Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
kane (Σταύρος) Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG
Ένταξη: 01 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: στο συνεργείο...
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιαν 2010, 13:38:03 Θέμα δημοσίευσης: Ψευτο-depollution σε 207 ??? |
|
|
Παρουασιαστηκε σημερα ενα περιεργο προβλημα στου λευτερη τ'αμαξι,και μιας και δν εχει νετ το μεταφερω εγω.
Το αυτ/το συμπεριφερεται σαν σε κατασταση ντεπολουσιον,δηλ ΔΕΝ τουρμπιζει,σαν ατμοσφαιρικο, ΧΩΡΙΣ να βγαζει οποιοδηποτε σφαλμα?
Καμμια φαεινη ιδεα κανεις???
Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lefter1s RC Τρελλαμένο μέλος

207 RC κάποτε
Ένταξη: 22 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 659 Τόπος: Αθήνα
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
xalkiadakhs 207gt (xristoforos) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 645
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιαν 2010, 15:43:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
πο ρε φιλε....
αστα να πανε...περιμενουμε εντυπωσεις!!!!! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
akis23 (AKIS) Τρελλαμένο μέλος

Fabia RS DSG etuned
Ένταξη: 01 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 579 Τόπος: SALONICA
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιαν 2010, 16:29:55 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ψευτο-depollution σε 207 ??? |
|
|
kane έγραψε: | Παρουασιαστηκε σημερα ενα περιεργο προβλημα στου λευτερη τ'αμαξι,και μιας και δν εχει νετ το μεταφερω εγω.
Το αυτ/το συμπεριφερεται σαν σε κατασταση ντεπολουσιον,δηλ ΔΕΝ τουρμπιζει,σαν ατμοσφαιρικο, ΧΩΡΙΣ να βγαζει οποιοδηποτε σφαλμα?
Καμμια φαεινη ιδεα κανεις??? |
Ειναι που δεν διαπιστωθηκε προβλημα χρονισμου στην αντιπροσωπια. Μην χεσω κανενα!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
salex (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

3008 (ex 207 GT)
Ένταξη: 21 Οκτ 2006 Δημοσιεύσεις: 2596 Τόπος: Παλλήνη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιαν 2010, 16:38:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ωχ... Σταύρο, προσοχή προσοχή!
Αυτή η περίπτωση είναι η χειρότερη. Σφάλμα υπάρχει στον εγκέφαλο αλλά χρειάζεται διαγνωστικό Peugeot Planet System για να το δεις.
Mixture too lean = το αυτοκίνητο ΔΕΝ τουρμπίζει, χωρίς να ανάβει το παραμικρό λαμπάκι.
Ρίξε μια ματιά στα fuel trims με το διαγνωστικό που έχω δώσει στο Στέλιο. Στο Long term λογικά θα είναι πάνω από 20%.
Τώρα δεν ξέρω αν ειναι το χρόνισμα καθεαυτώ ή η θέση του συστήματος των εκκεντροφόρων, πάντως σίγουρα κάτι δεν πηγαίνει καθόλου καλά.
http://www.etuners.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
xalkiadakhs 207gt (xristoforos) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 645
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιαν 2010, 16:59:01 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ψευτο-depollution σε 207 ??? |
|
|
akis23 έγραψε: |
Ειναι που δεν διαπιστωθηκε προβλημα χρονισμου στην αντιπροσωπια. Μην χεσω κανενα!!! |
αντιπροσωπειες και π@π@ρι@...ουτε απεξω δεν πρεπει να περναμε νομιζω..... 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SAKIS-LEMANS (Κώστας) Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans
Ένταξη: 16 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 1887 Τόπος: Φραπεδονίκη!
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιαν 2010, 17:18:45 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ψευτο-depollution σε 207 ??? |
|
|
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | akis23 έγραψε: |
αντιπροσωπειες και π@π@ρι@...ουτε απεξω δεν πρεπει να περναμε νομιζω.....  | εντάξει εσείς οι δύο μην βγάζετε αμέσως συμπεράσματα. Θα το ψάξει ο Λευτέρης και θα μας πεί.
Άκη μωρή λουλού που είσαι χαμένη? ξέρεις σε περιμέναμε....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την SAKIS-LEMANS στις Τετ 06 Ιαν 2010, 18:33:11, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
salex (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

3008 (ex 207 GT)
Ένταξη: 21 Οκτ 2006 Δημοσιεύσεις: 2596 Τόπος: Παλλήνη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιαν 2010, 17:54:31 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ψευτο-depollution σε 207 ??? |
|
|
SAKIS-LEMANS έγραψε: |
εντάξει εσείς οι δύο μην βγάζεται αμέσως συμπεράσματα. Θα το ψάξει ο Λευτέρης και θα μας πεί.
|
Πραγματικά, οι άνθρωποι μπορεί όντως να είδαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα χρονισμού. Ας περιμένουμε καλύτερα να δούμε τί συμβαίνει. Όλα αυτά τα θέματα χρειάζονται νηφαλιότητα και ηρεμία στην αντιμετώπισή τους.
Με το να βγάζουμε άχρηστους ένα σωρό ανθρώπους που προσπαθούν να δώσουν λύση, σίγουρα δε συντομεύουμε τη διαδικασία!
http://www.etuners.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Lemans
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιαν 2010, 18:32:13 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ψευτο-depollution σε 207 ??? |
|
|
salex έγραψε: | SAKIS-LEMANS έγραψε: |
εντάξει εσείς οι δύο μην βγάζετε αμέσως συμπεράσματα. Θα το ψάξει ο Λευτέρης και θα μας πεί.
|
Πραγματικά, οι άνθρωποι μπορεί όντως να είδαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα χρονισμού. Ας περιμένουμε καλύτερα να δούμε τί συμβαίνει. Όλα αυτά τα θέματα χρειάζονται νηφαλιότητα και ηρεμία στην αντιμετώπισή τους.
Με το να βγάζουμε άχρηστους ένα σωρό ανθρώπους που προσπαθούν να δώσουν λύση, σίγουρα δε συντομεύουμε τη διαδικασία! |
χεχε για την ώρα έχει πάει μαζι με τον kane να δουν Μπάοκ -Πανιώνιος. Αυτήν την στιγμή θα πίνουν Τούμπα Λίμπρε και θα σκέφτοντε το πρόβλημα...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bagosgt (Moderator at O.X) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye
Ένταξη: 24 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 3075
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιαν 2010, 18:34:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
για να ρωτησω κ εγψ κατι τωρα που ρωτησα στην αντιπροσωπια κ μου ειπαν οτι δεν εχει το δικο μας.
φιλτρο βενζινης εχουμε,κ που ειναι???
Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Lemans
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιαν 2010, 18:58:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
bagosgt έγραψε: | για να ρωτησω κ εγψ κατι τωρα που ρωτησα στην αντιπροσωπια κ μου ειπαν οτι δεν εχει το δικο μας.
φιλτρο βενζινης εχουμε,κ που ειναι??? | εμένα μου είπαν ότι είναι μέσα στην αντλία βενζίνης..... και ότι αλλάζει μαζί. Επίσης μου σύστησαν κάποια καθαριστ για καθαρισμό του όλου συστήματος παροχής καυσίμου, βέβαια εγώ βάζω της βίρθ.
Πάντως στον Γκαγκαστάθη υπάρχει ώς ανταλακτικό, αλλά μάλλον για τα μη τουρμπάτα 207.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την SAKIS-LEMANS στις Τετ 06 Ιαν 2010, 19:17:16, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Samer (SAM) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX
Ένταξη: 04 Μάρ 2008 Δημοσιεύσεις: 573
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιαν 2010, 19:03:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν εχουμε.
Ειχα ρωτησει και γω γιατι το αλλαζα καθε 5,000 χλμ με φιλτρο λαδιου και λαδια στο 206 s16(εξωτερικο). Και μου ειπανε οτι απο το 2005 βγηκαν τα τελευταια 206 με και χωρις φιλτρο βενζινης και συνεχισαν χωρις τα υπολοιπα.
"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Lemans
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Fabia RS DSG etuned
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιαν 2010, 09:18:30 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ψευτο-depollution σε 207 ??? |
|
|
salex έγραψε: | SAKIS-LEMANS έγραψε: |
εντάξει εσείς οι δύο μην βγάζεται αμέσως συμπεράσματα. Θα το ψάξει ο Λευτέρης και θα μας πεί.
|
Με το να βγάζουμε άχρηστους ένα σωρό ανθρώπους που προσπαθούν να δώσουν λύση, σίγουρα δε συντομεύουμε τη διαδικασία! |
ΟΚ Ψυχραιμια, αλλα παιδες κατι δεν παει καλα οταν σου λενε πως εχει προβλημα το κυκλωμα ψυξης, δεν εχουν καν στην Ελλαδα το ανταλλακτικο και σε αφηνουν 1 μηνα να κινεις το αυτοκινητο λεγοντας πως μαλλον δεν θα εχεις προβλημα. Βεβαια υπαρχει και η ΛΑΙΟΝ που σου λεει οτι εισαι εκτος εγγυησης και παρε τον πουλο. Δεν ξερω ποσοι απο σας εχουν χρονο να μπαινοβγαινουν στις αντιπροσωπιες καθε μερα μεχρι να λυθει το προβλημα τους, αλλα για μενα αυτος ειναι λογος για να πουληθει το αυτοκινητο κι ας το αγαπαω, κι ας εχω ριξει 10 χιλιαρικα εξτρα. Ειπα κι εγω τον πονο μου, σορρυ για το οφ τοπικ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC κάποτε
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιαν 2010, 09:55:26 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ψευτο-depollution σε 207 ??? |
|
|
akis23 έγραψε: | ...κι ας εχω ριξει 10 χιλιαρικα εξτρα... |
Τι φορας βρε θηριο ???
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Fabia RS DSG etuned
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιαν 2010, 10:05:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ενα καρο μαλ***ες. Μπλοκε, Milltek full, K03s, KW V3, AP Racing 4pot,προγραμμα etuners, οργανα Defi, φαναρια LED, Xenon, καντραν RC, IC Cupra, κολαρα-αγελαδα Samco, carbon φιλτρο Forge,OZ Ultraleggera κτλ.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Lemans
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιαν 2010, 11:17:08 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ψευτο-depollution σε 207 ??? |
|
|
akis23 έγραψε: | salex έγραψε: | SAKIS-LEMANS έγραψε: |
|
ΟΚ Ψυχραιμια, αλλα παιδες κατι δεν παει καλα οταν σου λενε πως εχει προβλημα το κυκλωμα ψυξης, δεν εχουν καν στην Ελλαδα το ανταλλακτικο και σε αφηνουν 1 μηνα να κινεις το αυτοκινητο λεγοντας πως μαλλον δεν θα εχεις προβλημα. Βεβαια υπαρχει και η ΛΑΙΟΝ που σου λεει οτι εισαι εκτος εγγυησης και παρε τον πουλο. Δεν ξερω ποσοι απο σας εχουν χρονο να μπαινοβγαινουν στις αντιπροσωπιες καθε μερα μεχρι να λυθει το προβλημα τους, αλλα για μενα αυτος ειναι λογος για να πουληθει το αυτοκινητο κι ας το αγαπαω, κι ας εχω ριξει 10 χιλιαρικα εξτρα. Ειπα κι εγω τον πονο μου, σορρυ για το οφ τοπικ. | Άντε ρε αφού την βρήκες εσύ την άκρη, αφού καθάρισε ο Ντίνος. έλα τώρα και μόλις ξεκίνησε ο χρόνος ,πάλι με την γκρίνια.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC κάποτε
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιαν 2010, 11:59:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
akis23 έγραψε: | Ενα καρο μαλ***ες. Μπλοκε, Milltek full, K03s, KW V3, AP Racing 4pot,προγραμμα etuners, οργανα Defi, φαναρια LED, Xenon, καντραν RC, IC Cupra, κολαρα-αγελαδα Samco, carbon φιλτρο Forge,OZ Ultraleggera κτλ.  |
Εισαι γιγαντας!
και τελος! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kane (Σταύρος) Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG
Ένταξη: 01 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: στο συνεργείο...
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιαν 2010, 13:39:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ειναι οντως γιγαντας....
Γιαυτο του ακη το αυτ/το θα παει σε εμενα.
Επειδή ακριβως βαριεμαι να ξαναφτιαχνω αμαξι,ας παρω ενα ετοιμο 
Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Lemans
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιαν 2010, 13:48:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kane έγραψε: | Ειναι οντως γιγαντας....
Γιαυτο του ακη το αυτ/το θα παει σε εμενα.
Επειδή ακριβως βαριεμαι να ξαναφτιαχνω αμαξι,ας παρω ενα ετοιμο  |
εσύ κοίτα να πάρεις αυτό που πάει πολύ καλα!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/503538/
και άσε του Άκη, θα το κρατήσει το παιδί για πολλααα χρόνια!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|