PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Η αθλια αντιμετωπιση απο την LION
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

Ένταξη: 19 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Φεβ 2010, 09:11:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σίγουρα το να έχει αρκετά μέλοι ένα club είναι καλό για το αντικείμενο που αφορά το κάθε club. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται ότι αφορά πολούς απο εμάς. Η φωνή σου θα έχει περισσότερη δύναμη και ίσως θα μπορείς να απαιτείς και κάποια πράγματα. Εγω χωρίς να λέω σίγουρα εαν δεν μου τύχη κάτι άλλο θα περάσω αυτή την Πέμπτη να τα πούμε απο κοντά.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Φεβ 2010, 09:56:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Vini έγραψε:
MEMsound έγραψε:
Συνειδητοποιειτε οτι αναφερεστε στο τι θα κάνει ο Συλλογος χωρις να ειστε μέλη και χωρις να εχετε ασχοληθει με οτιδηποτε διαδικαστικο/οργανωτικο κλπ? Laughing Laughing Laughing Dizzy2

Συγνώμη. Δεν θα ξανασυμβεί.

εμ ! φιρι φιρι πηγαινες ! Laughing Laughing

γεια σου Νικολα !!!
Wink

Έχεις δίκιο...
Μάλλον αναπολώ το 2002...τότε που Απρίλιος ήταν... 5 ήμασταν... στο ΣΕΦ γνωριστήκαμε...σε ένα free forum γράφαμε τότε... και ξεκινήσαμε...

"Δεν ξεχνώ" που λένε και οι Κύπριοι...

Γεια σου Δημήτρη!...!... Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Φεβ 2010, 11:35:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ηθελα να ξερα τι σχεση η ιστορικη αναδρομη (την οποια εγω προσωπικα μιας και εχω ασχοληθει απειρως με το PSClub την ξέρω...) με το να κατσει κάποιος να μπλεξει με επιστολες και διαμαρτυριες καμποσων nickname.

Μπραβο σας (απο εμενα) που το ξεκινησατε.
Απαραδεκτο (για εμενα) που καποιοι λακισατε εκ των υστερων, αλλα αυτο ειναι επιλογη του καθενος, για τα ενδιαφεροντα/χομπι/ασχολιες/ζωη κλπ.

Απο εκει και πέρα ξαναλέω:

Με όσα εχουμε δει απο τα συνεργεια και τους μηχανικους ... οσες φορες το εχουμε συζητησει με τους ΔΣ και Υπευθυνους του Συλλόγου καταλήγουμε οτι αποκλειεται να μπλέξουμε με το "μακρυ και το κοντο" του καθενος πελατη / συνεργειου εξουσιοδοτημενου ή μη.

Κανεις μας δεν πληρωνεται εδω μεσα (το αντιθετο μαλιστα... αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα) για να το κάνουμε απο χομπι -> "επαγγελμα" το συνηγορο οποιοδηποτε συνεργείου ή οποιοδηποτε μελους. Οτι κάνουμε το κάνουμε επειδη γουσταρουμε.

Γιατι ΑΝ γινει οποιαδηποτε επαφη με οποιοδηποτε συνεργείο και κάτι στραβωσει μετα:
-> ειτε απο λαλακια του συνεργείου (επειδη ξυπνησε στραβα ή γιατι δεν ειναι 100% γνωστης)
-> είτε απο λαλακια του πελατη (επειδη πχ ειναι μυρμοιρης κι εχουμε πολλους εδω μεσα)
-> ειτε απο λαλακισμενη συνενοηση μεταξυ τους (γιατι και οι 2 ή ο ενας σκεφτοταν τον χαρταετο που πεταξε την προυγουμενη μερα η νυχτα...)
θα πρεπει κάποιος απο εδω μεσα να κάτσει να βγάλει το φιδι απ την τρυπα και μάλιστα ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ χωρις να ηταν αρχικα ο ιδιος ΕΚΕΙ αν και οταν γινει κατι στραβο για να εχει ιδιαν αποψη.

Μας εχουν "πλησιασει" αν οχι ολα... σχεδόν ολα τα επισημα συνεργεία / αντιπροσωπιες για συνεργασιες (μετα πληρωμης για διαφημιση κλπ).

ΟΛΟΙ πήραν την ιδια "αρνητικη" απαντηση:

ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΕΝ προκειται να προτεινουμε σε κανενα μελος μας να πάει στο Χ συνεργειο / αντιπροσωπεια για το servise του (αναφερομενοι στην "εργασια" του service). Αν σας ενδιαφερει η οποιαδηποτε συνεργασια μπορει να ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο στην τιμη των ανταλλακτικων (μιας και αυτα ειναι κάτι "χειροπιαστό" / συγκεκριμενο. Για την οποιδηποτε εργασια τοποθετησης / servise κλπ ας πάει το κάθε μελος ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.

Τόσο απλά.

"Off the record" και απο κοντα ή με πμ μπορουμε να δωσουμε συμβουλες με βάση τις εμπειριες μας, αλλωστε τετοια πραγματα συζηταμε ως επι το πληστον στην Λέσχη κλπ κλπ... ΑΝ και ακομα και ετσι εχουν ΗΔΗ γινει κάμποσες παρεξηγησεις μεταξυ συνεργειων/μελων/Συλλόγου και αυτο στο τελος θα μας κάνει να το κοψουμε και αυτο (το off the record") - εγω ηδη ειμαι απειρως επιφυλακτικος στο τι λεω στο οποιονδηποτε και για οτιδηποτε.

Τώρα εσεις μπορειτε να συνεχισετε να ονειροπολειτε απο τον "καναπε" η καρεκλα του γραφειου σας, και οσο "υπερβολικο" να σας ακουστει μπορειτε κάλλιστα να πάτε σε οποιοδηποτε αλλο φορουμ να τα συ-ζητησετε. Τοσα αυτοκινητιστικα φορουμ υπάρχουν αλλωστε. Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Φεβ 2010, 12:08:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
...

Σεβαστή η άποψή σου και κατανοητή...
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Φεβ 2010, 00:35:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
DimiP έγραψε:
Vini έγραψε:
MEMsound έγραψε:
Συνειδητοποιειτε οτι αναφερεστε στο τι θα κάνει ο Συλλογος χωρις να ειστε μέλη και χωρις να εχετε ασχοληθει με οτιδηποτε διαδικαστικο/οργανωτικο κλπ? Laughing Laughing Laughing Dizzy2

Συγνώμη. Δεν θα ξανασυμβεί.

εμ ! φιρι φιρι πηγαινες ! Laughing Laughing

γεια σου Νικολα !!!
Wink

Έχεις δίκιο...
Μάλλον αναπολώ το 2002...τότε που Απρίλιος ήταν... 5 ήμασταν... στο ΣΕΦ γνωριστήκαμε...σε ένα free forum γράφαμε τότε... και ξεκινήσαμε...

"Δεν ξεχνώ" που λένε και οι Κύπριοι...

Γεια σου Δημήτρη!...!... Wink Wink

χαχα !
Μαρθα Βουρτση σε μεγαλες στιγμες.

πανε αυτα !
η ζωη προχωρα γερο μου !

τοπο στα νιατα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης