PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 Rallye, με τα αυτοκόλλητα ή χωρίς??? !!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Να τα αφήσω τα αυτοκόλλητα διακριτικα, ή να τα ξηλώσω???
Όχι μώρε, άφησε τα, του πάνε!
50%
 50%  [ 37 ]
Καλύτερο χωρίς αυτά, ξήλωσέ τα!
50%
 50%  [ 37 ]
Σύνολο Ψήφων : 74

Συγγραφέας Μήνυμα
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Δεκ 2009, 15:17:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα μ'αρέσουν....Του δίνουν χαρακτήρα... Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
spyros_rallye (SPYROS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 20 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Δεκ 2009, 18:52:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pepes έγραψε:
Πιστευω οτι χωρις τα αυτοκολλητα ειναι καλυτερο...δν θα το κανω γιατι φοβαμαι μην αφησει σημαδια.Υπαρχει κανεις που τα ξηλωσε να μου λυσει την απορια??

εγω τα εχω βγαλει, μολις το πηρα ομως, και δεν εχει αφησει σημαδια..

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pepes (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 Rallye

Ένταξη: 09 Οκτ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Δεκ 2009, 21:50:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thanks σπυρο...
Επιστροφή στην κορυφή
207gtmx 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 RALLYE

Ένταξη: 09 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Ιαν 2010, 22:09:09    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 207 Rallye - αυτοκόλλητα ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ήθελε κάποιος κάτοχος 207 Rallye ας μας πει τη γνώμη του για τα αυτοκόλλητα, του αρέσουν(?), τα έχει κρατήσει(?), τα ξεκόλλησε αλλά τα θέλει πάλι πάνω στο αυτοκίνητο και σκέφτεται να αγοράσει(?)

Προβληματίζομαι λιγάκι, καθώς το ¨207 rallye¨ είναι εφεύρεση της ελληνικής αντιπροσωπείας.

-Είναι το 207 μας Rallye? Αξίζει να φέρει τα σήματα των θρυλικών 106 Rallye?

Αν είναι δυνατόν να απαντηθεί από κατόχους 207 Rallye. Σε κάθε περίπτωση ας μείνουμε εντός θέματος (...)

-Αλήθεια, οι κάτοχοι 106 Rallye όταν τα βλέπουν σε 207, τους αρέσουν?

(νομίζω είναι ωραίο θέμα, μακάρι να πάρουμε και απαντήσεις, και πάνω απ όλα να το αντιμετωπίσουμε χαλαρά και με καλή διάθεση)

Ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή
teo106 16v 2001 (θεοφιλος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106 1600 16v 2001

Ένταξη: 15 Οκτ 2009
Τόπος: κερκυρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Ιαν 2010, 22:24:49    Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot 207 Rallye - αυτοκόλλητα ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

207gtmx έγραψε:
Αν ήθελε κάποιος κάτοχος 207 Rallye ας μας πει τη γνώμη του για τα αυτοκόλλητα, του αρέσουν(?), τα έχει κρατήσει(?), τα ξεκόλλησε αλλά τα θέλει πάλι πάνω στο αυτοκίνητο και σκέφτεται να αγοράσει(?)

Προβληματίζομαι λιγάκι, καθώς το ¨207 rallye¨ είναι εφεύρεση της ελληνικής αντιπροσωπείας.

-Είναι το 207 μας Rallye? Αξίζει να φέρει τα σήματα των θρυλικών 106 Rallye?

Αν είναι δυνατόν να απαντηθεί από κατόχους 207 Rallye. Σε κάθε περίπτωση ας μείνουμε εντός θέματος (...)

-Αλήθεια, οι κάτοχοι 106 Rallye όταν τα βλέπουν σε 207, τους αρέσουν?

(νομίζω είναι ωραίο θέμα, μακάρι να πάρουμε και απαντήσεις, και πάνω απ όλα να το αντιμετωπίσουμε χαλαρά και με καλή διάθεση)

Ευχαριστώ
γνωμη μου ειναι οτι το 207 ειναι περισσοτερο gt,παρα rallye,αν και εχουν αλλαξει οι εποχες(κανεις δε θα αγοραζε ενα αμαξι χωρις κλιματισμο,abs,airbag κτλ)καλυτερα παντως πιστευω να μην τα ειχε αφου ετσι κι αλλιως αν ηθελε η εταιρια να βγει ετσι θα το εκανε απο μονη της.φαντασου να ερχεται το καλοκαιρι ο γαλλος τουριστας και να τα βλεπει.....θα γυριζει στη χωρα του και θα λεει οτι οι ελληνες ειναι τοσο καγκουρες που βαζουν τα αυτοκολητα του 106 σε 207.προσωπικα εμενα δε μ`αρεσουν αλλα γουστα ειναι αυτα Smile Smile Smile

στριβω με γαλλο
Επιστροφή στην κορυφή
drspeed (Giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 31 Αύγ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Ιαν 2010, 22:33:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να σου πώ την αλήθεια στην αρχή ήθελα να τα βγάλω αλλά τελικά τα κράτησα για να σπάει λίγο η μαυρίλα.
Όσο για το αν είναι rallye ή όχι είναι μεγάλη κουβέντα.Εδώ το λέμε rallye έξω το λένε sport.Βασικά ένα Φθηνότερο GT είναι και για τέτοιο το πήρα.
Τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου δεν τον κάνουν τα αυτοκόλλητα.
Όσο για τους κατόχους 106 και 205 rallye πιστεύω ότι απλά θα γελάνε αλλά μέσα τους θα θέλανε και αυτοί ένα τέτοιο αμάξι.
Ουσιαστικά στην σειρά 200 όπως 206 και 207 την θέση του rallye την έχει πάρει το RC που είναι για άλλο ηλικιακό κοινό με σαφώς βελτιωμένα οικονομικά σε σχέσει με τους αρχικούς κατόχους των 205 και 106 rallye

Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιαν 2010, 01:02:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω παντως στο 207 μου,το πηρα χωρις αυτοκολητα μιας κ το ειπα στην αντιπροσωπια να μου τα βγαλουν κ να καθαρισουν κ τις κολες με αλοιφη.αυτο ομως δε λεει κατι μιας κ το 106 που ειχα(106 GTI) τα ειχα βγαλει κ απο εκει,τα πισω κ απλα ειχα κρατησεις τα 2 μικρα κατω απο τα πλαινα φλασακια,που ηταν κοκκινα κ το αμαξι μπλε σκουρο,μονο κ μονο για να σπαει η μονοτονια.το 106 ηταν οπως ελεγε κ το ονομα του ραλλυ,γιατι ο εξοπλισμος του κ το στησιμο του ηταν πιο πολυ γιαυτη τη χρηση(πιο σκληροπυρινικο) πραγμα που νομιζω δε θα πουλαγε την σημερινη εποχη,ενα τετοιο αμαξι με τετοιο εξοπλισμο.οταν το ειχα δει κ εγω στη διαφημιση ελεγα στους φιλους μου "τι εκαναν εκει οι μ@λ@κες οι γαλλοι,εβγαλαν πολυμορφικο ραλλυ"? Shocked Laughing Laughing
μετα ομως που αλλαξε το "ρευμα" της εποχης,κ αρχισαν ολα τα αυτοκινητα να ακολουθουν ενα σχεδιαστικο μοτιβο(λεον,207,φιεστα,ιμπιζα κτλ κτλ) αρχισε να μου αρεσει,οχι επειδη ειχε το ονομα(ραλλυ) κ ηθελα να αντικαταστησω το προηγουμενο,αλλα γιατι μου αρεσε σαν αμαξι για τη σημερινη εποχη κ τις μετακινησεις μου,μιας κ ειναι πολυ πιο βολικο σε ταξιδια,χωρους,ανεση κτλ απο το 106 Wink

οσο για τα αυτοκολητα,υπαρχει ηδη σχετικο ποστ,κ με ψηφοφορια κιολας,για το αν θα κρατησεις η θα βγαλεις τα αυτοκολητα Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
MTerry 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

320 si

Ένταξη: 09 Ιούλ 2008
Τόπος: Λευκάδα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιαν 2010, 13:33:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ριξε μια ματιά εδώ

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=330243&highlight

. . .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
drspeed (Giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 31 Αύγ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιαν 2010, 15:52:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άντε και καλά, το δικό μας δεν είναι rallye!!!!!
Το GT έχει καμία σχέση με τους χιλιομετροφάγους των 300-400 φεύγα ίππων και των 280χλμ τελικής ή το RC έχει καμία σχέση με το δίλιτρο τέρας που παρουσίασε στην αρχή η Peugeot για το WRC.Όλα είναι θέμα merketing και απλά όποιος νομίζει ότι επειδή το αμάξι του έχει μία επιγραφή επάνω είναι και άξιος εκπρόσωπος της κατηγορίας είναι τουλάχιστον αφελής
Πχ άνετα τα rallye και GT 207 θα μπορούσαν να λέγονται 207 THP ,κατά το Tsi της VW και το RC να είναι GTI όπως το έχουν και έξω ή 207s όπως και το mini που στο φινάλε έχουν και τον ίδιο κινητήρα.

Επιστροφή στην κορυφή
tasos_vl (Tasos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 rallye facelift

Ένταξη: 23 Σεπ 2009
Τόπος: Out of space!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Φεβ 2010, 13:00:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

(μιλαω παντα για rallye απο 90' κ μετα!!!!)

παρτε ενα 306 rallye:
http://www.awesome-gti.co.uk/rollingroad/photo/rr.pgac_01.12.07/12.jpg
http://www.306rallye.co.uk/photos/T98VWC/copy_of_306rall_1242498031.jpg

Μετα παμε 106 rallye κ 207 rallye για Ελλαδα! (δν χρειαζοντε photos).

Δν λεω κατι παραπανω.... Ενα θελω να πω....! του πηγενουν πολυ τα rallοαυτοκολλητα, αλλα θελω να βρω αυτον τον τεμπελη Ελληνα που τα κολλαει, για να του ρικσω μια στο σβερκο να ξυπνισει, γιατι τα κολλαει που τα κολλαει, τα κολλαει στραβα!!!!!

οσοι εχετε πανω τα αυτοκολλητα, θα παρατιρισατε οτι ειναι απο το 106 ακριβος τα ιδια, γιατι στις πορτες μας, δν....... πατανε καλα τα κοψιματα που εχουν!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης