PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Ζώνες 4ων σημείων στο 207

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
animalinstict (Αντώνης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6RC

Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Τόπος: Κ.Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιαν 2010, 22:28:41    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Ζώνες 4ων σημείων στο 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά μια ερώτηση. Έχω κάτι ζώνες sabelt 4ων σημείων αλλά έχω 2 μικρά προβλήματα:

1) οι ζώνες είναι με κλιπ οπότε στη συσκευασία μου έχουν δώσει κάτι βίδες όπου το κεφάλι είναι κρίκος για να πιάσει το κλιπ. Οι βίδες όμως είναι χοντρές για το αμάξι και δε βιδώνουν. Επικοινώνησα με Sabelt Μπας και έχουν άλλες για να τις αλλάξω και μου είπαν οτι αυτές είναι και αποκλείετε να μη μπαίνουν.
Μάλλον με βλέπω να τις τροχίζω να λεπτίνουν και να ανοίγω καινούριες βόλτες. Αυτό ήταν το εύκολο πρόβλημα.

2) το δύσκολο τώρα. Οι δύο πίσω άκρες πιάνουν στις βίδες κάτω απο τα πίσω καθίσματα. Η αριστερή άκρη πιάνει στη βίδα που κρατάει τη βάση της κανονικής ζώνης. Η δεξιά άκρη (αυτή απο τη μεριά της κονσόλας) που πιάνει?????

Born Hunters NOT the hunted...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιαν 2010, 02:05:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1) το ιδιο συμβαινει και στα 206, Εχουν διαφορετικο σπειρωμα απ' οτι (σχεδον) ολα τα αλλα αυτοκινητα και οι κρικοι-βιδες που ερχοναι μαζι με τις ζωνες δεν κανουν.
Οπότε ειτε:
Α) αγοραζεις τετοιο πλακακι και ή
-> κάνεις τρυπα στο πατωμα και το βαζεις από κάτω ή
-> το κολλας από πάνω
ειτε:
Β) βιδωνεις τις ζωνες με την μαμα βιδα και μια φαρδια ροδελα (εγω ετσι το εχω κανει)

2) αν καταλαβα καλα εννοεις από την πλευρα της πλαινης ταπετραρίας. βιδωνει εκει που βιδωνει η μαμα ζωνη με την μαμα βιδα.

Εγω δεν εμπιστευτηκα να λεπτύνω και να αλλαξω σπειρωμα στις κρικοβιδες...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
animalinstict (Αντώνης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιαν 2010, 18:20:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι βίδες φτιάτικαν και μαλιστα κονικές, έτσι ώστε στο τέλος να σφίγγουν στο τέρμα. Φάγαμε τις παλιές βόλτες και έμεινε το σώμα καθαρό. Πάνω στο "καθαρό" σώμα χαράξαμε καινούριες βόλτες.

Το πρόβλημα είναι στη θέση που βρίσκετε δεξιά απο το κάθισμα του οδηγού, ανάμεσα στο κάθισμα και τη κεντρική κοσνόλα. Εκεί η μαμα ζώνη είναι βιδωμένη στο κάθισμα. Η κρικόβιδα δε χωράει να μπει εκει γιατι βρίσκει το κεφάλι στην κονσόλα.
Σκεύτομαι να φτιάξω με μια λαμαρίνα πάχους ~3mm μια "προέκταση" η οποία θα μπει κάτω απο τη ράγα του καθίσματος και θα βιδωθεί με την ίδια τη βίδα του καθίσματος. Στην άλλη άκρη της προέκτασης θα κάνω τρύπα και θα βιδώσω τη κρικόβιδα.

Απλά έλεγα μπας και υπάρχει άλλος τρόπος να αποφύφω αυτο το κόψε-ράψε...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιαν 2010, 18:29:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αααααααα
αρα εννοεις για τα εμπρος (η αλλιως κάτω) τμηματα της ζωνης

ναι ετσι οπως το γραφεις το κάνουν
πλακακι κολλητο αλλα καλητερο οχι μονο 3mm
βαλε παχυτερο και καντε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλη κολληση (για ευνόητους λόγους)
και προσπαθηστε οσο γινεται να ειναι σε ευθεία το πλακακι με την φορα της ζώνης ωστε να μην ασκουνται πλαγιες δυναμεις πάνω του

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
animalinstict (Αντώνης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιαν 2010, 18:43:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπαρχει ετοιμο τέτοιο πλακάκι? που μπορω να το βρω?
Κανονικά δε θα χρειαστεί και απο την άλλη πλευρά για να πατήσει καλά το κάθισμα? Αν το βάλω μόνο απο τη μία το κάθισμα θα είναι στραβό.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιαν 2010, 18:51:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν το βάλεις κατω απο το καθισμα προφανως και θα πρεπει να βάλεις και από την αλλη πλευρα

δες μηπως υπερχει περιθωριο να γινει κολλητο στο πλαι του καθισματος

ετοιμο δεν ξέρω
μαλλον φτιαχτο
εκτος και αν βρεις τροπο να βάλεις πλακακι σαν αυτο που σου εγραψα πιο πάνω για πισω

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
animalinstict (Αντώνης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιαν 2010, 19:10:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thanx! Θα ψάξω και θα δω τι θα κάνω

Επιστροφή στην κορυφή
Paylos_207T (Paylos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 T 1.6 (16V) Rallye (2008)&am

Ένταξη: 01 Δεκ 2009
Τόπος: ΕΔΕΣΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Φεβ 2010, 00:28:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω εβαλα SPARCO και κα8ονται μια χαρα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Φεβ 2010, 01:44:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Paylos_207T έγραψε:
εγω εβαλα SPARCO και κα8ονται μια χαρα

αν δεν βαριεσαι γραψε πως και τι
βαλε και καμμια φωτο Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης