Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
elias (Ηλίας) Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)
Ένταξη: 05 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 357 Τόπος: Λάρισα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Φεβ 2010, 13:21:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
dimis 206gti έγραψε: | παιδια καλησπερα.....εχω ενα προβλημα με το 206 μου και θα ηθελα λιγη βοηθεια.............σε λιγο καιρο θα κανω το servise των 60.000 και φυσικα εκτος αντιπροσωπειας γιατι εδω στη ΛΑΡΙΣΑ δεν ξερουν ουτε αυτοι τι ζητανε......(τουλαχιστον για την δικη μου τσεπη..)μεχρι αυτη την στιγμη στην μικρη οθονη του κοντερ και πριν βαλω μπρος μου υπενθυμιζει τα χλμ που εχω να διανυσω μεχρι το service.οπως ειπα το service θα γινει εκτος αντιπροσωπειας και ο μαστορας μου ειπε πως δεν γνωριζει τον τροπο που σβηνει το κλειδακι.ΣΒΗΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΙΣ 60.000 Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ? (γιατι κατι τετοιο εχω ακουσει).....αν καποιος ξερει τον τροπο παρακαλω να μου απαντησει με ΠΜ......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.....  |
Στο 206 1.4 8ν κρατάς πατημένο το κουμπί που είναι στο ταχύμετρο, βάζεις το κλειδί και το γυρίζεις στην δεύτερη σκάλα. Η ένδειξη μετράει ανάποδα από το 10 στο 0. Οταν φτάσει στο μηδέν κλείνεις το διακόπτη και έχει πάρει τα προκαθορισμένα χιλιόμετρα για το επόμενο σέρβις. Ελπίζω να είναι το ίδιο και στο δικό σου 206 1.6 16ν.
Και με την ευκαιρία να πω ότι έχω μηδενικό σφάλμα στο κοντέρ και μου κάνει εντύπωση. Κοντέρ 140, gps 140. Το ίδιο και στα άλλα χιλιόμετρα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Φεβ 2010, 12:42:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
dimis 206gti έγραψε: | παιδια καλησπερα.....εχω ενα προβλημα με το 206 μου και θα ηθελα λιγη βοηθεια.............σε λιγο καιρο θα κανω το servise των 60.000 και φυσικα εκτος αντιπροσωπειας γιατι εδω στη ΛΑΡΙΣΑ δεν ξερουν ουτε αυτοι τι ζητανε......(τουλαχιστον για την δικη μου τσεπη..) | Τί ακριβώς δεν ξέρουν φίλε μου?
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|