PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα στο 207 μου
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάρ 2010, 10:00:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παίδες το διαγνωστικό έδειξε σφάλμα στο 2-4 κύλινδρο που οφείλεται κατά 99% σε πειράκια,γι αυτό είχα και τον θόρυβο και το κόμπιασμα όταν πάταγα στις 2500-3000 στροφές.Έκανε ένα κόμπιασμα με γρ και μετά ξαναέδινε κανονικά.Όλα τα σφάλματα ήταν εκεί και όλα στις 2980 στροφές.

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vagelis207 (Βαγγελης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: patra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάρ 2010, 23:59:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε το πιο πιθανο ειναι να εχεις βαλει μαπα βενζινη.Ακριβως τα ιδια εχει παθει ενας φιλος και ηταν απο καυσιμο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Μάρ 2010, 00:05:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vagelis207 έγραψε:
Φιλε το πιο πιθανο ειναι να εχεις βαλει μαπα βενζινη.Ακριβως τα ιδια εχει παθει ενας φιλος και ηταν απο καυσιμο.

+1 ! Smile

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Μάρ 2010, 09:34:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω αν είναι η βενζίνη διότι βάζω σε συγκεκριμένο βενζινάδικο και πάντα 100άρα,βεβαια το προηγούμενο γέμισμα την Κυριακή έγινε σε ένα Bp πάλι 100άρα λόγο ότι ήταν κλειστό αυτό που βάζω.Η να είναι όπως είπε και ο Στέλιος λόγο ότι είχα ξεχάσει να βάλω τον αισθητήρα της πίεσης και έπιασε το λάθος ο εγκέφαλος και μου το έβγαλε όταν το "ψιλοζορησα".Πάντως από την στιγμή που διέγραψα όλα τα σφάλματα που είχε χτες με το OBD2 του γνωστού μου το αμάξι έφτιαξε,μην σου πω ότι πάει καλύτερα και από πριν,τώρα αν έκανα λάθος που πήρα το ρίσκο να τα σβήσω μονος μου και να μην πάω καν στην πεζό να το κοιτάξει,θα το δείξει η συνεχεια.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

Ένταξη: 01 Ιούν 2008
Τόπος: SALONICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Μάρ 2010, 09:36:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδη με reset εστρωσε το αυτοκινητο?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Μάρ 2010, 09:41:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akis23 έγραψε:
Δηλαδη με reset εστρωσε το αυτοκινητο?

Ναι φίλε Άκη έστρωσε.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης