PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ζητάω συμβουλή.
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2003, 09:14:53    Θέμα δημοσίευσης: Ζητάω συμβουλή. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχήν καλημέρα.
Χθές το απόγευμα πήρα το αμάξι μου από την Automotivo όπου άλλαξαν δεξιό ψαλίδι και λαστιχάκι ζαμφόρ . Σε αυτά οφειλόταν το τρίξιμο που άκουγα και ο μεταλλικός θόρυβος μπροστά που με έκανε να υποθέσω πως πρέπει να αλλάξω αμορτισέρ , χωρίς όμως να μην πρέπει να τα αλλάξω ούτως ή αλλως..
Το πρόβλημα οφειλόταν στο ότι είχε σπάσει , ραγίσει το μπαλάκι απ'το ψαλίδι.. μου είπαν ΒΕΒΑΙΑ πως οφείλεται σε πεζοδρόμιο ή λακούβα.. σε τι άλλο δηλαδή ?? κακή ποιότητα κράματος ?? Laughing Laughing Laughing
Σκεφτόμενη εγώ πως όταν είχα το αμάξι στην Oscar πριν από ένα χρόνο τέτοια εποχή μου είχαν αλλάξει και τα δυο ψαλίδια .... (σας παραθέτω με email το δελτίο αποστολής που γράφει ακριβώς τι αντικαταστάθηκαν) και επειδή έχω ξεχάσει τα τιμολόγια και κάποια άλλα έγγραφα στον δικηγόρο μου όταν ήθελα να ξεκινήσω διαδικασίες ενάντια σε αυτούς , πήρα τηλέφωνο την Oscar και ζήτησα να στείλουν με φαξ στην Automovotivo το τιμολόγιο που γράφει επάνω ημερομηνία τοποθέτησης ψαλιδιού 4/6/2002 ώστε να μη χρεωθώ το ποσο των 130 ευρώ εφόσον είναι στα πλαίσια της εγγύησης. Σωστά μέχρι εδώ ??? ναι !!!!!!!!
Στέλνουν με τη σειρά τους η Automotivo στη Lion το παραστατικό αυτό το οποίο η LION δεν αναγνωρίζει !!!!! Δεν το έχουν στα χέρια τους άρα πληρώνω το εξάρτημα !!!!!
Απάντηση της Lion : Δεν έχουμε πάρει ποτέ αυτό το τιμολόγιο και δεν ξέρουμε περί τίνος πρόκειται !!!! Είναι δυνατόν ????? Πάνω στο χαρτί γράφει ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓ. ΤΗΣ ΛΙΟΝ Α.Ε.
Που σημαίνει πως η Lion είναι γνώστης και μια εξουσιοδοτημένη αντιπροσωπεία ή συνεργείο δεν λειτουργεί αυθαίρετα.
Πείτε μου τι να κάνω???
Κάτι δραστικό!!!!
Εγώ πλήρωσα χθές και θέλω να διεκδικήσω τα λεφτά μου από τη Lion και περισσότερο για να σταματήσει πια η κοροϊδία Evil Evil Evil Evil

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2003, 09:25:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάτσε να δώ τι θα μου πούν και εμένα σήμερα που θα το πάρω με νέο εγκέφαλο κλπ!(Τα έψω γράψει αλλόυ)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2003, 09:59:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά μου είπαν στη Lion πως το αμάξι έχει υποστεί μετατροπές.... δηλαδή είναι χαμηλωμένο , έχει άλλες ζάντες ... άρα οποιαδήποτε αντικατάσταση ανταλλακτικού δεν καλύπτεται από καμία εγγύηση.... καταλάβατε ??????

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2003, 10:06:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vasso έγραψε:
Παιδιά μου είπαν στη Lion πως το αμάξι έχει υποστεί μετατροπές.... δηλαδή είναι χαμηλωμένο , έχει άλλες ζάντες ... άρα οποιαδήποτε αντικατάσταση ανταλλακτικού δεν καλύπτεται από καμία εγγύηση.... καταλάβατε ??????

Φαντάζομαι πως η διαγωγή σου δεν σου επέτρεψε να τους ευχαριστήσεις όπως άρμοζε.... Laughing Laughing

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2003, 10:31:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ήμουν στη θέση σου και είχα χρόνο και όρεξη να το κυνηγήσω....

Κατ' αρχήν δραστικές (αλλά και σωστές) συμβουλές θα σου δώσει κάποιος δικηγόρος.

Εμείς είμαστε φίλοι σου, συμπάσχουμε, αλλά υπάρχει κίνδυνος να σου πούμε πράγματα που δε στέκουν, υπό το καθεστώς άκρατης τσαντίλας για την αντιπροσωπεία που έχουμε (όλοι) μπλέξει.......

Vasso έγραψε:
Παιδιά μου είπαν στη Lion πως το αμάξι έχει υποστεί μετατροπές.... δηλαδή είναι χαμηλωμένο , έχει άλλες ζάντες ... άρα οποιαδήποτε αντικατάσταση ανταλλακτικού δεν καλύπτεται από καμία εγγύηση....

Οταν αγοράσαμε τα αμάξια μας, βάλαμε την τζίφρα μας σε κάποια χαρτιά.

Οτι λένε αυτά τα χαρτιά, στα οποία έχουμε βάλει την τζίφρα μας, ισχύουν και τα έχουμε αποδεχτεί.

Οτιδήποτε σου λένε από 'δω και από 'κει πρέπει να σου δείξουν χαρτί υπογεγραμμένο από σένα, ότι το έχεις αποδεχτεί.

Vasso έγραψε:
Στέλνουν με τη σειρά τους η Automotivo στη Lion το παραστατικό αυτό το οποίο η LION δεν αναγνωρίζει !!!!! Δεν το έχουν στα χέρια τους άρα πληρώνω το εξάρτημα !!!!!
Απάντηση της Lion : Δεν έχουμε πάρει ποτέ αυτό το τιμολόγιο και δεν ξέρουμε περί τίνος πρόκειται !!!! Είναι δυνατόν ????? Πάνω στο χαρτί γράφει ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓ. ΤΗΣ ΛΙΟΝ Α.Ε.

Αυτό είναι πρωτοφανές, απίστευτο, ανήκουστο !!!!!

Δε το σχολιάζω, γιατί θα χαλάσω το σάλιο μου..........

Μόνο και μόνο αυτή η απάντηση που σου έδωσαν σηκώνει ιερό πόλεμο....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2003, 10:52:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bάσω μου είναι κι'άλλα! Κατ'αρχήν δεν αλλάζεται ανταλλακτικό σε εγγύηση εφ'όσον έχει ξανααλλαχτεί στα πλαίσια της εγγύησης εκτός αν κρίνεται ότι συντρέχουν σοβαροί λόγοι προβληματικού ανταλλακτικού.

Ομως επι της ουσίας τώρα αυτό που στην ουσία σου χάλασε είναι το silentblock που άλλοι το ονομάζουνε μπουλ

Αυτό -δυστυχώς- για τα εξουσιοδοτημένα είναι πακέτο με το ψαλίδι και δεν υπάρχει ως ανταλλακτικό από μόνο του. Ετσι αν χαλάσει το λάστιχο αυτό αναγκαστικά αλλάζουν όλο το ψαλίδι.

Την έχω πάθει και εγώ γι'αυτό στο λέω! Πάντως αυτό σίγουρα χαλάει καθαρά από ανωμαλίες του δρόμου ή λακκούβες! Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι προβληματικό παρά μόνο αν είναι υπερβολικά οξειδωμένο το ψαλίδι πράγμα απίθανο.

Για να μην σε παραμυθιάζουνε λοιπόν και εσύ τα παίρνεις δεν υπάρχει περίπτωση να ραγίσει ή να σπάσει ψαλίδι (μόνο στραβώνει και αυτό με χτύπημα).

Υ.Γ. Αν έχεις αλλάξει αμορτισέρ ή ελλατήρια τότε έχουν το δικαίωμα να μην αλλάξουν κάτι από το σύστημα ανάρτησης επειδή αυτό έχει τροποποιηθει.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2003, 10:53:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Οτιδήποτε σου λένε από 'δω και από 'κει πρέπει να σου δείξουν χαρτί υπογεγραμμένο από σένα, ότι το έχεις αποδεχτεί.

Μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο καλύτερα αυτό ??? τι εννοείς δηλαδή?

Μίλησα με κάποιον κο. υπευθυνο εγγυήσεων στην LIon ο οποίος μου είπε πως το τιμολόγιο τότε που έγιναν οι αντκαταστάσεις έχει απορριφθεί που σημαίνει πως η Oscar πλήρωσε μόνη της τα ανταλλακτικά.
Η Oscar λέει πως αυτή πληρώθηκε τα ανταλλακτικά...
Οι τροποποιήσεις έχουν γίνει μετά από καιρό ...
Χθές μαζί με το τιμολόγιο που στάλθηκε στη Lion στάλθηκαν και ψηφιακές φωτογραφίες που δείχνουν τα ελατήρια που έχουν γίνει τροποποίηση και τις ζάντες που έχουν μεγαλύτερο offset άρα αυτές φταίνει για την κατάσταση του ψαλιδιού !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2003, 10:59:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά να σας πω κι εγώ από προσωπική εμπειρία...

Το αμάξι πριν μια βδομάδα έφαγε γερό κοπάνημα όμως το ψαλίδι ΔΕΝ ΕΣΠΑΣΕ! Ούτε καν ράγισε. Απλώς το ένα άκρο του ήρθε κάποιες μοίρες πιο μέσα... Είναι αδύνατο το ψαλίδι να πάθει ζημιά από τις λακούβες (ή έστω τις χαράδρες) των ελληνικών δρόμων. Πρέπει να χτυπηθεί πολύ άσχημα...

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2003, 11:01:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre ευχαριστώ για την απάντηση , ήταν πολύ κατατοπιστική .
Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως δεν υπάρχει η καλή θέληση της αντιπροσωπείας να βοηθάει και να στέκεται δίπλα στον πελάτη της .
Μια τελευταία ερώτηση. Δηλ. εμείς (ευτυχώς ή δυστυχώς είμαστε πολλοί )που έχουμε ζάντες αλουμινίου άλλη μάρκας εκτός Peugeot , ελατήρια και πολύ σε πολύ λίγο χρόνο αμορτισέρ άλλης μάρκας αν πάθει κάτι άλλο στο σύστημα ανάρτησης ή διεύθυνσης του αυτοκινήτου και αλλαχτεί από την Peugeot , το συγκεκριμένο ανταλλακτικό δεν θα βρίσκεται σε καμία εγγύηση για 12 μήνες??

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2003, 11:39:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vasso έγραψε:
Sidobre ευχαριστώ για την απάντηση , ήταν πολύ κατατοπιστική .
Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως δεν υπάρχει η καλή θέληση της αντιπροσωπείας να βοηθάει και να στέκεται δίπλα στον πελάτη της .
Μια τελευταία ερώτηση. Δηλ. εμείς (ευτυχώς ή δυστυχώς είμαστε πολλοί )που έχουμε ζάντες αλουμινίου άλλη μάρκας εκτός Peugeot , ελατήρια και πολύ σε πολύ λίγο χρόνο αμορτισέρ άλλης μάρκας αν πάθει κάτι άλλο στο σύστημα ανάρτησης ή διεύθυνσης του αυτοκινήτου και αλλαχτεί από την Peugeot , το συγκεκριμένο ανταλλακτικό δεν θα βρίσκεται σε καμία εγγύηση για 12 μήνες??

... έγραψα άλλο ένα μήνυμα!... Πού πήγε???? Shocked

Αυτό εξηγούσε και στο ζζζυπναρά ότι το ψαλίδι ΔΕΝ παθαίνει με τίποτα ζημιά (εκτός αν στραβώσει από χτήπημα) αλλά παθαίνει το σφαιρικό λάστιχο που έχει στο σημείο που ενώνεται με τον τροχό (silentblock) και δυστυχώς αυτό δεν αλλάζει μόνο του. Αλλάζει μαζί με το ψαλίδι!! (Εκτός Peugeot μπορεί και κάποιος μαστορις να το αλλάζει... Rolling eyes )

Τώρα για τις ζάντες, όντως επιβαρύνουν λίγο το σύστημα ανάρτησης διότι δημιουργούν ένα είδος μοχλού μπροστά στα ψαλίδια και πίσω στα ρουλεμάν των τροχών. Ετσι αν μια ανωμαλία (λακκούβα) δημιουργεί ζημιά της τάξης του 10% στο σύστημα ανάρτησης ενός μανίσιου αυτοκινήτου, τότε με λάθος offset δημιουργεί ζημιά 20%!

Το χαμήλωμα δεν δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα εκτός αν έχει χαμηλώσει άνω των 5 εκατοστών που τότε μπροστά μπορεί να βγούν τα ημιαξόνια εκτός οφέλιμης λειτουργίας. Επίσης τα πολύ σκληρά ελλατήρια - αμορτισέρ επιβαρύνουν αρκετά τα silentblock και χρειάζεται αλλαγή με μεταλλικά (αν και κάνουν πολύ θόρυβο)

Σε ότι μπορώ να βοηθήσω εδώ είμαι!

Πάντως γι'αυτό που λές περί εξυπηρέτησης και καλής θέλησης με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Πολύ θα ήθελα να δώ ανθρώπους να ενδιαφέρονται όπως εμείς!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2003, 11:43:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vasso έγραψε:

Χθές μαζί με το τιμολόγιο που στάλθηκε στη Lion στάλθηκαν και ψηφιακές φωτογραφίες που δείχνουν τα ελατήρια που έχουν γίνει τροποποίηση και τις ζάντες που έχουν μεγαλύτερο offset άρα αυτές φταίνει για την κατάσταση του ψαλιδιού !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Το είχα αναφέρει και εγώ προ καιρού σε άλλο topic.
Γι'αυτό (λόγω offset) άλλαξα τις OZ ζάντες με εργοστασιακές Peugeot, γι'αυτό και άλλαξα ελατήρια σε αντιπροσωπεία Peugeot (εννοείται ότι εκεί θα το πάω αν υπάρξει πρόβλημα με αυτά, και όχι στην Lion).

Από ότι φαίνεται οποιαδήποτε εργασία από μη εξουσιοδοτημένο κατάστημα, παραβιάζει την εγγύηση. Εκτός αν είσαι τυχερός και μπλέξεις με "καλό" άνθρωπο.

ΥΓ: Και μένα έχει πάρει λίγο το δεξί ψαλίδι (από τις γνωστές λακούβες), αλλά θα το αλλάξω αργότερα.

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2003, 11:45:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vasso έγραψε:
ady έγραψε:

Μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο καλύτερα αυτό ??? τι εννοείς δηλαδή?

Αυτός είναι κανόνας για όλες τις εμπορικές συμφωνίες......

Οταν αγοράσαμε τα αμάξια μας κάναμε μια εμπορική συμφωνία.

Υπογράψαμε ένα συμβόλαιο.

Αυτό το συμβόλαιο έχει όρους μέσα, τους οποίους αποδέχονται και οι δύο συναλλασσόμενοι.

Sidobre έγραψε:
Αν έχεις αλλάξει αμορτισέρ ή ελλατήρια τότε έχουν το δικαίωμα να μην αλλάξουν κάτι από το σύστημα ανάρτησης επειδή αυτό έχει τροποποιηθει.

Δε λέω ότι είναι σωστό ή λάθος.

Ομως από που το παίρνουν αυτό το δικαίωμα ;;;

Εχουμε υπογράψει τίποτα που να τους δίνει τέτοιο δικαίωμα ;;

Οχι πως εγώ ξέρω....

Την τύφλα μου δεν ξέρω.....μου έδιναν χαρτιά, τα υπέγραφα.........και ο λογισμός μου έτρεχε στο αμάξι...............
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2003, 11:49:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ady έγραψε:
Sidobre έγραψε:
Αν έχεις αλλάξει αμορτισέρ ή ελλατήρια τότε έχουν το δικαίωμα να μην αλλάξουν κάτι από το σύστημα ανάρτησης επειδή αυτό έχει τροποποιηθει.

Δε λέω ότι είναι σωστό ή λάθος.

Ομως από που το παίρνουν αυτό το δικαίωμα ;;;

Εχουμε υπογράψει τίποτα που να τους δίνει τέτοιο δικαίωμα ;;

Οχι πως εγώ ξέρω....

Την τύφλα μου δεν ξέρω.....μου έδιναν χαρτιά, τα υπέγραφα.........και ο λογισμός μου έτρεχε στο αμάξι...............

Από τους όρους Εγγύησης. Για ρίξτους μια ματιά... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2003, 12:17:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Από τους όρους Εγγύησης. Για ρίξτους μια ματιά... Wink

Οχι ρε !!! Δεν τους ρίχνω τίποτα !!! Smile Smile

Τι να τους κάνω τώρα ;;;

Τώρα είναι αργά..........
Επιστροφή στην κορυφή
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2003, 19:52:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα αμα αλλαξω φιλτρο αερα και σπασει το αμορτισερ δεν με καλυπτει η εγγυηση?ειναι λογο της 'μετατροπης' ε?
μονο και μονο επειδη η lion ειναι μια απο τις χειροτερες αντιπροσωπειες που υπαρχουν στον πλανητη,και αυτοι που δουλευουν μεσα ειναι επιεικως αχρηστοι και ανιδεοι για να κανουν οτιδηποτε σωστα δεν ξανα αγοραζω καινουργιο αυτοκινητο απο αυτους.αυτα που περασα με 2 παρακαλω αυτοκινητα και θα περασω ακομα ειναι για γελια Very happy Very happy Very happy .
επισης να πει καποιος στον κυριο υπευθηνο για τις βλαβες στην lion οτι οταν ενα αυτοκινητο ειναι νεκρο απο ρευμα δεν αλλαζουν τα μπουζι και τον πολ/στη που δουλευουν οταν παει ρευμα σε αυτα πρωτα Splat .και για να μην το συνεχισω και πω ονοματα και γινουν ολοι ρομπες εκει μεσα αποφασισα μετα και αποσα διαβασα στο ποστ της βασως να μην ξαναπλησιασω ουτε στα 50 χλμ απο επισιμη της πεζο στην ελλαδα.ας παει ενας ιαπωνας επιτελους να τους μαθει τι εστι after sales και τι total quality management.
μπορει να ταγαπαμε τα γαλλακια μας αλλα δεν παει αλλο.το επομενο αμαξι θα ειναι ιαπωνικο και πισωκουνα και καμπριο και με μπλοκε και δεν θα σπαει ουτε θα χαλαει. Twisted evil .
προτεινω ενα τοπικ που θα βαλουμε κατω ολοι τεκμηριομενα απο εγγραφα αν ειναι δυνατον οσα εχουν συμβει στα εξουσιοδοτημενα της πεζο και στην κεντρικη τους.αντε να γελασει και ο καθε πικραμενος

Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάϊ 2003, 11:55:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχουν πολλοί πικραμένοι εδώ μέσα και κάπου θα βγεί η οργή τους!
Η δικιά μου θα βγεί μαλλον σήμερα που θα πουν να πληρώσω για ένα πρόβλημα που με ταλαιπωρεί εδώ και 1,5 χρόνο!Άντε να δούμε!
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάϊ 2003, 12:40:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ntinos έγραψε:
το επομενο αμαξι θα ειναι ιαπωνικο και πισωκουνα και καμπριο και με μπλοκε και δεν θα σπαει ουτε θα χαλαει.

Εμένα στο μυαλο μου έρχονται τα MX-5, MR2 , S2000...
Ώ,ρε γλέντια... Twisted evilTwisted evilTwisted evil

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάϊ 2003, 13:12:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
Η δικιά μου θα βγεί μαλλον σήμερα που θα πουν να πληρώσω για ένα πρόβλημα που με ταλαιπωρεί εδώ και 1,5 χρόνο!Άντε να δούμε!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Γιάννη συγνώμη αλλά μου φαίνεται πολύ αστείο ... μακάρι πραγματικά να μη πληρώσεις τίποτα ..

Πιστεύω πως πρέπει να κάνουμε όμως σαν club κάτι δραστικό όσον αφορά τη μεταχείριση τους . Το κακό ξέρετε ποιο είναι ? πως το 206 τουλάχιστον πουλάει πολύ , όπως και το 106 και οι άνθρωποι ξέροντας τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν δεν τους νοιάζει προκειμένου να αποκτήσουν το αμάξι των "ονείρων" τους... Crying or Very sad

Κάτι άσχετο τώρα. Μήπως ήταν πολύ νωρίς να παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα σε μένα?? Τόσο εύκολα χαλάει αυτό το silenblock? Εγώ δεν έχω ανέβει ποτέ σε πεζοδρόμιο , τις λακούβες τις αποφεύγω τρελά Confused Confused , τα μόνο χιλιόμετρα που κάνω είναι Αθήνα Δελφοί Αθήνα κάθε εβδομάδα. (δηλ. εθνική οδός). Confused Confused

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάϊ 2003, 21:23:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Ntinos έγραψε:
το επομενο αμαξι θα ειναι ιαπωνικο και πισωκουνα και καμπριο και με μπλοκε και δεν θα σπαει ουτε θα χαλαει.

Εμένα στο μυαλο μου έρχονται τα MX-5, MR2 , S2000...
Ώ,ρε γλέντια... Twisted evilTwisted evilTwisted evil

καλα σου ηρθαν στο μυαλο σου.εχω βαλει πλωρη για μαζντα το καλοκαιρι.δεν παει αλλο και η κατασταση με την οροφη....πρεπει να φυγει Very happy.και επειδη αλλο 206 δεν χρειαζομαι και ειμαστε και μαζντακιδες στην οικογενεια απο παλια....

Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Μάϊ 2003, 21:46:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vasso έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Γιάννη συγνώμη αλλά μου φαίνεται πολύ αστείο ... μακάρι πραγματικά να μη πληρώσεις τίποτα ..

Πιστεύω πως πρέπει να κάνουμε όμως σαν club κάτι δραστικό όσον αφορά τη μεταχείριση τους . Το κακό ξέρετε ποιο είναι ? πως το 206 τουλάχιστον πουλάει πολύ , όπως και το 106 και οι άνθρωποι ξέροντας τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν δεν τους νοιάζει προκειμένου να αποκτήσουν το αμάξι των "ονείρων" τους... Crying or Very sad

Κάτι άσχετο τώρα. Μήπως ήταν πολύ νωρίς να παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα σε μένα?? Τόσο εύκολα χαλάει αυτό το silenblock? Εγώ δεν έχω ανέβει ποτέ σε πεζοδρόμιο , τις λακούβες τις αποφεύγω τρελά Confused Confused , τα μόνο χιλιόμετρα που κάνω είναι Αθήνα Δελφοί Αθήνα κάθε εβδομάδα. (δηλ. εθνική οδός). Confused Confused

Τα δικά μου σινεμπλόκ τα έχω αλλάξει ήδη μία φορά και ακούγονται πάλι! Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης