PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Με περίπου 1000 €
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Φεβ 2010, 13:31:27    Θέμα δημοσίευσης: Με περίπου 1000 € Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με περίπου 1000 €

Τι θα κάνατε στο 207 Rallye σας .

1 Αλλάζατε αμορτισέρ – ελατήρια (μάλλον δε θα φτάσουν για κατι σε Coilover)
2 πρόγραμμα + ic (Ίσως παει λίγο ποιο πάνω )
3 μπλόκε
4 κάτι αλλο

1) Για αμορτισέρ καθώς θέλω αν τα αλλάξω να μη ξανά ασχοληθώ μαζί τους θέλω κάτι καλό και επισκευασιμο οποτε μάλλον δε μου φτάνουν 1000  επίσης το αμάξι έχει μόνο 10κ όποτε μπορούν να περιμένουν ακόμα Wink
Απο την άλλη αν παω για κάτι τέτοιο είμαι ον Budget http://www.leda.com/pages/fastroad_product_list.html (LEDA-SET-19 ) δεν εχω καταλαβει αν ειναι Coil over ομως και θα ηθελα να μη χαμηλώσω άλλο ισως 10 μμ αλλά ιδη βρίσκω στο γκαράζ μου επισης οταν λεει σετ ειναι με ελατηρια ή πρεπει να δω τι θελει εκει ?

2) Πρόγραμμα + Ic Ίδη ολο σπινιαρη κτλ κτλ όποτε δεν μου φαίνεται οτι θέλω εχτρα δύναμη αλλά δέσιμο θα βάλω ακόμα περισσότεροι δύναμη ?

3) Αρχικά σκεφτόμουν για μπλόκε αλλά τα τελευταία ποστ με φόβισαν http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4336&start=840

Ναι θέλω ίσως το τελευταίο Δώρο Πάσχα της ζωής μου να παει στο αμάξι ώστε να θυμάμαι σε κάθε στροφή οτι κάποτε έπαιρνα Δώρο

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Φεβ 2010, 13:34:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μ π λ ο κ ε
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Φεβ 2010, 15:28:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
μ π λ ο κ ε

Αποστομωτικός.. Laughing Laughing Laughing

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Lefter1s RC 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC κάποτε

Ένταξη: 22 Ιαν 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Φεβ 2010, 16:20:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προγραμμα + εισαγωγη για μενα. Και τα ρεστα βενζινες Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Φεβ 2010, 17:27:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για coil over θα φτασουν κ με το παραπανω αν κανεις υπομονη Wink
μπλοκε ναι αλλα δεν ξερω ποτε θα ναι το επομενο group buy
χμμμ η προσφορα με το προγραμμα υπαρχη ακομα?αν ναι θα γλυτωσεις 140 ευρω αν το χεις στο προγραμα να το βαλεις ...οποτε με λιγα ακομα ευρω μεχρι να βγει group buy μπλοκε ισως τα χεις τα λεφτα και για το μπλοκε
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Φεβ 2010, 17:37:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προγραμμα και ι/κ, μη σου πω ι/κ πρωτα και μετα προγραμμα.

Καλο και υπερχρησιμο το μπλοκε μεν,αλλα αμα ειναι ταφος να το κανεις τι...

Εξαλλου και χωρις μπλοκε,μια χαρα στριβει με μετριασμενο γκαζι και σε καλή ασφαλτο,πχ βουνο...

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Φεβ 2010, 17:44:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
volvos έγραψε:
μ π λ ο κ ε

Αποστομωτικός.. Laughing Laughing Laughing

έχε χάρη που δεν εχει ράβδους το 207... αλλιώς άλλη απάντηση 8α έδινε! Laughing

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Φεβ 2010, 17:49:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη ετυχε και οδηγησα 207 ραλλύ σε κατηφορικη ειδικη γνωστου ράλλυ, γενικα μου αρεσε και το ολο στησιμο του αυτοκινητου.
Και πολυ καλα φρενα επισης!
Αυτο που ειδα ηταν οτι ψηλα δεν πηγαινε τοσο, θα ηθελα δλδ λιγη παραπανω δυναμη.
Οποτε με δεδομενο οτι σε σβελτη -γρηγορη βολτα ακομα και σε σφιχτη κατηφορικη ειδικη το πλαισιο και τα φρενα ανταποκριθηκαν, εγω θα επελεγα προγραμμα.
Για i/c δεν ξερω κατα ποσο χρειαζεται, εσεις που εχετε 207 θα το εχετε ψαξει περισσοτερο.
Επιστροφή στην κορυφή
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Φεβ 2010, 18:57:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

4 βυζιτούδες για μια ώρα....... Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Φεβ 2010, 22:05:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DRAKE έγραψε:
4 βυζιτούδες για μια ώρα....... Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

you have a point Wink Cool

ela mia volta apo cartagena kai ta leme Shocked Cool

re Stelare toso megali diafora to mploke? Shocked
me vazeis se skepseis re mpagasa...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mechanic στις Σαβ 27 Φεβ 2010, 22:49:52, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Φεβ 2010, 22:20:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1 στο μπλοκε που ειπε ο Πανος.

Γιατι θα γινει αααλλο πραγμα στις στροφες,γιατι θα στριβει ακομα και με φθαρμενα λαστιχα σε αντιθεση με χωρις μπλοκε που θα ψαχνεις κουμπακι απενεργοποιησης του esp για να σταματησει το εκνευριστικο γονατισμα,γιατι οι πιθανοτητες να προκυψει θεμα με εγγυηση ειναι ελαχιστες,γιατι η τοποθετηση του ειναι παιχνιδακι χωρις να χρειαζεται να κατεβει το σασμαν και γιατι η μεταπωληση του ειναι σχεδον σιγουρη και γιατι το στριψιμο θα ειναι πολυ πιο ωραιο και με την ΜΑΜΑ αναρτηση.

Υ.Γ. Και το προγραμμα αξιζει αλλα αμεσως μετα το μπλοκε.
Υ.Γ.2 Και coilover βρισκεις με λιγοτερο απο 1000αρικο αλλα δεν ειναι τοσο καλη οσο φανταζεσαι(btw η Leda που εβαλες σταματησε να παραγεται).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Φεβ 2010, 03:10:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

first control...then power... Wink

διακοπτακι esp -> μπλοκε -> αναρτηση -> φρενα -> "σκαστροφιλτρεξατμισοπρογραμμα"...

εγω στα 207 ετσι θα τα εκανα

by the way
πουλιοταν μεχρι πριν λιγες μερες μπλοκε για 207 ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣ απο παλαιότερο group-buy... δεν ξέρω αν πουλιεται ακομα... (γραψτο στις "ζητησεις"

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Φεβ 2010, 04:15:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το θεμα ειναι οτι με μαμα αναρτηση φρενα αμα βαλεις προγραμμα θα συχναζεις μονο βουτα...

ενω με το μπλοκε οτι και να κανεις απο μοτερ θα τη ψιλοπαλεψει το αμαξι....

οποτε μπλοκε προγραμμα και αμορτισερ ρουσου και καπου εκει θα σταματαγα ισως για ενα ολ αραουντ 207...
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Φεβ 2010, 09:10:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1 Μου αρέσει όπου κοίταξα στο Site της Leda ωστε να είμαι σίγουρος οτι θα έχω όσο ποιο φρέσκο κατάλογο Razz Γιατί σταμάτησε ? Είχε κάποιο πρόβλημα έβγαλε κάτι καλλίτερο κτλ τκλ

2) Το Esp Off δε θα το βγάλω ιδικά οσο συνηθίζω το μπλόκε αυτό που περιμένω είναι να μην ανάβει τόσο εύκολα όταν πατάω γκάζι σε στροφή πχ ΣΕΦ βγενοντας ποτάμι αν έχω Δευτέρα και πατήσω λίγο παραπάνω γκαζι στην έξοδο απλά θα φώτιση το καντράν κτλ κτλ . Ποιο απλά ενα Citroen Ax 1.1 που είχα αγαπήσει θέλω να μου θυμίσει Razz

3) Επιβίωσα για 2 χρόνια με 207 1,4 όποτε ακόμα μου φαίνεται τραγικά δυνατό :D

4) Δε παω λιμανάκια και ούτε με ενδιαφέρει θέλω όμως όταν θα είμαι στο Διόνυσο πχ να μη φοβάμαι να πατήσω γκάζι

5) Θυματε κανεις το Nick αυτου που του εχει μινει το μπλοκε ?

@ Volvos αμορτισέρ ρούσου ? συχνάζω σε κατσικόδρομους και ΔΕ κοβω σε λακκούβες οπότε πρέπει να μη σκληρύνει πολύ έως καθόλου βασικά με ενδιαφέρει η συμπεριφορά του απο 0-120 km να βελτιωθεί σαφέστατα και 120-180 ιδια ελαφρώς καλύτερη προτιμώ να χάσω εδώ παρα σε μικρότερες ταχύτητες (κλειστές στροφές) 180-200 ιδια - δε με νοιάζει

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Φεβ 2010, 10:20:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΑΝ δεν εχεις δυντοτητα να απενρεγοποιείς ΠΛΗΡΩΣ το esp τοτε ΔΕΝ προτειται ποτε να καταλάβεις τι κάνει το μπλοκε, τι κάνει η αναρτηση, τι κάνουν τα καλα λαστιχα, τι κάνει το προγραμμα κλπ βελτιωσεις.
Καλητερα να μην τα βαλεις καθολου...

Μονο οταν βγαλεις το esp θα καταλαβεις και ποση δυναμη εχει το αμαξι σου (ακομα και στην εργοστασιακη του μορφη) οπως επισης θα καταλαβεις και γιατι "πασχει" η μεταδοση του 207 (χωρις μπλοκε με τοση ροπη) καθως και αν "πραγματικα" σου αρεσει η αναρτηση ή σου πεφτει λιγη.

ΟΣΟ το esp μετα τα 50km/h ενεργοποιείται ΤΟΣΟ εσυ δεν κάνεις τιποτα πισω απο το τιμονι.

Το να συζηταμε για μπλοκε/αναρτησεις/κλπ με το esp on δεν εχει κανενα (ουσιαστικο) νοημα... γιατι μεχρι το οριο ενεργοποιησης του esp και η εργοστασιακη μεταδοση και η εργοστασιακη αναρτηση ειναι μια χαρα.

Αφου ακομα σου φαινεται δυνατο το μαμα 150αρι και σε "φοβιζει" να κάνεις προπονηση με το αμαξι οπως ειναι. Επισης αν το οδηγησεις χωρις το εσπ πριν αλλα και μετα το μπλοκε θα χαρεις την τοποθετηση του μπλοκε οπως πρεπει.

Το μπλοκε (και τις αναρτησεις κλπ κλπ) το βαζουμε οχι οταν "μας φοβιζει", αλλα οταν δεν "μας φτανει".
Υπαρχει διαφορα, ελπιζω να την κατανοεις.

το μπλοκε το πουλαγε ο alkone, αν το εχει ΠΑΡΤΟ!

περι LEDA εγω δεν εχω ακουσει κατι... αλλα υπαρχουν κι αλλες... Rolling eyes Laughing (υπομονη)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Φεβ 2010, 11:07:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όσο και αν ακούγεται περίεργο με ¨φοβίζει" σαφέστατα λιγότερο από το 1.4 όπου ναι μεν δεν είχε ESP αλλά πάντα ένιωθα οτι αν τύχη κάτι ΤΕΛΟΣ ποιο γκάζι να πατήσω τι ανάποδα τι τι τι ? ή θα μπω κύρια ή τέλος . Οποτε αν και το 1,4 με φοβιζε το rallye δε με φόβισε παραπάνω το αντίθετο .

Αλλά δε ξέρω αν στα δικά μου τα χέρια θα φανεί περισσότερο μια ανάρτηση ή ενα μπλόκε .

Απλά δε μου αρέσει η αίσθηση του στυλ "το βάζω εγώ" θέλω να μπαίνει το αμάξι οχι να το βάζω εγω καθώς οδηγό κατά βάση σε δρόμο και όχι σε πίστα, αλλά αν χρειαστεί να μπορώ να κάνω κατι πέρα του να προσευχηθώ ή να κλείσω τα μάτια Razz.

Προβλέπω ατελείωτες συζητήσεις :D

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Φεβ 2010, 11:49:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειδη σε βλεπω νεο οδηγο με εντονες φοβιες-αποροιες ακομα
θα σου προτεινω να βαλεις τα λεφτα στην ακρη

και να μη κανεις εξοδα ακομα στο αμαξι αφου δε ξερεις τι θες.
προσωπικα θα σου προτεινα να βαλεις ενα σετ καλα τακακια δισκους μονο που ποτε δεν ειναι αχρειαστα

και τα υπολοια αστα οταν ληξει εγγυηση και γενικα εγκλιματιστεις με αμαξι.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Φεβ 2010, 11:54:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
επειδη σε βλεπω νεο οδηγο με εντονες φοβιες-αποροιες ακομα
θα σου προτεινω να βαλεις τα λεφτα στην ακρη

και να μη κανεις εξοδα ακομα στο αμαξι αφου δε ξερεις τι θες.
προσωπικα θα σου προτεινα να βαλεις ενα σετ καλα τακακια δισκους μονο που ποτε δεν ειναι αχρειαστα

και τα υπολοια αστα οταν ληξει εγγυηση και γενικα εγκλιματιστεις με αμαξι.

+1000... Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Φεβ 2010, 12:15:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να μη σπινιαρει με το παραμικρο και να νιοθω το αμαξι ποιο ασφαλες οταν στριβω θελω τωρα απο τι που και γιατι δε ξερω .

καθως δεν εχει τυχη να εχω οδηγισει αμαξι με μπλοκε για να ξερω τι κάνει ούτε με Coilover για να ξέρω τι διαφορα .

Γενικοτερα εχω οδιγιση ενα παπι 80αρι Yamaha ενα Fx 125 ενα Citroen Ax 1.1 ενα 207 1,4 για 2 χρονια και εδω και 1 χρονο (9κ km) το Rallye 207 .Οποτε δεν εχω εμπειρια απο το τι κανει η Χ -Υ αλαγη στη συμπεριφορα του αμαξιου .

Σε κανένα δεν ειχα αλαξει οποτε δε ξερω τι και πως Sad ισως αν παω μια βολτα με καποιον και του διξω τι με ενοχλή να μου πει τι χρειαζομαι :D και αν χρειαζομαι

Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Φεβ 2010, 15:41:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να αλλαξεις τον τροπο που οδηγεις για να μην αναβει το esp τα τσαρουχωματα κτλ αυτα ακουν...μονο αν βγει off δεν θα αναβει...οτι κ να βαλεις αν δεν πας με καθαρες γραμμες απαλα κ ωραια το esp παντα θα αναβει
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης