PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Η αθλια αντιμετωπιση απο την LION
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

Ένταξη: 19 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Φεβ 2010, 11:42:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια επανέρχομαι στο θεμα μας, δηλαδη LION. Υπαρχει περίπτωση η μυτρικη αντιπροσωπια εδω στην Ελλαδα να ενεργεί έτσι?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

Ένταξη: 23 Σεπ 2007
Τόπος: Νέα Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Φεβ 2010, 18:18:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ δε θέλω να πιστέψω ότι έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο.

Ωστόσο είμαι και εγώ ένας από τους κατόχους Peugeot που απεγνωσμένα ψάχνουν για ένα τουλάχιστον αξιοπρεπές εξουσιοδοτημένο συνεργείο.
Δυστυχώς η Peugeot υστερεί πάρα πολύ σε αυτόν τον τομέα δημιουργώντας έτσι δυσαρεστημένους πελάτες που δύσκολα θα ξαναγόραζαν Peugeot και που δύσκολα θα πρότειναν τη συγκεκριμένη μάρκα για αγορά σε κάποιο γνωστό τους.

Κρίμα...
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Φεβ 2010, 19:17:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
...
Για τον παραπάνω λόγο "ΕΠΙΣΗΜΑ" του PSClub δεν προκειται να αναλάβει την ευθυνη να προτινει οποιοδηποτε συνεργείο για εργασίες/υπηρεσίες.

Επειδή δεν γνωρίζω, το "ΕΠΙΣΗΜΟ" έχει γίνει ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΝΟΜΙΜΟΥ & ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ενός κατασκευαστή αυτοκινήτου;
Έχει αποσταλεί σε ΜΜΕ και LION A.E.; ...
...
...
Και αν έχουν γίνει αυτά ποια η ΕΠΙΣΗΜΗ απάντηση της LION;
Επιστροφή στην κορυφή
207gtmx 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 RALLYE

Ένταξη: 09 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Φεβ 2010, 20:45:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
MEMsound έγραψε:
...
Για τον παραπάνω λόγο "ΕΠΙΣΗΜΑ" του PSClub δεν προκειται να αναλάβει την ευθυνη να προτινει οποιοδηποτε συνεργείο για εργασίες/υπηρεσίες.

Επειδή δεν γνωρίζω, το "ΕΠΙΣΗΜΟ" έχει γίνει ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΝΟΜΙΜΟΥ & ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ενός κατασκευαστή αυτοκινήτου;
...
...

+1
Επιστροφή στην κορυφή
207gtmx 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 RALLYE

Ένταξη: 09 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Φεβ 2010, 20:57:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

climbonice έγραψε:
Εγώ δε θέλω να πιστέψω ότι έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο.

Ωστόσο είμαι και εγώ ένας από τους κατόχους Peugeot που απεγνωσμένα ψάχνουν για ένα τουλάχιστον αξιοπρεπές εξουσιοδοτημένο συνεργείο.
Δυστυχώς η Peugeot υστερεί πάρα πολύ σε αυτόν τον τομέα δημιουργώντας έτσι δυσαρεστημένους πελάτες που δύσκολα θα ξαναγόραζαν Peugeot και που δύσκολα θα πρότειναν τη συγκεκριμένη μάρκα για αγορά σε κάποιο γνωστό τους.

Κρίμα...

Συμφωνώ απόλυτα.
Πολλοί από εμάς ψάχνουν για ένα αξιοπρεπές εξουσιοδοτημένο.
Αγαπητοί φίλοι, ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ. Όποιος γνωρίζει κάποιο καλό εξουσιοδοτημένο, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ ΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. Αυτός άλλωστε δεν είναι και ο βασικός λόγος ύπαρξης κάθε αυτοκινητιστικού φόρουμ?

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν υπάρχει ένα πραγματικά καλό εξουσιοδοτημένο. Ήμουν κάτοχος πολλών αυτοκινήτων, πάντα υπήρχαν καλά εξουσιοδοτημένα....

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΕ ΚΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ.

Αγαπητοί διαχειριστές, μην μου διαγράψετε το μήνυμα. Νομίζω ότι εκτός από εμένα και τους άλλους 2 φίλους σε αυτό το νήμα, αρκετοί άλλοι φίλοι θέλουν να πηγαίνουν το αυτοκίνητό τους σε ένα καλό εξουσιοδοτημένο. Ας κάνουμε μια προσπάθεια αλληλοβοήθειας στα πλαίσια του φόρουμ.

Ευχαριστώ πολύ κάθε μέλος που θα αφιερώσει λίγο χρόνο για να διαβάσει και, γιατί όχι, να απαντήσει. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ - ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΡΑΨΤΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Φεβ 2010, 21:07:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
...
...

δηλαδή για κάθε έναν που γράφει την γκρίνια του εδώ μέσα να στέλνουμε δελτίο τύπου παντού; Razz

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Φεβ 2010, 21:12:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν καταλαβαινω τι εννοειτε.
Τι να εχει γινει επισημο?

Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused

Μηπως να ξαναδιαβαζατε αργα και προσεκτικα τι εγραψα?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Φεβ 2010, 01:25:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επισημα δε προκειται να διαβασετε ποτε να προτεινεται καποιο συνεργειο απο το κλαμπ.ΤΕΛΟΣ

αννεπισημα οσοι ερχονται λεσχη ρωτανε και μαθαινουν διαφορα μικρα συνεργεια που εξυπηρετουν με επιτυχια τοπικους πελατες.

σε οσα φορουμ εχω διαβασει να εχει προταθει συνεργειο ειτε σφαχτηκαν στο τελος ειτε αποδειχτηκε οτι καποιοι τα επαιρναν χοντρα ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ

και επειδη στο παρελθον και εδω υπηρξαν κρουσματα με συνεργεια που βοηθηθηκαν εμμεσα ή αμεσα και τελικα το μονο που εισεπραξε τοκλαμπ ειναι ρεζιλικια για αυτοκαι θεωρω ανεπιτρεπτο να ξαναγινει κινηση ακομα και αν ανοιξει ο τοντ συνεργειο διπλα στη λεσχη
Επιστροφή στην κορυφή
vansak (ANTONIS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 1.6 GT 2009

Ένταξη: 28 Αύγ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Φεβ 2010, 12:30:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ayrton έγραψε:
Ρε παιδια επανέρχομαι στο θεμα μας, δηλαδη LION. Υπαρχει περίπτωση η μυτρικη αντιπροσωπια εδω στην Ελλαδα να ενεργεί έτσι?

Δεν υφίσταται όρος "μητρική αντιπροσωπεία". Αντιπροσωπεία ( Lion π.χ.) είναι μια εταιρεία ΑΕΒΕ (η Lion είναι του ομίλου Θεοχαράκη αν δεν κάνω λάθος), πού έχει εμπορική συμφωνία με τα εργαστάσια για ενα ελάχιστο αριθμό ετήσιων ταξινομήσεων (όχι απαραίτητα και πωλήσεων) προκειμένου να μπορεί να είναι αποκλειστικός εισαγωγέας.
Αγοράζει τα προβλεπόμενα από το συμβόλαιο αυτοκίνητα, και αν έχει κέρδος οκ, αν δεν έχει απολύει εργαζόμενους.
Έχει το τοπικό μονοπώλιο στη φίρμα, αυτενεργεί και μπορεί να σε βγάλει παλαβό ανα πάσα στιγμή ...τίποτα παραπάνω.
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Φεβ 2010, 13:17:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Vini έγραψε:
...
...

δηλαδή για κάθε έναν που γράφει την γκρίνια του εδώ μέσα να στέλνουμε δελτίο τύπου παντού; Razz

Αναφέρομαι σε ΕΠΙΣΗΜΗ τοποθέτηση του Συλλόγου για τις υπηρεσίες After Sales του Κατασκευαστή Αυτοκινήτων που παράγει τα αυτοκίνητα των μελών του Συλλόγου.

Δεν ξέρω αν έχει γίνει μία τέτοια τοποθέτηση/ενημέρωση/ανάλυση.
Για αυτό ρωτώ.
Επιστροφή στην κορυφή
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Φεβ 2010, 17:46:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατανοώ τους λόγους για τους οποίους το Club μας δεν θέλει να ταχθεί υπέρ, να προτείνει ή να συνεργαστεί με οποιονδήποτε τρόπο με κάποιο συνεργείο.

Θα μπορούσαμε ωστόσο σαν Club να στείλουμε μια επιστολή προς τη Lion Hellas (με κοινοποίηση και στην Peugeot Γαλλίας), με τις υπογραφές όσων μελών το επιθυμούν. Στην επιστολή αυτή μπορούμε να αναφέρουμε όλα μας τα παράπονα για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν τα εξουσιοδοτημένα σημεία service και να απαιτήσουμε βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ίσως κάτι τέτοιο να τους τρίξει λίγο τα δόντια και να αποφασίσουν επιτέλους να μας αντιμετωπίσουν πιο σοβαρά.

Ακόμη κι αν η Lion Hellas προσπαθήσει να θάψει την επιστολή μας η Peugeot Γαλλίας είμαι σίγουρος ότι θα το ψάξει το θέμα.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Φεβ 2010, 11:14:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συνειδητοποιειτε οτι αναφερεστε στο τι θα κάνει ο Συλλογος χωρις να ειστε μέλη και χωρις να εχετε ασχοληθει με οτιδηποτε διαδικαστικο/οργανωτικο κλπ? Laughing Laughing Laughing Dizzy2

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Φεβ 2010, 13:35:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Συνειδητοποιειτε οτι αναφερεστε στο τι θα κάνει ο Συλλογος χωρις να ειστε μέλη και χωρις να εχετε ασχοληθει με οτιδηποτε διαδικαστικο/οργανωτικο κλπ? Laughing Laughing Laughing Dizzy2

Συγνώμη. Δεν θα ξανασυμβεί.
Επιστροφή στην κορυφή
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Φεβ 2010, 14:10:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε νομίζω ότι βλάπτει κανέναν το να γράφονται προτάσεις και ιδέες, είτε αυτές προέρχονται από επίσημα μέλη, είτε όχι.

Επίσης θεωρώ ότι είναι ανεπίτρεπτο να απαξιώνεται ο λόγος κάποιου μόνο και μόνο επειδή δεν πληρώνει συνδρομή. Αν είναι έτσι κάντε prive το forum να μπορούν να συμμετέχουν μόνο όσοι πληρώνουν συνδρομή.

Αλλά και κάτι ακόμη, όσα περισσότερα ικανοποιημένα μέλη (από τις δραστηριότητες του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα) έχετε, τόσες περισσότερες ετήσιες συνδρομές θα βάλετε στο ταμείο σας.

Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν δεν έχω καταλάβει κάτι σωστά από τα όσα γράφτηκαν πιο πάνω περί Συλλόγου και ποιος έχει δικαίωμα να λέει τι.
Επιστροφή στην κορυφή
panitos 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 07 Φεβ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Φεβ 2010, 14:26:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Πολλοί από εμάς ψάχνουν για ένα αξιοπρεπές εξουσιοδοτημένο.
Αγαπητοί φίλοι, ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ. Όποιος γνωρίζει κάποιο καλό εξουσιοδοτημένο, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ ΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. Αυτός άλλωστε δεν είναι και ο βασικός λόγος ύπαρξης κάθε αυτοκινητιστικού φόρουμ?

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν υπάρχει ένα πραγματικά καλό εξουσιοδοτημένο. Ήμουν κάτοχος πολλών αυτοκινήτων, πάντα υπήρχαν καλά εξουσιοδοτημένα....

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΕ ΚΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ.

Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up

Bοηθηστε την κατασταση βοηθηστε τον κοσμο να μαθαινει τους σωστους επαγγελματιες χωρις σκοπιμοτητες και ιδιοτελειες
Επιστροφή στην κορυφή
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Φεβ 2010, 16:00:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

climbonice έγραψε:
Δε νομίζω ότι βλάπτει κανέναν το να γράφονται προτάσεις και ιδέες, είτε αυτές προέρχονται από επίσημα μέλη, είτε όχι.

Επίσης θεωρώ ότι είναι ανεπίτρεπτο να απαξιώνεται ο λόγος κάποιου μόνο και μόνο επειδή δεν πληρώνει συνδρομή. Αν είναι έτσι κάντε prive το forum να μπορούν να συμμετέχουν μόνο όσοι πληρώνουν συνδρομή.

Αλλά και κάτι ακόμη, όσα περισσότερα ικανοποιημένα μέλη (από τις δραστηριότητες του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα) έχετε, τόσες περισσότερες ετήσιες συνδρομές θα βάλετε στο ταμείο σας.

Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν δεν έχω καταλάβει κάτι σωστά από τα όσα γράφτηκαν πιο πάνω περί Συλλόγου και ποιος έχει δικαίωμα να λέει τι.

Ολες οι προτασεις και ιδεες ειναι καλοδεχουμενες, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και αποδεκτες. Το να στειλουμε επιστολη διαμαρτυριας προς οποιονδηποτε δεν μας εξυπηρετει σωστα, δεν νομιζω να ειναι και οτι καλυτερο για την εικονα του συλλογου. Ατομικα ναι, και εγω το χω κανει. Μπορουμε να μαζευτουμε 100 ατομα και να στειλουμε 100 επιστολες στην Peugeot Γαλλιας σχετικα με τα παραπονα μας για την εδω αντιπροσωπεια και πιστευω οτι θα εχει μεγαλυτερη απηχηση αποτι μια επιστολη του συλλογου. Τελος, ηθελα να σου πω οντας απλα ενα ενεργο μελος του συλλογου και οχι κατι το παραπανω τα τελευταια δυο χρονια το μονο σιγουρο ειναι οτι το club δεν ψαχνει για πελατειακες σχεσεις με τους κατοχους peugeot, ωστε να κυνηγαει καθε χρονο να βαλει οσο το δυνατον περισσοτερες συνδρομες στα ταμεια του, οπως λες και εσυ.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Φεβ 2010, 16:51:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα δεν είπε κανείς πως ό,τι προτείνεται πρέπει να γίνεται και αποδεκτό.

Εμένα με ενόχλησε η φράση: "συνειδητοποιειτε οτι αναφερεστε στο τι θα κάνει ο Συλλογος χωρις να ειστε μέλη και χωρις να εχετε ασχοληθει με οτιδηποτε διαδικαστικο/οργανωτικο κλπ?". Η φράση αυτή μου δίνει να καταλάβω ότι αν δεν είμαι επίσημο μέλος δεν έχω δικαίωμα να προτείνω πράγματα που έχουν να κάνουν με "διαδικαστικά/οργανωτικά κλπ" θέματα.

Το να στείλουμε 100 επιστολές ο καθένας μόνος του, ναι μπορεί να γίνει και μακάρι να το κάναμε όλοι μας.

Ωστόσο, κατά την ταπεινή μου άποψη, ένας σύλλογος που έχει πίσω του κάποιον αριθμό ατόμων, έχει δηλαδή δύναμη, με σωστό συντονισμό, μπορεί να επιτύχει πολύ περισσότερα πράγματα και να δώσει έτσι κι έναν ουσιαστικό λόγω ύπαρξης πέραν της κουβεντούλας, των εκπτώσεων, των track days, των εκδρομών κτλ. Και ναι, τότε θα είχα ένα λόγο παραπάνω να πληρώσω κι εγώ και πολλοί άλλοι τη συνδρομή μου ώστε ο σύλλογος αυτός να γίνει ακόμη πιο δυνατός κι όχι για να γίνω "πελάτης".

Δεν απαξιώνω το έργο σας και την προσπάθειά σας σε καμία περίπτωση. Αλλά το καλό μπορεί να γίνει πάντα καλύτερο και αυτό νομίζω επιζητούμε όλοι εδώ μέσα.

Υ.Γ.: Επειδή τυχαίνει να είμαι μέλος και σε άλλα fora αυτοκινήτων (άλλης μάρκας) έχω να πω ότι σε κάποια από αυτά έχουν προχωρήσει ήδη κάποια βήματα παραπάνω από εμάς. Για παράδειγμα είναι επίσημα αναγνωρισμένα από τις ελληνικές αντιπροσωπείες, παρέχουν εκπτώσεις στα μέλη τους για αγορά νέου αυτοκινήτου κ.α. Όλα αυτά τα πέτυχαν με μια πιο εξωστρεφή πολιτική δημοσίων σχέσεων και έχοντας πίσω τους ένα σημαντικό αριθμό μελών.
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Φεβ 2010, 23:28:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με αφορμή τα παραπάνω σας γράφω την άποψη μου

Από τον καναπέ και πίσω από ένα πληκτρολόγιο ΟΛΑ γίνονται.....

Σε περιμένουμε από κοντά φίλε Θέμη(και κάθε άλλον που έχει όρεξη) κάθε Πέμπτη να μας πείς τις απόψεις σου και να ακούσεις τις δικές μας και να περάσουμε τέλεια(όπως κάθε Πέμπτη).

Πάντα θα καλοσορίζουμε προτάσεις και ιδέες, αλλά όχι με στυλάκι εξυπνόπουλου και ειρωνίες. Οχι οταν τόσα άτομα καταναλώνουν άπειρο προσωπικό χρόνο και χρήμα και στο τέλος της ημέρας εισπράτουν χλευασμό και ειρωνεία και ειδικά από "άφαντους καναπέδες".

Όσο το να είσαι μέλος του Forum δεν σημαίνει οτι είσαι επίσημο και ενεργό μέλος του συλλόγου. Και όπως το είπες η δύναμη έρχετε από τα μέλη και με λύπη σου λέω οτι οι πραγματικα ενεργοι είμαστε ελάχιστοι, και ακόμα πιο ελάχιστοι αυτοί που ασχολούνται συστηματικά και ακόμα και αυτοί κουράστηκαν. Κουράστικαν ακόμα πιο πολύ και από τον καθε "εξυπνάκια" που από τον καναπέ του κρίνει προτείνει και το παίζει Μεσσίας.

Φυσικά και δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά, αλλά γενικά σε ένα ρεύμα που κατα κόρον διέπει την εποχή μας και είναι κάτι που δεν θα ήθελα να βλέπω στο Σύλλογό μας. Όποιος πραγματικά θέλει να κάνει κάτι, κάνει με τις πράξεις του φανερή την παρουσία του, και όχι μόνο με τα λόγια του.

Και τελειώνω(ώς άλλη Πετρούλα) όπως άρχησα. Σας περιμένουμε κάθε Πέμπτη σε πολύ φιλικό και εγκάρδιο κλίμα στην γνωστή γιάφκα να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε γνώμες και απόψεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Φεβ 2010, 02:09:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
MEMsound έγραψε:

Καταρχήν να πω πως έχουμε ξεφύγει τελείως από το θέμα (που ξεκίνησε σαν θέμα για την εγγύηση ή όχι ανταλλακτικού). Ίσως οι mod, αφού τους ευχαριστήσουμε που δεν παραπονούνται για το χώσιμο κάθε φορά, να έφτιαχναν ένα νέο topic με πιο αντιπροσωπευτικό τίτλο για όλα τα υπόλοιπα post...

Αυτό που εξέλαβα εγώ από τα λεγόμενα του Μάνθου είναι:
Πως περιμένουμε/τε να στείλουμε σαν σύλλογος επιστολή σε οποιαδήποτε "Lion Hellas" από τη στιγμή που από τους 100-150 καθημερινούς χρήστες του forum, μόνο τα 40-50 είναι επίσημα μέλη του συλλόγου. Όταν θα πάει "επίσημα" η επιστολή από το σύλλογο, θα είναι από ένα σύλλογο που αριθμεί περί τα 50 μέλη. Γιατί δε νομίζω να μπουν στον κόπο να ασχοληθούν με το πόσοι είναι οι χρήστες.

Εν τω μεταξύ, υπολογίζω πως τουλάχιστον τα μισά από τα επίσημα μέλη αυτά, δεν κάνουν service σε κάποιο εξουσιοδοτημένο, κυρίως λόγω του κόστους, αλλά ίσως σε κάποιο συνεργείο που δε φέρει την ταμπέλα "εξουσιοδοτημένο". Οπότε δε νομίζω να τίθεται και θέμα αξιολόγησης υπηρεσιών after sales "επίσημα" από το σύλλογο.

ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ μιας και ουσιαστικά γι'αυτό το λόγο γίνεται η κουβέντα...

MEMsound έγραψε:
ΑΝ ειχε βρεθει εστω και ενα συνεργείο που 100% σε ολους οσους ειχαμε πάει κατα καιρους να ειχε κανει 100% ΣΩΣΤΗ δουλεια τοτε θα το ειχαμε "προβάλει" (επισημα εννοω και οχι "off the record")

ΑΛΛΑ μεχρι στιγμης σε οσα συνεργεία / μηχανικους εχουμε πάει, μπορει το Α συνεργείο στον Χ να κάνει καλή δουλεια αλλα στον Ψ να μην, και τουμπαλιν ενας Β μηχανικός να κάνει καλή δουλεια στον Ψ και οχι στον Χ.

Καλώς η κακώς ΔΕΝ εχεις δει οσα εχουμε δει και γι αυτο γραφεις οτι γραφεις.

και εύστοχα καταλήγει
MEMsound έγραψε:

γιατί
volvos έγραψε:
και επειδη στο παρελθον και εδω υπηρξαν κρουσματα με συνεργεια που βοηθηθηκαν εμμεσα ή αμεσα και τελικα το μονο που εισεπραξε τοκλαμπ ειναι ρεζιλικια...

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Φεβ 2010, 02:57:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
MEMsound έγραψε:

εμ ! φιρι φιρι πηγαινες ! Laughing Laughing

γεια σου Νικολα !!!
Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης