PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Τεντωτηρας καδενας 207 THP
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

Ένταξη: 01 Ιούν 2008
Τόπος: SALONICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάρ 2010, 16:25:36    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Τεντωτηρας καδενας 207 THP Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μολις αγορασα το καινουριο ανταλλακτικο απο την ΛΑΙΟΝ και θα ηθελα να ρωτησω σε οσους το αλλαξαν αν πρεπει να βγει το καπακι της μηχανης, οπως στο χρονισμα. Αν καταλαβα καλα μαλλον το ελατηριο (το πατησα και ειδα οτι ειναι αρκετα σκληρο) χαλαρωνει και δημιουργειται το προβλημα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nikos68 (Νίκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2007
Τόπος: Ρέθυμνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάρ 2010, 17:40:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Άκη πρέπει να βγει το καπάκι για να μπορεί ο μάστορας να φτάσει μέχρι τον παλιό τεντωτήρα να τον ξεβιδώσει και να βιδώσει τον καινούριο.Εκεί μέσα θα δεις και τα βελάκια που σου δείχνουν αν έχεις πρόβλημα στο χρονισμό.Βρίσκονται πάνω στο μεταβλητό.
Κανονικά με βάση τις οδηγίες της μαμάς Peugeot πρέπει να κλειδωθούν οι εκκεντροφόροι και το βολάν με τα ειδικά εργαλεία για να μην υπάρξει κανένα θέμα με το χρόνισμα.
Στη δική μου περίπτωση κλειδώθηκε μόνο το βολάν με ειδική πατέντα και με πολλή προσοχή έγινε η αλλαγή.Η φασαρία είναι το λύσε δέσε της εκεί περιοχής του κινητήρα αλλά με προσοχή όλα θα πάνε καλά.Μην ανησυχείς Very happy
Ο παλιός τεντωτήρας είναι σίγουρα ψιλοκολλημένος και μόλις τον πιάσεις στα χέρια σου και τον γαργαλήσεις με ένα κατσαβιδάκι θα επανέρθει στη θέση του και θα πεις ...τόσος κόπος και με μια κίνηση ο άτιμος επανέρχεται...Μην τον πετάξεις γιατί χρησιμεύει με ειδική επεξεργασία σαν ψευδοτεντωτήρας στην περίπτωση που πρέπει να χρονίσεις (αν ξεχρονίσει ποτέ) το αμάξι ή να αλλάξεις καδένα ή να αλλάξεις το μουαγιέ που την παίζει όπως έχει συμβεί σε πολλούς.
Επιστροφή στην κορυφή
vagelis207 (Βαγγελης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: patra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάρ 2010, 19:42:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποσο το αγορασες φιλε μου?
Γιατι ενδιαφερομαι και'γω.
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάρ 2010, 20:09:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νομιζω οτι εχει 27-30 ευρω,τοσο πρεπει να μου τον ειχαν χρεωσει.

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάρ 2010, 21:15:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
νομιζω οτι εχει 27-30 ευρω,τοσο πρεπει να μου τον ειχαν χρεωσει.

44€ απο τη ΛΑΙΟΝ. Το θεμα ειναι ποσο θα παρει ο μαστορας για την εργασια?
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάρ 2010, 09:09:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πως και δεν άφησες την LION να το τοποθετήσει; Question
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάρ 2010, 09:51:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:

γιατί θα τον γδάρει....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάρ 2010, 09:57:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SAKIS-LEMANS έγραψε:
Vini έγραψε:

γιατί θα τον γδάρει....

Υπάρχει κάποιο άλλο συνεργείο που παίρνει λιγότερα;

Δεν είναι στάνταρ οι τιμές αυτές; Question
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάρ 2010, 10:06:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
SAKIS-LEMANS έγραψε:
Vini έγραψε:

γιατί θα τον γδάρει....

Υπάρχει κάποιο άλλο συνεργείο που παίρνει λιγότερα;

Δεν είναι στάνταρ οι τιμές αυτές; Question

Αν εννοείς συνεργείο Lion μαλλον είναι στάνταρ οι τιμές, δεν ξέρω γιατί ποτέ δεν έχω κάνει σέρβις στην lion, απλά από αυτά που ακούω μιλάω και εγώ (όσο αφορα για τιμές). Αν ενοούμε καμια αντιπροσωπεία της επαρχίας υπάρχει πιθανότητα (είμαι σίγουρος μάλλον - για τα Γιαννιτσά τουλάχιστον) ότι δεν έχουν σχέση...

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάρ 2010, 11:05:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θεωρητικά σε όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία, πάνω-κάτω πρέπει οι τιμές εργασίας για τον τεντωτήρα να είναι ίδιες...

Όλοι θα έχουν "συμβουλευθεί" την LION ...
Άλλωστε για φράγκα μιλάμε... Laughing

Νομίζω ότι μόνο κάποιο ΜΗ εξουσιοδοτημένο συνεργείο θα είχε κάπως καλύτερη τιμή τοποθέτησης... Αλλά εκεί υπάρχουν άλλα θέματα...
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάρ 2010, 11:51:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όσο αφορα τις τιμές τοποθέτησης από εξουσιοδοτημένο σε εξουσιοδοτημένο διαφέρει σίγουρα διαφέρουν. Τώρα τα ανταλακτικά μάλλον έχεις δίκιο με μία μία επιφύλαξη.

Επιστροφή στην κορυφή
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάρ 2010, 12:27:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι τιμες των ανταλλακτικων ειναι σε ολες τις αντιπροσωπειες ιδιες (servicebox). Οσο αφορα την εργατοωρα ειχα παει με μια εβδομαδα διαφορα στο εξουσιοδοτημενο χαλκιδας και στην λαιον και η διαφορα ηταν γυρω στα 15 ευρω

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάρ 2010, 13:32:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ από περιέργεια πήγα σε δύο εξουσιοδοτημένα εδώ στην Αθήνα, στα βόρεια προάστια και τα δύο είχαν ακριβώς ίδιες τιμές στην εργατοώρα...

Είμαι όμως 100% σίγουρος ότι σε κάποιους πελάτες (βίσματα/κονέ/κολλητάρια) κάνουν 10% έκπτωση...

Σε μένα πάντως έκαναν τους Κινέζους... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάρ 2010, 15:20:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η αλλαγη τεντωτηρα πρεπει να βγαινει κοντα στο 150αρι
Επιστροφή στην κορυφή
nikos68 (Νίκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2007
Τόπος: Ρέθυμνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάρ 2010, 16:19:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακριβώς...με 40 ευρώ το ανταλλακτικό και τα υπόλοιπα εργασία...έχει πολύ μπλα μπλα να φτάσεις εκεί...
Επιστροφή στην κορυφή
vansak (ANTONIS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 1.6 GT 2009

Ένταξη: 28 Αύγ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάρ 2010, 16:52:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο τεντωτήρας αυτός, πρέπει να αλλαχθεί βάση του προγράμματος συντήρησης μετά από κάποια χιλιόμετρα ή χρόνια,

ή προειδοποιεί με κάποιο τρόπο ότι θέλει αλλαγή?
Επιστροφή στην κορυφή
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάρ 2010, 16:58:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ακουγεται σαν τρακτερ το αυτοκινητο σου οταν κανει κρυο, μολις το αναβεις, τοτε ο τεντωτηρας ψιλοκολλαει.
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάρ 2010, 17:08:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

smoki έγραψε:
Οι τιμες των ανταλλακτικων ειναι σε ολες τις αντιπροσωπειες ιδιες (servicebox). Οσο αφορα την εργατοωρα ειχα παει με μια εβδομαδα διαφορα στο εξουσιοδοτημενο χαλκιδας και στην λαιον και η διαφορα ηταν γυρω στα 15 ευρω

πάντως για αξεσουάρ δεν είναι ίδια που υπάρχουν στο service box.

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάρ 2010, 19:50:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν ενδιαφερεσαι στειλε μου ενα πμ,να μου δωσεις ενα τηλ,κ να κανω μια ερωτηση κ εγω μπας κ σου βγει λιγοτερα Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Μάρ 2010, 09:23:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρωτησα στην BMW και τον αλλαζουν χωρις να ανοιξει το καπακι. Θα δει το αυτοκινητο μηχανικος τους μηπως σ εμας εμποδιζει καποιο περιφερειακο, αλλα ισως τελικα να γινεται ευκολα η δουλεια.Με βλεπω να κανω εκει τα σερβις τελικα. Α ρε Σταυρο προφητη!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 1 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης