PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Συναγερμός
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kostas207cc (κωστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207cc 1.6 ep6

Ένταξη: 13 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιαν 2010, 10:07:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ilias207Rallye έγραψε:
kobarsos έγραψε:
Να κλεινουμε τελικα τα παραθυρα μονο με το κεντρικο κλειδωμα,απο το κλειδι, χωρις να τοποθετησουμε καθολου συναγερμο γινετε η οχι?

Εδω εμεις θελουμε να σταματησουμε το αυτοματο ανοιξε-κλεισε στους καθρεφτες με το κλειδωμα, εσυ θελεις να συνδεσεις και τα παραθυρα..?

Επειδη μου το ειχε αναλυσει παλαιοτερα αυτο το θεμα με τα παραθυρα ενας ηλεκτρολογος που ειχα παει για να μου περασει συναγερμο, μου ειπε εν ολιγης οτι μετα απο καποιο διαστημα θα αρχισει η πλακετα να τα παιζει.
Οσο πιο λιγα πραγματα φορτωνεις στο συναγερμο, τοσο καλυτερα ειναι. Wink

βαλε ενα συναγερμο με πλακετα παραθυρων να εισαι καλλημενος στα παντα.οχι δεν το πιστευω αυτο ενας καλος συναγερμος και πλακετα δεν τα παιζει καθολου.εχω εγκαταστησει πολλες εδω και αρκετα χρονια κανενα προβλημα αρκει να εγκατασταθουν σωστα.οσο για τους καθρεπτες δεν το εχω ψαξει αλλα σιγουρα μπορει να γινει.πχ παρεμβαλοντας ενα διακοπτη στο καλωδιο που παει στο μοτερ των καθρεπτων.οταν θελουμε λειτουργει οταν οχι το παταμε.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιαν 2010, 16:51:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν αντιλεγω Κωστα, αλλα πρωτου παρω το rc σε στα προηγουμενα αμαξια μου δεν ηταν λιγες οι φορες που σταματουσαν τα παραθυρα στη μεση, και ηθελε να ξανα - κλειδωσω/ξεκλειδωσω για να κλεισουν τα παραθυρα μεχρι πανω.
Περαν του οτι χτυπουσαν ολοι χωρις λογο, για το παραμικρο.

Γιαυτο και τωρα πλεον εβαλα ογκομετρικο, και περιμενω να παω στην αντιπροσωπεια στις 15.000 χλμ να τους πω με την ευκαιρια να καταργησουν το ανοιξε-κλεισε στους καθρεφτες, να εχω και το κεφαλι μου ησυχο..

Επιστροφή στην κορυφή
kostas207cc (κωστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207cc 1.6 ep6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Ιαν 2010, 17:58:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ilias207Rallye έγραψε:
Δεν αντιλεγω Κωστα, αλλα πρωτου παρω το rc σε στα προηγουμενα αμαξια μου δεν ηταν λιγες οι φορες που σταματουσαν τα παραθυρα στη μεση, και ηθελε να ξανα - κλειδωσω/ξεκλειδωσω για να κλεισουν τα παραθυρα μεχρι πανω.
Περαν του οτι χτυπουσαν ολοι χωρις λογο, για το παραμικρο.

Γιαυτο και τωρα πλεον εβαλα ογκομετρικο, και περιμενω να παω στην αντιπροσωπεια στις 15.000 χλμ να τους πω με την ευκαιρια να καταργησουν το ανοιξε-κλεισε στους καθρεφτες, να εχω και το κεφαλι μου ησυχο..

σε καταλαβαινω απολυτα.αν δεις παραπισω αυτο συζητουσαμε για τα false alarm.επεσες μαλλον στη περιπτωση προφανωσ και εσυ που προανεφερα.για αυτο επιμενω και λεω απο πειρα σαν ηλεκτρολογος μονο επωνυμοι συναγερμοι και περιφερειακα και εγκαταστατη γνωστη και με μερακι.αν γινουν αυτα κανενα απολυτως προβλημα.αυτο που παθαινες εσυ με τα παραθυρα δεν θα συμβαινε αν ο εγκαταστατης ειχε κανει σωστη δουλεια μην το αναλυσω τωρα.λογικο να εισαι επιφυλακτικος εχεις δικιο.
Επιστροφή στην κορυφή
drspeed (Giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 31 Αύγ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιαν 2010, 00:35:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με λίγα λόγια συναγερμό μου να παίρνει εντολές από το κλειδί να αναιβάζει τα παράθυρα και να συνεργάζεται με turbotimer χωρίς να χτυπάει όταν κάτσει μύγα πάνω στο αμάξι υπάρχει?????
Ποίος είναι ρε παιδιά?????
Μετά το Πάσχα το αμάξι θα μένει κατά πάσα πιθανότητα στον δρόμο λόγο μετακόμισης οπότε και θέλω να βάλω συναγερμό.
Ο MED s.p.a. κάνει τα παραπάνω??
Ο Viper με start smart παίζει να μπεί και να κάνει τα παραπάνω?

Επιστροφή στην κορυφή
kostas207cc (κωστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207cc 1.6 ep6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιαν 2010, 01:08:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drspeed έγραψε:
Με λίγα λόγια συναγερμό μου να παίρνει εντολές από το κλειδί να αναιβάζει τα παράθυρα και να συνεργάζεται με turbotimer χωρίς να χτυπάει όταν κάτσει μύγα πάνω στο αμάξι υπάρχει?????
Ποίος είναι ρε παιδιά?????
Μετά το Πάσχα το αμάξι θα μένει κατά πάσα πιθανότητα στον δρόμο λόγο μετακόμισης οπότε και θέλω να βάλω συναγερμό.
Ο MED s.p.a. κάνει τα παραπάνω??
Ο Viper με start smart παίζει να μπεί και να κάνει τα παραπάνω?

ολα θα τα κανει και ακομα παραπανω αν θες και θα βαραει μονο οταν πρεπει αν το εγκαταστησουν σωστα.πολυ καλη επιλογη ο viper που ειπες πολυ καλη.κοιτα και σε elser
Επιστροφή στην κορυφή
drspeed (Giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιαν 2010, 15:43:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντιπροσωπεία για τον viper στην Ελλάδα και σοβαρό εγκαταστάτη ξέρουμε?
Επίσης ακούω συνέχεια ότι για να δουλέψει το remote start πρέπει να αφήσεις ένα κλειδί μέσα στο αμάξι πράγμα που είναι Ελληνικότατη πατέντα γιατί αν κάνεις κάτι τέτοιο και το αμάξι κάνει φτερά τότε δεν σε αποζημιώνει καμία ασφαλιστική.Οπότε ψάχνω κάποιον που ξέρει τι κάνει και φυσικά δεν θέλω να κάνει φτερά η εγγύηση του αυτοκινήτου γιατί είναι μόλις 6 μηνών

Επιστροφή στην κορυφή
kostas207cc (κωστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207cc 1.6 ep6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιαν 2010, 18:41:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drspeed έγραψε:
Επίσης ακούω συνέχεια ότι για να δουλέψει το remote start πρέπει να αφήσεις ένα κλειδί μέσα στο αμάξι πράγμα που είναι Ελληνικότατη πατέντα γιατί αν κάνεις κάτι τέτοιο και το αμάξι κάνει φτερά τότε δεν σε αποζημιώνει καμία ασφαλιστική.Οπότε ψάχνω κάποιον που ξέρει τι κάνει και φυσικά δεν θέλω να κάνει φτερά η εγγύηση του αυτοκινήτου γιατί είναι μόλις 6 μηνών

δεν ειναι ελληνικη πατεντα.ετσι συνδεεται.το κλειδι σου εχει εναν κωδικο που ξεκλειδωνει το immobilaiser αν εσυ θεσ να παρει χωρις κλειδι μεσω του συναγερμου πως θα διαβασει το κλειδι να ξεκλειδωσει????μην κατηγορουμε χωρις να γνωριζουμε.θα το πεις στην σφαλεια οτι ειχες κλειδι μεσα???και σε πιο ορο του συμβολαιου σου της ασφαλιστικης το διαβασες???αντιπροσωποι υπαρχουν directed πχ και προτεινει εγκαταστατες που ξερουν τι κανουν και ειναι ελληνες Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207cc (κωστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207cc 1.6 ep6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιαν 2010, 18:45:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drspeed έγραψε:

α και κατι αλλο πως θα κανει φτερα το αμαξι θα πιει red bull??γιατι με το κλειδι δεν θα παιρνει με ενεργοποιημενο συναγερμο ακομα κα να πεταξεις την μοναδα απο το παραθυρο.δευτερον που νομιζεις οτι μπαινει το κλειδι κρεμεται στην μιζα??μπαινει σε ειδικη θηκη και κρυβεται οπου θες.πρωτα ρωταμε μαθαινουμε μετα βγαζουμε συμπερασματα
Επιστροφή στην κορυφή
drspeed (Giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιαν 2010, 18:00:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

100% δεν είναι αυτός ο τρόπος γιατί είχαμε στην οικογένεια Saab 95 aero me remote start που δεν είχαμε κανένα κλειδί μέσα.Το αμάξι ήταν αγορασμένο από Γερμανία καινούριο και εκεί είχε μπεί και ο συναγερμός (elser) εκτός αντιπροσωπείας.Το αμάξι έσβηνε όταν το ξεκλείδωνες ή αν ακουμπούσες γκάζι ή φρένο(σε περίπτωση που το έβαζες μπροστά ξεκλείδωτο)
Τώρα αν εδώ το κάνουν έτσι γιατί αυτό είναι πιο εύκολο πάω πάσο.
Όσο για την ασφάλειά ,ρώτα τον ασφαλιστή σου ή διάβασε το συμβάλαιο και θα βρείς που το λέει.έχει ένα κεφαλαιάκι που λέει "εξαιρέσεις"!

Τέλος πάντων το θέμα δεν είναι αυτό αλλά να βάλω έναν συναγερμό που να δουλεύει σωστά.Βρήκα τον viper που κατά πάσα πιθανότητα θα μπεί στο αμάξι μου αν και το start smart δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα ακόμα και είμαι στην αναζήτηση τεχνικού.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
kobarsos (spiros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye (2009)

Ένταξη: 06 Απρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιαν 2010, 18:01:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετα απο μια μικρη ερευνα που εκανα βρηκα σε καλη τιμη αυτο το μοντελο της elser (E-877) το οποιο κανει αυτα που θελω!! Να λειτουργει με τα εργοστασιακα χειριστηρια και να δεχετε και πλακετα για τα παραθυρα. Ξερει τωρα κανεις ποσο εχει η πλακετα και ποσο περιπου η τοποθετηση?

http://www.pancarshop.gr/MainCategories.asp?Catalogid=9066#pagetop
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207cc (κωστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207cc 1.6 ep6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιαν 2010, 23:05:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drspeed έγραψε:
100% δεν είναι αυτός ο τρόπος γιατί είχαμε στην οικογένεια Saab 95 aero me remote start που δεν είχαμε κανένα κλειδί μέσα.Το αμάξι ήταν αγορασμένο από Γερμανία καινούριο και εκεί είχε μπεί και ο συναγερμός (elser) εκτός αντιπροσωπείας.Το αμάξι έσβηνε όταν το ξεκλείδωνες ή αν ακουμπούσες γκάζι ή φρένο(σε περίπτωση που το έβαζες μπροστά ξεκλείδωτο)
Τώρα αν εδώ το κάνουν έτσι γιατί αυτό είναι πιο εύκολο πάω πάσο.
Όσο για την ασφάλειά ,ρώτα τον ασφαλιστή σου ή διάβασε το συμβάλαιο και θα βρείς που το λέει.έχει ένα κεφαλαιάκι που λέει "εξαιρέσεις"!

Τέλος πάντων το θέμα δεν είναι αυτό αλλά να βάλω έναν συναγερμό που να δουλεύει σωστά.Βρήκα τον viper που κατά πάσα πιθανότητα θα μπεί στο αμάξι μου αν και το start smart δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα ακόμα και είμαι στην αναζήτηση τεχνικού.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!!!

που διαφωνουμε???το saab σου προφανως ειχε μια πλακετα bypass που ειτα μπαινει ενα spare κλειδι μεσα της και κλεινεται δεν φαινεται τιποτα.η παλι πλακετα bypass που προγραματιζετα και παρακαμπτει το immobilaizer.οπως και να εχει κλειδι μπαινει η μαλλον παρακαμπτεται το immobilaizer.το εψαξες το saab για κρυφη πλακετα μεσα στο ταμπλο????εχω βαλει πολλους ελσερ και γνωριζω.το αυτοκινητο ακομα και με το κλειδι δεν παιρνει μπροστα με τον συναγερμο σε λειτουργια.και ολα λειτουργουν κανονικα κλειδωμα ξεκλειδωμα και οτι αλλο θεσ να βαλεις αφου εχεις εξτρα καναλια να βαλεις.και εννοειτα σβηνει οταν πατας φρενο και οτι εκανε το saab.συγνωμη εβαλες σε ελληνα γνωστη και δεν τα κανει αυτα????αυτα που λες ειναι στανταρ!!!και οπως το κανουμε εδω ετσι το κανουν εξω!!!!τα ιδια διαγραματα ακολουθουμε τα ιδια υλικα βαζουμε.δηλαδη λες να τα βαζουμε οπως θελουμε???και ψαξε το saab για πλακετα καλα κρυμενη ακολουθα το καλωδιο απο το δαχτυλιδι πισω απο την κλειδαρια και θα δεις οτι ελληνικος και ξενοσ τροπος ειναι το ιδιο!!!και με την ασφαλεια κανενα προβλημα.κλεψανε ενος πελατη μου σηκωτο το πηρανε πληρωθηκε κανονικα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την kostas207cc στις Τρι 19 Ιαν 2010, 23:14:18, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207cc (κωστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207cc 1.6 ep6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιαν 2010, 23:06:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kobarsos έγραψε:
Μετα απο μια μικρη ερευνα που εκανα βρηκα σε καλη τιμη αυτο το μοντελο της elser (E-877) το οποιο κανει αυτα που θελω!! Να λειτουργει με τα εργοστασιακα χειριστηρια και να δεχετε και πλακετα για τα παραθυρα. Ξερει τωρα κανεις ποσο εχει η πλακετα και ποσο περιπου η τοποθετηση?

http://www.pancarshop.gr/MainCategories.asp?Catalogid=9066#pagetop

δεν ειναι με remote start ουτε δυο δρομων
Επιστροφή στην κορυφή
drspeed (Giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιαν 2010, 01:48:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostas207cc έγραψε:

που διαφωνουμε???το saab σου προφανως ειχε μια πλακετα bypass που ειτα μπαινει ενα spare κλειδι μεσα της και κλεινεται δεν φαινεται τιποτα.η παλι πλακετα bypass που προγραματιζετα και παρακαμπτει το immobilaizer.οπως και να εχει κλειδι μπαινει η μαλλον παρακαμπτεται το immobilaizer.το εψαξες το saab για κρυφη πλακετα μεσα στο ταμπλο????εχω βαλει πολλους ελσερ και γνωριζω.το αυτοκινητο ακομα και με το κλειδι δεν παιρνει μπροστα με τον συναγερμο σε λειτουργια.και ολα λειτουργουν κανονικα κλειδωμα ξεκλειδωμα και οτι αλλο θεσ να βαλεις αφου εχεις εξτρα καναλια να βαλεις.και εννοειτα σβηνει οταν πατας φρενο και οτι εκανε το saab.συγνωμη εβαλες σε ελληνα γνωστη και δεν τα κανει αυτα????αυτα που λες ειναι στανταρ!!!και οπως το κανουμε εδω ετσι το κανουν εξω!!!!τα ιδια διαγραματα ακολουθουμε τα ιδια υλικα βαζουμε.δηλαδη λες να τα βαζουμε οπως θελουμε???και ψαξε το saab για πλακετα καλα κρυμενη ακολουθα το καλωδιο απο το δαχτυλιδι πισω απο την κλειδαρια και θα δεις οτι ελληνικος και ξενοσ τροπος ειναι το ιδιο!!!και με την ασφαλεια κανενα προβλημα.κλεψανε ενος πελατη μου σηκωτο το πηρανε πληρωθηκε κανονικα.

Αυτό με εξτρά πλακέτα παίζει αλλά κλειδί 1000% δεν είχε κρυμμένο μέσα γιατί ποτέ δεν ζητήσανε να τους πάμε κάποιο δεύτερο κλειδί.Να το ψάξω λίγο δύσκολο γιατί το αμάξι έχει περίπου 1,5 χρόνο που βγήκε ολική μετά από στούκι. Εδώ γιατί δεν βάζουν πλακέτα και βάζουν κλειδιά μέσα??? Ακούγεται καλύτερα με την πλακέτα πάντως!

Επιστροφή στην κορυφή
kostas207cc (κωστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207cc 1.6 ep6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιαν 2010, 12:18:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drspeed έγραψε:
kostas207cc έγραψε:

Αυτό με εξτρά πλακέτα παίζει αλλά κλειδί 1000% δεν είχε κρυμμένο μέσα γιατί ποτέ δεν ζητήσανε να τους πάμε κάποιο δεύτερο κλειδί.Να το ψάξω λίγο δύσκολο γιατί το αμάξι έχει περίπου 1,5 χρόνο που βγήκε ολική μετά από στούκι. Εδώ γιατί δεν βάζουν πλακέτα και βάζουν κλειδιά μέσα??? Ακούγεται καλύτερα με την πλακέτα πάντως!

δεν χρειαζοταν να τους πας βγαζουνε μονοι τους κα το κρυβουν μεσα στην πλακετα.η προγραμματιζουνε μια βαση του κωδικου που στελνει το κλειδι.το κοστος αυτης τησ πλακετας κυμαινεται απο 50-150 ευρω αναλογα το αμαξι και την πλακετα.και εδω το κανουμε με πλακετα.απλα ειναι ασκοπο και τζαμπα λεφτα αν λειτουργει με σκετο κλειδι.ποιος ο λογος???ουτε να βαλουν το κλειδι στην μιζα και να φυγουν μπορουν ουτε εχεις προβλημα με ασφαλεια που ειπες ουτε εξτρα καλωδιωσεις και εξτρα εξοδα.αν ζητηθει στο κανουν και εδω και με αψογη εγκατασταση αρκει να ψαχτεις.και σβηνει με το φρενο και safety start εχεις και ελενχος θερμοκρασιας και πλακετα για τα παραθυρα και οτι αλλο θες.γνωμη μου μην βαλεις συναγερμο στο εργοστασιακο τηλεχειριστηριο.και μην βαλεις συναγερμο χωρις να ειναι δυο δρομων τζαμπα λεφτα δωσε 50-100 η στην ιδια τιμη αν ψαχτεις και βαλε δυο δρομων.γιατι την σειρηνα δεν την ακους παντα και απενεργοποιειται για πλακα!!οποτε με δυο δρομων σε ειδοποιει κατεβαινεις και αν ειναι κανενας με οπλο η μαχαιρι λες συγνωμη και φευγεις!!ετσι επαθε ο πελατης που προανεφερα οποτε πηρα αστυνομια αλλα μεχρι να ερθουνε αντε γεια τι να εκανε φοβηθηκε ο ανθρωπος.σε αλριβα αμαξια προτεινω δορυφορικο συστημα που δεν χανεις το αμαξι σε καμμια περιπτωση.εχω βαλει δυο συστηματα τεττοια της elser και ο ενας του το κλεψανε αλλα το ακινητοποιησαμε μεσω τηλεφωνου στην εθνικη αθηνων λαμιας και πηγε και το πηρε.κοστος ομως 1000 ευρω ο συγκεκριμενος συναγερμος
Επιστροφή στην κορυφή
drspeed (Giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιαν 2010, 09:36:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά κλειδί δεν βγαίνει με τίποτα χωρίς την ταυτότητα του ιδιοκτήτη, αν εδώ κάνουν κάτι τέτοιο ποιός μου λέει ότι βγάζουν μόνο 1 κλειδί!!!Κάλλιστα θα μπορούσαν να βγάλουν και χειριστήριο για τον συναγερμό χωρίς την άδειά μου.

Αυτό που ακινητοποιείς το αμάξι το κάνει και το start smart της viper με κόστος 170€ και 30€ τον χρόνο από τον 2ο χρόνο και μετά αλλά ακόμα δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα.Σβήνεις το αμάξι ότι ώρα θές από την άκρη του κόσμου και σου σκάει μήνμα με συντεταγμένες. Αλλά εδώ είμαστε Ελλάδα και λέει η αγορά είναι περιορισμένη και δεν ξέρουν πότε και αν θα το ανοίξουν.
δορυφορικό σύστημα έχω και τώρα με πατέντα αφού έχω πάντα μέσα ένα 2ο τηλ με GPS και όποτε στήλω μήνυμα μου απαντάει με συντεταγμένες και το βλέπω κατευθείαν στο google maps ,απλά δεν μπορώ να το ακινητοποιήσω ακόμα.Το ξέρω ότι ακούγεται ερασιτεχνικό αλλά μου κόστισε μόνο 150€(μεταχειρισμένο κινητό) και ξέρω πάντα που είναι το αμάξι μου αφού το τηλ είναι κρυμμένο αρκετά καλά και με μόνιμη καλωδίωση για ρεύμα

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιαν 2010, 12:07:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακόμα και το gps μπορούν να το παρακάμψουν αν βάλουν το αμάξι στο μάτι... Ο καλύτερος συναγερμός είναι η ασφάλεια κλοπής, αλλά τέσπα.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207cc (κωστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207cc 1.6 ep6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιαν 2010, 23:31:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drspeed έγραψε:
Καλά κλειδί δεν βγαίνει με τίποτα χωρίς την ταυτότητα του ιδιοκτήτη, αν εδώ κάνουν κάτι τέτοιο ποιός μου λέει ότι βγάζουν μόνο 1 κλειδί!!!Κάλλιστα θα μπορούσαν να βγάλουν και χειριστήριο για τον συναγερμό χωρίς την άδειά μου.

Αυτό που ακινητοποιείς το αμάξι το κάνει και το start smart της viper με κόστος 170€ και 30€ τον χρόνο από τον 2ο χρόνο και μετά αλλά ακόμα δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα.Σβήνεις το αμάξι ότι ώρα θές από την άκρη του κόσμου και σου σκάει μήνμα με συντεταγμένες. Αλλά εδώ είμαστε Ελλάδα και λέει η αγορά είναι περιορισμένη και δεν ξέρουν πότε και αν θα το ανοίξουν.
δορυφορικό σύστημα έχω και τώρα με πατέντα αφού έχω πάντα μέσα ένα 2ο τηλ με GPS και όποτε στήλω μήνυμα μου απαντάει με συντεταγμένες και το βλέπω κατευθείαν στο google maps ,απλά δεν μπορώ να το ακινητοποιήσω ακόμα.Το ξέρω ότι ακούγεται ερασιτεχνικό αλλά μου κόστισε μόνο 150€(μεταχειρισμένο κινητό) και ξέρω πάντα που είναι το αμάξι μου αφού το τηλ είναι κρυμμένο αρκετά καλά και με μόνιμη καλωδίωση για ρεύμα

υπαρχει το αντιστοιχο συστημα της ελσερ που υποστηριζεται εδω χωρις καμμια χρεωση.η πατεντα που εχεις κανει καλα εκανες πολυ καλη λυση με λιγο κοστος το εχω συναντησει σε ενα αμαξι.
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207cc (κωστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207cc 1.6 ep6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιαν 2010, 23:33:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Ακόμα και το gps μπορούν να το παρακάμψουν αν βάλουν το αμάξι στο μάτι... Ο καλύτερος συναγερμός είναι η ασφάλεια κλοπής, αλλά τέσπα.

αν τοποθετηθει σωστα πολυ δυσκολο.γιατι δεν ειναι συναγερμος να το δουν και δυσκολα παει ο νους οτι εχει κατι τεττοιο το αμαξι γιατι δεν υποδηλωνει κατι την παρουσια του.η ασφακεια βεββαια ειναι λυση αλλα πρεπει να εχεις και μερικη και ολικη και πολυ υπομονη αν γινει το κακο
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Ιαν 2010, 01:25:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λειτουργούν προληπτικά και στο βάζουν σε κοντέινερ. Laughing
Έτσι κάναν στην S-class του πατέρα μιας πρώην μου...
Άσε, πολλοί κλαίνε τα αμάξια τους με τέτοιον τρόπο... Sad Sad Sad

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Ιαν 2010, 01:16:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά έχει βάλει κανείς τελικά συναγερμό με engine start και turbo timer αλλά παράλληλα να μπορεί να ανεβάσει και παράθυρα με το κλείδωμα? Διάβασα οτι θέλει πλακέτα για να το κάνει αυτό...?

Επίσης διάβασα οτι χρειάζεται κλειδιά κρυμμένα και ιστορίες πριν και απόρρησα...
Τόσο ιστορία είναι?

Κάποιος να έχει βάλει να δούμε κάτι δοκιμασμένο??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 6 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης