Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
SoniC (Γιάννης) Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (16V) (2001)
Ένταξη: 16 Μάρ 2007 Δημοσιεύσεις: 28 Τόπος: Menidi - Pefkakia
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιαν 2010, 14:21:47 Θέμα δημοσίευσης: Ηχοσύστημα 307 |
|
|
Καλησπέρα σε όλους,
Έχω διαβάσει αρκετά posts περί ήχου, και έχω εγκαταστήσει ήδη στο αμάξι μου ένα ηχοσύστημα αλλα έχω το εξής πρόβλημα.
Τα twitter καίγονται συνέχεια, και τα ηχεία παραμορφώνουν και ο ενισχυτής κάνει παράσιτα στον ήχο (λες και τρέχω σε WRC ειναι)
Εκτός απο την πηγή που είμαι υπερ-ευχαριστημένος και το woofer που είμαι μέτρια ευχαριστημένος θέλω να αλλάξω το ηχοσύστημα ώστε να βγάζω καθαρό και δυνατό ήχο. Επίσης θα ήθελα να αλλάξω και το woofer.
Η πηγή είναι αυτή εδώ: http://photos-e.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2080/108/28/748759863/n748759863_1361240_6113.jpg
Ενώ ο ενισχυτής είναι αυτός: http://photos-h.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2080/108/28/748759863/n748759863_1361211_1547.jpg (4κάναλος 4x125rms συνδεδεμένα σε ηχία τις Digital Design, μοντέλο 2007 των ηχείων που είχε βγάλει τότε)
Ουσιαστικά θέλω ένα ηχοσύστημα εκτός απο την πηγή που να κάνει το εσωτερικό του αυτοκινήτου να χτυπάει δυνατά και καθαρά και να το αισθάνεσαι μέσα στα πνευμόνια σου!!! :D
My Peugeot 307 - ;o
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...) Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...
Ένταξη: 16 Απρ 2007 Δημοσιεύσεις: 1056 Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιαν 2010, 21:47:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Απο πηγη μια χαρα τα πας φιλε μου.
Απο ενισχυτη δυστυχως ειναι πολυ μικρος.
Χρειαζεσαι ενα καλο θηριο που να μπορει να ανεβει σε καλες σταθμες απροβληματιστα.
Αν τα tw καιγονται συνεχως κοιτα μηπως και ο εγκαταστατης σου δεν σου εχει βαλει crossover Η εστω παθητικο δυκτιο στο tw.
Σχετικα με το παρασιτο μαλλον εχουν περαστει ολα τα καλωδια απο την μια μερια και ετσι εχεις αυτα τα φαινομενα μιας και τα σηματα ειναι κοντα στα ρευματα.
Αν εχουν περστει απο διαφορετικες μεριες τοτε μαλλον απο λαθος μεριες εχουν περαστει.
Εκτος αν ειναι εντελως κουκουρουκου τα καλωδια οποτε οτι και να κανεις αυτα θα εχεις.
Προτεινω ενα καλο 4καναλο ισως καμια δυνατη σειρα της cerwin vega να βρεις την υγεια σου και φυσικα το αναλογο σετ μροστινων η και πισινων μαζι και παρεα με αυτα μια καλη εγκατασταση με σωστα υλικα.
Αν τα βρεις πολυ μπαστουνια στειλε μου πμ να σε διαφωτισω καλυτερα αλλιως πες εδω τι θες να μαθαινουν και οσοι εχουν αποριες...

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|