PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Xenon
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 87, 88, 89  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιαν 2010, 11:09:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Main beam είναι η μεγάλη σκάλα σου.

Μήπως έχεις όντως καμιά καμμένη λάμπα εκεί?

Έχεις βάλει και στις δύο σκάλες xenon ή μεσαία xenon και μεγάλη αλογόνου?

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
isim (Ιωαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

208 Allure

Ένταξη: 10 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιαν 2010, 11:59:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μονο στην μεσαια, στα μεγαλα εχω αλογονου. Λες να εχουν καει Shocked Τωρα που το λες θα το κοιταξω οταν παω σπιτι
Επιστροφή στην κορυφή
p206xs2 (Γρηγόρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 02 Οκτ 2003
Τόπος: Αθήνα, Νέος Κόσμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιαν 2010, 14:18:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
Λογικα τα 5.000 δεν θα εχουν ΑΥΣΤΗΡΑ λευκο φως, χωρις να μπλεδιζει?? Rolling eyes

5.000 φοράω εγώ και δεν μπορώ να πω ότι είναι αυστηρά λευκά, αλλά μπλεδίζουν.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
isim (Ιωαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

208 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιαν 2010, 21:30:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον πολυ παραξενο αυτο, αλλα σταματησε το μηνυμα απο μονο του...μαλλον θα καταλαβε οτι το 'χω γραμμενο στα παπαρια μου Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Ιαν 2010, 17:01:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
Ταινία μάζας διπλής όψεως της 3Μ / Scotch. Και το κολλάς πολύ εύκολα πίσω από τα φανάρια Wink

Που εννοεις πανω στα φαναρια? Γτ δεν βλεπω καποια ισια επιφανεια. Κανενα αλλο μερος διαθεσιμο?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Ιαν 2010, 17:39:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σπύρο, ακριβός κάτω από το φανάρι είναι το ράμφος του αυτοκινήτου . . . ακούμπησε τα ή βίδωσε τα εκεί !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
isim (Ιωαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

208 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Ιαν 2010, 19:52:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι περιορισμενος ο χωρος για να μπουν τα ballast και θελει λεπτα χερια, εγω αγγαρεψα την αδερφη μου Laughing Παντως αν και τα κολλας αναποδα, αν κολλησουν δεν πεφτουν με τιποτα Cool

@fynos Οι λαμπες σκοτωνουν Thumb Left
Επιστροφή στην κορυφή
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Ιαν 2010, 20:05:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Σπύρο, ακριβός κάτω από το φανάρι είναι το ράμφος του αυτοκινήτου . . . ακούμπησε τα ή βίδωσε τα εκεί !

isim έγραψε:

Ειναι περιορισμενος ο χωρος για να μπουν τα ballast και θελει λεπτα χερια, εγω αγγαρεψα την αδερφη μου Laughing Παντως αν και τα κολλας αναποδα, αν κολλησουν δεν πεφτουν με τιποτα Cool

Ευχαριστω για την βοηθεια! Εκει τα κολλησα με ταινια διπλης οψεως (αυτην που ειχε μεσα, ελπιζω να κρατησει). Το μονο κακο ειναι οτι μου πεσε το ενα πιαστρακι στον χωρο της μηχανης και προσωρινα η μια λαμπα κρατιεται με ταινιες. Και εκτος απο λεπτα χερια θελει και ακριβεια χειρουργου ειδικα στην λαμπα του οδηγου Evil Evil Evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
sasasj (Σάκης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 LEMANS Νο0715

Ένταξη: 25 Αύγ 2008
Τόπος: Kozani

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Ιαν 2010, 21:52:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω βάλει και εγώ xenon σε μικρή και μεγάλη σκάλα, και έχω αλλάξει όλες τις υπόλοιπες λάμπες του φαναριού με λευκές.
Έπρεπε να βγούν φανάρια και προφυλακτήρας για να βάλουμε τις λάμπες και κρύψουμε τα ballast και τους μετασχηματιστές χαμηλά στο σασί, πίσω απο τον προφυλακτήρα. Πρώτα έβαλα μικρή σκάλα και μετά απο κάνα μήνα και την μεγάλη. Διπλή φασαρία δηλαδή, αλλα έγινε σωστή δουλειά! Δεν φάινεται τίποτα απολύτως και τα φώτα σκοτώνουν! Στην μεγάλη σκάλα μόνο μου φάινεται οτι φωτίζουν πολύ χαμηλά.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ 207 LEMANS
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Ιαν 2010, 15:14:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ειναι κ τοσο καλο να κρυβεις τα μπαλαστ...καποτε κατι θα χρειαστουν...αλλαγη κτλ
γενικα θελει λεπτα χερια , σταθερα κ πολυ υπομονη
για να μπει σωστα η λαμπα xenon πρεπει να βγει το λαμακι που την κραταει για να περασει αναμεσα το καλωδιο απο την λαμπα...αλλιως το λαμακι θα παταει τα καλωδια οταν κουμπωση
το λαμακι στην μεσαια σκαλα ειναι οτι χειροτερο γτ δεν μπορεις να δεις πως ποιανει...αντιθετα στην μεγαλη σκαλα στροφης κ ψειρες κανεις οτι θελεις
Επιστροφή στην κορυφή
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Ιαν 2010, 16:22:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχεις βρει κανεις καμια πατεντα για να κουμπωνουν τα πλαστικα στρογγυλα καλλυματα που εχει πισω απο το φαναρι?

Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Ιαν 2010, 17:13:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια για να αλλάξεις όλα τα φώτα (μεσαία,μεγάλα,προβολάκια,ψίρες), σε xenon πόσο περίπου βγαίνει το κόστος?

Δεν ξέρω αν έχουν μεγάλη διαφορά σε τιμές όσον αφορά τις θερμοκρασίες αλλά θέλω να έχει άσπρο φώς σχετικά και όχι μπλέ οπότε απ'ότι διαβάζω μάλλον τα 6000κ είναι αυτά....

Επίσης εφόσον δεν αλλάχτεί ο προβολέας υπάρχει θέμα στη διάχυση του φωτός? Μπορεί να τυφλώνεις δηλαδή τους πάντες? Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Ιαν 2010, 20:53:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

smoki έγραψε:
Εχεις βρει κανεις καμια πατεντα για να κουμπωνουν τα πλαστικα στρογγυλα καλλυματα που εχει πισω απο το φαναρι?

ξεχωριζεις τα 2 χειλακια απο το κουμπωμα
τα περνας αναμεσα στο πλαστικο απο το φαναρι εκει που εχεις χωρο να το κανεις
κανεις την αρχη απο κει
κ μετα το πατας με το χερι περιμετρικα ολο μεχρι να ξαναρθεις στο πρωτο σημειο...
παντα να δοκιμζεις να το τραβηξεις ελαφρα μετα για να σιγουρευτης οτι οποιασε γιατι μπορει να το χασεις
Επιστροφή στην κορυφή
sasasj (Σάκης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 LEMANS Νο0715

Ένταξη: 25 Αύγ 2008
Τόπος: Kozani

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιαν 2010, 00:24:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

smoki έγραψε:

Ανοίγεις τρύπα στο φανάρι! Όχι στα στρογγυλο πλαστικο καπάκι!

ΠΩΛΕΙΤΑΙ 207 LEMANS
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιαν 2010, 01:27:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
Παιδια για να αλλάξεις όλα τα φώτα (μεσαία,μεγάλα,προβολάκια,ψίρες), σε xenon πόσο περίπου βγαίνει το κόστος?

Δεν ξέρω αν έχουν μεγάλη διαφορά σε τιμές όσον αφορά τις θερμοκρασίες αλλά θέλω να έχει άσπρο φώς σχετικά και όχι μπλέ οπότε απ'ότι διαβάζω μάλλον τα 6000κ είναι αυτά....

Επίσης εφόσον δεν αλλάχτεί ο προβολέας υπάρχει θέμα στη διάχυση του φωτός? Μπορεί να τυφλώνεις δηλαδή τους πάντες? Very happy

Peripou tis idies apories exo kai ego,
kai na me sygxoreite pou den mporo na diavaso proigoumenes selides
alla ti kostos paizei gia xenon sti mesaia skala?
episis tha rythmizontai apo mesa opos kai tora?
Telos an anti gia ksenon
san epilogi paizei kapoias kalyteris poiotitas lampa?
giati ta mesaia mou fainontai ligo adynata eidika sto takseidi se eparxiakous dromous xoris kalo fotismo.
(kai exo 10/10 orasi)
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιαν 2010, 16:42:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κάπου στα 80€-100€ από ebay θα βρείς ένα καλό κιτάκι ξένον Η7 για την μεσαία σκάλα!
για καλύτερες λάμπες PIAA αλλά έχουν κόστος όσο ένα καλό κιτάκι ξένον!

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιαν 2010, 17:08:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

apo thema apodosis ti pisteveis oti einai kalytera?
xenon i kalyteres lampes?
entaksei ta lefta einai sxetika liga opote den me peirazei na valo eite to ena eite to allo...
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιαν 2010, 18:33:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

από θέμα απόδοσης τα ξένον είναι 100% καλύτερα από οποιαδήποτε καλύτερη λάμπα!
το μόνο θεματάκι που έχουν τα ξένον είναι ότι αν έχεις απλό φανάρι χωρίς προτζέκτορες η διάχυση δεν είναι κ τόσο καλή με αποτέλεσμα να στραβώνεις τον απέναντι αλλά κ για αυτό υπάρχει λύση ,αν έχεις απλά φανάρια παίρνεις ένα κιτάκι με λάμπες Η7R η οποίες έχουν μια κεραμική επίστρωση πάνω στο γυάλινο στέλεχος τις λάμπας το οποίο ρυθμίζει κάπως την διάχυση με αποτέλεσμα η δέσμη που θα βγαίνει από το φανάρι να είναι πιο συγκεντρωμένη χωρίς να ενοχλεί τους απέναντι.
τα φώτα ρυθμίζονται κανονικά πάνω κάτω μέσα από το αμάξι,εξάλλου δεν αλλάζουμε η τροποποιούμε κάτι μέσα στο φανάρι απλά αλλάζουμε τις λάμπες αλογόνου με λάμπες ξένον κ τις συνδέουμε με το μπάλλαστ ,μόνο την πλαστική τάπα τρυπάμε για να περάσουν τα καλώδια του μπάλαστ μέσα στο φανάρι.

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιαν 2010, 20:46:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά ξέρει κανείς αν αυτό κάνει για το 207?

http://cgi.ebay.co.uk/H7R-35w-Anti-Glare-Slim-6000k-HID-Xenon-Conversion-Kit_W0QQitemZ230397702565QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item35a4c5f1a5

Διάβασα πριν κάποια Posts οτι το αμάξι έχει προτζεκτορες για αλογόνου λάμπες??? Δηλαδή θέλει νορμαλ λάμπες xenon ή H7R?

Και κάτι ακόμα...Αυτό το κιτάκι H7R είναι μόνο για τα μεσαία ε? Για προβολάκια και μεγάλη σκάλα τι παίρνει? Αν ξέρει κάποιος με 207.... Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιαν 2010, 22:03:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να μην βάλεις στα προβολάκια σου.-

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 87, 88, 89  Επόμενη
Σελίδα 53 από 89

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης