PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ηχος "τσιγκος" like στην οπισθεν

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Φεβ 2010, 17:42:32    Θέμα δημοσίευσης: Ηχος "τσιγκος" like στην οπισθεν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια....τελευταια η οπισθεν μου κανει εναν πολυ περιεργο ηχο....Δεν λεω για τον κλασσικο "θορυβο" της οπισθεν...αλλα οταν ξεκιναω και αποσυμπλεξαρω(Με οπισθεν παντα) ακουγεται ενας ηχος σαν να κοπανανε μεταλα/τσιγκοι,δεν ξερω και γω τι αλλο μεσα......σε καμια αλλη ταχυτητα δεν ακουγεται...τι σκ**α μπορει να ειναι?

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Φεβ 2010, 21:45:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το παρακολουθησα τωραπου γυρνουσα απο την δουλεια και αν πηγαινω παρα πολυ αργα με οπισθεν το κανει συνεχεια.....σαν να κοπανανε μεταλα και να τριβονται...Σαν να σερνεις αλυσιδες.......γκρακα γκρουκα γρρργρρρρρρρρρργρρρρρρρρρρρρ! ...τι να πω...

Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Φεβ 2010, 22:56:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βάση κινητήρα οέο...

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Φεβ 2010, 09:33:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xmmmmmm Μπορει να μου προκαλεσει περετερω ζημιες εαν ειναι οντως βαση?

Αυτο εξηγει και οτι οταν πχ ειμαι με δευτερα στις 3κ στροφες και αφησω το γκαζι (ή το ξαναπατησω) κοπαναει ολοκληρος ο κινητηρας ενοχλητικα πριν "τραβηξει" το αυτοκινητο?

Βασικα πως μπορω να καταλαβω αν ειναι οντως βαση?

ευχαριστω προκαταβολικα!!

Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Φεβ 2010, 12:26:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie έγραψε:
Βασικα πως μπορω να καταλαβω αν ειναι οντως βαση?

Απαντάς μόνος σου. Wink
reselie έγραψε:
Αυτο εξηγει και οτι οταν πχ ειμαι με δευτερα στις 3κ στροφες και αφησω το γκαζι (ή το ξαναπατησω) κοπαναει ολοκληρος ο κινητηρας ενοχλητικα πριν "τραβηξει" το αυτοκινητο?

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Τον τελευταίο καιρό με 309

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: Serres mode

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Φεβ 2010, 12:49:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί να είναι από βάση κινητηρα, μέχρι προβληματική δαγκάνα(έχει συμβεί στο 309 μου) ή μπιλιοφόρος.

3rioStooges-Motorsport Team

Ιδρυτής Συμφωνικής Ορχήστρας Βορείων Προαστίων...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Φεβ 2010, 13:17:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραια πραγματα! θα το εξετασω καλυτερα αργοτερα,θα προσπαθησω να δω και τις βασεις εαν ειναι εμφανη καποια φθορα και θα ενημερωσω! ευχαριστω για την βοηθεια!!

Επιστροφή στην κορυφή
16V(ery)Quicksilver (Παναγιωτης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 1.6 (16V) Quicksilver (2003)

Ένταξη: 14 Οκτ 2010
Τόπος: Aθηνα - Νεα Ιωνια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2011, 02:30:43    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ηχος "τσιγκος" like στην οπισθεν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie έγραψε:
Ρε παιδια....τελευταια η οπισθεν μου κανει εναν πολυ περιεργο ηχο....Δεν λεω για τον κλασσικο "θορυβο" της οπισθεν...αλλα οταν ξεκιναω και αποσυμπλεξαρω(Με οπισθεν παντα) ακουγεται ενας ηχος σαν να κοπανανε μεταλα/τσιγκοι,δεν ξερω και γω τι αλλο μεσα......σε καμια αλλη ταχυτητα δεν ακουγεται...τι σκ**α μπορει να ειναι?

Τασο το εψαξες? βρηκες τελικα τι ειναι? Γιατι ξεκινησε και μου κανει κατι κολπα παρομοια το 106 μου... Sad

16V Quicksilver
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2011, 02:49:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τσέκαρε κ αυτό
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=16273

---
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
16V(ery)Quicksilver (Παναγιωτης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 1.6 (16V) Quicksilver (2003)

Ένταξη: 14 Οκτ 2010
Τόπος: Aθηνα - Νεα Ιωνια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Φεβ 2011, 20:21:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα ειναι ημιαξονιο το προβλημα μου.... Sad

Εχω αρχισει και σκεφτομαι την μονιμη λυση της μπλε μπογιας Laughing

Τι να πω... Ευχαριστω παντως Σταθη !

16V Quicksilver
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
poliviosfp (pol)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 309 1.4 (8V) 1992

Ένταξη: 14 Φεβ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Φεβ 2011, 02:39:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

iceage έγραψε:
Μπορεί να είναι από βάση κινητηρα, μέχρι προβληματική δαγκάνα(έχει συμβεί στο 309 μου) ή μπιλιοφόρος.

απλά, για να υπάρχει σαν αναφορά και το δικό μου 309 στην όπισθεν έκανε ένα δυνατό γκαπ η δεξιά δαγκάνα μόλις ακουμπούσες λίγο το φρένο. Κάπου είχε αποκτήσει τζόγο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης