PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ακυρο τρακαρισμα
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
peugeot_ς (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6 ατμο-σιδερο

Ένταξη: 17 Απρ 2008
Τόπος: Αθήνα - Λιβαδεια - Στροφουλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Φεβ 2010, 21:23:01    Θέμα δημοσίευσης: Ακυρο τρακαρισμα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε μπορειτε να καταλαβετε ποσο σοκαρισμενος ειμαι. Το μεσημερι παρκαρω και μολις 3 βηματα μακρυα απο το αμαξι συμβαινει αυτο.

Τι έγινε? Μολις παρκαρα το 207 και το αουντι παραβιάζει προτεραιοτητα και χτυπαει το subaru. Το τελευταιο χτυπαει το δικο μου και τελικα το subaru καταληγει στο corsa.

Στις πισω ροδες κατι εχει σπασει γιατι η διαδρομη το ενος ελατηριου ηταν μεγαλυτερη απο το άλλο( αυτο ειναι το λιγοτερο, παραλιγο να γινομουν αλοιφη0.
4 με κρατουσαν και τα γαμωσταυρδια ακουστηκαν μεχρι το αστυνομικο τμημα, 2 τετραγωνα μακρυα, ο μλακας πηγαινε φορα παρτιδα μιλωντας παραλληλα στο κινητο. Μα τη παναγια, εγω ημουν στο ibiza και είχα παγωσει. ΕΛΕΟΣ στα στενα του παγκρατιου.
ΡΕ΅ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.

Η πισω πορτα εχει γρατζουνιες και η διαδρομη της συναντα εμποδια. Το πισω αριστερο φτερο εχει τσαλακωθει( Δειτε και το subaru ) H σφαλιαρα που εφαγε ηταν δυνατη, συναντηθηκαν οι πισω ροδες και ανεβηκε στο πεζοδρομιο.

Εχω την εντυπωση οτι στραβωσε και το σασι. Αν τουτο έχει συμβει, τι να περιμενω απο το συνεργειο? Ενα αυτοκινητο οπως ηταν πριν? ( Μαλλον οχι) Ποσο καλα δεσιματα θα κανουν. Το αμαξι το εχω αφησει στη lion
Δικαιουμαι αλλαγη και στα 4 λαστιχα? Το 1 εσπασε και ο πισω αξονας εχει σιγουρα ζημια.
Όποιος θελει απανταει γιατι δεν είχα ποτε εμπειρια απο τοσο σοβαρη περπτωση.

Εσύ δουλέυεις και η τύχη σου κοιμάται !!! Με λένε κουλομαρία !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: αθηνα.χαλανδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Φεβ 2010, 21:31:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τραγικο φιλε μου....ΤΡΑΓΙΚΟ για εναν μ@@κα χτυπηθηκαν τοσα αυτοκινητα....για εναν μαλ**α.....ποπο...πως κρεμασαι ετσι ο προφυλακτηρας σου?και ειναι ενα απο αυτα που εχει διοτι ειναι και το ποιο εμφανης....και μπροστα στα ματια σου....κριμα..πραγματικα κριμα...

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Dready 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) XS 2003

Ένταξη: 06 Αύγ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Φεβ 2010, 21:45:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ!!!!!!!!!
Γδυστο το λαμογιο.Υποθετο τα βρικατε με τις ασφαλειες ε?
Κακως εκρυψες τις πινακιδες του...τετοιοι μπαγλαμαδες θελουν γιαουρτωμα.
Χλωμο παντως να πηρε σασι
Ελπιζω το κουκλι σου να γινει οπως και πριν.

Made
In
France
Επιστροφή στην κορυφή
vagelis207 (Βαγγελης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: patra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Φεβ 2010, 22:03:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tι να πω φιλε....τραγικο.. Confused Confused
Παντως δεν φαινεται να εχει παρει σασι το αμαξι.
Ωντως θελουν οι πινακιδες του στη φορα γιατι τετοια ΖΩΑ σαν κι αυτο κυκλοφορουνε πολλα στους δρομους και σκοτωνουν κοσμακη.Ευτυχως για το μ@λ@κ@ που δεν περνουσε κανα μηχανακι η πεζος και να τον εκανε κομματια.Μιλαγε στο κινητο ε?? Ο κλασσικος ο μαλ***ς ο Ελληνας!Φανταζομαι οτι ο μαλ***ς σου εκανε δηλωση.Το μονο ασχημο ειναι οτι επειδη εχουν εμπλακει πολλα αυτοκινητα δεν ισχυει η φιλικη δηλωση.Κοιτα και την ασφαλεια του ζωου μηπως ειναι απο αυτες που πανε για φουντο.Πηγαινε στην πεζω να στο κανουν καινουριο και γδυστους!!!
Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Φεβ 2010, 23:19:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ελπιζω να ηρθε η τροχαια επιτοπου να καταγραψει το συμβαν, οσο γι αυτον παρτου και τα σωβρακα, αντιπροσωπεια και ολα κουτα εννοειται.

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

Ένταξη: 29 Μάρ 2006
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Φεβ 2010, 23:44:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εύχομαι φίλε να ξεμπέρδέψεις γρήγορα και αυτός που σε τράκαρε να κατάλαβε την μ@λ@κι@ του καθώς ελπίζω να του πάρετε και τα σόβρακα!
Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)

Ένταξη: 11 Μάρ 2008
Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Φεβ 2010, 01:05:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να ξερεις οτι σε περιπτωση που δεν ειχες μεικτη ασφαλεια κατα 99% θα πατε δικαστικως γιατι πρεπει να αποζημιωθεις απο την ασφαλιστικη του subaru η οποια δεν θα δεχθει να σε αποζημιωσει γιατι εφταιγε αυτος με το audi αλλα η εταιρεια του θα αποζημιωνει μονο το subaru γιατι δεν σε χτυπησε το audi. Λιγο μπερδεμενο αλλα μου ετυχε πριν απο τρεις μηνες σχεδον τετοια περιπτωση και ακομη δεν... Ειδικα αν οι ασφαλιστικες ειναι απο τις χειροτερες τοτε σιγουρα θα παει δικαστικως. Καλα ξεμπερδεματα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Φεβ 2010, 01:43:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι να πεις.....
στην λιον ειπες...?ωχ !καλο κουραγιο ...γιατι σε 4-5 βδομαδες θα το παρεις

τα πισω που χτυπισαν μπορεις να τα βαλεις ασφαλεια ...εσκασε δεν εσκασε δεν εχει σημασια χτυπισε βιαια καταστραφικε η πλεξη μεσα...οπως κ τις 2 ζαντες
το θεμα ειναι τι αφαλεια εχει ο αλλος?...πληρωνει...?η.............
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Φεβ 2010, 03:15:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

File makari na einai to teleytaio sou... Confused
pali kala kai doksa to Theo pou den epathes tipota esy!

Tora me ola ta alla...
i Lion kata ti gnomi mou kanei kali douleia sta themata fanopoieias ktl...
exoun tin empeiria kai den exeis kati na fovitheis.
Apla to meionektima tis oti epeidi einai megali monada einai kai aprosopi,
diladi na ksereis apo tora oti tha argisei poly
kai an xreiasteis kati tha xaseis polles ores mexri na vgaleis akri...
alla apo thema douleias den exeis na fovitheis tipota, tha einai san kainourgio ...
den tis kano diafimisi
(mias kai den tolmao na pao to diko mou ekei gia servis giati einai aprosopi kai den vgazeis akri an exeis kati "parapano" na zitiseis sto thema servis)
alla sto leo kai pali,
kai sasi na sou exei parei (diladi pithanon ekei pou vidonei i anartisi)
dont worry exoun empeiria kai kanoun apodedeigmena kali douleia...

Me to thema tis asfaleias den ksero ti paizei,
alla kai mikti na exeis aksizei na tin energopoieiseis?
tha einai san na paradexesai oti itan diko sou lathos
kai sto telos telos giati na pliroseis kai to penaldy?
arketo xrono tha xaseis me ta diadikastika
tha meineis enamisi mina xoris amaksi
tha pliroseis kati keratiatika tou stil "ena deytero lastixo ktl"

na pliroseis kai to penadly?
Confused Confused Confused Confused
den ksero ,
as se symvoulepsoune kalytera ta paidia pou kseroune ti paizei stin ellada me ayta ta themata...
kalo kouragio
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Φεβ 2010, 08:32:02    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ακυρο τρακαρισμα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

peugeot_ς έγραψε:
Εχω την εντυπωση οτι στραβωσε και το σασι.
Μείνε με την εντύπωση μόνο γιατί για να πάρει το σασί τόσο άσχημα όσο φαντάζεσαι, θέλει περισσότερη δύναμη και χτύπημα σε άλλο σημείο, διαφορετικό από αυτό που σε τρακάρανε Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Φεβ 2010, 08:56:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked απίστευτο... Μεγάλη ατυχία...
Ο τύπος με το άουντι θέλει πολύ ξύλο ο γκιόζης...

Θέλω να πιστεύω ότι το αυτοκίνητο θα επιδιορθωθεί εντελώς...
Επιστροφή στην κορυφή
orestis (orestis)
Μέλος
Μέλος

106 rallye , saxo GROUP A

Ένταξη: 06 Ιούλ 2004
Τόπος: αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Φεβ 2010, 09:06:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ολες οι αποζημιωσεις θα γινου απο την ασφαλιστικη του audi!
ειναι stadar αυτο! την εχω πατησει κι εγω καπως ετσι και ξερω.
μεσω φιλικου διακανονισμου πληρωνεσαι απο την δικη σου και αφηνεις τις εταιριες να κανουν την δουλεια τους.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
peugeot_ς (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6 ατμο-σιδερο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Φεβ 2010, 09:58:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ισχύει ο φιλικός διακανονισμός διότι εμπλέκονται 6 αμάξια. Τις αποζημιώσεις θα τις αναλάβει η ασφαλιστική του αουντι. Η ασφάλεια του είναι αγροτική. Γνωρίζετε αν αυτή δημιουργεί προβλήματα ?

Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Φεβ 2010, 10:01:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

orestis έγραψε:
ολες οι αποζημιωσεις θα γινου απο την ασφαλιστικη του audi!
ειναι stadar αυτο! την εχω πατησει κι εγω καπως ετσι και ξερω.
μεσω φιλικου διακανονισμου πληρωνεσαι απο την δικη σου και αφηνεις τις εταιριες να κανουν την δουλεια τους.

Το αυτό. Ο υπαίτιος πληρώνει τους πάντες. Έτσι έγινε και οταν με χτυπησαν απο πίσω και με έριξαν σε άλλο αμάξι...
Να εύχεσαι να μην έχει την ασφάλειά του σε καμια αγροτική τράπεζα γιατί θα ξεμπερδέψεις του αγίου...
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Φεβ 2010, 10:30:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευτυχώς ο τύπος έχει αγροτική που πληρώνει....

τα λεφτά σου θα τα πάρεις κααααποια στιγμή απ την δική σου ασφαλιστική.
καλά έκανες κ το πήγες στη Lion. Σε κάτι τέτοια η επίσημη αντιπροσωπεία είναι το καλύτερο.

ερώτηση κρίσεως... η δικιά σου ασφαλιστική ποια είναι; γιατί πλέον έχει κ αυτό σημασία δυστυχώς....

Επιστροφή στην κορυφή
peugeot_ς (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6 ατμο-σιδερο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Φεβ 2010, 10:42:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η δικιά μου είναι ερωπαϊκή Πίστη μικτή. Σας ευχαριστώ όλους για τις παρατηρήσεις Wink

Υ.Γ τη στιγμή εκείνη βρισκόμουν στο cordoba στη 2η φωτο Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Φεβ 2010, 10:49:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nα λες καλα που δεν σε πηρε και εσενα η μπαλα....

Δυστηχως και εγω τρακαρα με παρομοιο τροπο χτες...παλι καλα με "Μικρες" ζημιες..

Καλα ξεμπερδεματα φιλε μου!!

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Φεβ 2010, 13:30:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο φιλικός διακανονισμός, είναι όταν υπάρχει σύγκρουση με 2 αμάξια, χωρίς τραυματισμό.

Αν εμπλέκεται κολώνα της ΔΕΗ, παρκαρισμένο ποδήλατο, ή οποιοδήποτε τρίτο αντικείμενο, ο φιλικός πάει περίπατο Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)

Ένταξη: 11 Μάρ 2008
Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Φεβ 2010, 14:39:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

peugeot_ς έγραψε:
Η δικιά μου είναι ερωπαϊκή Πίστη μικτή.

Αν ειναι οντως μικτη η ασφαλεια σου και δεν ειναι απλα η υποτιθεμενη μικτη που σου ζητανε οταν παιρνεις ενα αυτοκινητο με δανειο δηλαδη κλοπη και φωτια μονο τοτε δεν σε νοιαζει καθολου γιατι αποζημιωνεσαι απο την δικη σου εταιρεια αν ομως δεν ειναι και οι ζημιες που πρεπει να καλυψει η μια εταιρεια ειναι μεγαλες δεν θα ηθελα να ειμαι στη θεση σου

Επιστροφή στην κορυφή
Dimitris_thess (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 29 Απρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Φεβ 2010, 15:34:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κρίμα όντως φίλε μου αλλά αφου θα βγάλεις άκρη και θα κάνουν δήλωση τι σκας;

Και επίσης ρε παιδιά τι βρίζετε τον οδηγό του άουντι δεν μπορώ να καταλάβω. Όλοι λίγο πολύ έχουμε κάνει μια μικροπαράβαση. Ανθρώπινο και φυσιοολογικό είναι να γίνουν ατυχήματα. Θύματα να μην έχουμε και όλα εντάξει...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης