PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Βάψιμο στα πλαινά μαύρα προστατευτικά
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
tammy (stamatis)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 12 Μάϊ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάρ 2010, 03:12:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολυ ομορφο , ωραια δουλεια.

ειχα δει ενα μαυρο ραλλι απο αντιπροσωπεια με βαμμενο το κομματι στον πισω προφυλακτηρα και ηταν γεματο μπιμπικια.

δικαιολογια φαναρτζη: το παιδι ηρθε να παραλαβει και ηθελε να το βαψω και να το παρει επι τοπου οποτε καταλαβαινεις..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

Ένταξη: 29 Μάρ 2006
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάρ 2010, 08:37:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά δεν παίζει αυτό το πράγμα!Να το βάψει και στο καπάκι να το τοποθετήσει και να φύγει!!Η αλήθεια είναι οτι επειδή το υλικό των προστατευτικών δεν είναι και το καλύτερο για βάψιμο....χρειάζεται πολλά χέρια βάψιμο,ίσως απο αυτό να είναι τα μπιμπικάκια.
Επιστροφή στην κορυφή
petros84 (petros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 15 Μάρ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Μάρ 2010, 21:41:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SaloS έγραψε:
Εγω τα εβαψα σε ενα φιλο φανοποιο, τα πλαστικοποιησε και τα εβαψε, δεν εχω παραπονο βγηκαν σαν μαμα.
Μονο να προσεξετε πως θα τα βγαλετε γιατι καμια φορα σπανε τα πιαστρακια.

δες και τη φωτο μου...

γεια σας, νεος στο φορουμ και ενδιαφέρομαι και εγώ για βάψιμο των πλαστικών του 206... πως πάει το βάψιμο αρχηγέ? όλα καλά ή ξεφλούδιστηκε?

παιδιά από Κεντρική Μακεδονία και θράκη αν ξέρετε κάποιον Καλό φανοποιειό θα σας είμουν ευγνώμον....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
petros84 (petros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Μάρ 2010, 22:08:08    Θέμα δημοσίευσης: Re: πλαινα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Paylos_207T έγραψε:
καλημερα τα εχω βαψει εγω
τα κλιπσακια μτα εσπασα ολα και αγορασα 2 σακουλακια(40 τεμ.) και κοστισαν 8 ευρω περιπου
τα βαψημο κοστισε περιπου 60 ευρω και εγινε κουκλι το RALLYE

παυλε πατριώτη,

πως πήγε η δουλειά? αντέχει ? σε ποιον πήγες? στειλε αν ειναι προσωπικό μύνημα

ευχαριστώωω
Επιστροφή στην κορυφή
petros84 (petros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Μάρ 2010, 23:29:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σήμερα πήρε ο μαστορας τα πλαστικά μου, για να δούμε ειπε σε κανα 2ημερο θα ναι ετοιμο...θα ποσταρω φωτογραφιες με την πρώτη ευκαιρία... Cool
Επιστροφή στην κορυφή
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

Ένταξη: 29 Μάρ 2006
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Μάρ 2010, 07:58:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανέβασε ανέβασε photo να δούμε! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
petros84 (petros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Απρ 2010, 15:18:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν επιτελους το φτιαξα με κοστος 180 ευρω όλα τα πλαστικά + προφυλακτήρα πίσω ο οποίος είχε κατι γδαρσίματα απο ξεπαρκαρίσματα. το χρώμα εννοείται το πέτυχε και δεν έχει κανένα μπιμπικι ευτυχώς. απλά κάποια σημέια δεν τα ξυσε καλά ή δεν τα στοκαρε και θα του το ξαναπάω..σε οτι αφορά τις πινέζες ή όπως αλλιώς λέγονται αρχικα΄τις εβγαζε σιγά σιγά αλλά μετά βαρέθηκε και σχεδόν τα τραβούσε τα πλαστικά και ίσως να επιρεάστηκαν κ τώρα έχουν ενα πολύ μικρό κενό. δηλαδή δεν εφάρμοσαν 100% όπως θα φανείσ την φώτο. απο κει και περα πλύσιμο μ ειπε σε βορτσα ειναι πιο καλο επειδή είναι μαλακή χιχιχ καλό ε? και οταν παω για ΄χερι-πιεστικό μ είπε απο μακριά. το βαψε 3-4 χέρια και έβαλε ολα τα υλικά και καλά για να μην ξεφλουδίσει...θα δείξει το μέλλον..Α και εγινε σε αντιπροσωπεία λόγω γνωστού όλα αυτά..

http://img248.imageshack.us/img248/7142/18855257.jpg ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ
http://img243.imageshack.us/img243/8384/73786020.jpg ΜΙΚΡΟ ΚΕΝΟ
http://img243.imageshack.us/img243/373/65606487.jpg ΠΙΣΩ
http://img62.imageshack.us/img62/2139/38915621.jpg ΜΠΡΟΣΤΑ

αντε τωρα και ενα φτηνό ζαντικό της peugeot. 730 η 4αδα που είδα χαχα δεν πάνε καλά...
Επιστροφή στην κορυφή
stefanos patra (Στέφανος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 (2002)

Ένταξη: 25 Μάρ 2010
Τόπος: Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Απρ 2010, 17:40:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραιος.
Θελω να το κανω και εγω, αλλα επειδη παω για ολοκληροτικο βαψιμο λογω πολλων γρατσουνιων, λεω να μην τα βγαλω απο πανω τα μαυρα πλαστικα και να τα βαψω οπως ειναι τοποθετημενα.
Γινετε αυτο ή πρεπει υποχρεωτικα να βγουν?
Επιστροφή στην κορυφή
petros84 (petros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Απρ 2010, 18:41:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stefanos patra έγραψε:
Ωραιος.
Θελω να το κανω και εγω, αλλα επειδη παω για ολοκληροτικο βαψιμο λογω πολλων γρατσουνιων, λεω να μην τα βγαλω απο πανω τα μαυρα πλαστικα και να τα βαψω οπως ειναι τοποθετημενα.

φυσιολογικά πρέπει να βγουν. πάρε τιμές απο Πάτρα και στειλε πμ να σ πω σε ποια κοντινή πόλη το κανα να πάρεις και απο κει καμια τιμή...
Επιστροφή στην κορυφή
stefanos patra (Στέφανος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 (2002)

Ένταξη: 25 Μάρ 2010
Τόπος: Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Απρ 2010, 10:25:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

petros84 έγραψε:
stefanos patra έγραψε:
Ωραιος.

φυσιολογικά πρέπει να βγουν. πάρε τιμές απο Πάτρα και στειλε πμ να σ πω σε ποια κοντινή πόλη το κανα να πάρεις και απο κει καμια τιμή...

οκ Wink
Επιστροφή στην κορυφή
chiefjian (Ηλίας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Smart CDI

Ένταξη: 04 Νοέ 2010
Τόπος: Aσπρα Σπιτια Βοιωτιας-Χανια Κρητης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάρ 2011, 04:52:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια εχει βαψει καποιος το πισω μαυρο κομματι του προφυλακτηρα του 207 με parking sensors???Τι ακριβως συμβαινει...δηλαδη εγω που θελω να τον βαψω ασπρο θα μεινουν αυτες οι π@π@ριτσες μαυρες????? Sad

It's not the ride...it's the rider!!
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάρ 2011, 08:45:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chiefjian έγραψε:
Παιδια εχει βαψει καποιος το πισω μαυρο κομματι του προφυλακτηρα του 207 με parking sensors???Τι ακριβως συμβαινει...δηλαδη εγω που θελω να τον βαψω ασπρο θα μεινουν αυτες οι π@π@ριτσες μαυρες????? Sad

Ναι αλλα δεν ειναι κατι ασχημο ...
δεν ξερω αν τα βαψεις αν δεν δουλευουν σωστα ..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Μαριάνα (Mariana)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 GT ('08)

Ένταξη: 22 Αύγ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάρ 2011, 09:39:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ έχω βάψει το πίσω φιλετάκι στο GT μου και μαζί βάφτηκαν και οι αισθητήρες παρκαρίσματος.
Οι αισθητήρες δεν επηρεάστηκαν καθόλου
(παρότι στην αντιπροσωπεία με είχαν συμβουλεύσει να μην προχωρήσω στην βαφή του γιατί θα ενδεχομένως θα είχα πρόβλημα).

Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάρ 2011, 09:43:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγω το εβαψα και ουτε καν φαινονται

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Μαριάνα (Mariana)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 GT ('08)

Ένταξη: 22 Αύγ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάρ 2011, 09:49:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή είναι έντονο μπλε, του chiefjian που είναι άσπρο σίγουρα θα κάνει αντίθεση. Big wink
Εμένα δεν θα με ενοχλούσε αυτό βέβαια αλλά τελικά ρίσκαρα και πέτυχε... Thumb right

Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάρ 2011, 11:10:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kai gω τους εχω βαψει εδω και πολυ καιρο μαζι με τον προφυλακτηρα..
Απλα θελει προσοχη στο βαψιμο..τπτ παραπανω!Δε νομιζω να εχετε προβλημα.

Και αισθητικα..δεν το συζηταμε καν,ειναι πολυ ομορφοτερο με βαμενους αισθητηρες Wink

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

Ένταξη: 03 Φεβ 2007
Τόπος: Δράμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάρ 2011, 11:16:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πόσο κοστίζει το βάψιμο?

Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάρ 2011, 11:21:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Anaλογα τον λαμαρινα..

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

Ένταξη: 03 Φεβ 2007
Τόπος: Δράμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάρ 2011, 11:28:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι σιγουρα μια normal τιμη ομως ειναι 100-150?

Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάρ 2011, 11:52:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

130 μου πηρε η peugeot αν θυμαμαι καλα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 4 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης