PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τι διαδικασίες πρέπει να ακολουθηθούν στην περίπτωση αυτή...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιαν 2010, 13:37:20    Θέμα δημοσίευσης: Τι διαδικασίες πρέπει να ακολουθηθούν στην περίπτωση αυτή... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προχωράς στον δρόμο με το αυτοκινιτάκι σου...
Με την άκρη του ματιού σου βλέπεις τα παρκαρισμένα αυτοκίνιτα θέλοντας και μη!!!!
Συνεχίζοντας την πορεία σου βλέπεις ένα παρατημένο-κλεμμένο-σπασμένο-ξυλωμένο peugeot 205... Δεν δίνεις σημασία...
Μόλις το πλησιάζεις και περνάς από δίπλα του βλέπεις ότι φοράει τα διαμάντια της speedline σε 16 ίντσες...

http://www.tiremedia.com/images/wheels-big/speedline-2114.jpg

Μετά από κάποιες ώρες συλλογισμού (για ποιό λόγο είναι ακόμα εκεί αυτές οι ζάντες) αποφάσισα να ανοίξω αυτό το τόπικ!!!!!!

Στο ψητό και χωρίς μπλα μπλα!!!

Ποιές είναι οι νόμιμες διαδικασίες για να μπορέσω να τις διεκδικήσω- πάρω Question
Την περίπτωση να το ντακάρω με το φόβο μη με δουν κλπ κλπ κλπ προς το παρόν την ξεχνάμε....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιαν 2010, 13:39:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και το βράαααααδι.... το βραδάαααααααακι..... Laughing

εδιτ: νόμιμη διαδικασία... προσπαθείς μέσω της πινακίδας να βρεις τον ιδιοκτήτη και του κάνεις μια προσφορά... λογικά έτσι όπως είναι το αμάξι δεν θα θέλει κ πολλά. μπορείς να ρωτήσεις κ στην γειτονιά αν ξέρει κάποιος σε ποιον ανήκει...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιαν 2010, 13:46:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
και το βράαααααδι.... το βραδάαααααααακι..... Laughing...

Ζήση προς τα εκεί κλείνω αλλά σκέφτομαι ότι άν με δει κανείς θα μου φορτώσουν στην πλάτη και οοοοοολα τα άλλα πράγματα που λείπουν (ή που έχουν ήδη κλαπεί) από το αυτοκίνιτο

SnakeMJK έγραψε:
εδιτ: νόμιμη διαδικασία... προσπαθείς μέσω της πινακίδας να βρεις τον ιδιοκτήτη και του κάνεις μια προσφορά... λογικά έτσι όπως είναι το αμάξι δεν θα θέλει κ πολλά. μπορείς να ρωτήσεις κ στην γειτονιά αν ξέρει κάποιος σε ποιον ανήκει...

Και άν μάθω πινακίδα ποιός μπορεί να μου πει σε ποιόν ανήκει Question
Σε γενικές γραμμές πρέπει να είναι λίγο μπερδεμα αυτό....
Μήπως να έψαχνα σε κανένα ντουλαπάκι συνοδηγού για κανένα στοιχείο Question Rolling eyes Question Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιαν 2010, 13:48:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως πέρα από την πλάκα το αυτοκίνιτο έχει πληθώρα πραγμάτων πάνω Confused Έχει μέχρι και το σαλόνι του 205 το δερμάτινο που τα καθίσματά του είναι κόκκινα Sad

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιαν 2010, 13:57:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με αριθμό πινακίδας, αν πάρεις τον ασφαλιστή σου και του εξηγήσεις πως έχει η κατάσταση, ίσως μπορεί να μάθει...
ή μέσω τροχαίας... αν βρεις κανά καυλόγκαζο μπάτσο και σε "καταλάβει" Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιαν 2010, 15:04:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τις βραδυνες επιδρομες τις αποκλειω, ασχετα με την οποια κατασταση του αυτοκινητου, κανεις δεν εχει δικαιωμα να απλωσει χερι σε ξενη περιουσια. Οχι τιποτα αλλο, αλλα στο τελος μπορει να στο κοψει το χερι απο τι ριζα κιολας!

Μεσω τροχαιας, δεν δινουν στοιχεια.
Απο προσωπικη εμπειρια το ξερω αυτο, γιατι με ειχε ακουμπησει παλια ενα μηχανακι σε ενα φαναρι και τον κυνηγησα οσο μπορεσα, αλλα ο μονος τροπος να το σταματησω ηταν να το ριξω κατω...
Πηρα πινακιδες, αλλα η τροχαια δε μου δινε τα στοιχεια...

Στη θεση σου, θα ρωτουσα στην γειτονια μηπως τον γνωριζει κανεις. Ρωτα σε κανενα περιπτερο ή σε κανενα προ-πο, ολο και κατι θα ξερει καποιος.

Μολις τον βρεις τον ιδιοκτητη, πες του οτι ενδιαφερεσαι και κανε ενα παζαρι! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Ιαν 2010, 16:54:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν έχει πινακίδες και στη γειτονιά δεν ξέρει κανείς τίποτα Confused

Επιστροφή στην κορυφή
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Ιαν 2010, 19:25:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αμα εχει χαρακτηριστει εγκαταλελειμμενο πηγαινε στην δημοτικη αστυνομια... Wink

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιαν 2010, 14:17:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pare to gerano kai pigaine fortose to paizontas to lipimenos idioktitis poy brike epiteloys to klemeno toy amaksi

xaxaxa

poso malakas eimai
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Φεβ 2010, 16:53:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
poso malakas eimai

Very happy Laughing Very happy Laughing Very happy Laughing Very happy Laughing Very happy Laughing Very happy Laughing Very happy Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης