Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
sonermgb (Αρης) Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift
Ένταξη: 04 Δεκ 2009 Δημοσιεύσεις: 350 Τόπος: αθηνα.χαλανδρι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Φεβ 2010, 19:50:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φιλε μου τι να μην παιζει?οποιος τα πει αυτα ειναι ολιγον ασχετος.....και η δικη μου κινεζικη ειναι και αγορασμενη απτο ιντερνετ.......(XTRONS) αν ξερεις και η οθονη τουλαχιστον 1μηνα και που την εχω ειναι τζαμι......και μαλιστα τα ιδια ελεγαν και σε μενα κατι τυποι που πουλουσαν ηχοσυστηματα και εκαναν και εγκατασταση οτι δεν ξερεις πως θα ειναι και ολα τα κλασσικα επειδη εκεινοι πουλουσαν σονυ πιονιρ κενγουντ κ ολα τα συναφη που μετα συγχορησεως ειχαν 1000+ευρω...τουλαχιστον οι αντιστιχες με της δικιας μου.......Αυτα ειναι μονο και μονο για διφημιση για τα δικα τους προιοντα....
Εαν μου πεις απο που εισαι εχω να σου προτεινω 2 μαγαζακια που μπορεις να απευθηνθεις...

Χαμογέλα ρε! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ToroLoco (Toroloco) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 11 Φεβ 2010 Δημοσιεύσεις: 8
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Φεβ 2010, 21:04:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χαίρομαι που υπάρχουν και άλλοι που δεν έχουν κλειστά τα μάτια τους. Λοιπόν εγώ είμαι στην περιοχή του Ταύρου/Καλλιθέας/Νέας Σμύρνης. Μιας που έχεις παρόμοιας κοπής σύστημα θέλω να σου κάνω και άλλη μια ερώτηση, όταν βρω που είναι τα pm. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vamvakoolas (kostis) Τρελλαμένο μέλος

307cc
Ένταξη: 30 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 979 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Φεβ 2010, 22:22:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τα εχει γραψει ο Μανθος (για παραδειγμα)
κανένα απόλύτως πρόβλημα με τον υπολογιστή
η οθόνη σου θα σου δουλευει κανονικά όσον αφορά τις ενδείξεις θερμοκρασίας/υπολογιστή/ημερομηνίας κλπ κλπ
εκτός από τις σχετικές με το rcd ενδείξεις.
επίσης δεν θα λειτουργεί το χειρηστήριο του rcd του τιμονιού.
για να λειτουργήσει το χειρηστήριο αυτό καθώς και για να σου δείξει ενδείξεις του rcd η οθόνη του υπολογιστή χρειάζεσαι ένα σχετικό αντάπτορα.
αυτές τις μέρες το ψάχνουμε για άλλο 307 του club πως και τι γίνεται με τα 307.
Εχουν γραφτεί μερικά πράγματα εδώ για το 206 βέβαια αλλά παρόμοια πράγματα ισύουν και στο 307 (ή εστω αυτό ελπίζουμε)
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=191953#191953
αυτα πριν 2 χρονια και πριν 2 σελιδες. Για να παιξει το χειριστηριο κανονικα θελει ανταπτορα. Εχω ακουσει για πατεντες (που μετα απο καιρο καταληγουν σε ζημιες μεγαλυτερες απο 10 κινεζομηχανηματα). Για ολες τις λεπτομερειες νομιζω ο Sotos207 μπορει να εχει αποψη μιας και ειναι επαγγελματιας ο ανθρωπος. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Φεβ 2010, 00:13:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ToroLoco έγραψε: | Χαίρομαι που υπάρχουν και άλλοι που δεν έχουν κλειστά τα μάτια τους. Λοιπόν εγώ είμαι στην περιοχή του Ταύρου/Καλλιθέας/Νέας Σμύρνης. Μιας που έχεις παρόμοιας κοπής σύστημα θέλω να σου κάνω και άλλη μια ερώτηση, όταν βρω που είναι τα pm. |
Σου εχω απαντησει στο πμ... εγω θα σου προτεινω 2 μαγαζια τα οποια το ενα βρισκετε στη λεωφορο ηρακλειου στο ηρακλειο αττικης παντα, με λιγο επιφιλακτικες αποψεις για κινεζικα και γενικα universal πραγματα αλλα ειναι φιλος και κανει αψογη δουλεια....και το αλλο στο περιστερι....αν και λιγο ακριβο αλλα με ολη την διαθεση και την ειληκρινια.....που μπορουν να σε βοηθησουν....αν θες περετερο λεπτομερειες και για αυτα πες μου να σου στειλω με πμ...
...καλη ιδεα θα ηταν ακαι αυτη που σου προτεινε ο φιλος απο πανω για ποιο ''αμεσες'' απαντησεις τουλαχιστον σε τετοια ζητηματα 

Χαμογέλα ρε! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Φεβ 2010, 00:42:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vamvakoolas έγραψε: | τα εχει γραψει ο Μανθος (για παραδειγμα)
κανένα απόλύτως πρόβλημα με τον υπολογιστή
η οθόνη σου θα σου δουλευει κανονικά όσον αφορά τις ενδείξεις θερμοκρασίας/υπολογιστή/ημερομηνίας κλπ κλπ
εκτός από τις σχετικές με το rcd ενδείξεις.
επίσης δεν θα λειτουργεί το χειρηστήριο του rcd του τιμονιού.
για να λειτουργήσει το χειρηστήριο αυτό καθώς και για να σου δείξει ενδείξεις του rcd η οθόνη του υπολογιστή χρειάζεσαι ένα σχετικό αντάπτορα.
αυτές τις μέρες το ψάχνουμε για άλλο 307 του club πως και τι γίνεται με τα 307.
Εχουν γραφτεί μερικά πράγματα εδώ για το 206 βέβαια αλλά παρόμοια πράγματα ισύουν και στο 307 (ή εστω αυτό ελπίζουμε)
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=191953#191953
αυτα πριν 2 χρονια και πριν 2 σελιδες. Για να παιξει το χειριστηριο κανονικα θελει ανταπτορα. Εχω ακουσει για πατεντες (που μετα απο καιρο καταληγουν σε ζημιες μεγαλυτερες απο 10 κινεζομηχανηματα). Για ολες τις λεπτομερειες νομιζω ο Sotos207 μπορει να εχει αποψη μιας και ειναι επαγγελματιας ο ανθρωπος.  |
Αυτό που αναφέρεις το έχω διαβάσει μιας που έτσι βρήκα το site σας. Και ξέρω ότι για να λειτουργήσει κανονικά το χειριστήριο στο τιμόνι θέλει αντάπτορα cam-bus και για την ακρίβεια το συγκεκριμένο το πήρα ξέροντας ότι αυτό δεν θα λειτουργούσε. Αλλά εφόσον υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο συγκεκριμένο μοντέλο και συνδέοντας τα καλώδια το παιδί που έκανε την εγκατάσταση εμφάνισε τα volt κάποια βάση υπάρχει. Αν γνώριζα τα καλώδια του χειριστήριου θα το έκανα μόνος μου, αλλά έτσι υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

307cc
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Φεβ 2010, 19:10:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγω μια φιλικη συμβουλη
προσεχε με τους πειραματισμους μη τρεχεις για κανενα εγκεφαλο (οχι ανθρωπου) 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 16 Φεβ 2010, 10:54:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βασικά δεν ξέρω αν θα το φτιάξω, δεν με πειράζει και τόσο. Το μόνο που πρέπει να βρω είναι ένα σωστό GPS software γιατί το Route66 που είχε είναι φόλα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 16 Φεβ 2010, 19:40:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ελπιζω να σε βοηθησα λιγακι...και σου ειπα οτι θελεις.......πες μου

Χαμογέλα ρε! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mufcpavlos (Pavlos) Μέλος

Peugeot 307 XSi
Ένταξη: 08 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 157 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Απρ 2010, 14:09:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
απο τοτε που ειχα παρει το 307 μου εχανε τις μνημες των FM σε τυχαιες στιγμες. Εδω και λιγο καιρο το παρακολουθησα κ διαπιστωσα οτι αν παιζεις cd ειτε με το clarion ειτε με το cd changer της blaupunkt και κλεισεις τη μηχανη χωρις να το γυρισεις στο radio πρωτα χανει τις μνημες του. Επειδη ειναι λιγο κουραστικο να βαζω ξανα και ξανα τους ιδιους σταθμους αν κ θυμαμαι τις περισσοτερες φορες κ το γυρναω στο ραδιο πριν σβησω το αμαξι, υπαρχει τροπος να "διορθωθει" αυτο χωρις να αλλαξω πηγη?
katoxos 307....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tomahawk (Κώστας) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 27 Μάρ 2010 Δημοσιεύσεις: 7
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Αύγ 2010, 03:30:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλησπέρα! Τελικά βρέθηκε μήπως αντάπτορας έτσι ώστε να μπορείς να χειριστείς τις λειτουργίες τις οθόνης (τις οποίες τις χειρίζεσαι απο το εργοστασιακό r/cd) αν αλλάξεις πηγή;
Ευχαριστώ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

307cc
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Αύγ 2010, 10:33:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tomahawk έγραψε: | Καλησπέρα! Τελικά βρέθηκε μήπως αντάπτορας έτσι ώστε να μπορείς να χειριστείς τις λειτουργίες τις οθόνης (τις οποίες τις χειρίζεσαι απο το εργοστασιακό r/cd) αν αλλάξεις πηγή;
Ευχαριστώ! |
ο ανταπτορας υπαρχει εδω και χρονια δε βρεθηκε....
για λεπτομεριες και κοστος ρωτα sotos207 (δουλεια του ειναι) 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
geo307 Μόλις έγραψα

Ένταξη: 10 Ιαν 2011 Δημοσιεύσεις: 4
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
HATZHS (KOSTAS) Μόλις έγραψα

PEUGEOT 307 1.4 (16V) (2006)
Ένταξη: 16 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 27
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Απρ 2011, 23:23:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλησπέρα σας έχω μια πηγή sony sto 307 σκαφτόμουνα να την αλλάξω και να επανέλθω στην μαμισια πηγή που είχα ώστε να μπορώ να χειρίζομαι το τηλεχειριστήριο του τιμονιού και να μπορώ να μπαίνω στο μενού με τις ρυθμίσεις από το ραδιο..εχω όμως κάποιες απορίες το μαμισιο ραδιο cd παίρνει ενισχυτή επάνω και αν ναι με ποιον τροπο?και δεύτερον υπάρχει δυνατότητα να βάλουμε usb επάνω και να το χειριζομαστε από το radio cd κανονικά?ευχαριστω παρα πολύ αλλα εχω μπερδευτει λιγο με το συγκεκριμενο θεματακι |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
staman (Stavros) Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 16V 2004
Ένταξη: 18 Ιούν 2010 Δημοσιεύσεις: 2 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 20 Απρ 2011, 11:14:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
'Exω αγοράσει μεταχειρισμένο ένα 307/2004 1.4/16V.
Μπορώ να βλέπω την κατανάλωση από το όργανο της ημερομηνίας/ώρας/θερμοκρασίας ή δεν υποστηρίζεται σε αυτό το μοντέλο.
Στο συνεργείο μου είπαν ότι αυτό γινόταν πατώντας προς τα μέσα τον διακόπτη των υαλοκαθαριστήρων αλλά επειδή ο προηγούμενος κάτοχος άλλαξε το μαμά rcd με ένα clarion, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα πλέον.
Υπάρχει κάποια λύση? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giorgos80 (Γιώργος) Μέλος

Ένταξη: 22 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 162
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 20:37:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
staman έγραψε: | 'Exω αγοράσει μεταχειρισμένο ένα 307/2004 1.4/16V.
Μπορώ να βλέπω την κατανάλωση από το όργανο της ημερομηνίας/ώρας/θερμοκρασίας ή δεν υποστηρίζεται σε αυτό το μοντέλο.
Στο συνεργείο μου είπαν ότι αυτό γινόταν πατώντας προς τα μέσα τον διακόπτη των υαλοκαθαριστήρων αλλά επειδή ο προηγούμενος κάτοχος άλλαξε το μαμά rcd με ένα clarion, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα πλέον.
Υπάρχει κάποια λύση? |
Και εγώ έχω αλλάξει το r/cd, αλλά δεν έχω τέτοιο πρόβλημα... Μήπως είναι άλλο το πρόβλημα; Μήπως φταίει ο μοχλός των υαλοκαθαριστήρων; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 20:38:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
staman έγραψε: | 'Exω αγοράσει μεταχειρισμένο ένα 307/2004 1.4/16V.
Υπάρχει κάποια λύση? |
Το ραδιοσιντί σου έχει ασημένια κουμπάκια ή μαύρα για τις μνήμες του ραδιοφώνου;
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
staman (Stavros) Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 16V 2004
Ένταξη: 18 Ιούν 2010 Δημοσιεύσεις: 2 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 29 Απρ 2011, 19:52:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ασημένια σε διάταξη τηλεφώνου (3 σειρές από 3 νούμερα σε κάθε σειρά)
Απ' ότι πρόσεξα σε ένα 307 fl δεν έχω τα δύο βέλη που δείχνουν προς τα μέσα στην άκρη του μοχλού, άρα δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα στο δικό μου μοντέλο.
Ξέρει κάποιος αν αλλάξω το μοχλό των υαλοκαθαριστήρων με έναν που να έχει αυτή την δυνατότητα θα μπορώ να βλέπω την κατανάλωση ή θα πρέπει να αλλάξω και την οθόνη της ημερομηνίας/ώρας/θερμοκρασίας? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|