PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 Rallye με αυτοκόλλητα Le mans

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gatoras 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye '08

Ένταξη: 26 Απρ 2008
Τόπος: Χαλκιδική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Δεκ 2009, 22:11:37    Θέμα δημοσίευσης: 207 Rallye με αυτοκόλλητα Le mans Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετά απο αφαίρεση των διακριτικών που έχει το 207 Rallye λέω να τοποθετίσω τα λιοντάρια δεξιά κ αριστερά στις πόρτες και θα ήθελα να μου πείτε πως σας φαίνεται.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Δεκ 2009, 23:02:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολύ ωραίο φίλε μου, του πάει περισσότερο απο τα διακριτικά του rallye στο 207 κατά τη γνώμη μου!
Επιστροφή στην κορυφή
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Δεκ 2009, 01:26:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε μαυρο σκεφτεσαι να τα βαλεις τα αυτοκολλητα τελικα?

Επιστροφή στην κορυφή
Theo_207RC (Θοδωρής)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 RC by E-tuners

Ένταξη: 29 Ιαν 2009
Τόπος: Aθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Δεκ 2009, 11:40:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ θα τα προτιμούσα κόκκινα για να είμαι ειλικρινής.
Και θα έβαφα τα πλαϊνά πλαστικα άσπρα.
Βέβαια γούστα είναι αυτά και το θέμα είναι να φτιάχνει ο καθένας το αμάξι του όπως γουστάρει να το βλέπει ο ίδιος. Wink

Πάνω απ' την ατμόσφαιρα υπάρχει η τουρμπόσφαιρα...
Επιστροφή στην κορυφή
gatoras 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye '08

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Δεκ 2009, 13:01:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στη αρχή έλεγα για κόκκινο αλλά μου φαίνεται λίγο ξεκάρφωτο γιατί όπως λέει και ο φίλος θέλουν βάψιμο τα πλαινά στο χρώμα του αμαξώματος.

Ακόμα δεν έχω αποφασίσει το χρώμα αλλα πιστεύω σε μαύρο με μαύρα τα πλαινά είναι πιο καλό.

*Για όλα φταίει εκείνος που ήταν 27/12/09 στο καιμάκτσαλαν μέ ένα ασπρο RC και με κόκκινα λιοντάρια Smile
(ίσως να είναι μέλος το PSClub)
Επιστροφή στην κορυφή
gatoras 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye '08

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιαν 2010, 15:07:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γνωρίζει κάποιος τις διαστάσεις από τα λιοντάρια που φοράει το Le mans;
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιαν 2010, 16:21:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gatoras έγραψε:

Ακόμα δεν έχω αποφασίσει το χρώμα αλλα πιστεύω σε μαύρο με μαύρα τα πλαινά είναι πιο καλό.

Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
gatoras 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye '08

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιαν 2010, 18:47:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos τελικά έχω αποφασίσει το χρώμα (μαύρο) Smile και απλά θέλω να μάθω διαστάσεις για να δώσω παραγγελεια.
Επιστροφή στην κορυφή
El_Griego (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6Τ Rallye (Aug '08)

Ένταξη: 18 Αύγ 2008
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Ιαν 2010, 10:47:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ από τη στιγμή που το αγόρασα έβγαλα τις λέξεις ραλύ και περίμενα να κάνω κανένα λιονταράκι να κολλήσω. Είχα δει το λιονταράκι που έχει το lemans πάνω στο νέυρο του καπώ σε έναν στην αντιπροσωπία και ζήλεψα! Very happy

Τελικά ζάλισα λίγο ένα φιλο και αξιώθηκε να μου κάνει τα αυτοκόλλητα.
Τα έβαλα όλα για να το δω, αλλά επειδή γενικά μου αρέσει να είναι διακριτικό, δεν ξέρω αν το παράκανα! Confused

Το αποτέλεσμα:

Πάντως πιστεύω καλά κάνεις και κρατάς διχρωμία. Το μαύρο λιονταράκι με τα μαύρα πλαστικά στο λευκό, δείχνει ωραίο (και είναι και τα χρώματα της σωστής ομάδας!) Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Ιαν 2010, 10:57:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Λέων στο μπροστά - δεξί φτερό κοιτά ανάποδα, δηλαδή δεξιά. Είπαμε, να κάνει καθένας το αμάξι του όπως θέλει. Δεν είναι ανάγκη να αλλάζουμε και τα εμβλήματά τους, όμως. Wink

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Ιαν 2010, 11:00:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tο κοκκινο λιονταρακι που εχεις βαλει στο πανω πλαινο μερος πισω απο τα τζαμια των πισω επιβατων θα το προτιμουσα κατω απο τον καθρεφτη.
Κατα τάλλα δειχνουν πολυ ομορφα.

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
El_Griego (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Ιαν 2010, 13:09:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ για τα σχόλια!

Sinanai έγραψε:
Ο Λέων στο μπροστά - δεξί φτερό κοιτά ανάποδα, δηλαδή δεξιά. Είπαμε, να κάνει καθένας το αμάξι του όπως θέλει. Δεν είναι ανάγκη να αλλάζουμε και τα εμβλήματά τους, όμως. Wink

Σωστά! Ευχαριστώ για την παρατηρητικότητα! Εμένα δεν μου χτύπησε γιατί μάλλον έβλεπα την συμμετρία! Rolling eyes

Η φωτό που δείχνει όλο το αμάξι, είναι συλλεκτική πια, αφού χτες το βράδυ μου το χτύπησαν και έφυγαν. Σήμερα δείχνει κάπως έτσι:

Τελικά έπρεπε να το πάρω χτες το βράδυ που βγήκα για ποτό! Confused
(εννοείται ότι "αυτοειρωνεύομαι"!)

Έχει επεξεργασθεί από τον/την El_Griego στις Κυρ 10 Ιαν 2010, 21:06:13, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Ιαν 2010, 18:23:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

El_Griego έγραψε:
...
...
Η φωτό που δείχνει όλο το αμάξι, είναι συλλεκτική πια, αφού χτες το βράδυ μου το χτύπησαν και έφυγαν. ...

όχι ρε γα**το... Sad
Καλά, μάτια δεν έχουν οι καραγκιόζηδες;;
έχουμε γεμίσει με μαμάκες στην Ελλάδα... Evil

Ελπίζω η ζημιά να είναι μικρή και σύντομα να το φτιάξεις... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
El_Griego (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Ιαν 2010, 20:55:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σορρυ για το off topic
Θενκς! Όντως ρε γμτ, λες και θα τα πλήρωνε αυτός... Τεσπα εμείς να είμαστε καλά και όσο συμβαίνουν χωρίς εμάς μέσα, δεν έγινε και τίποτα...
Μικρή, όσο είναι ένας ηλεκτρικος θερμαινόμενος, οι αλοιφες για τα ασπράδια στο φτερό... Με τη ζάντα που εσπασε το σήμα δεν ξέρω, όπως και με το μικρό βαθούλωμα που είναι σα να έφαγε πετρούλα. Θα δω με τη μικτή τι γίνεται (έχω ένα μέρος του ποσού που πληρώνω εγώ).
Πάω στο τόπικ για ανταλλακτικά, για να μην συνεχίσω να χαλάω αυτό! Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης