PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ηχοσύστημα 307

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
SoniC (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (16V) (2001)

Ένταξη: 16 Μάρ 2007
Τόπος: Menidi - Pefkakia

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιαν 2010, 14:21:47    Θέμα δημοσίευσης: Ηχοσύστημα 307 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω διαβάσει αρκετά posts περί ήχου, και έχω εγκαταστήσει ήδη στο αμάξι μου ένα ηχοσύστημα αλλα έχω το εξής πρόβλημα.

Τα twitter καίγονται συνέχεια, και τα ηχεία παραμορφώνουν και ο ενισχυτής κάνει παράσιτα στον ήχο (λες και τρέχω σε WRC ειναι)

Εκτός απο την πηγή που είμαι υπερ-ευχαριστημένος και το woofer που είμαι μέτρια ευχαριστημένος θέλω να αλλάξω το ηχοσύστημα ώστε να βγάζω καθαρό και δυνατό ήχο. Επίσης θα ήθελα να αλλάξω και το woofer.

Η πηγή είναι αυτή εδώ: http://photos-e.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2080/108/28/748759863/n748759863_1361240_6113.jpg

Ενώ ο ενισχυτής είναι αυτός: http://photos-h.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2080/108/28/748759863/n748759863_1361211_1547.jpg (4κάναλος 4x125rms συνδεδεμένα σε ηχία τις Digital Design, μοντέλο 2007 των ηχείων που είχε βγάλει τότε)

Ουσιαστικά θέλω ένα ηχοσύστημα εκτός απο την πηγή που να κάνει το εσωτερικό του αυτοκινήτου να χτυπάει δυνατά και καθαρά και να το αισθάνεσαι μέσα στα πνευμόνια σου!!! :D

My Peugeot 307 - ;o
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιαν 2010, 21:47:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο πηγη μια χαρα τα πας φιλε μου.
Απο ενισχυτη δυστυχως ειναι πολυ μικρος.
Χρειαζεσαι ενα καλο θηριο που να μπορει να ανεβει σε καλες σταθμες απροβληματιστα.
Αν τα tw καιγονται συνεχως κοιτα μηπως και ο εγκαταστατης σου δεν σου εχει βαλει crossover Η εστω παθητικο δυκτιο στο tw.
Σχετικα με το παρασιτο μαλλον εχουν περαστει ολα τα καλωδια απο την μια μερια και ετσι εχεις αυτα τα φαινομενα μιας και τα σηματα ειναι κοντα στα ρευματα.
Αν εχουν περστει απο διαφορετικες μεριες τοτε μαλλον απο λαθος μεριες εχουν περαστει.
Εκτος αν ειναι εντελως κουκουρουκου τα καλωδια οποτε οτι και να κανεις αυτα θα εχεις.
Προτεινω ενα καλο 4καναλο ισως καμια δυνατη σειρα της cerwin vega να βρεις την υγεια σου και φυσικα το αναλογο σετ μροστινων η και πισινων μαζι και παρεα με αυτα μια καλη εγκατασταση με σωστα υλικα.
Αν τα βρεις πολυ μπαστουνια στειλε μου πμ να σε διαφωτισω καλυτερα αλλιως πες εδω τι θες να μαθαινουν και οσοι εχουν αποριες...

Wink

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης