PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Επείγον... λάδια...
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
petros_8v (petros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye 1.6 8v

Ένταξη: 12 Φεβ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Φεβ 2010, 15:51:45    Θέμα δημοσίευσης: 106 - Επείγον... λάδια... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έφαγα τον κόσμο να βρω λάδια και τελικά δen βρήκα πουθeνά παραμόνο σε ένα κατάστημα που πουλούσε λάδια για μοτοσικλέτες.Το λάδι που έψαχνα ήταν το motul το 10-40 full συνθετικό αλλα δεν το είχε και πήρα κάτι αλλα που λέγονται Agip ( TEC Synthetic Technology) Sae 10w - 40.

Dinw kai ena analogo link apo to sigekrimeno ladi http://www.e-kostakis.gr/ViewShopProduct.aspx?ProductId=326187

Na ta perasw mesa i oxi ?

Euxaristw

Men, start your engines ..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
notis1313 (notis)
Μέλος
Μέλος

Citroen saxo vts

Ένταξη: 02 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Φεβ 2010, 16:03:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λαμπριανιδη στην φρατζη(ν.κοσμο)πηγες κ δεν βρηκες?ειχα παρει πριν λιγο καιρο για την μηχανη μου τα εν λογο motul.για αθτα που πηρες δεν ξερω,εγω οταν ειχα το 106 μου,εβαζα μονο motul.

Τελικα για το ξεματιασμα Ελαιολαδο ή Αγουρελαιο??

to car.gr εγραψε:έχει <σφυρήλατα>
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Φεβ 2010, 16:32:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαραλαμπάκης στη θηβών (όταν παίρνω εγώ τα λάδια, τα παίρνω από εκεί μιας και δίπλα μου).

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=15009&start=220&postdays=0&postorder=asc&highlight=%F7%E1%F1%E1%EB%E1%EC%F0%E1%EA%E7%F2

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
tnt_tuner (tnt)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 10 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Φεβ 2010, 20:20:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λαμπριανιδης +1
εχει τα παντα και σε πολυ καλες τιμες
γιατι να μην τα βαλεις???
κανονικα λαδια ειναι κ αυτα απο την στιγμη π πληρουν τις προδιαγραφες....
δεν τιθεται κανενα ζητημα!
απαλ τα πληρωσε πιο ακριβα επειδη ειναι υποτιθεται για μηχανες...
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Φεβ 2010, 21:21:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μακρια,(ακουγονται πααααρα πολλα σε διαφορα forum) και επισης λαθος ιξωδες για το μοτερ σου.
15W50 ειναι το σωστο με τις κλιματικες συνθηκες της χωρας μας. Exclamation

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Pughell στις Σαβ 13 Μάρ 2010, 01:48:08, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Φεβ 2010, 21:36:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχει κάτι χειροπιαστό για τον Λαμπ; Έχει στείλει κανείς πχ serials μπουκαλιών στην μαμά εταιρεία και έχει πάρει απάντηση ότι είναι μαϊμού;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Φεβ 2010, 21:47:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εκαναν αναλυση σε χημειο Κωτσο... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Φεβ 2010, 21:48:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και τι βγήκε; Μάθε λεπτομέρειες ρε συ αν μπορείς, γιατί είναι χοντρό αυτό....

Καταγγελία έγινε;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Φεβ 2010, 02:13:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταγγελια οχι,απλα αυτοι που ασχοληθηκαν ειναι σοβαροι ανθρωποι και οχι καραγκιοζηδες,για αυτο και το αναφερω. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
petros_8v (petros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Φεβ 2010, 04:07:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά τα πήγα τα λάδια και πήρα τα χρήματα μου πίσω!Ευτυχώς δηλαδή γιατί άντε να "βρισκα" να τα δώσω άλλη φορα δεν θα βιάζομαι.Σας ευχάριστο όλους για την ανταπόκριση Exclamation Exclamation

Τελικά θα βάλω τα Idea amsoil (αμερικανικο foul συνθετικό λάδι 10-40) Idea

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Φεβ 2010, 08:56:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρωτα και τον Volvo να σου πει τι επαθε απο το αμερικανικο συνθετικο λαδι... Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Φεβ 2010, 13:03:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

είναι γνωστό εδώ μέσα το πόσο "καλά" εχουν βγει ορισμενα amsoil Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Φεβ 2010, 13:46:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί δεν παίρνεις Total από Γκαγκαστάθη;

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

Ένταξη: 05 Μάϊ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Φεβ 2010, 15:08:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
είναι γνωστό εδώ μέσα το πόσο "καλά" εχουν βγει ορισμενα τα amsoil Razz

αυτο σοβαρα το λες?αμα ξερετε κατι μιληστε γιτι τα ειχα και γω για καλα λαδια.

στελιο ξερνατα ολα Laughing Laughing

τι βαζεις μεσα ρε μαστορα;τον πατερα μου και την μανα μου βαζω.Μπιστονια,μπιελες,χειροκινητο​ εξαρι αμα εχεις χερια και DSG αμα εισαι κουλος.
Σε κοβω να εισαι κουλος
ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥ.Δεν πειραζει θα σου βαλω νιτρα να ψεκαζεις καλυτερα
Επιστροφή στην κορυφή
petros_8v (petros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Φεβ 2010, 16:45:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Ρωτα και τον Volvo να σου πει τι επαθε απο το αμερικανικο συνθετικο λαδι... Laughing Laughing Laughing

Στέλιο μιλάς συγκεκριμένα για τα amsoil?Τι να πω δεν ξέρω ας μου πείτε τι να βάλω τέλος πάντων είμαι Confused. Confused Confused Confused Confused

Επιστροφή στην κορυφή
pistolas (STATHIS)
Μέλος
Μέλος

207 Le man

Ένταξη: 09 Ιούν 2009
Τόπος: Λαρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Φεβ 2010, 17:16:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μου valvoline dura blend 10-40 ειναι full συνθετικο και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος οσα χρονια το φοραω
και μια ακομη λυση motul 300V πολυ καλο λαδι...
οσο για το amsoil δεν το εχω δοκιμασει αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα...
τωρα ας μας πει ο Στελιος την εμπιρια του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Φεβ 2010, 17:52:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
Γιατί δεν παίρνεις Total από Γκαγκαστάθη;

+1 Και φθηνο και καλο λαδι...αλλωστε το προτεινει η "μαμα" πεζω! "Lubrifiants Recommandes" οπως γραφει το αυτοκολλητακι! Laughing

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Φεβ 2010, 19:27:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπως ειπα και πριν,ανθρωποι που ξερουν 5 πραγματα,πηγαν τα συγκεκριμενα λαδια σε χημειο προς αναλυση και βρεθηκαν διαφορα ευτραπελα...
Δεν ξερω αν ηταν "δουλεια" του συγκεκριμενου προμηθευτη αλλα το θεμα ειναι οτι το προιον δεν ηταν αυτο που επρεπε.

Επισης στο μοτερ του Πανου(Volvos) με την συγκεκριμενη παρτιδα λαδιων παρατηρηθηκαν "συμπτωματα" που δεν παρατηρηθηκαν ποτε ξανα σε τετοιο μοτερ...

Οποτε αντι να πειραματιζεστε με διαφορες λυσεις,προτιμηστε τις αποδεδειγμενες λυσεις που συνιστα το εργοστασιο σε μαρκες(Total & Elf) και σε ιξωδη.
Αν ζητατε το κατι παραπανω,καταφυγετε στις λυσεις που προτεινει η Peugeot Sport,κατι παραπανω ξερουν απο εμας τους τυχαιους... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
petros_8v (petros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Φεβ 2010, 20:19:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Οπως ειπα και πριν,ανθρωποι που ξερουν 5 πραγματα,πηγαν τα συγκεκριμενα λαδια σε χημειο προς αναλυση και βρεθηκαν διαφορα ευτραπελα...
Δεν ξερω αν ηταν "δουλεια" του συγκεκριμενου προμηθευτη αλλα το θεμα ειναι οτι το προιον δεν ηταν αυτο που επρεπε.

Επισης στο μοτερ του Πανου(Volvos) με την συγκεκριμενη παρτιδα λαδιων παρατηρηθηκαν "συμπτωματα" που δεν παρατηρηθηκαν ποτε ξανα σε τετοιο μοτερ...

Οποτε αντι να πειραματιζεστε με διαφορες λυσεις,προτιμηστε τις αποδεδειγμενες λυσεις που συνιστα το εργοστασιο σε μαρκες(Total & Elf) και σε ιξωδη.
Αν ζητατε το κατι παραπανω,καταφυγετε στις λυσεις που προτεινει η Peugeot Sport,κατι παραπανω ξερουν απο εμας τους τυχαιους... Wink

Τελικά δεν ήταν τόσο εύκολο όσο νόμιζα Roll eyes ...στελάρα αν μπορείς πες μου ένα τύπο λαδιού που νομίζεις πως θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του 106 1.6 8v που έχω, είναι Φίλτρο Exatminsi sorry που γίνομαι κουραστικός αλλα σε τέτοια θάματα πρέπει να μαστέ επιρρεπείς. Worthy

μάρκα?
τύπος?
ιξώδες?

Επιστροφή στην κορυφή
gg_tt (Ιάσων)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 05 Φεβ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Φεβ 2010, 20:25:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω προσωπικα δεν εχω δει ατομο που να ειναι δυσαρεστημενος με τα amsoil.. Μου τα ειχε πρωτοσυνηστησει ο μηχανικος μου και ειχα μαθει και απο διαφορους αλλου ψαχμενους επι του θεματος για αυτα.
Τι να πω, μαλλον δουλεια του προμηθευτη μου ακουγεται αν ειναι ετσι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης