παρεις εξαρταται κυριως απο το τι θες απο θεμα ποιοτητας και τι διαθετεις απο χρηματα.

τα μπροστά καλά μου φαίνονται!! απλά έλεα να αλλάξω τα πίσω! πρέπει να είναι μιας διαδρομής!! αν έβαζα 2 δρόμων δε θα ήτταν καλύυτερα?

Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάρ 2010, 00:09:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα πίσω τα ηχεία είναι πάρα πολύ μικρά. Λίγο παραπάνω από τα tweeter που βρίσκονται μπροστά στις πόρτες. Confused

Το ράδιο cd δεν έχει και μεγάλη ισχύ οπότε μπορείς να προτιμήσεις κάποια pionner ή clarion με σχετικά λίγα watt (120-170 περίπου) και να είσαι μια χαρά.

Μην περιμένεις να παίζεις τέρμα αλλα θα είσαι πολυυυ καλύτερα από πριν Wink

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάρ 2010, 00:26:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά και για το 207 αν έχει αλλάξει κανείς τα εργοστασιακά ηχεία με τη μαμά πηγή ας το μοιραστεί μαζί μας.
Τι ηχεία έβαλε και τι διαφορά είδε. Γιατί δε ξέρω πόσο καλή είναι η μαμά και αν φτάνει μόνο να αλλάξεις ηχεία.
Αλλά αν υπάρχει μεγάλη διαφορά απλά αλλάζοντας ηχεία θα με ενδιέφερε.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάρ 2010, 00:38:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα σου αναφέρω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Στο δικό μου 206 άλλαξα radio/cd και τα μαμά ηχεία έσπασαν (τα περισσότερα) γιατί δεν άντεχαν ειδικά σε υψηλή ένταση. Με μεγαλύτερα και πιο ποιοτικά ηχεία έλυσα το πρόβλημά μου.

Οπότε αν αλλάξεις μόνο ηχεία θα δεις κάποια διαφορά αλλά καλυτερο απ' όλα θα ήταν να αλλαχτούν όλα Wink

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάρ 2010, 00:41:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι το ξέρω. Εννοείται με ολα θα είναι πολύ καλύτερα, απλά το μαμά έχει και όλες τις άλλες λειτουργίες με οθόνη κτλ και γι'αυτό έλεγα να το κρατήσω...

Άσε που είναι και ομορφούλι. Πάει με το σύνολο Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάρ 2010, 00:44:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι, οκ...Αν αλλάξεις ραδιο/cd τότε στην οθόνη δεν θα δείχνει σταθμούς, ένταση κ.λ.π. Confused

Είναι ένα θέμα αυτό αλλά δεν μου πήρε πολύ να το ξεπεράσω Laughing

Έχει επεξεργασθεί από τον/την nikolas206gti στις Τετ 17 Μάρ 2010, 00:46:00, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάρ 2010, 00:45:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και είναι και τα χειριστήρια στο τιμόνι....Βολευουν πολύ δε λέει να τα χάσω..
Επιστροφή στην κορυφή
MHTSOS90 (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

206 1,6 (16v)xs

Ένταξη: 06 Απρ 2008
Τόπος: Αιγαλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάρ 2010, 00:52:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μου οσο αφορα για το χειριστηριο στο τιμονι νομιζω οτι υπαρχει ειδικο ανταπτορακι που σου λινει το προβλημα! Laughing

ΣΠΕΡΝΩ ΡΑΓΕΣ ΜΕ PEUGEOT 206!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάρ 2010, 00:55:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα συμφωνήσω με τον Δημήτρη. Μόλις μάθω κάτι θα ενημερώσω γιατί με ενδιαφέρει και εμένα άμεσα. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
lem-x24 (Θανάσης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάρ 2010, 11:20:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έχω ακούσει ότι πρέπει αν συμβαδίζουν τα watt που βγάζει το ραδιο cd με τα watt των ηχείων! πχ στα sony x plod έχει ένδειξη 4*25! αυτό τι σημαίνει?ότι πρέπει να πάρω 4 ηχεία μέχρι 25 watt το καθένα για να υπάρχει σωστή λειτουργία?

Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάρ 2010, 11:53:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημαίνει ότι το ράδιό σου βγάζει 4 εξόδους των 25 watt Wink

Τα καινούρια για παράδειγμα βγαίνουν 4 Χ 50 watt και εάν είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις κάτι παραπάνω, υπάρχουν και 4 Χ 52. Wink

Εάν βάλεις τα ηχεία που σου προανέφερα, με το μαμά ράδιο θα είναι μια χαρά. Από εκεί και πέρα, κοιτάς για κάποιον ενισχυτή και δεν αλλάζεις ράδιο ποτέ Smile

Επιστροφή στην κορυφή
lem-x24 (Θανάσης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάρ 2010, 12:03:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikolas206gti έγραψε:
Σημαίνει ότι το ράδιό σου βγάζει 4 εξόδους των 25 watt Wink

Τα καινούρια για παράδειγμα βγαίνουν 4 Χ 50 watt και εάν είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις κάτι παραπάνω, υπάρχουν και 4 Χ 52. Wink

Εάν βάλεις τα ηχεία που σου προανέφερα, με το μαμά ράδιο θα είναι μια χαρά. Από εκεί και πέρα, κοιτάς για κάποιον ενισχυτή και δεν αλλάζεις ράδιο ποτέ Smile

φίλε νικόλα αρχίζεις και με κατατοπίζεις!! είσαι ωραίος!! απλά μιας και ξέρεις πες μου λίγο αν για παράδειγμα έχεις 4*50 όπως αναφέρεις τι ηχεία πρέπει να μπουν?( 4 ηχεία των 50 watt?) δηλαδή ποια η σχέση των εξόδων της πηγής με τα watt των ηχείων! εκέι είναι η απορία μου!!

Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάρ 2010, 12:43:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν βάλεις 4 * 50 watt μπορείς να παίξεις ηχεία μέχρι τα 170 watt καθαρά αλλά όχι στο τέρμα. Αν βάλεις π.χ. 300άρια, μετά από κάποιο σημείο τα ηχεία θα μπουκώνουν και δεν θα ακούς τίποτα. Wink

Τώρα επιλογή σου είναι για το τι χρήματα θέλεις να διαθέσεις και τι ακριβώς θέλεις να πάρεις Wink

Επιστροφή στην κορυφή
lem-x24 (Θανάσης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Απρ 2010, 12:44:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πως βγάζουμε το πλαστικό κάλλυμα για να δούμε το ηχείο στις πόρτες του 307?

Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Απρ 2010, 03:17:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδώ θα ηθελά να υπενθιμισω οτι ο μικρος ενυσχητης καιει τα ηχεια οχι ο μεγαλος .

Ποιο ευκολα καταστρεφεις 75 W ηχειο με 25 W παρά με 100 βασικά με τον 100 αν σου κλειση λιγο το volume αυτος που σου κανει την εγγατασταση δε θα τα καψεις ΠΟΤΕ και θα πεζει πολυ καθαροτερα .

Ps παρακαλω μην ακουω για 200-300 w ηχεια γιατι αν ειναι ετσι τα 165 v μου δεν ειναι 75W αλλα 1250 Razz

Για αντάπρορα παντος ξέρει - πουλαει ο Σωτος απο εδω μπορεις να του στηλεις pm (ελπιζω να μη πιαστει διαφημιση αλλα εμενα αυτος με ξεστραβωσε )

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης