PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ψευτο-depollution σε 207 ???
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 15:51:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akis23 έγραψε:
Μαλλον εχεις δικιο Σταυρο. Στ αρχ**ια τους θα μας γραψουν οι Γαλλοι.

έτσι!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 22:06:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:

Ταχεια διορθωση αναλογιας μειγματος..25% (= Short term fuel trim)
Αργη διορθωση αναλογιας μειγματος..14% (=Long term fuel trim)

Αυτά τα δύο είναι που μας ενδιαφέρουν και είναι αμφότερα κάκιστα.
Για αυτό παραπονιέται ο εγκέφαλος και σταματάει την τουρμπίνα.

Σου λέει, δεν μπορεί, κάτι πρέπει να πηγαίνει λάθος για να είμαι ΤΟΣΟ στεγνός βρε αδερφέ...

Όσο δεν το βρίσκουν στην Peugeot, τόσο πιο πολύ πλησιάζει τη διάλυση ο κινητήρας του Λευτέρη.

Αυτό που δεν κατάλαβα ήταν αν στην αντιπροσωπεία έβαλαν το κιτ κλειδώματος χρονισμού.

Πάντως όσες φορές παρατηρήθηκαν τέτοιου είδους σφάλματα υπήρχε σοβαρό θέμα με το χρονισμό. Είτε τον καθεαυτώ χρονισμό από το μουαγιέ που σφίγγει την τροχαλία καδένας στροφάλου, είτε από τους εκκεντροφόρους.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 22:13:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρωτησες τιμη για χρονισμα λευτερη?στειλε μου πμ να μου πεις η παρε τηλ.απο δευτερα χρονιζω κ εγω Laughing Laughing

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 22:50:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμμμ Λευτέρη μου φαντάζει καραμπινάτη περίπτωση "οσφιοκαμψίας".

Χρόνισμα είναι μην το πολυ ζορίζουν πές τους.......Τι περιμένουν να πάρεις το μοτερ στο χέρι και μετά να πούν "ρε λές..." Αυτό το "Fuel mixture too lean" δεν τους κίνησε την περιέργεια ή είναι τόσο φιλότιμος ο εγκέφαλος του αυτ/του σου που εν μέσο οικ. κρίσης αποφάσησε να κάνει οικονομία στο καύσιμο. Λίγο ακόμα και το βλέπω να χρονίζετε μόνο του.....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Jim207GT στις Πεμ 14 Ιαν 2010, 01:22:57, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιαν 2010, 23:33:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διαβάστε τί συμβαίνει στην Αγγλία σε παρόμοιες περιπτώσεις:

http://www.207oc.com/index.php?topic=6109.15;topicseen

Μέσα στη συζήτηση αναφέρεται ότι όταν χάνει τη θέση του ο εκκεντροφόρος εισαγωγής, κινδυνεύει όλο το σύστημα με διάλυση.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιαν 2010, 00:11:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο που δε μπορω να καταλαβω ειναι γιατι προσπαθουν να ριξουν φταιξιμο σε αλλους ενω δεν εχουν δει το θεμα εκ βαθεων...
Τι εννοω...τα αποτελεσματα εδειξαν πως ταχεια διορθωση ειναι 25% και αργη 14% που σημαινει πως ενω ο εγκεφαλος εχει καποια δεδομενα αναλογιας καυσιμου ΣΤΑΝΤΑΡ(δηλαδη σταθερα,συμφωνα με το προγραμμα του στελιου)
το μοτερ δεν πιανει ΠΟΤΕ αυτη την αναλογια λογω καποιου ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ προβληματος που δεν οδηγει την καταλληλη ποσοτητα καυσιμου...
Τα λεω σωστα στελιο?
Ε δηλαδη τι προσπαθουν να μας βγαλουν?τρελους?δε μππορω να καταλαβω.... Rolling eyes

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιαν 2010, 00:28:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Χμμμ Λευτέρη μου φαντάζει καραμπινάτη περίπτωση "οσφιοκαμψίας".

Χρόνισμα είναι μην το πολυ ζορίζουν πές τους.......Τι περιμένουν να πάρεις το μοτερ στο χέρι και μετά να πούν "ρε λές..." Αυτό το "Fuel mixter too lean" δεν τους κίνησε την περιέργεια ή είναι τόσο φιλότιμος ο εγκέφαλος του αυτ/του σου που εν μέσο οικ. κρίσης αποφάσησε να κάνει οικονομία στο καύσιμο. Λίγο ακόμα και το βλέπω να χρονίζετε μόνο του.....

Τζιμη για να καταλαβεις ποσο σοβαρο ειναι το προβλημα της κρισης,ακομη και ο εγκεφαλος μου για να μην καιει πολυ εχει μεσο ορο καταναλωσης 6.8l/100km Razz
Πιο λιγο απο 14αρι καιει Crying or Very sad ειπαμε οικονομια αλλα οχι και ετσι Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιαν 2010, 06:43:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λεφ, no worries!

Έχω στα χέρια μου τη μαγική βαλίτσα, την αγόρασα για τον Μάμμο...
Τώρα μένει να μιλήσουμε με τον Προφήτη, να τσιμπήσουμε κι ένα καινούργιο μουαγιέ και να έρθουμε κάποια μέρα από το πρωί για να στο κάνει βίδες (αν θέλει φυσικά).

Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιαν 2010, 09:47:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο τέλος θα βγάλουμε κονκάρδες που θα λένε "τσουλάει χάρις τον salex"....

Α ρε peugeot με τις εγγυήσεις και τις κουδουνίστρες σου...
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιαν 2010, 09:51:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Λεφ, no worries!

Έχω στα χέρια μου τη μαγική βαλίτσα, την αγόρασα για τον Μάμμο...
Τώρα μένει να μιλήσουμε με τον Προφήτη, να τσιμπήσουμε κι ένα καινούργιο μουαγιέ και να έρθουμε κάποια μέρα από το πρωί για να στο κάνει βίδες (αν θέλει φυσικά).

Πσσσσσ...αυτα ειναι!ερχεται η βοηθεια απ το νοτο!!!!Ευχαριστω στελακο μου Very happy

υ.γ.Τζιμ περιμενω να γνωρισω και σενα γιατι την τελευταια φορα που ανηφορησες δεν καταφερα να ερθω

Επιστροφή στην κορυφή
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

Ένταξη: 01 Ιούν 2008
Τόπος: SALONICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιαν 2010, 11:51:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Hunter Hunter Hunter Hunter Hunter Hunter Hunter Hunter Armed Armed Armed Armed Armed Armed Armed Armed
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιαν 2010, 22:34:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kai το προβλημα καλα κρατει...
Εγινε μια extra διαγνωση με τη βοηθεια του βαγγου,οπου βγηκε στο διαγνωστικο μετα απο αρκετο ψαξιμο,οτι ο 2ος λαμδα δεν λειτουργει..
Ο λογος θα προερχεται απο 2 περιπτωσεις...
ή εχει βραχυκυκλωσει το καλωδιο της προεκτασης..
ή εχει χαλασει ο αισθητηρας..
με αποτελεσμα να μη στελνει πληροφοριες(η μαλλον για να το πω πιο σωστα,να στελνει μονο μια πληροφορια,οτι ειναι φτωχο το μιγμα) και να βγαινει αυτο το σφαλμα.

Σημερα το πρωι που πηγα σε εναν ηλεκτρολογο,ελεγξε το καλωδιο και ηταν ολα καλα..αρα το προβλημα εστιαστηκε στον λαμδα..

Υπαρχουν πολλες αμφιβολιες τις οποιες συζητησαμε και με τον σαλεξ και το μονο που μενει πλεον ειναι να δουμε τη συμπεριφορα του αυτοκινητου αφου αλλαχτει ο λαμδα..

Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιαν 2010, 19:32:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δλδ φιλε λευτερη,υπαρχει περιπτωση να μην ειναι κ ο λαμδα? Crying or Very sad περιμενουμε νεα σου φιλε κ ελπιζω ολα να πανε καλα.
εγω παλι,το εχω ακομα μεσα μιας κ δεν υπαρχει εδω ελλαδα το γραναζι μεταβλητου χρονισμου του εκκεντροφορου εισαγωγης κ στειλαμε μαιλ στη γαλλια να το στειλουν αμεσα γιατι το αμαξι ειναι ακινητοποιημενο κ το περιμενουμε σε 4-5 μερες Sad αντε να δουμε,να τελειωνει κ αυτο σιγα σιγα.
ελπιζω μετα απο αυτο(ετσι ειπε κ ο φιλος μηχανικος) οτι δε θα μας ξαναπασχολησει κατι στο καπακι η περιφερειακα,μιας κ θα αλλαχτουν ολα,μουαγιε,τσιμουχες,τεντωτηρας,βιδα μεγαλυτερη,γραναζι μεταβλητου κτλ κτλ,οποτε μετα θα ειναι ετοιμοπολεμο παλι το 207 χωρις να με απασχολει κ να με φοβιζει οτι κατι τρεχει Twisted evil Twisted evil αντε μετα το πολυ πολυ να χρειαστω καμια αντλια νερου Laughing Laughing Laughing
κ μετα θα το κανω μουσειο το αμαξι γιατι τοσα λεφτα που εχει φαει κ τρωει,θα συμφερει να εχω καθημερινο αμαξι ενα εβο παρα αυτο Confused

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιαν 2010, 19:49:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aδυνατω να πιστεψω οτι εν ετη 2010 με διαγωνιστικα πραματα θαματα,δε μπορουν να βρουν τι εχει το αυτ/το του λευτερη.

Δηλαδη εχω τρελαθει περισσοτερο απο αυτον.

Μηπως οι μηχανικοι των αντιπροσωπειων εχουν ελλειπη εκπαιδευση πανω στις νεες τεχνολογιες και μοτερ?

Τι διαολο γινεται?

Δε παιρνω 207 με καμμια παναγια με αυτα που βλεπω.Ισως σε 2-3 χρονια που θα εχουν μαθιε ολα τα εξωτερικα μαστορια τα μοτερ αυτα.

Αι σιχτιρ... Laughing Laughing Laughing

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

Ένταξη: 01 Ιούν 2008
Τόπος: SALONICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιαν 2010, 20:16:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πεστα ρε Σταυρακο! Αυριο το πρωι θα ειμαι Γιαννιτσα μεχρι το μεσημερακι. Αντε ελα να τα πουμε.
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιαν 2010, 20:39:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akis23 έγραψε:
Πεστα ρε Σταυρακο! Αυριο το πρωι θα ειμαι Γιαννιτσα μεχρι το μεσημερακι. Αντε ελα να τα πουμε.

ακη παρε τηλ,ειμαι φρι τελειως.

Αμα θες περνα απο κουφαλια για να μην ερχομαι κει.

Οπως σε βολεψει.

Δε θαναι η αδερφη ο σαντεφ ομως...δε πειραζει.

Υ.Γ. ελπιζω να τρυπησει κανα πιστονι το αμαξι του κωστα (σακις λεμανς-σαντεφ-μαγκαιβερ-φαλακροκορακας- αμαδενκαταλαβτεποιονλεωναβαλωκαιφωτογραφιασυνοδευομενηαποκινητο) και να το λυσει ο προφητης για να "μαθει" τα μοτερ αυτα

Razz Razz Razz

Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιαν 2010, 20:53:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχαχαχαχ! λοιπόν μόλις τελειώσω με την δουλειά της εταιρίας αυριο, θα σε τηλ και εγώ αλλά για μετά της 12 το μεσημέρι.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιαν 2010, 21:55:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
δλδ φιλε λευτερη,υπαρχει περιπτωση να μην ειναι κ ο λαμδα? Crying or Very sad

Aκριβως...συμφωνα με τα λεγομενα του στελιου,ο 2ος λαμδα δεν διορθωνει μιγματα...μονο ο πρωτος!Που σημαινει πως δεν γινεται να γινει φτωχο απο εντολη του δευτερου λαμδα!
Οπως καταλαβαινεται τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα και ακρως επικινδυνα γιατι το κακο δε θα αργησει να γινει αν δεν το βρουμε συντομα!
Κριμα γιατι πηγαινε ταπα το εργαλειο! Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιαν 2010, 22:25:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμ...

οτι παει,σπαει.

Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιαν 2010, 22:33:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
εμ...

οτι παει,σπαει.

και οτι σπαει...παει... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 3 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης