PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

παραταση εως 15 1 για τα τελη κυκλοφοριας

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Δεκ 2009, 10:45:53    Θέμα δημοσίευσης: παραταση εως 15 1 για τα τελη κυκλοφοριας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1760076

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Δεκ 2009, 11:03:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τραγικοι...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ετσι γιατι οταν καταργεις την αποσυρση και δεν καταργεις και τα πρασινα τελη πρεπει να υπαρχει αντιδραση... Evil

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Δεκ 2009, 11:15:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε πάει τώρα... τα πλερώσαμε... 252... ελπίζω να είναι τα τελευταία που δίνω Razz

Onfire Onfire Onfire

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Δεκ 2009, 03:14:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
ε πάει τώρα... τα πλερώσαμε... 252... ελπίζω να είναι τα τελευταία που δίνω Razz

Onfire Onfire Onfire

+1

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Δεκ 2009, 04:30:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κι εγω πληρωσα κανα 3000ρο...

Βοηθεια μας Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Δεκ 2009, 23:28:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
κι εγω πληρωσα κανα 3000ρο...

Βοηθεια μας Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Αχρείαστα να τους είναι Razz
Στην υγειά τους beer

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
psgeo 
Μέλος
Μέλος

106 rallye x2/s1 16v/s2 1.6 8v

Ένταξη: 03 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιαν 2010, 17:36:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε λιγο θα βαλουν τελη στους ανθρωπους γιατι το πρωι που ξυπναν σαν ζομπι για να πανε στον ευχαριστο χωρο εργασιας τους αφηνουν τα πρωινα αερια στην τουαλετα και μολυνουν τις πολυκατοικιες , οπως επισης σε ολα τα εμψυχα αυτου του πλανητη.......σκυλια γατια χαμστερ μπαμπουινοι........και οποιος τρωει 2,0lt (ναι....2,0lt με 16v και συνθετικο λαδι 5/40 βρυξελλων-ουασιγκτον) πιατα φασολαδες θα πληρωνει παραπανω λογω πιο ισχυρης καυσης , αρα παραπανω ρυπους...........συμφωνα με ερευνα του doctor μπαμπινιωτη Tease
ρε τρομαρα τους αλητες..........τα εργοστασια που ρυπαινουν δεν τρεχει μια.........το θεμα του αυτοκινητου που ειναι ειδος πρωτης αναγκης το εχουν καταντησει ειδος πολυτελειας σε μια χωρα που ουτε δρομους εχει ουτε συγκοινωνιες ουτε νοσοκομεια ουτε ουτε.......!!!!!!στην γερμανια ουτε τελη εχουν ουτε διοδια......στην αυστρια ειναι χωρις διοδια μονο ενα sticker εχουν αναλογως ποσο καιρο θα χρησιμοποιησουν το οχημα τους..............και παει λεγοντας!!!!!
χαιρομαι τρομερα παντως που ο αγκυλωμενος ελληνας αντεδρασε και ειπε............σου πληρωνω καρτες καυσαεριων-κτεο-ρεο-σταγιερ ελλας.......θες να μου βαλεις και αλλα????παρε μου το τριτο το μ@κρυτ.........οοοοο Clapping
Επιστροφή στην κορυφή
MHTSOS90 (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

206 1,6 (16v)xs

Ένταξη: 06 Απρ 2008
Τόπος: Αιγαλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιαν 2010, 20:14:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδες συγνωμη εαν ειναι off topic αλλα ακουσε κανεις εαν θα ειναι πρωερετικο το κολιμα του σηματοσς??? (κατι παρομοιο με την ασφαλεια παλαιοτερα)!

ΣΠΕΡΝΩ ΡΑΓΕΣ ΜΕ PEUGEOT 206!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Ιαν 2010, 00:35:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και προσωπικα δεν το εχω κολλημενο..
Μπορουν να σε γραψουν για μη αναρτηση σηματος τελων κυκλοφοριας.. οπως επισης για ασφαλιστηριο αλλα και ως γνωστον για πινακιδες!

Τουλαχιστον να σιγουρευτεις οτι το εχεις μαζι σου! Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Ιαν 2010, 20:34:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MHTSOS90 έγραψε:
παιδες συγνωμη εαν ειναι off topic αλλα ακουσε κανεις εαν θα ειναι πρωερετικο το κολιμα του σηματοσς??? (κατι παρομοιο με την ασφαλεια παλαιοτερα)!

τα τελευταία 2 χρόνια δεν έχω κολλήσει τα τέλη, και ποτέ (8 χρόνια) δεν κόλλησα τα ασφάλιστρα... χωρίς κανένα πρόβλημα. απλά όταν μου ζήταγαν τα χαρτιά τους το έδινα στο χέρι.

Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Ιαν 2010, 23:53:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MHTSOS90 έγραψε:

Ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ και εχει κανονικα εχει 200 ευρω προστιμο!
(ή 100 αν το πληρωσεις μεσα σε 10 εργασιμες....)
Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιαν 2010, 00:31:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ασε που μπορει να θεωρηθει εγκαταλελειμενο (αν ειναι παρκαρισμενο καιρο και εχει πιασει μπιχλα)... Laughing

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης