PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Επείγον... λάδια...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Φεβ 2010, 20:37:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πετρο δεν εχω να σου συστησω ρε,οτι βρισκεις σε καλη τιμη...
Τα περισσοτερα 15W50 ειναι αξιολογα,απλα αν βρισκεις καποιο Elf ή Total σε λογικη τιμη,προτιμησε αυτα. Wink
Και εγω παντως στο πρωτο μου 1300αρι εβαζα 20W50 της Phillips,εταιρια αγνωστη στην Ελλαδα,πολυ γνωστη ομως στην Αμερικη.
Ο λογος;
Απλα τα επαιρνα σε καλυτερη τιμη απο τα Total... Very happy

Περι Amsoil,δεν θα το συνεχισω αλλο,αμα σας ενδιαφερει να μαθετε κατι παραπανω,διαβαστε το thread με τα λιπαντικα.
Εχει πολλες χρησιμες και αχρηστες πληροφοριες και προσωπικες εμπειριες απο παιδια του club.
Απο τις δοκιμες που εχουν κανει ορισμενα μελη το λαδι (ή εστω οι συγκεκριμενες παρτιδες λαδιων) απλα δεν ειναι αυτο για το οποιο το αγοραζεις,ιδιαιτερα στα δικα μας μοτερ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
petros_8v (petros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye 1.6 8v

Ένταξη: 12 Φεβ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Φεβ 2010, 20:41:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

15-50 ?!

Men, start your engines ..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
gg_tt (Ιάσων)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 05 Φεβ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Φεβ 2010, 20:45:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι στα γαλλικα αλλα οπιως θελει το κανει translate εδω. http://translate.google.com

http://team106rallye.fr/forum/viewtopic.php?f=2&t=9310
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Φεβ 2010, 20:51:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

petros_8v έγραψε:
15-50 ?!

Ναι,15W50,ενα απο τα παλαιοτερα ιξωδη της βιομηχανιας λαδιων...
Αμα εχεις το manual του αυτοκινητου,θα το βρεις μεσα.
Τα ιδια λαδια χρησιμοποιουσαν ολοι οι TU απο τοτε που βγηκαν στην παραγωγη,με εξαιρεση αυτους με την 16v κεφαλη που χρησιμοποιουσαν πιο λεπτο λογο υδραυλικων ωστηριων.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Φεβ 2010, 10:03:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πΝτως τα τοταλ τα racing επειδη τα ειχα φορεσει καποτε σε μαμα μοτερ
μονο για 50αρι λαδι δε ειχε συμπεριφορα

ηταν αρκετα λεπτορευστο. ανεβαζε θερμοκρασιες σα 40αρι και κρυο
δε ενιωθες μαγκωμα στο στροφαρισμα
δεν εκαιγε λαδι ή κατι αλλο το αμαξι

και γενικα σου εδινε την αισθηση ενος σκληρου 40αριου

οποτε δεν ειναι παραλογο που το προτεινει η σιτροεν σπορτ...
Επιστροφή στην κορυφή
tnt_tuner (tnt)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 10 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Μάρ 2010, 16:01:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Μακρια απο Λαμπριανιδης(ακουγονται πααααρα πολλα σε διαφορα forum) και επισης λαθος ιξωδες για το μοτερ σου.
15W50 ειναι το σωστο με τις κλιματικες συνθηκες της χωρας μας. Exclamation

δεν εχω ακουσει τπτ τον Λαμπριανιδη....
τι ακριβως εχει γινει??? εχει νοθεψει κατι???? αλλα λεει το αφτοκολιτο κ αλλα ειναι???
γιατι εγω τον εμπιστευομαι επειδη ολα τα λυπαντικα ειναι απευθειας εισαγωγη απο την χωρα κατασκευης κ σαυτο πιστευα οτι υπαρχουν οι λιγοτερες πιθανοτιτες νοθειας....

Pughell έγραψε:
Οπως ειπα και πριν,ανθρωποι που ξερουν 5 πραγματα,πηγαν τα συγκεκριμενα λαδια σε χημειο προς αναλυση και βρεθηκαν διαφορα ευτραπελα...
Δεν ξερω αν ηταν "δουλεια" του συγκεκριμενου προμηθευτη αλλα το θεμα ειναι οτι το προιον δεν ηταν αυτο που επρεπε.

Pughell έγραψε:
Καταγγελια οχι,απλα αυτοι που ασχοληθηκαν ειναι σοβαροι ανθρωποι και οχι καραγκιοζηδες,για αυτο και το αναφερω. Confused

αν ειναι σοβαροι ανθρωποι αυτοι π το βρηκανε γιατι δεν κανανε καταγγελια για να βρεθει τουλαχιστον ο υπετιος? αφου οπως λες σε καποιους προκαλεσε κ ζημια???
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Μάρ 2010, 16:23:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι οταν μιλαμε για μαγαζι, ειναι επαγγελματιες/επιχειρησεις. Αν ειναι κατι επισημο ή υπαρχουν στοιχεια οκ...

Τωρα για τα λαδια εγω δε θα σχολιασω αλλες μαρκες απλως χρησιμοποιω οτι λεει το εργοστασιο για το αυτοκινητο παραγωγης και τα αγοραζω απο τον φοβερο Χαραλαμπακη.

Τωρα βεβαια ειμαστε Ελλαδα που αρκετοι την εχουν δει απο Senna και πανω οποτε.... Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Μάρ 2010, 20:49:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξερω,και δεν με ενδιαφερει αλλωστε,για ποιον λογο δεν εκαναν καταγγελια,ετσι και αλλιως Amsoil δεν θα εβαζα ακομα και αν η τελευταια εναλλακτικη μου επιλογη ηταν ηλιελαιο...

Απλα επειδη οι ανθρωποι αυτοι που το επιβεβαιωσαν ειναι γνωστοι σε διαφορους κυκλους και οχι τσουτσεκια του καθε forum,προτιμω να εμπιστευτω την γνωμη τους παρα τον καθε εμπορο...
Α,μην ξεχασω να πω οτι οι προαναφερομενοι ανθρωποι εβαζαν λαδια αυτης της εταιριας νωριτερα αλλα τα σταματησαν μετα απο αυτα που βρηκαν.
Επιστροφή στην κορυφή
kpsig 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 23 Οκτ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Μάρ 2010, 22:32:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Δεν ξερω,και δεν με ενδιαφερει αλλωστε,για ποιον λογο δεν εκαναν καταγγελια,ετσι και αλλιως Amsoil δεν θα εβαζα ακομα και αν η τελευταια εναλλακτικη μου επιλογη ηταν ηλιελαιο...

Απλα επειδη οι ανθρωποι αυτοι που το επιβεβαιωσαν ειναι γνωστοι σε διαφορους κυκλους και οχι τσουτσεκια του καθε forum,προτιμω να εμπιστευτω την γνωμη τους παρα τον καθε εμπορο...
Α,μην ξεχασω να πω οτι οι προαναφερομενοι ανθρωποι εβαζαν λαδια αυτης της εταιριας νωριτερα αλλα τα σταματησαν μετα απο αυτα που βρηκαν.

Να προσθέσω και εγώ την εμπειρία μου για τα Amsoil (από την Αλφα μου και το Σέατ της γυναίκας).
ΜΑΚΡΥΑ. Δεν παίζει ο προμηθευτής. Πήρα και από το γνωστό έμπορο και από τον αντιπρόσωπο. Ποτέ ξανά.
Συμφωνώ 1000% με τον Στέλιο.
Επιστροφή στην κορυφή
tnt_tuner (tnt)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 10 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Μάρ 2010, 22:54:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι να πω με εχετε μπερδεψει.....
για τα Amsoil συγκεκριμενα μηλαμε? ή για τον Λαμπριανιδη?
να πω την αληθεια τα σγκεκριμενα λαδια δεν τα εχω δοκιμασει αλλα δεν εχω ακουσει και τα χειροτερα! αν τα νοθευουν ομως.... την πατας!
εγω τον Λαμπριανιδη γενικα τον προτιμαω λογο χαμηλων τιμων και οπως ειπα λογο του οτι, οτι εχω αγορασει ειναι απεθειας εισαγωγη απο την χορα κατασκευης και οχι εισαγωγη(σε βαρελια 200αρια!!!) και συσκευασια εδω!
και ετσι πιστευω οτι υπαρχει μια πιθανοτητα λιγοτερη για νοθεια...
τωρα αν πραγματι υπαρχουν στοιχεια καλητερα ειναι να τα ξερουμε ολοι για να αποφευγουμε τους απατεωνες!
δεν ξερω Pughell επειδη δεν επιστευομαι κανεναν λεω οτι αν οι σοβαροι ανθρωποι ηταν συγουροι οτι εφτεγε το συγκεκριμενο λαδι η οτιδηποτε και ηταν συγουροι γιαυτο και μπορουσαν να το τεκμιριωσουν δεν νομιζω να το αφηναν ετσι... τουλαχιστον αν ημουν στην θεση τους θα εκνευριζομουνα πολυ ασχημα να ειχα επενδησει πολλα χιλιαρικα και ατελειωτο κοπο σε ενα μοτερ και να τα εχανα σε μια στιγμη επειδη ενας απαταωνας θελει να εσχροκαιρδισει.... δεν νομιζω να το αφινα ετσι.... υπαρχουν βεβαια και ποιο καλοι ανθροποι απο μενα!!!

προσωπικα επηλεγω παντα λαδια συμφωνα με τις προδιαγραφες του κινητηρα αν ειναι στοκ τις εργοστασιακες αν οχι τις νεες και μετα οτι ειναι φτινοτερο... αν εισαι μεσα στις προδιαγραφες δεν εχεις κανενα προβλημα... ησως καποια να ειναι καλητερα αλλα καθε μοτερ ειναι διαφορετικο και εχει αλλες προτιμησεις και η διαφοροποιηση στην χρηση πιστευω ειναι πιο συμαντικο!
Επιστροφή στην κορυφή
kpsig 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Μάρ 2010, 08:28:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ είπα ότι είτε από τον Λαμπριανίδη ή από τον Αντιπρόσωπο, τα Amsoil αποδείχτηκαν μακράν τα χειρότερα λάδια που δοκίμασα ποτέ (σε ... σκληρές συνθήκες βεβαίως)..
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Μάρ 2010, 09:21:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα AMSOIL κάνουν μόνο για στροφάρισμα μέχρι τον εργοστασιακό κόφτη.

Από εκεί και πέρα, είναι πλήρως ανεπαρκή Very happy

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kpsig 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Μάρ 2010, 10:00:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Τα AMSOIL κάνουν μόνο για στροφάρισμα μέχρι τον εργοστασιακό κόφτη.

Από εκεί και πέρα, είναι πλήρως ανεπαρκή Very happy

ΟΚ, καταλαβαίνω το χιούμορ, αλλά εγώ είπα τι είδα μετά από παρατεταμένη χρήση, λίγο πριν τον κόφτη. Οπότε ούτε και για αυτό που λες δεν κάνουν.
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Μάρ 2010, 10:18:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομιζω πλακα κανει και ο Σταυρος μιας και αυτος εβαζε Amsoil αλλα αν δεν κανω λαθος τα σταματησε... Confused
Και ενταξει,αντε στην πιστα να ζεσταινεται(παροτι ανεβαζουν 130αρες απο τον 1ο γυρο) αλλα στον δρομο,ε,αυτο ειναι για τ'αναθεμα... Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Μάρ 2010, 12:07:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Νομιζω πλακα κανει και ο Σταυρος μιας και αυτος εβαζε Amsoil αλλα αν δεν κανω λαθος τα σταματησε... Confused
ΔΕΝ κάνει πλάκα ο Σταύρος, και ΔΕΝ κάνεις λάθος, τα σταμάτησα!

Όσο είχα το αμάξι χωρίς πρόγραμμα (με τον εργοστασιακό κόφτη) το λάδι ήταν σε σχετικά φυσιολογικές θερμοκρασίες... μόλις αρχίζαμε τις 7300 και πλάκωμα πολυτελείας, το λάδι γινόταν νερό Big wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Τον τελευταίο καιρό με 309

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: Serres mode

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Μάρ 2010, 12:25:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Pughell έγραψε:
ΔΕΝ κάνει πλάκα ο Σταύρος, και ΔΕΝ κάνεις λάθος, τα σταμάτησα!

Όσο είχα το αμάξι χωρίς πρόγραμμα (με τον εργοστασιακό κόφτη) το λάδι ήταν σε σχετικά φυσιολογικές θερμοκρασίες... μόλις αρχίζαμε τις 7300 και πλάκωμα πολυτελείας, το λάδι γινόταν νερό Big wink

Να πω και εγώ την δική μου εμπειρία από την χρήση AMSOIL AMO 10-40 εδώ και 4 χρόνια κοντά με περίπου 10 αλλαγές. Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες λαδιού σε καθημερινή χρήση. Χαμηλότερες θερμοκαρασίες σε καθημερινή χρήση από αυτά που έβαζαν στο εξουσιοδοτημένο(νομίζω SHELL) και από τα MOTUL 300V CHRONO 10-40 που χρησιμοποίησα κάποια στιγμή. Σταμάτησαν να ακούγονται τα ωστήρια, έχω καλύτερο(ευκολότερο) στροφάρισμα και πολύ καλύτερη χριά του μοτέρ.

3rioStooges-Motorsport Team

Ιδρυτής Συμφωνικής Ορχήστρας Βορείων Προαστίων...
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Μάρ 2010, 12:46:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν καποιοι διαβαζουν 4Τ,θα γνωριζουν λογικα και τον μπαρμπα Πανο(21Quadra).
Ε,δεν ειναι τυχαιος,το αντιθετο μαλιστα,και ενω ηταν χρηστης των λιπαντικων αυτης της εταιριας,εκανε στροφη 180 μοιρων... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Τον τελευταίο καιρό με 309

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: Serres mode

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Μάρ 2010, 12:54:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Αν καποιοι διαβαζουν 4Τ,θα γνωριζουν λογικα και τον μπαρμπα Πανο(21Quadra).
Ε,δεν ειναι τυχαιος,το αντιθετο μαλιστα,και ενω ηταν χρηστης των λιπαντικων αυτης της εταιριας,εκανε στροφη 180 μοιρων... Confused

Σε τι εταιρία?

3rioStooges-Motorsport Team

Ιδρυτής Συμφωνικής Ορχήστρας Βορείων Προαστίων...
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Μάρ 2010, 13:07:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν θυμαμαι Γιωργο... Sad
Γενικα δεν ειναι κολλημενος με την μπαλα ουτε μενει σε brandnames,με οτι μπορει να κανει αξιοπιστα την δουλεια του. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Μάρ 2010, 13:12:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ αναφέρομαι στα AMSOIL HDD 5w-30

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης