PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 GT - ΤΡΙΞΙΜΑΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ?????
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούλ 2009, 16:09:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πω και τη δική μου εμπειρία;

Στο δικό μου 207 τα παράθυρα τρίζουν όταν βρίσκονται στα 3/4 της διαδρομής τους. Με ό,τι ταχύτητα και να πας έτσι ώστε να κουνιούνται, θα τα ακούσεις να τρίζουν.
Σημασία δεν δινω, γιατί συνήθως τα έχω κλειστά ή εντελώς ανοικτά. Αλλά το χειμώνα είναι σπαστικό.

Το αυτοκίνητο έχει ακόμα εγγύηση.
Αλλά ξέρω ότι η διαδικασία να το πάω, να το αφήσω, να το κοιτάξουν και να ξεβιδώσουν όλη την πόρτα για να βάλουν γράσσο στο μηχανισμό ή να αλλάξουν λάστιχα ενδεχομένως να μου αφήσει περισσότερα κουσούρια από ό,τι ήδη έχω. Να πάω για τα παράθυρα και να τρίζουν οι πόρτες μετά - το έχω δει κι αυτό.

Όχι επειδή φταίει κάποια αντιπροσωπεία ή κάποιος μάστορας, αλλά γιατί είναι πόρτα, με πλαστικά σπειρώματα για βίδες που χαλάνε με τα βάλε/βγάλε και σίγα σιγά γίνεται κουδουνίστρα.

Τώρα εις ό,τι αφορά τις ιδιοτροπίες του ίδιου του μηχανισμού, αν τυχόν πάθαινα αυτό που γράφει ο Χριστόφορος τότε την επόμενη μέρα θα το άφηνα στην αντιπροσωπεία για εγγύηση.

Οπότε θα έχω φάει ήδη 1-2 ημέρες χωρίς αυτοκίνητο, μερικά ευρώπουλα σε ταξί και αγγαρείες για να φύγω και να πάω στο συνεργείο, πόρτες που να τρίζουν και μερικούς κοπρίτες παραπάνω που θα έχουν βάλει χέρι στο αμαξάκι μου χωρίς να ξέρω τί ακριβώς έκαναν.

Εγγύηση ξε-εγγύηση, ας τρίζουν. Peugeot είναι στο κάτω κάτω, το ήξερα για την ποιότητα κατασκευής όταν το πήρα ότι κάποια μέρα θα γίνει κουδουνίστρα.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούλ 2009, 17:24:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ουτε εγω ασχολουμε με τα παραθυρα αφου ανοιγει κ κλεινει σωστα αστο να κανει κ ενα τσικ τσικ....χειροτερα θα γινει πιστευω αν μπει χερι Laughing

που κ που κανω ολα τα πλαστικα μπανιο με σπρει σιλικονης κ οτι γλυτωσω γλυτωσα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

Ένταξη: 23 Σεπ 2007
Τόπος: Νέα Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούλ 2009, 19:52:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ με ποιούς έχουμε μπλέξει τέλος πάντων! Διάβασα όλα τα posts για το συγκεκριμένο θέμα και ήταν σαν να ζω ξανά όσα έχω ζήσει κι εγώ κατά καιρούς σε συνεργεία της Peugeot.

Το 207 CC που έχω είναι το τέταρτο κατά σειρά αυτοκίνητο που έχω στην ιδιοκτησία μου. Από τα χέρια μου έχουν περάσει κατά σειρά: Honda Civic, Fiat Bravo, Ford Fiesta και τώρα το 207. Έχω γυρίσει πολλές αντιπροσωπείες και εξουσιοδοτημένα όλα αυτά τα χρόνια. Μπορώ λοιπόν να πω ότι έχω μία γνώμη παραπάνω στο θέμα. Το επίπεδο εξυπηρέτησης της Peugeot είναι δυστυχώς πολλά χρόνια πίσω από τον ανταγωνισμό. Δύο χρόνια τώρα για ό,τι προκύπτει γυρνάω από εξουσιοδοτημένο σε εξουσιοδοτημένο προκειμένου να βρω συνεργείο της προκοπής (κι ακόμη δεν έχω βρει).

Κρίμα. Καταλαβαίνω απόλυτα όσους λένε ότι δε θα ξαναγόραζαν Peugeot λόγω της δυσαρέσκειάς τους από το επίπεδο εξυπηρέτησης. Όπως κατανοώ γιατί κι εγώ πολλές φορές όταν σκέφτομαι το επόμενό μου αυτοκίνητο σκέφτομαι έντονα το όνομα Ford όπου η εξυπηρέτηση είναι συνήθως υποδειγματική.

Δυστυχώς για μένα βέβαια όταν πρόκειται για αυτοκίνητο σκέφτομαι πρώτα με την καρδιά και μετά με το μυαλό. Έτσι όταν έρθει εκείνη η ώρα (της αγοράς νέου αυτοκινήτου) φοβάμαι μην καταλήξω στο Peugeot RCZ!
Επιστροφή στην κορυφή
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούλ 2009, 20:30:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

climbonice έγραψε:
Ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ με ποιούς έχουμε μπλέξει τέλος πάντων! Διάβασα όλα τα posts για το συγκεκριμένο θέμα και ήταν σαν να ζω ξανά όσα έχω ζήσει κι εγώ κατά καιρούς σε συνεργεία της Peugeot.

Το 207 CC που έχω είναι το τέταρτο κατά σειρά αυτοκίνητο που έχω στην ιδιοκτησία μου. Από τα χέρια μου έχουν περάσει κατά σειρά: Honda Civic, Fiat Bravo, Ford Fiesta και τώρα το 207. Έχω γυρίσει πολλές αντιπροσωπείες και εξουσιοδοτημένα όλα αυτά τα χρόνια. Μπορώ λοιπόν να πω ότι έχω μία γνώμη παραπάνω στο θέμα. Το επίπεδο εξυπηρέτησης της Peugeot είναι δυστυχώς πολλά χρόνια πίσω από τον ανταγωνισμό. Δύο χρόνια τώρα για ό,τι προκύπτει γυρνάω από εξουσιοδοτημένο σε εξουσιοδοτημένο προκειμένου να βρω συνεργείο της προκοπής (κι ακόμη δεν έχω βρει).

Κρίμα. Καταλαβαίνω απόλυτα όσους λένε ότι δε θα ξαναγόραζαν Peugeot λόγω της δυσαρέσκειάς τους από το επίπεδο εξυπηρέτησης. Όπως κατανοώ γιατί κι εγώ πολλές φορές όταν σκέφτομαι το επόμενό μου αυτοκίνητο σκέφτομαι έντονα το όνομα Ford όπου η εξυπηρέτηση είναι συνήθως υποδειγματική.

Δυστυχώς για μένα βέβαια όταν πρόκειται για αυτοκίνητο σκέφτομαι πρώτα με την καρδιά και μετά με το μυαλό. Έτσι όταν έρθει εκείνη η ώρα (της αγοράς νέου αυτοκινήτου) φοβάμαι μην καταλήξω στο Peugeot RCZ!

+1 για τη ford !
αμα σκεφτεσαι πρωτα με τη καρδια τοτε ενα ειναι (focus rs) Wink
Επιστροφή στην κορυφή
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούλ 2009, 10:53:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mathanas έγραψε:
+1 για τη ford !
αμα σκεφτεσαι πρωτα με τη καρδια τοτε ενα ειναι (focus rs) Wink

Αααχ, πάτησες εκεί που πονάει!
Δυστυχώς τα 2.5cc του RS (ή ακόμη και του ST, δε με χάλαγε) είναι πολλά για την... τσέπη.
Και τώρα με τα νέα τέλη κυκλοφορίας τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα.
Ευτυχώς που έγινε "μόδα" το τούρμπο στους μικρούς κινητήρες και θα δει κι ο "λαός" κανά αλογάκι παραπάνω.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούλ 2009, 11:05:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ας δουμε πρωτα το 308RCZ με τον 1.6 220hp Και μετα αποφασιζουμε για focus.. ή οχι.. Laughing

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούλ 2009, 16:38:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν, πριν από λίγο παρέλαβα το CC μου από το δεύτερο service.
Εκτός από τα τυπικά του service τους ανέφερα και όσα έγραψα στο προηγούμενο post.

- Για την οροφή είπαν ότι έκαναν την προβλεπόμενη συντήρηση με αποτέλεσμα οι θόρυβοι και τα κοπανήματα να εξαφανιστούν στο 95%. Όντως για κανά 4μηνο πιστεύω θα είμαι οκ.

- Με τη λίπανση της οροφής λέει έφτιαξε και το παράθυρο του οδηγού! Η αλήθεια είναι ότι ο θόρυβος σταμάτησε. Άντε να δούμε.

- Τα ξεφτισμένα χερούλια στο εσωτερικό των θυρών δε δέχτηκαν να τα περάσουν στην εγγύηση γιατί είναι λέει φυσιολογική φθορά. "Φυσιολογική φθορά λέω 1.5 χρόνο αυτοκίνητο;" "Ναι", λέει "είναι από το ρολόι του χεριού." "Ας υποθέσουμε" του λέω "ότι από την πλευρά του οδηγού ακουμπάει στο σημείο εκείνο το ρολόι. Στην πλευρά του συνοδηγού πώς το εξηγείς;" "Ε, άμα σου λέω τώρα είναι φυσιολογική φθορά, λες να θέλω να χαλάσουμε τις καρδιές μας, έρχεσαι και πρώτη φορά;" "Καλά" λέω "άστο θα ρωτήσω κι αλλού."

Διαπίστωση: Άλλο ένα εξουσιοδοτημένο που υπολείπεται μακράν του ανταγωνισμού, αλλά θα έλεγα ότι η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη από τα υπόλοιπα εξουσιοδοτημένα.
Επιστροφή στην κορυφή
babinos207 (konstantinos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 207 1.4 90HP

Ένταξη: 26 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιαν 2010, 15:56:57    Θέμα δημοσίευσης: my story!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οτι και να λετε για τα παραθυρα ολα τα διπορτα εχουν προβλημα...
δεν ειναι τυχαιο οτι τριζει συνηθως πρωτα του συνοδηγου..αμα κοπανανε τισ πορτες σπαει ο γρυλλος αν δεν ειναι κλειστο το παραθυρο!!(και ειναι και βαρια η ατιμη)
εγω αλλαξα 2 φορες του συνοδηγου και μια του οδηγου(οσες φορες προλαβα στην εγγυηση)απο εδω και περα αν θελω 200Ε..
ααααακαι μη το ξεχασω πρωτη του λεξη:φταινε τα φημε!
ουτε ζωγραφιστο δεν με ξαναειδαν!!!
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιαν 2010, 16:01:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο δικό μου έτριζε του οδηγού. Τώρα όμως με τα κρύα, έσφιξαν οι τσιμούχες και δεν κάνει τσιμουδιά.

τώρα το καλοκαίρι λέω να κοιτάξω λίγο τις τσιμούχες...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: αθηνα.χαλανδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιαν 2010, 18:27:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να πουνε αλλοι σαν και εμενα που εχω παει 2φορες το αμαξι στην αντιπροσωπια για τα παραθυρα τα οποια παταω να αναιβουν και αυτα κατεβουν και ανεβαινουν μονο εφοσον φτασουν κατω........και εξακολουθουν να το κανουν

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιαν 2010, 18:27:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να σας πω και εγω τον πονο μου εμενα αν εινια εστω και λιγο ανοιχτα δεν ακουγετε κιχ αν ειναι εντελως κλειστα σε σαγρε δρομο γινεται της ....ανας...
κατι εκαναν τωρα στο σερβις που τους το ειπα και γλυκανε λιγο αλλα ακομη πχ κατω απ την γεφυρα της κηφισιας στην παπανικολη που ειναι σαγρε ο δρομος...γινεται πανικος...

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιαν 2010, 19:01:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sonermgb έγραψε:
Τι να πουνε αλλοι σαν και εμενα που εχω παει 2φορες το αμαξι στην αντιπροσωπια για τα παραθυρα τα οποια παταω να αναιβουν και αυτα κατεβουν και ανεβαινουν μονο εφοσον φτασουν κατω........και εξακολουθουν να το κανουν

Δοκίμασε να καθαρίσεις λίγο τους οδηγούς στις πόρτες.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιαν 2010, 19:19:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση Smile .... Αν με προσανατολησεις και λιγο ως προς το καθαρισμ θα σου ημουν πολυ ευγνωμων

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιαν 2010, 19:27:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παρε μερικες μπατονετες πχ και λιγο οινοπνευμα και καθαρισε εκει που ανεβοκατεβαινει το κρυσταλλο... μαζευουν επικη μπιχλα και αμα κανει οτι κολλαει το παραθυρο, ο μηχανισμος ανιχνευει εμποδιο και τα στελνει κατω με τη μια.

Αν επιμενει, μαλλον ειναι προβλημα του μηχανισμου... Sad

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιαν 2010, 19:32:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραια σε ευχαριστω πολυ...θα το δοκιμασω......και αν οντως ειναι αυτο...απλ λοιπαμε τα λεφτα που εχω δωσει στην αντιπρωσοπια....Εαν παλι δεν φταιει αυτο......τι να κανω με αυτον τον μηχανισμο?να τους πω να μου τον αλλαξουν ολο?

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιαν 2010, 19:39:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εισαι στην εγγυηση;

Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιαν 2010, 19:46:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπα....εδω και ενα χρονο οχι......η πρωτη φορα που το πηγα για το συγεκριμενο ηταν την δευτερη οχι....και τωρα πλεον οχι.....και τρεμει η καρδουλα μου καθε φορα με αυτους εκει...και τα υπερογκα ποσα τους Confused

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιαν 2010, 00:31:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@ salex

Προμηθεύσου ένα σακκουλάκι πλαστικά κουμπωματάκια για την ταπετσαρία
κι όποτε βρεις ευκαιρία ξήλωσέ τη μόνος σου.
(Ευκαιρία? Κάτι είπα τώρα κι εγώ!)
Και μιας και κάνεις τη δουλειά
φρόντισε να βάλεις και μονωτικό (αφρώδες κατά προτίμηση)
όπου φαίνεται να εφάπτονται μέταλλα και πλαστικά.
Ως δια μαγείας, θα "γλυκάνουν" όλα Wink

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Δεκ 2010, 16:24:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πώ και εγώ τι έχω παρατηρήσει στο δικό μου.

Όταν κατεβάζω το παράθυρο στα (3/4 πιο πολύ το έχω παρατηρήσει) μπορεί να ψιλοτρίζει ανάλογα και τον δρόμο περισσότερο ή λιγότερο.

Αν όμως το κατεβάσω στο ύψος που θέλω και μετά του δώσω μια προς τα πάνω (ένα μικρό κλικ δηλαδή, απλά να μείνει ανοιχτό με την τελευταία κίνηση να είναι προς τα πάνω) τότε δεν τρίζει..

Καλό? Για δοκιμάστε.. Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Δεκ 2010, 17:28:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σωστός!
όπως επίσης έχω παρατηρήσει ότι τρίζουν περισσότερο τον χειμώνα απότι το καλοκαίρι..
κουλο

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 4 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης