PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Hλιοροοφη σε 106 rallye 16v?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
rallos 16v (ilias)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 106 rallye 16v...

Ένταξη: 03 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιαν 2010, 19:43:05    Θέμα δημοσίευσης: 106 - Hλιοροοφη σε 106 rallye 16v? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχει η γινεται καποια πατεντα ωστε να μπει ηλιοροφη σε 106 16v?
ποσες πιθανοτητες υπαρχουν να μην τοποθετηθει σωστα και να μην στεγανοποιοησει 100%?(εξαρταται τον μαστορα)
αξιζει η ειναι πεταμενα λεφτα?
ποσο μπωρει να κοστισει κατι τετοιο?

rallos 4ever... GaaaaaaN B@nG B@nG B@nG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιαν 2010, 20:01:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μακριαααα... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιαν 2010, 20:05:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Webasto Wink

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιαν 2010, 20:11:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μακρια γενικα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
rallos 16v (ilias)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιαν 2010, 20:14:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι γινεται και θα στεγανοπειισει 100% :(αυτα ηταν του λογια ενος μαλλον πεινασμενου παλιατζη)

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιαν 2010, 20:19:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι,τα @@ μου στεγανοποιει...

Στο XSi εχω εργοστασιακη οροφη που ειναι Webasto(η PSA τετοιες βαζει) και οχι,δεν χανει απο πουθενα αλλα η ακαμψια του 106 ειναι για τον φουτσο με αποτελεσμα να εχω αεροδυναμικους θορυβους ακομα και στα 120,να τριζει ολος ο ουρανος με το που ανεβω πεζοδρομιο και γενικοτερα αλλα ομορφα πραγματακια που μας θυμιζουν οτι εχουν ενα κουβαδακι με δυο φυλλα πρεσσαριστης λαμαρινας των 2mm.

Και οχι,δεν εχω ταλαιπωρημενη καροτσα,εχει περασει 17 χρονια με μαμα αναρτηση(ελατηρια & αμορτισερ) και μαλιστα ο ουρανος(ταπετσαρια) ειναι και αλλαγμενος εντος της Lion.
Επιστροφή στην κορυφή
rallos 16v (ilias)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιαν 2010, 20:23:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

α μαλιστα τοσο καλα λοιπον... Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιαν 2010, 20:27:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και για να στο αναλυσω ακομα περισσοτερο,τα 106 ΜΚ1 δεν ειχαν εσωτερικο τοξο στον ουρανο σε αντιθεση με τα ΜΚ2 που εχουν.
Ακομα ομως και τα ΜΚ2 που εχουν οροφη,λειπει το τοξο πραγμα το οποιο σημαινει οτι ή η οροφη που θα βαλεις θα ειναι 30 Χ 20(πλατος Χ μηκος) ή οτι θα κοψεις το κεντρικο τοξο(που ειναι για λογους ανατροπης).
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιαν 2010, 20:59:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Ακομα ομως και τα ΜΚ2 που εχουν οροφη,λειπει το τοξο

Σορρυ φιλαράκι αλλά εδώ έχεις λάθος. Το δικό μου τουλάχιστον με εργοστασιακή ηλιοροφή, ΕΧΕΙ τόξο κανονικοτατα! Δεν ξέρω μήπως από ένα σημείο κ έπειτα άρχισαν να το τοποθετούν. Πάντως το έχω δει με τα μάτια μου ότι υπάρχει όταν είχαν λύσει ταπετσαρία ουρανού.

Τώρα όσον αφορά την λειτουργία της εργοστασιακής, είναι για τα μπάζα. Αλλά από θέμα στεγανοποίησης ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Οκ, αν τότε είχα τα μυαλά που κουβαλάω τώρα, δεν θα την έβαζα. Αλλά δεν θα απέτρεπα κάποιον να βάλει μιά επώνυμη aftermarket από τη στιγμή που προορίζει το 106 του για βολτάδικο.

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιαν 2010, 21:19:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω Saxo ΜΚ2 που εχω δει,δεν εχει τοξο παντως... Confused
Δεν παιρνω και ορκο μιας και σε 106 μετα 2000 δεν εχω δει,σε GTi ΜΚ1 ομως,δεν ειχε. Sad

Σαν το τριξιμο παντως δεν εχει... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιαν 2010, 21:38:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Σαν το τριξιμο παντως δεν εχει... Laughing

Koίτα, δε μπορώ να πω ότι τρίζει. Αυτό που άρχισε να κάνει είναι θόρυβοι από συντονισμούς απο τοτε που έβαλα τις βάσεις. Έχω μπήξει κάτι χαρτάκια και έχει σταματήσει (πατέντα PS) Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιαν 2010, 00:04:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε Ηλια βαλε, βαλτην και ξαναβαλτην....μην ακους κανεναν για τριξιματα,ακαμψιες κτλ...
η αισθηση να βρεχει και να κυλαει το νερο πανω απο το κεφαλι σου, η να κανεις βραδυνο ταξιδι με ανοικτη οροφη δεν υπαρχει... Laughing Laughing Laughing
κατσε να ερθει το δωρο πασχα και θα παρει φωτια η σεγα... και δεν παν να κοπουν τοξα, βελη και φαρετες, 12 χρονων αμαξι εχω με 200χιλ χλμ... οσο αντεξει... Rolling eyes

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιαν 2010, 00:10:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα,αυτον μην τον λαμβανεις υποψιν σου,ειναι γνωστος πυροβολημενος με τις ηλιοροφες οποτε ακομα και κουβαδες νερο να εβαζε απο την οροφη,παλι βαλτην θα σου ελεγε... Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
rallos 16v (ilias)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιαν 2010, 01:29:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

an poyme oti vazw iliorofh..na epsaxna apo kanan paliatzh apokana GTI trakarismeno?h kati kainourio an yparxei kai vgaeinei...
poio einai to kostos panw katw mazi me topothetisi kai ola?
palia eixe parei to mati mou sto car.gr iliorofi apo GTI 250eurw {kalaeinai}?
posa tha xreiastw gia thn topothetisi?

ps:sygnwmh gia to greekenglish apla to notebook pou exw sta xeria mou den exei epilogh sta ellhnika...

Επιστροφή στην κορυφή
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιαν 2010, 08:44:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδαρε ακου να σου πω... επειδη ειχα χειροκινητη, ειναι μλκια...
παρκαρεις εξω απο την καφετερια και καθεσαι δυο ωρες και γυρνας την μανιβελα για να κλεισει... Crying or Very sad
αφου θα ξεκινησεις το ολο εγχειρημα,βαλε ηλεκτρικη ετσι ωστε να κλεινει μαζι με τον συναγερμο... Cool
τωρα για τιμες ακομα δεν το εχω ψαξει, αλλα καποτε κοστιζανε απο 400-800ε...τοποθετημενες Twisted evil

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιαν 2010, 09:09:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η webasto στη Καλλιθεα παλιοτερα τοποθετουσε περιπου με 8-9 κατοσταρικα.

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιαν 2010, 11:24:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stamatis_vts έγραψε:
παρκαρεις εξω απο την καφετερια και καθεσαι δυο ωρες και γυρνας την μανιβελα για να κλεισει...

αν παρκάρεις λίγο πιο μακρια απο την καφετερια κλείνει πιο γρηγορα ή πιο αργα? Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιαν 2010, 14:05:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το θέμα με τη χειροκινητη μαμά δεν είναι τόσο το πουλμουρ όσο το ότι δε συγχρονίζονται πολλές φορές οι ντίζες κ 8ες και 2ο χέρι να τη σπρώχνει προς τα πάνω όσο γυρνάς τη μανιβέλα (στο άνοιγμα όλο αυτό) Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιαν 2010, 14:55:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α,εγω το κανω παντα αυτο...
Το καταλαβα απο την δευτερη εβδομαδα που το ειχα. Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιαν 2010, 17:30:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Α,εγω το κανω παντα αυτο...
Το καταλαβα απο την δευτερη εβδομαδα που το ειχα. Laughing Laughing Laughing

Εγω απο την πρωτη μερα... Confused

Παντως Στελιο εμενα ειχε τοξο στο πρωην S1 μου.... Exclamation Question

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης