PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207CC Τραβάει δεξιά. Τρίζει η οροφή έπειτα από αλλαγή τσιμου
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
viola!!! 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα




Ένταξη: 12 Φεβ 2010
Δημοσιεύσεις: 4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Φεβ 2010, 13:13:34    Θέμα δημοσίευσης: 207CC Τραβάει δεξιά. Τρίζει η οροφή έπειτα από αλλαγή τσιμου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγόρασα το αυτοκίνητο τον Φεβρουάριο του 2009, από την πρώτη ημέρα τραβάει δεξιά. Έπειτα από επίσκεψη στο συνεργείο το πρόβλημα λύθηκε προσωρινός αφού μετά από μερικούς μήνες, επανεμφανίστηκε και σε μεγαλύτερο βαθμό . το όχημα, έστριβε δεξιά και το τιμόνι δεν επανερχόταν αυτόματα στη θέση του. Επισκέφτηκα εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Peugeot τουλάχιστον 20 φόρες. Μου άλλαξαν αμορτισέρ τα οποία χρεώθηκα μαζί με την ευθυγράμμιση. Το αμάξι έμπαινε με πρόβλημα- έβγαινε με πρόβλημα…. Οι άνθρωποι του συνεργείου με έστειλαν στην κεντρική αντιπροσωπία Lion. Πριν επισκεφτώ την Lion όμως, είχα περάσει από δικό μου άνθρωπο που κάνει ευθυγραμμίσεις ο οποίος είδε πως το αμάξι από πλευράς ευθυγράμμισης ήταν άριστο και πως φταίει κάτι άλλο που τραβάει δεξιά. Όταν πήγα στην Lion Εκεί ήταν ένας αγενέστατος υπάλληλος ο οποίος με ύφος μου είπε ότι δεν δικαιούμαι αυτοκίνητο αντικατάστασης όσο καιρό το αμάξι θα βρίσκεται στο χώρο του συνεργείου και πως επίσης θα πληρώσω για την ευθυγράμμιση. Του εξήγησα πως έχω ήδη πληρώσει για ευθυγράμμιση στην πεζό, πως το έχει δει και άνθρωπος οπού επίσημα μπορεί να καταθέσει πως δεν έχει πρόβλημα ευθυγράμμισης και ότι δεν πρόκειται να πληρώσω έξτρα στην πεζό για ευθυγράμμιση και πως πλέων θα κινηθώ νομικά. Με έστειλε στον υπεύθυνο οποίος με διαβεβαίωσε ότι το αμάξι θα ελεγχτεί, θα δούναι τι φταίει κ εφόσον έχει γίνει ευθυγράμμιση, δε θα την χρεωθώ πάλι. Από την δευτέρα που μας πέρασε το αμάξι βρίσκεται στο συνεργείο. Με καλέσανε σήμερα να πάω να το πάρω, είπαν πως δεν ήταν ευθυγραμμισμένο και πως θα με χρεώσουν 65 ευρώ, μια ευθυγράμμιση που είχα ήδη πληρώσει στην άλλη πεζό πριν 2 εβδομάδες. Επίσης ανέφερε πως οι θόρυβοι τις οροφής δεν είναι «τραγικοί» κ πως δεν έχει πρόβλημα(αναλύω παρακάτω σχετικά για την οροφή). Δεν είναι το πρόβλημα το κόστος αλλά η κοροϊδία που δέχεσαι από υπαλλήλους. Που νομίζουν πως δεν ξέρουμε τα δικαιώματα μας ή νομίζουν ότι δεν πρέπει να έχουμε δικαιώματα.. που τους λες ότι έχεις πρόβλημα και σε κοιτάζουν σαν να είσαι εξωγήινος .. δεν είμαι εξωγήινη φιλέ μου… είμαι πελάτισσα που μου πούλησες ελαττωματικό αμάξι…. Παραδέξου το κ φτιάξε την ζημία…μη με χρεώνεις άλλο για τα δικά σου κατασκευαστικά προβλήματα.
Πριν λοιπόν κλίσει χρόνο, το αμάξι στην πρώτη βροχή του φετινού χειμώνα, άρχισε να βάζει νερά από την οροφή (το αμάξι φυλάσσετε σε κλειστό parking χειμώνα- καλοκαίρι). Επισκέφτηκα την πεζό 7 φορές μέχρι να μου αλλάξουν 2 τσιμούχες. Αφού τις άλλαξαν, έκαναν κ κάποιες ρυθμίσεις στην οροφή, από τότε το αμάξι τρίζει σαν να χτυπάνε μέταλλα μεταξύ τους και από τα παράθυρα ακούγεται ένας θόρυβος σαν να μπαίνει αέρας. Το καπό, χωρίς να είσαι επαγγελματίας φαίνετε ότι είναι στραβορυθμισμένο, αφού ο δεξιός αρμός είναι 1 εκατοστό φαρδύς ενώ ο αριστερός είναι κολλημένος.
ένας τεχνικός της Lion , μαζί με εμένα έκανε βόλτα το όχημα, ο οποίος διαπίστωσε ότι το αμάξι τραβάει δεξιά και πως οι θόρυβοι είναι πραγματικά ενοχλητικοί και έντονοι. Μετά την διαπίστωση του, του είπα και το ιστορικό του αυτοκινήτου. Η απάντηση του ήταν «αν μετά από 20.000 χιλιόμετρα ένας άνθρωπος δε μπορεί να σου φτιάξει το πρόβλημα , τότε δε φταίει το όχημα» του απαντώ «εννοείτε ότι οι τεχνικοί της άλλης πεζό, δεν είναι καλοί τεχνικοί???» και απλός έγνεψε ουδέτερα.
Επίσης το αμάξι αρκετά συχνά έσβηνε μονό του όταν ήταν ακινητοποιημένο με νεκρά ή όταν έβαζα πρώτη για να ξεκινήσω, το αποτέλεσμα μέχρι να το ανάψω να πηγαίνει ακυβέρνητο όταν ήμουν στο ξεκίνημα… το πήγα να το βάλουμε στον εγκέφαλο να δούμε τι έχει, δεν βρήκαν τίποτα. Για καλή μου τύχη την επομένη φορά που πήγα μέσα στην ίδια εβδομάδα, ήταν εκεί μια κοπέλα με το ίδιο αμάξι και με ρώτησε αν μου σβήνει, της λέω «ναι» και μου είπε πως είχε το αμάξι στα συνεργεία γιατί ενώ βρισκόταν σε κατηφόρα, της έσβησε και πήγαινε ακυβέρνητο… ώσπου σταμάτησε επάνω σε άλλα παρκαρισμένα αυτοκίνητα… η ζημία ήταν στα 5.000 ευρώ… έπειτα από αυτό απέτισα να μου κάνουν αναβάθμιση του εγκεφάλου οπού από τότε δεν έχει συμβεί το ίδιο περιστατικό.
Και τελικά αναρωτιέμαι, έχω πάρει ένα αμάξι 23.500 ευρώ μετρητής , που από την πρώτη ημέρα βγάζει ελαττώματα… έχω επισκεφτεί το συνεργείο στο σύνολο, ειλικρινά, πάνω από 50 φορές, έχω και αποδείξεις γι’ αυτό, έχω πληρώσει έχτρα χρήματα για προβλήματα που έχει το αμάξι από την μάνα του και όχι από κακή δική μου χρήση. Τι άλλο να κάνω??? Έχω αγανακτήσει…
Σας ευχαριστώ….
Viola!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος


Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Δημοσιεύσεις: 729
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Φεβ 2010, 13:35:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιστεύω το καλύτερο που έχεις να κανεις είναι να απευθυνθείς κατευθείαν στα κεντρικά στην Γαλλία,αρκετοί το έκαναν που δεν έβρισκαν λύση εδώ.
Επιπλέον εγώ από την πλευρά μου θα εξουσιοδοτούσα αν χρειαζόταν και έναν δικηγόρο για να αναλάβει αυτός που ξέρει καλύτερα τα νομικά και για να μην τρέχω συνεχεια.
Αλλα αφού κάνω τα παραπάνω ,πρώτα θα πήγαινα στην αντιπροσωπεία και θα τους έλεγα ότι θα απευθυνθώ στην Peugeot στην Γαλλία και θα πω ότι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους και ότι θα κινητής νομικά.


Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!


Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009
Δημοσιεύσεις: 1140

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Φεβ 2010, 14:26:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πραγματικα ειναι ελεεινο αυτο που σου εχει συμβει και ακομα πιο ελεεινη ειναι η αντιμετωπιση που εχεις λαβει Evil Ειλικρινα,τους ακουμπας τα ωραια σου ευρω και μετα πετανε την ουρα τους απ'εξω; Ωραιοι ειναι αυτοι! Για το τι πρεπει να κανεις δεν ειμαι ο πιο καταλληλος να απαντησω το μονο που εχω να σου πω,κουραγιο!


....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Δημοσιεύσεις: 979
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Φεβ 2010, 14:51:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gr13 έγραψε:
Πιστεύω το καλύτερο που έχεις να κανεις είναι να απευθυνθείς κατευθείαν στα κεντρικά στην Γαλλία,αρκετοί το έκαναν που δεν έβρισκαν λύση εδώ.
Επιπλέον εγώ από την πλευρά μου θα εξουσιοδοτούσα αν χρειαζόταν και έναν δικηγόρο για να αναλάβει αυτός που ξέρει καλύτερα τα νομικά και για να μην τρέχω συνεχεια.
Αλλα αφού κάνω τα παραπάνω ,πρώτα θα πήγαινα στην αντιπροσωπεία και θα τους έλεγα ότι θα απευθυνθώ στην Peugeot στην Γαλλία και θα πω ότι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους και ότι θα κινητής νομικά.


συμφωνω απολυτα (και απορω που δε το εχεις κανει). Αν δε παρουν απο λογια...δυστηχως μονοδρομος το εξωδικο.


Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!


peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Δημοσιεύσεις: 1466
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Φεβ 2010, 14:58:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σίγουρα πρέπει να απευθυνθείς στην μαμά peugeot στη Γαλλία κα να τους ενημερώσεις για τη στάση του Ελληνάρα αντιπρόσωπου!!!

Τώρα όσο για το τράβηγμα δεξιά να ελέγξεις την πίεση των ελαστικών σου και να δείς άν είναι κανένα ελαστικό στραβό-ελλατωματικό από τη μάνα του πριν τους το αναφέρεις!!
Wink
Ελπίζουμε να βρεις κάποια άκρη γιατί όντως έχεις ταλαιπωρηθεί αρκετά και τους έδωσες και πολλά λεφτά Crying or Very sad


Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος


207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009
Δημοσιεύσεις: 343

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Φεβ 2010, 21:13:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε θα ασχοληθει κανεις μαζι σου, το βλεπουμε καθημερινα ετσι λειτουργουν οι ανθρωποι οτι αρπαξουν και οτι και να χαλασει το χουν πιπιλα "κακη χρηση" ...... Κανε μια σωστη ευθυγραμμιση καπου και θα φτιαξει αρκει αυτος που τη κανει να ξερει και να χει καλιμπραρισμενο μηχανημα. Το καπο ενας φανοποιος μη σου πω και μονοη σουτο φερνεις ισα, τωρα με τους τριγμους δυστηχος ειναι κακοσυναρμολογημενο το αμαξι ενω εχει σχετικα ποιοτικα υλικα δεν εχουν συναρμογη , ε και απ οσο εχω καταλαβει τα cc γενικα το χουν σε μεγαλυτερο βαθμο οχι μονο τα 207. Στα εξουσιοδοτημενα μονο το χρονο σου θα χανεις και την υπομονη σου.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος


peugeot 307 1.6xs 2007 facelift

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 350
Τόπος: αθηνα.χαλανδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Φεβ 2010, 22:48:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:


Τώρα όσο για το τράβηγμα δεξιά να ελέγξεις την πίεση των ελαστικών σου και να δείς άν είναι κανένα ελαστικό στραβό-ελλατωματικό από τη μάνα του πριν τους το αναφέρεις!!
Crying or Very sad



+1.........παιζει βασικο ρολο





Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος


Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Δημοσιεύσεις: 316
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Φεβ 2010, 23:13:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε τα εχουμε πει αυτα.. το δικο μου 1/2009 τραβαει δεξια απο τη πρωτη μερα εχω κανει απειρες ευθυγραμμισεις και σε μεγαλα ονοματα....το τιμονι τραβαει δεξια....Παρεπιπτοντως στην αντιπροσωπεια μου ειπαν πως το τιμονι δεν βγαινει για να διορθωθει, δηλαδη βγαινει αλλα δεν ειναι με δοντια αλλα μονοκομματο.. μου ειπαν βεβαια και αυτοι πως ειναι θεμα ευθυγραμμισης..αλλα αφου εχω δοκιμασει στα κορυφαια θα πληρωσω στην αντιπροσωπεια που δεν εχει καν ευθυγραμμισαδικο και θα το παει διπλα τον μπαρμπα μητσο??

Απλα θα το συνηθησεις οπως εγω


φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Δημοσιεύσεις: 1997
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Φεβ 2010, 23:52:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

viola απο που σου έμπαζε? και μένα έμπαζε όταν το πήρα και πήγα και μου άλλαξαν τσιμούχα. Επίσης αυτό με το δεξιά το κανε και μένα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Dimitris_thess (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης




Ένταξη: 29 Απρ 2009
Δημοσιεύσεις: 80

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Φεβ 2010, 23:37:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tι να πω διαβάζοντας το ποστ του φίλου-φίλης θυμήθηκα και τα δικά μου νταραβέρια στην αντιπροσωπεια.

Τι να πρωτοθυμηθώ...
Τα μούτρα τους όταν τους ζήταγα κάποιον να δει το αμάξι και την απευθείας άρνησή τους;
Tα ραντεβού που έκλεινα και κάναν 2 βδομάδες να με δεχτούν;
Το ότι πήγαινα στην ώρα μου και με φώναζαν μετά από 5 ώρες;
Το κόστος των σέρβις; (αν και αυτό το ψιλοδέχομαι)
Από εξυπηρέτηση είμαι απίστευτα δυσαρεστημένος... Ειλικρινά ο μόνος λόγος που δεν ξέρω αν θα έπαιρνα πάλι πεζό είναι η εξυπηρέτηση. Όταν βγήκα από την εγγύηση ούτε που ξαναπάτησα...

Και για να είμαι ειλικρινής το δικό μου πρόβλημα δεν ήταν κάτι το τρελό και φυσικά δεν ήταν και καινούριο το αμάξι αλλά 2ετίας, για το δικό σου όμως πρόβλημα απλα είναι ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!
Καινούριο αμάξι και να σε χρεώνουν και να μιλάνε και με τέτοιο ύφος;

Τι να κάνεις;
Λοιπόν αν τους ξαναεπισκευθείς πήγαινε σε κάποιον προιστάμενo-διευθυντη και εξήγησε του το πρόβλημα σου . Αν και από εκεί δε βρεις άκρη πές ότι θα το πάρεις αλλιώς το πράγμα. Μετά μίλα με Γαλλία μήπως και βγάλεις άκρη από εκεί.
Αν ούτε από κει δεν βγάλεις κάτι, ξεκίνα με ΙΝ.ΚΑ (αν και δεν πολυφαίνονται), καταγγελίες μέσω ίντερνετ και εν τέλη ξεκίνα νομικές διαδικασίες αν έχεις τη δυνατότητα.

Υγ: Έλεος πια δίνουμε τόσες χιλιάδες ευρώ για το αμάξι και μας φέρονται έτσι;

Υγ2: Και κάτι άλλο πάντως που έχω ακούσει είναι ότι σχεδόν καμία αντιπροσωπεία δεν αλλάζει αυτοκίνητο αν δεν υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος.
Εδώ λένε για χαλασμένα μοτέρ που απλά τους τα επισκεύασαν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος


307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Δημοσιεύσεις: 173
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Φεβ 2010, 20:48:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να πεις μαλλον ειναι γενικο το κακο ολεσ οι αντιπροσωπιεσ σχεδον τα ιδια λενε ειναι να λεσ ρε τι μαλ@@ες ειναι σιγα να μην ξαναπαρω πεζο . Τελοσ παντων σχετικα με το τραβηγμα στο τιμονι για πεσ τουσ να κοιταξουν μηπωσ ειναι στραβη η γεφυρα εχω την εντυπωση οτι καποιοσ εχει κανει ενα post με αυτο το Θεμα και το τραβηγμα ειναι απο την γεφυρα, τωρα οσο αφορα τουσ τριγμουσ να ξερεισ οτι στην Ελλαδα ειμαστε και οι δρομοι ειναι γεματοι λακουβες αρα μην περιμενεις το αυτοκινητο να μην εχει τριγμους .το ιδιο αντιμετωπιζω και εγω κατι χρατσ κατι χρουτσ τα εχουν ολα τα cabriolet.Ελπιζω να βοηθησα. Arrow Wink


ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Dimitris_thess (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης




Ένταξη: 29 Απρ 2009
Δημοσιεύσεις: 80

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 00:40:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τους τριγμούς ψιλοσυμφωνώ και εγώ! Αλλά μου τη δίνει να πας να τους λές ότι τρίζει χειρότερα από άλλες φορές και να σου λένε "έτσι είναι κύριε τα κάμπριο όλα τρίζουν" και ότι είμαι υπερβολικός.
Ναι οκ να τρίζουν αλλά όχι να έχουμε τέρμα μουσική και να σκούζει η οροφή!!!


Τέσπα ελπίζω ο φίλος φίλη να βρει λύση,,,
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
stazzy (Stathis)
Μέλος
Μέλος


Peugeot 207cc 1.6T (2008)

Ένταξη: 28 Οκτ 2007
Δημοσιεύσεις: 120
Τόπος: Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Φεβ 2010, 11:58:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαιρετώ και εγώ με τη σειρά μου...

Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω έχασα το μέτρημα πόσες φορές είπα από μέσα μου, "πόσο δίκιο έχει, το έχω πάθει και εγώ"...

Τώρα το Μάρτιο κλείνω τα 2 χρόνια "εγγύησης" και ειλικρινά εύχομαι/ελπίζω όχι να μη γίνει καμιά στραβή (όλο και κάτι θα χαλάσει), αλλά αυτός που θα το επισκευάσει να είναι σοβαρός, ειλικρινής και να γνωρίζει τι κάνει.

Μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια έχουν γίνει "κάποιες" επισκευές (αλλαγή σαζμάν, σφίξιμο οροφής, αλλαγή βάσεων μηχανής, ...) Ο κοινός παρονομαστής σε όλους τους εξουσιοδοτημένους που έχω πάει (3) είναι ότι ο καθένας λέει τα δικά του και εκτός του ότι παίρνει αρκετό χρόνο η επισκευή, το αποτέλεσμα ή δεν είναι 100% σωστό ή για να κάνεις τη δουλειά σου πρέπει να περάσεις από 40 κύματα. Για παράδειγμα:
- Day 1 που παρέλαβα το αυτοκίνητο, το γύρισα πίσω λόγω προβληματικού σαζμαν. Μετά από πολλά πάρε δώσε και τηλεφωνήματα, αντικαταστάθηκε με καινούριο.
- Οροφή. Παίζαμε την κολοκυθιά σχετικά με το τρίζει/δεν τρίζει. Τρίζει λίγο, τρίζει μεν, αλλά όχι εξοργιστικά, απαντήσεις του στυλ: στην Ελλάδα ζούμε τι περιμένεις, κλπ κλπ. Αλλάζω συνεργείο, στην βόλτα με ένα μηχανικό: "Μα καλά, πώς αντέχεις τέτοιο κοπάνημα;"
- Σπάει η μία βάση της μηχανής. Μετά από 3-4 εβδομάδες έτοιμο το αυτοκίνητο. Δυστυχώς όμως κάτι έχει γίνει και στο ρελαντί τρίζει ο ιμάντας. Θα το ξαναπάω συνεργείο την άλλη εβδομάδα πάλι για ρύθμιση...

Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει αντιληπτό από τα συνεργεία, ότι δεν υπάρχει χρόνος για πέταμα. Δε μπορώ να παίρνω συνέχεια άδεια από τη δουλειά μου, να χαλάω ατέλειωτο χρόνο και ενέργεια σε τηλεφωνήματα και επισκέψεις στις αντιπροσωπείες για να διεκδικώ το αυτονόητο, πόσο μάλλον να μπαίνω σε διαδικασία αντιπαράθεσης με δικηγόρους. Αν και από ότι καταλαβαίνω, εκεί ποντάρουνε...

Δυστυχώς δεν έχω τις γνώσεις να σου απαντήσω για το τράβηγμα. Αυτά που είπαν τα παιδιά προηγουμένως ακούγονται σωστά.

Για την οροφή όμως (αν και παίζει ο υποκειμενικός παράγοντας εδώ) θα σου πρότεινα να το πήγαινες σε άλλη αντιπροσωπεία. Μπορεί ο άλλος μηχανικός να είναι πιο ευσυνείδητος και να έχει καλύτερη διάθεση να ασχοληθεί...

Φιλικά,
στάθης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος


Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Δημοσιεύσεις: 729
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Φεβ 2010, 13:23:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εμενα έχει πια αρκετά τριξίματα η οροφή αλλα μια ότι βαριέμαι να τρέχω στο συνεργείο και μια ότι το συνήθισα να το ακούω δεν είχα πάει.Το πήγα πριν λίγο καιρό για να μου κάνουν το service των 40000 και όταν το πήρε το παιδί αφού έκανε το service για testdrive ,τον βλέπω αντί να έρθει σε μένα πάει στο φανοποιείο.Τελικά με φωνάζει και μου λέει κλείσε ένα ραντεβού ξανά γιατί θέλει σφίξιμο η οροφή σου γιατί κάνει πολύ θόρυβο και δεν αντέχεται.Ακόμα δεν το έχω πάει αλλα μέσα στην εβδομάδα έχω σκοπό να το πάω.


Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
viola!!! 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα




Ένταξη: 12 Φεβ 2010
Δημοσιεύσεις: 4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Φεβ 2010, 11:07:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τον ενδιαφέρον σας και τις πληροφορίες σας…
Το αμάξι το κράτησαν μέσα στο συνεργείο 1 εβδομάδα, είπαν ότι έκαναν ευθυγράμμιση και έλεγχο τσιμουχών(μα μια εβδομάδα για μια ευθυγράμμιση και έναν έλεγχο ? πολύ δεν είναι?). Το αμάξι βέβαια δεν τραβάει πια (η έστω, ακόμα), όμως ο δικός μου ευθυγραμμισάς μου είπε ότι δε μου πείραξαν την ευθυγράμμιση. Κάτι άλλο έκαναν το οποίο μάλλον δε θα το μάθω. Θα το πάω όμως κ σε μηχανικό μπας και βρει τι έχουν κάνει.
Το ένα συνεργείο κατηγορεί το άλλο και μιλάμε για συνεργεία ΟΛΑ της πεζό. Αντιπροσωπίες… η αλήθεια είναι ότι εκεί που μου άλλαξαν τις τσιμούχες μάλλον έκαναν βλακεία γιατί από τότε τρίζει. Τρίζουν τα παράθυρα, συντονίζει κάτι στο πορτμπαγκάζ, κτυπάνε τα κλείστρα κάποιες φορές(αναλόγως την λακκούβα που δεν θα έχω δυνατότητα να αποφύγω), ακούγεται σα να περνάει αερας μεσα από τιν μπροστινι τσιμουχα οροφης και τωρα τελευταία τρίζει κ το ταμπλό.
Έχω φτάσει στο σημείο να φοβάμαι να αναφέρω στα συνεργεία ότι έχει το αμάξι πρόβλημα γιατί πάει ο κάθε άσχετος και το πειράζει δήθεν να το φτιάξει κ το κάνει χειρότερο, λύνουν ένα πρόβλημα, δημιουργούν άλλο. Δεν υπάρχει κάποιος πραγματικά ειδικευμένος άνθρωπος να πάω να διορθώσω τα προβλήματα που έχει να ησυχάσει κ το κεφάλι μου? Κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Για το κλείσιμο σας αφίσα το καλύτερο, η μηχανή εδώ και κάνα μήνα κάνει σαν καραμούζα που την σφάζουν και σκούζει…. Ελπίζω να βρουν τι έχει και να μη με παραπέμπει το ένα συνεργείο στο άλλο και όλοι μαζί στο δικηγόρο…. Υποθέτω χωρίς να είμαι μηχανικός πως θα έχει κάνει τρύπα η εξάτμιση ή ο καταλύτης. Για να δούμε…

ΥΓ: όλοι εμείς που τα λεμέ εδώ και αντιμετωπίζουμε τα ίδια πάνω –κάτω προβλήματα, δε μπορούμε να βρεθούμε από κοντά να ανταλλάξουμε πληροφορίες μπας κ δούμε τι μπορούμε να κάνουμε? Ίσως μπορέσουμε και ομαδικά να κάνουμε καμιά αναφορά στη Γαλλία….

Με εκτίμηση
Viola.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Michael_207cc (Michael)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα




Ένταξη: 21 Φεβ 2012
Δημοσιεύσεις: 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2012, 05:29:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά χαιρετώ. Ήθελα και εγώ να αναφέρω κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζω με το δικό μου 207cc 8/2007. 1ον Depollution system faulty. Αυτή η ένδειξη εμφανίστηκε για πρώτη φορά περίπου ένα χρόνο μετά την αγορά. Όταν το πήγα στη Peugeot το έβαλαν στον εγκέφαλο και αυτό έσβησε κάνοντας του φαντάζομαι κάποιο reset. Τότε το αυτοκίνητο ήταν ακόμα στην εγγύηση και χωρίς να θέλω να φανώ καχύποπτος, αυτό απλά έσβησε χωρίς να επισκευαστεί. Με το πέρασμα του χρόνου όμως αυτό ξαναέκανε την εμφάνιση του και για να είμαι ειλικρινής το αγνόησα. Κάποιοι μου είπαν ότι μπορεί να έχει να κάνει με το καταλύτη και ότι ίσως να χρειάζεται αλλαγή. Αλλαγή καταλύτη στα 90.000km? Και στις 150.000 να το πάω για ανακύκλωση? Πριν λίγο καιρό άρχισε να κάνει τρελά παιχνίδια το ρελαντί. Το βάζω μπροστά (2-3 προσπάθειες μέχρι να πάρει όταν είναι κρύο, χωρίς να κρατάει ρελαντί), και σβήνει. Αφού καταφέρω να ξεκινήσω αρχίζει και ‘μπερδεύει’. Πως ακουγόταν ένα παλιό αυτοκίνητο όταν ήταν ‘μπουκωμένο’? Αυτό ακριβώς! Και ενώ βρίσκομαι σε πορεία με 3000 στροφές, πατάω συμπλέκτη και μόλις πέσει στις 800-1000 μηδενίζει και σβήνει! Τον αφήνω και ξαναπαίρνει εφόσον βρίσκομαι σε πορεία. Το γέλιο το μεγάλο όμως είναι όταν με πιάνει φανάρι. Αφού βάλω νεκρά το χέρι μου πάει στη μίζα γιατί μόλις ακινητοποιηθεί σβήνει! Δε Ξέρω αν όλα αυτά οφείλονται στο Depollution system αλλά πολύ πιθανόν. 2ον Να χαρώ εγώ 17αρες ζάντες (μαμίσιες) με 45αρι προφίλ. Από τότε που το πήρα έχω αλλάξει 3 φορές!!! λάστιχα. Κάθε λίγο και λιγάκι ήμουν στο βουλκανιζατέρ. Τα λάστιχα συνέχεια φαγωμένα. Οι ζάντες σπασμένες – κολλημένες και οι 4! Ο λαστιχάς μου είπε πως σχεδόν κάθε μέρα είχε αγανακτισμένους ιδιοκτήτες του ίδιου μοντέλου με τα ίδια προβλήματα. Μάλλον τα γαλλάκια σχεδίασαν το αυτοκίνητο να κινείται στη πίστα του Μονακό και μόνο. Και ενώ του έχω κάνει ευθυγραμμίσεις τραβάει τόσο πολύ δεξιά λες και το λάστιχο είναι πίτα. Αποτέλεσμα, να είναι μονίμως απενεργοποιημένο το ESP. 3ον Γνωρίζω πολύ καλά ότι τα… μεταξωτά ενδύματα απαιτούν και επιδέξια οπίσθια και εξηγούμαι. Sport pack με δερμάτινα ήθελα και καλά να πάθω! Το δέρμα που βρίσκεται στο ταμπλό και καταλήγει κοντά στο παρ-πριζ έχει βγει από το πλαστικό που το κρατάει και έχει ξηλωθεί στις ραφές χωρίς να το πειράξει κανείς! Και αυτό δεν έγινε τώρα στα 5 χρόνια, αλλά γύρω στα 3. 4ον Πριν περίπου ένα 6μηνο δεν άναβαν τα Stop. Το πάω σε ένα γνωστό και μου λέει ότι κάτι έχει βραχυκυκλώσει και ότι πρέπει να αλλάξω όλη τη πλεξούδα των ηλεκτρικών. Παρ’ όλα αυτά και με μια πατέντα βρέθηκε λύση με το που πατάω το φρένο να ανάβουν. Μπράβο στα γαλλάκια και στην εκπληκτική τεχνολογία τους! Χαλάει κάτι? Άλλαξε τα ΟΛΑ!!! Λεφτά Υπάρχουν! 5ον Πριν λίγο καιρό είμαι σε πορεία και ξαφνικά με το που αλλάζω ταχύτητα τι ακούω και κλαίω από τα γέλια… Ενεργοποίηση του parktronic!!! Απίστευτο? Ανεβάζω από 2ρα σε 3η και είναι σα να βάζω όπισθεν! Όχι πάντα, για να μη το αδικώ  Το βάζω μπροστά και 1ο μπιπ Depollution system faulty. 2ο μπιπ ESP faulty. 3o μπιπ low level of fuel  , 4ο μπιπ όταν έχει κρύο, warning Ice  5ο parktronic!Όσον αφορά τους θορύβους της οροφής το ήξερα. Δεν υπάρχει cabrio στο πλανήτη που να μην ακούσεις έστω και ένα τρίξιμο. Όσα λάστιχα και τσιμούχες να βάλεις ακόμα και Mercedes να είναι κάτι ακούς. Αυτό ισχύει για όλα τα cc. Πάντως ρε παιδιά πέρα από τη πλάκα πολλά μπιπ για ένα αυτοκίνητο το οποίο έφτασε κοντά τις 25 χήνες και δεν έχει κλείσει ακόμα 5ετια!!! Το πήρα όμως απόφαση. Μεθαύριο έχω κλείσει rendez-vous στη Peugeot για τελευταία φορά. Θα δω το κοστουμάκι που θα βγάλουν, θα φτιάξω ότι με παίρνει και πούλο. Ξαναγυρνάω στους Ασιάτες (Suzuki Hyundai τα δυο προηγούμενα που είχα) τι τα ήθελα τα γαλλάκια?
Αν κάποιος έχει να μου δώσει κάποια συμβουλή…είμαι όλος αυτιά!
Σας Ευχαριστώ και ελπίζω να μη κούρασα.
Μιχάλης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος


207 RC

Ένταξη: 17 Ιαν 2009
Δημοσιεύσεις: 251
Τόπος: Σερρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2012, 09:26:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στη θεση σου θα αλλαζα συνεργειο,αρχικα ομως πες μας και ποιον κινητηρα εχει το cc ,αν ειναι το thp οπως αναφερεις ειναι και του 07,το προβλημα σου ισως να ειναι και απο χρονισμο,σε περιπτωση που εχεις το ατμοσφαιρικο αν δεν κανω λαθος παρομοια συμπτωματα διορθωνονται με τηλεφορτωση,παρε και μια δευτερη γνωμη απο αλλο συνεργειο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kostas207cc (κωστας)
Μέλος
Μέλος


peugeot 207cc 1.6 ep6

Ένταξη: 13 Ιαν 2010
Δημοσιεύσεις: 195

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2012, 13:32:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχουμε το ιδιο αμαξι απο την μερα που το πηρα εκανε θορρυβο η οροφη το αμαξι πηγε αμετρητες φορες στην αντιπροσωπεια.αυτην την στιγμη δεν κανει κιχ.ξερεις πως???καθησα μια βδομαδα ρυθμιζοντασ κτλ.απλα οι τεχνικοι εδω δεν κατεχουν το θεμα οροφη και δεν ασχολουνται!!!δυστυχως.οσο για το σβησιμο κλασσικο θεμα που η λυση ηταν γνωστη και 5 λεπτα υποθεση.το αμαξι με τα λεφτα που πληρωσες εινα αριστο και η τιμη ηταν που καλη για αυτου του ειδους αυτοκινητο.απλα επεσες σε μαστοραντζες.γαι τα λαστιχα και τισ ζαντες που ειπε το παιδι πανω ε μην το σχολιασω τωρα.δηλαδη τωρα ρε φιλε φταιει η πεζω που πηρεσ αμπαρηζα καε λακουβα πεζοδρομιο και μετα να μην τριζει???τι πηρες ντατσουν???καμπριο αμαξι σπορ πηρες.να το παιρνες με δεκαεξαρες η μαλλον να επαιρνες syzyki jimny.η niva.συγμωμη κιολας αλλα αυτα με εκνευριζουν.επισης πηγες σε ηλεκρολογο οτι να ναι ανακατεψες τα ηλεκρικα με πατεντες και μετα λες γιατι κανει μπιπ???ρε φιλε ολα ειναι can bus ακομα και οι λαμπες παιρνουν εντολη απο την bsi ε πωσ να μην βγαζει μπιπ το αμαξι.ελεος!!που μια βαλβιδα στοπ θα ηταν και ο γνωστος σου το εκανε χριστουγεννιατικο δεντρο φταιει το αμαξι??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
PICASO (HLIAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος


207 cc 1,6Τ

Ένταξη: 09 Ιαν 2005
Δημοσιεύσεις: 532
Τόπος: THESSALONIKI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2012, 23:26:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα συμφωνησω με τον Κωστα.
Στην αρχη οταν πηρα εγω το αμαξι μου και εμενα δεν μου αναβαν τα στοπ και ηταν πολυ απλο το θεμα.Η φουσκα κατω απο το πεταλ του φρενου ειχε βραχυκυλωσει.Την αλλαξα και τελος.
Οσο για το που σε σβηνει.Το ειδες ποτε για χρονισμο???Το δικο μου πατως ηθελε και δεν το κανω και πολλα χιλιομετρα (βλεπε στα 4 χρονια 10/07 εχω 63000).
esp system faulty κατι που εβγαλαν σχεδων ολα τα αυτοκινητα του 07-08 και τελικα η ιδια η αντιπροσοπεια τα περναγε στην εγγυηση και ας ειχε τελειωσει.
Οσο για την κουκουλα????4 χρονια τωρα δεν εχω αλλαξει κανενα λαστιχο.απλα οποτε πηγαινω για σερβις το κανω και εναν ελενχο και την τεντωνω.
Ζαντες???Αν πας και πεφτεις μεσα σε λακουβες πανε παρε καλυτερα τζιπακι οπως ειπε και ο Κωστας.Και μην πεις αν εδω που ειμαι εγω δεν εχει λακουβες....
Ελα μια βολτα απο επαρχια και θα δεις λακουβαρες (βλεπε Βορειος Εβρος).


http://eirhnikos.blogspot.gr/
Το καλύτερο ραδιόφωνο του internet!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kostas207cc (κωστας)
Μέλος
Μέλος


peugeot 207cc 1.6 ep6

Ένταξη: 13 Ιαν 2010
Δημοσιεύσεις: 195

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2012, 00:06:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε ηλια ξερεις γιατι τσαντιζομαι με κατι τεττοια περαν του οτι δουλευα σε συνεργειο και εβλεπα τεττοιους τυπους που δεν προσεχαν τα αυτοκινητα και μετα τους φταιγαμε εμεις και μας λεγαν το κλασικο εγω πληρωσα λες και επρεπε τζαμπα να αγορασουν το οτιδιποτε.αλλα και το οτι οδηγαω προσεκτικα κοβω οπου βλεπω λακουβα σε βριζουν "σιγα ρε μην σπασεις κανενα αβγο αντε ρε προχωρα κτλ"και μετα φταιει η καθε πεζο και το καθε αμαξι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Extra Development/Design by Chatasos & Sidobre

© 2002-2006 PSClub - Hellas (Πληροφορίες : info@psclub.gr)

Page generation time: 0,1733s (PHP: 52% - SQL: 48%) - SQL queries: 12 - GZIP enabled - Debug on