PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 Δεν παιρνει μπρος με Τιποτα!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
antchri (christos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 13 Φεβ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Φεβ 2010, 22:47:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

king207cc έγραψε:
γρήγορα μετά απο 7 χρόνια? Confused

την άλλαξα πριν απο 1,5 χρόνο! 7 χρόνια πήγε η πρώτη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Dready 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) XS 2003

Ένταξη: 06 Αύγ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Φεβ 2010, 19:43:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακους την αντλια να δινει βενζινη?
Τα μπουζι ειναι ενταξει?
Μετρησε καλου κακου τη ταση δινει η μπαταρια σου.
Εγω που την μετρησα προσφατα εδινε 11.8 αν θυμαμε καλα...
Εχει πολυ κρυο οταν στο κανει?

Made
In
France
Επιστροφή στην κορυφή
antchri (christos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 00:25:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dready έγραψε:
Ακους την αντλια να δινει βενζινη?
Τα μπουζι ειναι ενταξει?
Μετρησε καλου κακου τη ταση δινει η μπαταρια σου.
Εγω που την μετρησα προσφατα εδινε 11.8 αν θυμαμε καλα...
Εχει πολυ κρυο οταν στο κανει?

το αυτοκίνητο εχει 3000 χλμ που έκανε το μεγάλο το service,αρα τα μπουζί είναι οκ.την τάση την μέτρησα και ειναι εντάξει.την αντλία την ακούω δίνει κανονικά.μου το παρουσιάζει και ζεστό και κρύο!
Σκέφτομαι μήπως έχει να κάνει με το κλειδί!
όσες φορές μου το παρουσιασε είχα το πρώτο το κλειδί αυτό με τον τηλεχειρισμό.Ενώ πάλι αυτές που χρησιμοποίησα το δευτερο όλα ήταν καλά.Μπορεί να είναι και τυχαιο.
Γνωρίζει κανεις όταν υπάρχει πρόβλημα με το κλειδί τι συμβαίνει;
γυρίζει η μιζα και δεν παίρνει μπρος; ή είναι εντελώς νεκρό;
Επιστροφή στην κορυφή
antchri (christos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Φεβ 2010, 21:30:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

antchri έγραψε:
έχω ένα 206 1,4 μοντέλο του 2001 και έχει γράψει 85.000 χλμ.Εδώ και 3 μέρες περίπου μου κάνει νούμερα,δεν παίρνει μπροστά.Γυρίζω το κλειδί ,μιζάρει κανονικά αλλά δεν παίρνει μπροστά(κάνει λες και έχει μείνει απο βενζίνη).Το αφήνω να ξενερώσει και μετα από κανα 20λεπτο προσπαθώ πάλι και τελικά παίρνει!Πριν απο 1,5 χρόνο περίπου μου έκανε τα ίδια και απο την newland μου είπαν ότι φταίει η μπαταρία(ήταν 7 χρονών varta 45Ah),την άλλαξα και όλα καλά!Βασικά παρενθετικά αναφέρω ότι μου το έκανε και τις πρώτες μέρες που το αγόρασα και τελικά έφταιγε το κλειδι,το ξαναπρογραμματίσανε στην αντιπροσωπεία και οκ!Πηγαίνει το μυαλό σας κάπου;Είναι δυνατόν η μπαταρία να χάλασε τόσο γρήγορα;

Την περασμένη Τρίτη πήγα το 206 μου στην newland τους το άφησα απο το πρωί στις 8 μέχρι τις 3 το μεσημέρι αλλά τίποτα!Βέβαια δεν τους βοήθησε και το αυτοκίνητο αφού από τότε δεν το ξαναπαρουσίασε το πρόβλημα!Ώστόσο μου είπαν πως ο εγκέφαλος δεν κατέγραψε κάποια αναφορά σφάλματος και πως γενικά είναι όλα οκ! και πως κατα πάσα πιθανότητα πρέπει να μπλόκαρε η αντλία βενζίνης !Επειδή κουτουράδα δεν μπορούμε να την αλλάξουμε το αφήσαμε να το παρακολουθήσουμε πως θα πάει.Πάντως για να μην το γρουσουζέψω κιόλας έχει δέκα μέρες να το ξανακάνει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης