Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
rallos 16v (ilias) Νέος χρήστης

peugeot 106 rallye 16v...
Ένταξη: 03 Ιαν 2010 Δημοσιεύσεις: 58
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιαν 2010, 19:25:23 Θέμα δημοσίευσης: 106 - Προβολακια στο 106. |
|
|
ρε παιδες δεν ξερω αν ειναι σε ολα τα rallye ετσι αν και δεν το νομιζω...
θελω αν ξερει και μπωρει καποιοσ να με βοηθισει..
τα προβολακια μου μπροστα ανοιγουν μονο στα μεγαλα φωτα..εγω τα θελχ στα μεσαι η και στα 2 αλλα στα μεσαια σιγουρα...
γινεται να το κανω μονοσ μου η θελει ΤΕΧΝΙΚΟ?
αν ξερει καποιος ας μου πει την διαδικασια.... 
rallos 4ever... GaaaaaaN B@nG B@nG B@nG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
orestis (orestis) Μέλος

106 rallye , saxo GROUP A
Ένταξη: 06 Ιούλ 2004 Δημοσιεύσεις: 137 Τόπος: αθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιαν 2010, 19:55:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
θελει ενα ρελεδακι, ενα διακοπτακι και αρκετη δοση καγκουριας!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιαν 2010, 20:05:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
orestis έγραψε: | θελει ενα ρελεδακι, ενα διακοπτακι και αρκετη δοση καγκουριας! |
χαχαχαχα μπας και ξερεις περσσοτερες πληροφοριες?
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
NemesisUltra (Μιχάλης) Φανατικό μέλος

Peugeot 106 1.6 (16V) BlueRallye
Ένταξη: 21 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 391 Τόπος: ΡΟΔΟΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιαν 2010, 20:37:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και εγω ετσι ακριβως με κουμπακι το εχω και ρελεδακι το ειχε φτιαξει ο μαστορας το εχω κατω απο το τιμονι στα αριστερα και το ανοιγω οποτε θελω μπορω να εχω ανοικτα τα μικρα φωτα -ψιρακια μπλε λεντ στα αντζελ αις κα προβολακια που ποτε δεν τα ανοιγω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
orestis (orestis) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιαν 2010, 20:41:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
NemesisUltra έγραψε: | και εγω ετσι ακριβως με κουμπακι το εχω και ρελεδακι το ειχε φτιαξει ο μαστορας το εχω κατω απο το τιμονι στα αριστερα και το ανοιγω οποτε θελω μπορω να εχω ανοικτα τα μικρα φωτα -ψιρακια μπλε λεντ στα αντζελ αις κα προβολακια που ποτε δεν τα ανοιγω |
εχεις βαλει την δοση που προανεφερα εεε???

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιαν 2010, 00:14:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και μεγάλη μάλιστα
Τα προβολάκια αυτά (που δεν είναι καν ομίχλης, για τους κάγκουρες) είναι μακράς εμβέλειας και για κάποιον λόγο ανοίγουν μόνο με τα μεγάλα.
Για να μην τυφλώνετε τους δύστυχους απέναντι ή προπορευόμενους οδηγούς.
Το αυτό και με τα ομίχλης.
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιαν 2010, 00:19:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
NemesisUltra έγραψε: | και εγω ετσι ακριβως με κουμπακι το εχω και ρελεδακι το ειχε φτιαξει ο μαστορας το εχω κατω απο το τιμονι στα αριστερα και το ανοιγω οποτε θελω μπορω να εχω ανοικτα τα μικρα φωτα -ψιρακια μπλε λεντ στα αντζελ αις κα προβολακια που ποτε δεν τα ανοιγω |
δηλαδη μονο μαστορα...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
orestis (orestis) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιαν 2010, 11:50:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
drdino έγραψε: |
Το αυτό και με τα ομιχλης | πες ρε γιατρε! ΕΛΕΟΣ πια! Εχει παραγινει το κακο τον τελευταιο καιρο με τον καθε μαλ**α καγκουρα που κυκλοφορει με τα προβολακια αναμενα. Και καλα, αντε να δεχτω οτι ειναι γιδι και δεν μπορει να καταλαβει ποσο ενοχλιτικος κι επικυνδινος ειναι... Μπορει καποιος να μου πει τον λογο για τον οποιο τα αναβουν;
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MAD (Μάκης) Έχω ξεφύγει !!!

207 RALLYE 1.6T
Ένταξη: 14 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 1102
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιαν 2010, 12:02:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
orestis έγραψε: | drdino έγραψε: |
Το αυτό και με τα ομιχλης | πες ρε γιατρε! ΕΛΕΟΣ πια! Εχει παραγινει το κακο τον τελευταιο καιρο με τον καθε μαλ**α καγκουρα που κυκλοφορει με τα προβολακια αναμενα. Και καλα, αντε να δεχτω οτι ειναι γιδι και δεν μπορει να καταλαβει ποσο ενοχλιτικος κι επικυνδινος ειναι... Μπορει καποιος να μου πει τον λογο για τον οποιο τα αναβουν; |
Θα σου πω εγω Ορεστη αμεσως!!!!! Γιατι εχει παντα ομιχλη...... 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιαν 2010, 12:02:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ τα λέω, ποιός ακούει είναι το θέμα...
2 λόγοι κυρίως:
1. νομίζουν ότι το αμάξι φαίνεται πιο άγριο (wtf?), κάτι σαν την μόδα που πέρασε από φάσεις τύπου DTM με τεράστια ζάντα και ελαστικό φλούδα=motorsport.
2. επειδή τα ομίχλης έχουν συγκεντρωμένη δέσμη η οποία φωτίζει αρκετά κοντά στο αυτοκίνητο νομίζουν ότι βλέπουν καλύτερα, ενώ στην πραγματικότητα η ορατότητα τους μειώνεται. Βέβαια όταν τους το εξηγήσεις αυτό εισπράττεις βλέμμα αγελάδας και επιστροφή στο (1).
Επίσης, παίζει πολύ η ατάκα "μα εγώ τα έχω ρυθμίσει πάρα πολύ χαμηλά, δεν στραβώνω", οπότε πάμε για όσκαρ βλακείας καθώς ουσιαστικά έχεις ακυρώσει ένα σύστημα ασφαλείας του αυτοκινήτου σου ή το "μα δεν στραβώνω, δεν μου κάνει σινιάλο κανείς" οπότε εκεί πάει η απάντηση "μάλλον έχουν βαρεθεί να ασχολούνται με τέτοιες μ@λακίες οι απέναντί σου".
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
orestis (orestis) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιαν 2010, 13:12:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ασε που εχω δει και μπατσικο οκταβια με αναμενα προβολακια και μου θρθε να ξερασω πανω τους.
παλι καλα που δεν ειχει και μπλε πιτσιλιστιρια 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιαν 2010, 13:29:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
συμφωνώ απόλυτα με τους από πάνω!
κ μία ιστορία για ΑΓΡΙΟΥΣ!
το αμάξι μου δεν είχε από την μαμά του προβολάκια, αλλά όταν άλλαξα μπρος-πίσω προφυλακτήρες με του RC κ για να μην κάνω καγκουριές με σίτες, έβαλα τα προβολάκια. τα προβολάκια, λοιπόν, επειδή γενικότερα βαριέμαι να ασχοληθώ κ επειδή γνωρίζω ότι δεν θα τα ανάψω ποτέ, δεν τα σύνδεσα ποτέ! το απόλυτο διακοσμητικό στοιχείο
το καλύτερο όμως έγινε όταν με σταμάτησε τροχόμπατσος κ έπειτα από εξαντλητικό έλεγχο των πάντων (φαρμακεία, τρίγωνα, χαρτιά, κτέο κλπ) ήθελε να με γράψει για προβολάκια! εγώ του εξήγησα ότι δεν είναι συνδεδεμένα κ είναι αδύνατο να ανάψουν, τίποτα αυτός. μέχρι που τον έβαλα να κοιτάξει να βρει τον διακόπτη που φυσικά δεν υπάρχει (έχει μόνο για το πίσω προβολακι ομίχλης).
κάαααποια στιγμή ίσως τα συνδέσω να ανάβουν μαζί με τα "μεγάλα", καθώς πάντα μου αρέσε αυτό στα rallye. έτσι για να μην κάθονται 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
RoadRunner122 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II
Ένταξη: 30 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 2965 Τόπος: Δροσοπηγή
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιαν 2010, 16:00:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
H αληθεια ειναι πως σε επαρχιακους δρομους χωρις φωτισμό (ή πχ στο βουνό που μένω που δεν βλέπεις τη μύτη σου στο σκοτάδι) τα προβολάκια κάνουν τη νυχτα μέρα. Δεν τα θεωρώ κατι άχρηστο δηλαδή, κάθε άλλο.
Φυσικά η χρήση τους επιβάλλεται να γίνεται μόνο όταν εξυπηρετούν κάποια κατάσταση και φυσικά δεν υπάρχουν αλλα οχηματα τριγύρω.
Κι επειδή είμαι απ'τα ατομα που δακρύζουν πολύ εύκολα, απωρώ και εκνευρίζομαι με τη μαλ***α που δερνει κατι τυπάκια γεματα απ την κορυφή ως τα νυχια με μαγκια κλανιά και κανουν οτιδηποτε περναει απ το καταιδρωμενο χερακι τους για να δειξουν τη μαγκιά αυτή!!! Λες και το γκομενάκι θα πέσει γιατί έχεις αναμένα προβολάκια και τα πάνω σβηστά. Λες και θα κάτσει ν'ασχοληθει ο οποιοσδηποτε με το τριμπουρδελό του επειδή έχει αναμένα τα προβολάκια. Λες και ο μπροστα θα φοβηθει και θα τον αφησει να περασει αν τον δει να πλησιαζει με αναμενα προβολάκια! Προσωπικά, αν ειμαι αριστερη και πλησιασει τετοιος, κατεβαζω μεσαιο καθρεφτη και δεν υπαρχει περιπτωση να τον αφησω να περασει! Ετσι για να του σπάσω τ' @@!
3rioStooges-Motorsport Team |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
orestis (orestis) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιαν 2010, 16:29:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
RoadRunner122 έγραψε: | Προσωπικά, αν ειμαι αριστερη και πλησιασει τετοιος, κατεβαζω μεσαιο καθρεφτη και δεν υπαρχει περιπτωση να τον αφησω να περασει! Ετσι για να του σπάσω τ' @@! |
αν εχει μπλε πιτσιλιστιρια?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος) Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών

999cm
Ένταξη: 18 Απρ 2007 Δημοσιεύσεις: 1098 Τόπος: επιδαυρος motodrome
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιαν 2010, 18:12:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
orestis έγραψε: | RoadRunner122 έγραψε: | Προσωπικά, αν ειμαι αριστερη και πλησιασει τετοιος, κατεβαζω μεσαιο καθρεφτη και δεν υπαρχει περιπτωση να τον αφησω να περασει! Ετσι για να του σπάσω τ' @@! |
αν εχει μπλε πιτσιλιστιρια? |
ΘΕΟΙ 
http://hrisikos-tires.car.gr/contact/ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
z@ck! (Ζαχαριας) Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !
Ένταξη: 21 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 674 Τόπος: Οπου λαχει ....
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιαν 2010, 18:20:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
orestis έγραψε: | RoadRunner122 έγραψε: | Προσωπικά, αν ειμαι αριστερη και πλησιασει τετοιος, κατεβαζω μεσαιο καθρεφτη και δεν υπαρχει περιπτωση να τον αφησω να περασει! Ετσι για να του σπάσω τ' @@! |
εγω μονο με μπλε πιτσιλιστιρια και μπλε καποτες στην πολυ μικρη σκαλα φωτων..... τοτε ... αλλαζω και σωβρακο
Τεσπα το θεμα ειναι καθαρα νοοτροπιας , παιδειας και οδικης συμπεριφορας του καθενος ! θα συμφωνησω με τον Γιαννη οτι πολλες φορες ειναι χρειαζονται και κανουν δουλεια , ακομα και σε εμνα που εχω S1 αλλα τα εχω συνδεσει ετσι , μονο με μεγαλη σκαλα...
απο την αλλη μα τον θεο θελω να στραβωνω ολο τον κοσμο εδω που μενω γιατι ενω ενω εχει πεντακαθαρη ατμοσφαιρα - τεζα διαυγια , ολοι μα ολοι εχουν τα ομιχλης ανοιχτα και πανε και με 5 ετσι για να σε στραβωνουν πιο πολυ ωρα και σου παιζουν και τα φωτα αμα τρεχεις συμφωνα με τα δεδομενα τους!!!!!
Θα παω να βαλω ολο τον ουρανο- το καπο- τα φτερα την μασκα και τον προφυλακτηρα προβολεις 100,000 watt και θαε φορα που θα βλεπω καποιον ετσι ... θα κανει σολαριουμ! μα τον θεο!!! 
As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
THE GODFATHER (ΣΤΕΛΙΟΣ) Μόλις έγραψα

106 rallye 16v (2001)
Ένταξη: 16 Ιούν 2009 Δημοσιεύσεις: 18 Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ - ΚΙΑΤΟ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιαν 2010, 19:05:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
O τροπος της ...καγκουριας αναφερθηκε παραπανω .
Υπαρχει ομως και αλλος τροπος . Αλλαζεις τον αριστερο μοχλο ολοκληρο και βαζεις απο XS .
Σ αυτον υπαρχει ενα ''δαχτυλιδι'' extra . Σου δινει την δυνατοτητα να αναψεις τα <<μακρας>> χωρις να εισαι στην τελευταια σκαλα . Ακομα εχεις επιλογη να αναψεις ξεχωρα τα μπροστα (μ.εμβλ) με το πισω ομιχλης!
Επισεις αν εχεις στο on τα μ.εμβελειας , στο σηνιαλο με τους προβολεις αναβουν και αυτα και πιστεψε με ειναι πολυ αποτελεσματικα στην εθνικη .
Αυτος ειναι και ο βασικοτερος λογος που το εχω κανει μιας και κανω πολλα χιλ στην εθνικη αλλα ειναι και πολυ χρησιμα οταν εισαι σε επαρχιακους δρομους (νυχτα , σε κομματια που δεν συναντας αλλον) .
Τωρα για τους τυπους που αναβουν τα ομιχλης ετσι για μουρη .......... 
BIRTH,SCHOOL,RALLYE,DEATH
Eκ του GODFATHER προς κουλους ,
Εδαφιον 106 , απολυτικιον 16v. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
RoadRunner122 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II
Ένταξη: 30 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 2965 Τόπος: Δροσοπηγή
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιαν 2010, 23:08:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
1) Aν έχει μπλε πιτσιλιστίρια, κανένα πρόβλημα! Θέμα καθαρά υποκειμενικό. Οκ θίγει λίγο την αισθητική μου αλλά δε μου δημιουργεί και πρόβλημα.
2) Αν έχει ΚΑΙ μπλε πιτσιλιστίρια... και αναμένα προβόλια ισχύει ότι στην περίπτωση που ανέφερα στο ανωτέρο τοστ! Θα του τα σπάσω!
3rioStooges-Motorsport Team |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
orestis (orestis) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Ιαν 2010, 10:15:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
RoadRunner122 έγραψε: | Θα του τα σπάσω! |
ξερεις οτι μετα απο καυγα με μαλ**α καγκουρα του ειδους, βγηκα απο το αμαξι με το μπαστουνι στα διοδια και στην προσπαθεια μου να του τα σπασω πατησε γκαζι και ακομι τρεχει 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Ιαν 2010, 10:19:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σιγα βρε παιδια θα σκισετε κανα καλσον
τα χουν χαλάσει και ποιοτικά τελευταία λόγω κρίσης και σκιζονται ευκολα
οκ ειναι απαραδεκτα τα προβολάκια οταν δεν υπαρχει λόγος αλλα σιγα να μην αλλαξετε και τα μυαλα του καθενός...
εγω πάλι κάνω λιγο δεξια αφηνω και ελαχιστα το γκάζι και τον αφηνω να περασει να πάει στην ευχή του θεού, βοηθειά μας... 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|