PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - 206 1,6 16ν Εγκέφαλος Powersystem. Για να δούμε.
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάϊ 2003, 14:50:38    Θέμα δημοσίευσης: Επιλογή εγκεφάλου Power systems vs Peugeot-sport Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Evil Loipon tha theso tin eksis erotisi!
Kalitera einai to egefalaki tis power systems gia to 206,1600cc 16V (10-13 alogata kai 2 kila ropis) i to programa pou einai remapped apo tin peugeot sport aglias kai anebazei tous koftes stis 7600???
Opoios/a mporei na boithisei euxaristos tha to ithela!!!
Euxaristo poli!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάϊ 2003, 15:06:39    Θέμα δημοσίευσης: Re: (KONTRA)--> power systems vs peugeot-sport aglias Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ksexasa na rotiso kai an to programa thelei kai ta "periferiaka" opos ekkentroforous kai genika peiragma i mporei kai na leitourgisei kai monos tou?
Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάϊ 2003, 15:08:19    Θέμα δημοσίευσης: Re: (KONTRA)--> power systems vs peugeot-sport aglias Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aladin έγραψε:
Evil Loipon tha theso tin eksis erotisi!
Kalitera einai to egefalaki tis power systems gia to 206,1600cc 16V (10-13 alogata kai 2 kila ropis) i to programa pou einai remapped apo tin peugeot sport aglias kai anebazei tous koftes stis 7600???
Opoios/a mporei na boithisei euxaristos tha to ithela!!!
Euxaristo poli!!

Μάλλον της power systems, αφού το όριο των στροφών λειτουργίας παραμένει ως έχει...
Από την άλλη, αφού οι κινητήρες του rallye μπορούν να περιστρέφονται χωρίς το παραμικρό πρόβλημα μέχρι τις 7.400 r.p.m (αν δεν κάνω λάθος), λογικά θα μπορούν να κάνουν το ίδιο και οι δικοί μας...Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις τι ακριβώς έχει αλλαχτεί... Rolling eyes Wink

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάϊ 2003, 15:34:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

O κινητήρας μπορεί να φτάσει στον θεό....

Το θέμα είναι για να δουλέψει καλά ο εγκέφαλος της Peugeot Sport καλύτερο είναι να υπάρχουν και οι κατάλληλοι εκκεντροφόροι...

Για τον Power Systems δεν γνωρίζω τίποτα οπότε όποιος έχει πληροφορίες ας με διαφωτίσει...

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάϊ 2003, 15:37:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre o Vini exei grapsei polla gia ton power systems. Dinei giro sta 10-13 aloga kai 2 kila ropis kai apo oti ksero krataei tis strofer tou kinitira sto mamisio.
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάϊ 2003, 15:54:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aαααααα!!! Φαντάσου, είχα σοκαριστεί τόοοσο πολύ που το διέγραψα από την μνήμη μου!!! Ναι, είμουν και εγώ από αυτούς τους 4 που πήγαν από κοντά να εξετάσουν αυτό το πράγμα!

Αν ξαναδιαβάσεις αυτά που είχαμε γράψει, με τίποτα δεν θα βάζαμε κάτι που με κολλητήρια σου προσθέτουν στον εγκέφαλο.

Δεν είναι εγκέφαλος αυτό το πράγμα. Προσπαθεί να ξεγελάσει σε μερικούς παραμέτρους τον εγκέφαλο.

Εγώ όσο και να μου έδινε ΔΕΝ θα το έβαζα!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάϊ 2003, 15:59:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προφανώς μιλάμε γι'αυτό:
http://www.cartv.org/Merchant2/graphics/00000001/2000.JPG

Κοστίζει σχετικά λίγα (400Ε+μεταφορικά) και σου μένει και ο μαμά εγκέφαλος.Πολύ καλή (και πιο σίγουρη) επιλογή.

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάϊ 2003, 16:12:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Toso xalia diladi?? Crying or Very sad Poooo!!!!
Pantos o teoman exei alli apopsi gia auto.
Psaxno na doso kapoia "grigora kai eukola" alogata sto peugot mou kai psaxnpo na do ti na kano.

Thanks pantos!!
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάϊ 2003, 16:34:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aladin έγραψε:
Toso xalia diladi?? Crying or Very sad Poooo!!!!
Pantos o teoman exei alli apopsi gia auto.
Psaxno na doso kapoia "grigora kai eukola" alogata sto peugot mou kai psaxnpo na do ti na kano.

Thanks pantos!!

O Teoman έβαλε φωτό τον εγκέφαλο της Peugeot Sport!!!!! Exclamation Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάϊ 2003, 16:40:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aladin έγραψε:
Psaxno na doso kapoia "grigora kai eukola" alogata sto peugot mou kai psaxnpo na do ti na kano.Thanks pantos!!

Γρηγορα και ευκολα αλογα Question Question Question Αυτο δεν προκειτε να το δεις ΠΟΤΕ.Δηλαδη η αγωνιστικες ομαδες σαν την Peugeotsport δεν θα μπορουσε να κανει κατι τετοιο Question Για εμενα ξεκινας λαθος.Πας δηλαδη να χασεις τα λεφτα σου με αυτο το σκεπτικο.Αν θες να κανεις καλη δουλεια βαλε PEUGEOTSPORT και οτι αλλο χρειαστει.Δεν ειναι δυνατον ΜΟΝΟ απο ενα τσιπακι να περνεις 12-13 αλογα.......Αυτα μην τα πιστευεις.Τα αλογα δεν ειναι στραγαλια. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάϊ 2003, 17:59:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Aαααααα!!! Φαντάσου, είχα σοκαριστεί τόοοσο πολύ που το διέγραψα από την μνήμη μου!!! Ναι, είμουν και εγώ από αυτούς τους 4 που πήγαν από κοντά να εξετάσουν αυτό το πράγμα!

άτακτο παιδί... Rolling eyes Rolling eyes
ξέχασες εκείνο το μαγικό απόγευμα που κάποιος μας μοίραζε λαγούς με πετραχείλια χωρίς να δώσει εγγύηση .... ??? Twisted evil Twisted evil

Εγώ πάντως από εκείνο το απόγευμα θυμάμαι το αυτοκόλλητο που πήρα και κόλλησα 206Club of Greece ... που από μόνο του δίνει 15 άλογα στο νερό ... άλλη ψυχολογία ρε παιδί μου!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάϊ 2003, 18:06:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:

Εγώ πάντως από εκείνο το απόγευμα θυμάμαι το αυτοκόλλητο που πήρα και κόλλησα 206Club of Greece ... που από μόνο του δίνει 15 άλογα στο νερό ... άλλη ψυχολογία ρε παιδί μου!!!!

Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Μάϊ 2003, 04:11:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα ειμαστε σοβαροι? υπαρχει προγραμμα που δινει 2 κιλα ροπη και 13 αλογα?ρε ποιον πανε να δουλεψουν?πως ενα προγραμμα εδοσε 2 κιλα ροπη και παραλληλα 13 αλογα?αυξανοντας μονο το καυσιμο?ηηη ροπη θα δοσει ενα προγραμμα σε υψηλοτερες στροφες, και ελαχιστα αλογα, ηηη 8-9 αλογα με μικρη αυξηση της ροπης παλι σε αρκετα υψηλοτερες στροφες.
καλα ηθελα ναξερα αυτοι που τα πουλανε αν ξερουν τι σημαινει ροπη στρεψης εστω και πως υπολογιζεται η ιπποδυναμη.
ταλογα δεν ειναι οντως στραγαλια.peugeot sport ειναι η μονη αξιοπιστη λυση και αφηστε τους αλλους να πουλανε γαιδουρια για αλογα Very happy
αληθεια το τοπικ με τον εγκεφαλο της πεζο σπορ εγω το ειχα ανοιξει αλλα θυμαμαι μετα οτι καταληξαμε σε αδιεξοδο αφου αν εμπαινε σε cc λογικα δεν θα δουλευε ο μηχανισμος της οροφης και επισης οτι θα χρειαζοταν και τα υπολοιπα μερη, εκκεντροφορους κτλ.μαθατε τιποτα νεοτερο?σε xs δουλευει?ειναι προσθηκη τελικα και οχι εγκεφαλος?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Μάϊ 2003, 09:11:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ntinos έγραψε:

αληθεια το τοπικ με τον εγκεφαλο της πεζο σπορ εγω το ειχα ανοιξει αλλα θυμαμαι μετα οτι καταληξαμε σε αδιεξοδο αφου αν εμπαινε σε cc λογικα δεν θα δουλευε ο μηχανισμος της οροφης και επισης οτι θα χρειαζοταν και τα υπολοιπα μερη, εκκεντροφορους κτλ.μαθατε τιποτα νεοτερο?σε xs δουλευει?ειναι προσθηκη τελικα και οχι εγκεφαλος?

Η Peugeot Sport πλέον έχει κατά κάποιο τρόπο 3 εγκεφάλους για 206

"Κατά κάποιο τρόπο" γιατί απ'ότι έχω δει είναι ψιλοίδιος αλλά αλλάζει η πλεξούδα.

Οι διαθέσιμοι είναι: 206 CC, 206 1,6 16v 2002 (multiplexing), 206 1,6 16v 2002 (No multiplexing)

Για να είμαι ειλικρηνής δεν έχουμε ακόμα δοκιμάσει αν δουλεύει και πως δουλεύει.

Μια προσπάθεια που είχε γίνει στο αμάξι του Giannis206 (206 1.6 16v 2001) δεν είχε πάρει καν μπροστά αλλά δεν είχαν τα παιδιά την σωστή πλεξούδα.

Θα το δοκιμάσουμε σίγουρα σε λίγο καιρό οπότε θα ξέρουμε και περισσότερα.

Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Μάϊ 2003, 01:05:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά δοκίμασαν στο δικό μου αυτοκίνητο τον εγκέφαλο αλλά σε άλλο ίδια σειρά με το δικό μου!
Τασούλη ένα λαθάκι έκανες!Δεν πειράζει! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Θεοδόσης 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye 2002

Ένταξη: 07 Μάρ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2003, 09:11:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ούτε γι'αστείο 10-13 άλογα και 2 κιλά ροπής μόνο με εγκέφαλο. Ούτε γι'αστείο.
Εκτός βέβαια και αν μιλάμε για κανένα Viper που μπορεί να πάρει και περισσότερα Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2003, 15:34:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω ενα θα πω...ο εγκεφαλος της P.S. απιστευτη αποκριση!!!
Εκτος αυτου ειναι ο μοναδικος που σε συνδυασμο με τους εκκεντροφορους φτανει την ροπη στα 18 σχεδον χγμ με συμπιεση 11,4 πραγμα που κανενα aftermarket set δεν το κανει! Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2003, 16:44:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμεις πηγαμε απο τον Ντινο και βαλαμε για μια βολτα τον εγκεφαλο της PEUGEOTSPORT απο το CUP σε ενα 106 GTI.Το αμαξι φοραγε τσιπακι της SUPERCHIPS και μπορω να πω οτι παει και Γ@ΜΩ.Θελαμε να δουμε την διαφορα που θα ειχε ο εγκεφαλος με το SUPERCHIPS με τον εγκεφαλο της PEUGEOTSPORT.Η διαφορα εμφανεις με το που βαλαμε μπροστα.Μπουμπουνατο δουλεμα ασταθες ρελαντι και εσβηνε.Βεβαια κανουν μια μαγκια στην πεταλουδα ανοιγωντας την λιγο και το προβλημα λυνετε.Στον δρομο τωρα το αμαξι σκοτωνε......Αν πας με σταθερο γκαζι πχ 2000 στροφες ξαφνικα το αμαξι λες και μπουκωνει και παει να σβησει.Εσυ σταθερο παντα το γκαζι και εκει που λες σβηνει...ξαφνικα αρχιζει και ανεβαζει στροφες λες και ο εγκεφαλος παταει μονος γκαζι.Σκασιματα-φλογες και γενικα ενας πανζουρλιζμος στο αφημα του γκαζιου.Ψηλα........απο αλλο πλανητη.Για αλλη μια φορα ειναι αυτο που λεω.....ΣΑΝ ΤΗΝ PEUGEOTSPORT KANENAΣ Wink Wink Wink Που να μπουνε και οι εκκεντροφοροι απο το MINI GROUP A Exclamation Question Μετα........... Question Twisted evil Evil Twisted evil Evil ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2003, 20:05:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Εμεις πηγαμε απο τον Ντινο και βαλαμε για μια βολτα τον εγκεφαλο της PEUGEOTSPORT απο το CUP σε ενα 106 GTI.Το αμαξι φοραγε τσιπακι της SUPERCHIPS και μπορω να πω οτι παει και Γ@ΜΩ.Θελαμε να δουμε την διαφορα που θα ειχε ο εγκεφαλος με το SUPERCHIPS με τον εγκεφαλο της PEUGEOTSPORT.Η διαφορα εμφανεις με το που βαλαμε μπροστα.Μπουμπουνατο δουλεμα ασταθες ρελαντι και εσβηνε.Βεβαια κανουν μια μαγκια στην πεταλουδα ανοιγωντας την λιγο και το προβλημα λυνετε.Στον δρομο τωρα το αμαξι σκοτωνε......Αν πας με σταθερο γκαζι πχ 2000 στροφες ξαφνικα το αμαξι λες και μπουκωνει και παει να σβησει.Εσυ σταθερο παντα το γκαζι και εκει που λες σβηνει...ξαφνικα αρχιζει και ανεβαζει στροφες λες και ο εγκεφαλος παταει μονος γκαζι.Σκασιματα-φλογες και γενικα ενας πανζουρλιζμος στο αφημα του γκαζιου.Ψηλα........απο αλλο πλανητη.Για αλλη μια φορα ειναι αυτο που λεω.....ΣΑΝ ΤΗΝ PEUGEOTSPORT KANENAΣ Wink Wink Wink Που να μπουνε και οι εκκεντροφοροι απο το MINI GROUP A Exclamation Question Μετα........... Question Twisted evil Evil Twisted evil Evil ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

καλα ωραια παει κομματια αλλα τα υπολοιπα μονο καλη αναβαθμιση δεν θυμιζουν. αποσα λες καταρχας φενεται οτι το αμαξι πασχει 1 απο υπερβολικο μειγμα 2 απο κακη αποκριση στο γκαζι αφου περιμενεις στην ουσια να αρχισει να δουλευει.
και ειδικα στο αφημα οταν αρχιζει τα σκασιματα και τις φλογες μηπως πεταει και την βενζινη ακαυτη απο πισω?
Very happy το δικο μου αυτα κανει εδω και 4 χρονια και η αιτια ειναι το πολυ κακο μειγμα.σε φαναρι μια φορα σταματαει ενας διπλα μου και μου λεει φιλε η φλογα που πεταξε η εξατμηση νομιζα οτι θα μεκαιγε Very happy
πλακα ειχε αλλα για καθημερινη χρηση?
επισης και το φαινομενο του παταω γκαζι στην αρχη δισταγμα και μετα γεμιζει σαν τρελο εχω,παλι απο κακο μειγμα

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάϊ 2003, 08:31:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχην φιλε μου Ντινο πιστευω οτι ειναι απο τις καλυτερες αναβαθμισεις,αν οχι Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ.Τετοιοι εγκεφαλοι δεν ειναι για να πας με 2-3 στροφες.Ειναι για γκαζι.Οσο για αυτο με το γκαζι......Οσα αγωνιστικα εχω οδηγησει ολα ετσι συμπεριφεροντε χαμηλα.Βεβαια δεν ειναι και τοσο μεγαλο το προβλημα σε σημειο να μην μπορεις να περπατας στην πολη μεσα.Δεν πιστευω οτι ειναι θεμα ΄΄κακου μιγματος΄΄ που πεταει φλογες.Μην ξεχναμε οτι αυτος ο εγκεφαλος ειναι φτιαγμενος να δουλευει με εκκεντροφορους Wink Παραπανω θεμα χρονου ειναι..Παντως η PEUGEOTSPORT δινει στην ολη μετατροπη και βαλβιδα πιεσης καυσιμου που μπαινει στην μπεκιερα και δουλευει σταθερα στα 3.9 BAR.Η φλογα δεν ειναι λογο ακαυτης βενζινας.Το φαινομενο παρατηρειτε οταν ζεσταθει καλα το αμαξι και ερθουν σε επαφη με το οξυγονο τα καυσαερια της εξατμισης. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης