PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Βάψιμο στα πλαινά μαύρα προστατευτικά
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Φεβ 2010, 02:05:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ πιο όμορφο το αυτοκίνητο με βαμμένα πλαστικά. Δείχνει πιο μοντέρνο αλλά και πιο ακριβό. Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι τυχαίο που οι ακριβές εκδόσεις (gt, rc) τα έχουν στο χρώμα του αμαξώματος...

Νοkpos, πανέμορφο! Μπορείς να βάψεις και τους αισθητήρες με πινελάκι, ώστε να μην ξεχωρίζουν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Φεβ 2010, 03:38:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό είναι θέμα γούστου ο καθένας έχει το δικό του σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι.Όσο για το αν φαίνεται πιο ακριβό δεν νομίζω να παίζει ρολο και επιπλέον σε πληροφορώ ότι το πιο ακριβό από τα 207 είναι το cc το τούρμπο και δεν είναι βαμμένα τα πλαστικά του.

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Φεβ 2010, 17:34:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gr13 έγραψε:
Αυτό είναι θέμα γούστου ο καθένας έχει το δικό του σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι.Όσο για το αν φαίνεται πιο ακριβό δεν νομίζω να παίζει ρολο και επιπλέον σε πληροφορώ ότι το πιο ακριβό από τα 207 είναι το cc το τούρμπο και δεν είναι βαμμένα τα πλαστικά του.

Τα ακριβότερα hatchback 207 είναι το rc και μετά το gt. Και στο cc όμως, οι ακριβότερες εξοπλιστικά εκδόσεις έχουν βαμμένα τα πλαστικά. Τα περισσότερα άλλωστε cc που έχω δει τα έχουν βαμμένα. Όλα αυτά τα λέω, ενώ στο δικό μου τα πλαστικά είναι (προς το παρών τουλάχιστον) άβαφα. Γούστα είναι αυτά βέβαια, αλλά όλα τα ακριβά αυτοκίνητα έχουν βαμμένα τα πλαστικά, όπως και τα περισσότερα σύγχρονα hatchback. Μόνο ο μπροστά προφυλακτήρας του 207 μου αρέσει άβαφος.
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Φεβ 2010, 17:59:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γούστα είναι αυτά....Το ότι στις πιο καλές εκδόσεις είναι βαμμένα δε μου λεέι κάτι. Και το rallye έχει άβαφα και το 1.6 το απλό τα έχει βαμμένα.. Η ζάντα του GT ας πούμε μου άρεσε περισσότερο από του RC... Very happy
Ίσως πάει και ανάλογα με το χρώμα. Εμένα μου αρέσει που το σπάει λίγο με τα μαύρα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Φεβ 2010, 18:08:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Driver ///M έγραψε:
Gr13 έγραψε:

Τα ακριβότερα hatchback 207 είναι το rc και μετά το gt. Και στο cc όμως, οι ακριβότερες εξοπλιστικά εκδόσεις έχουν βαμμένα τα πλαστικά. Τα περισσότερα άλλωστε cc που έχω δει τα έχουν βαμμένα. Όλα αυτά τα λέω, ενώ στο δικό μου τα πλαστικά είναι (προς το παρών τουλάχιστον) άβαφα. Γούστα είναι αυτά βέβαια, αλλά όλα τα ακριβά αυτοκίνητα έχουν βαμμένα τα πλαστικά, όπως και τα περισσότερα σύγχρονα hatchback. Μόνο ο μπροστά προφυλακτήρας του 207 μου αρέσει άβαφος.

Εμένα δεν τα έχει βαμμένα το cc μου και επιπλέον όσα έχω δεί κανενα δεν τα έχει στο ίδιο χρώμα.Τεσπά γούστα είναι αυτά.

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Φεβ 2010, 22:16:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
Γούστα είναι αυτά....Το ότι στις πιο καλές εκδόσεις είναι βαμμένα δε μου λεέι κάτι. Και το rallye έχει άβαφα και το 1.6 το απλό τα έχει βαμμένα.. Η ζάντα του GT ας πούμε μου άρεσε περισσότερο από του RC... Very happy
Ίσως πάει και ανάλογα με το χρώμα. Εμένα μου αρέσει που το σπάει λίγο με τα μαύρα...

πλεον ολα τα 207(απο ραλλυ μεχρι rc) βγαινουν με βαμενα τα πλαστικα κ οχι μονο,αλλα εχουν κ μια νικελ μαλ***α απο πανω στα προστατευτικα(πολυ ελεεινα) κ με διαφορετικο προφυλακτηρα μπροστα.το τι αρεσει στον καθενα ειναι θεμα γουστου κ ειναι καθαρα υποκειμενικο Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

Ένταξη: 29 Μάρ 2006
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Φεβ 2010, 15:10:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά βαφτήκανε.....

Το πρόβλημα είναι το εξής το οποίο αναφέρθηκε κάπου παραπάνω, αν πλυθεί με πιεστικό και φύγει ενα μικρό κομματάκι απο το χρώμα του πλαστικού θα ξεφλουδίσει ολόκληρο.
Η διαφορά είναι αισθητή πάντως και δείνει πολύ όμορφο! ;)Όταν μπούν και τα αυτοκόλλητα θα είναι super!!!!

Γνωρίζει κάποιος να μου πεί το εξής?
Θέλω να βάλω τα αυτοκόλλητα του lemans (τα μικρά) αυτά που είναι κάτω απο τον καθρέπτη και πάνω απο τα πλαστικά προστατευτικά.
Ξέρει να μου πεί κάποιος τις διαστάσεις?Μήκος πλάτος?
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Φεβ 2010, 21:53:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

panos 206 έγραψε:
Τελικά βαφτήκανε.....

Το πρόβλημα είναι το εξής το οποίο αναφέρθηκε κάπου παραπάνω, αν πλυθεί με πιεστικό και φύγει ενα μικρό κομματάκι απο το χρώμα του πλαστικού θα ξεφλουδίσει ολόκληρο.
Η διαφορά είναι αισθητή πάντως και δείνει πολύ όμορφο! ;)Όταν μπούν και τα αυτοκόλλητα θα είναι super!!!!

Γνωρίζει κάποιος να μου πεί το εξής?
Θέλω να βάλω τα αυτοκόλλητα του lemans (τα μικρά) αυτά που είναι κάτω απο τον καθρέπτη και πάνω απο τα πλαστικά προστατευτικά.
Ξέρει να μου πεί κάποιος τις διαστάσεις?Μήκος πλάτος?

Φίλε, πες και μια τιμή για το πόσο πήγε, για να έχουμε υπόψιν μας όσοι ενδιαφερόμαστε για κάτι αντίστοιχο, αλλά και το μαγαζί που τα έβαψες. Αν δε θες δημόσια, στείλε ένα πμ.

Πολύ ωραίο αποτέλεσμα πάντως!
Επιστροφή στην κορυφή
vaios (vaios)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 30 Απρ 2009
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Φεβ 2010, 13:03:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μου πολυ ςραια τα πλαστικα βαμμενα.Αν μπορεις στειλε μου πμ με το μαγαζι και την τιμουλα.
Επιστροφή στην κορυφή
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Φεβ 2010, 16:19:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρέπει να βάλω και μια photo με το πρίν και το μετά για να φανεί η διαφορά! Laughing

Η τιμή για βάψιμο των πλαϊνών προστατευτικών είναι 100 € μαζί με τα κλιπσάκια.
Έχει σταλεί πμ σε αυτούς που το ζητήσανε,δεν γράφω το φανοποιείο δημόσια για να μην θεωρηθεί διαφήμηση,εκτός αν δεν έχουν πρόβλημα οι Admin-Mod.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Φεβ 2010, 17:59:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλητερα πμ Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Φεβ 2010, 18:46:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ok Wink
Επιστροφή στην κορυφή
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Μάρ 2010, 20:32:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ορίστε και το τελικό αποτέλεσμα.....

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Μάρ 2010, 21:44:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πανέμορφο αλλά θα γίνει πιο "ολοκληρωμένο" με μία ωραία ζαντούλα... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Μάρ 2010, 08:38:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ πολύ, ψήνομαι για άσπρες αλλά λερώνουν πολύ οι άτιμες!!!
Επιστροφή στην κορυφή
tnt_tuner (tnt)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 10 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Μάρ 2010, 16:23:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωραιο αλλα μονο αν βαφτουνε ολα γυρο γυρο οχι μονο τα πλαινα!!
Επιστροφή στην κορυφή
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Μάρ 2010, 08:35:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για αρχή καλά είναι με βαμένα μόνο τα πλαϊνά, εν καιρό θα γίνουν και τα άλλα γιατί τώρα λέιπουν αυτα τα...πως τα λένε?......Euro? Whip
Επιστροφή στην κορυφή
tnt_tuner (tnt)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 10 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Μάρ 2010, 18:44:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ελα ρε 10-15ευρο εχει ενα μπουκαλι σπρει... ευκολο ειναι....
Επιστροφή στην κορυφή
orfanos mulopotamos (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 rallye (2008)

Ένταξη: 19 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Μάρ 2010, 19:39:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε μου στην πεζω οχι μονο θα στον πιασουν, θα στον ζουλιξουν κιολας... βρες ενα "καλο" μαστορακι απ'εξω να κανεις την δουλεια σου... προσεξε, οτι βγαλεις απο το αμαξι θα του βαζεις καινουργια κλιπσακια γιατι μετα θα παιζουν τα πλαστικα σαν μουνοχειλα.... γιατι τα δικα μου οταν τα βλεπω κατι τετοιο μου θυμιζουν... αλλα αν τα βγαλω τωρα μετα θα θελω καινουρια...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος AIM διεύθυνση
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάρ 2010, 10:46:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν μιλάς για τα κλιπσάκια των πλαϊνών προστατευτικών είναι όντως φτιαχμένα τα άτιμα που αν τα βγάλεις μετα θες καινούργια επειδή τα περισσότερα με το τράβηγμα σπάνε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 3 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης