PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα Αποσύμπλεξης σε 206 GTi

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Stef 206 GTi (Stefanos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 GTi [1.6 16v 2004]

Ένταξη: 05 Ιαν 2010
Τόπος: Όπου ουρλιάζουν external

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιαν 2010, 00:47:49    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα Αποσύμπλεξης σε 206 GTi Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά.

Όντας καινούργιος στο forum (άσχετα με το αν loggάρω καθημερινά χωρίς να έχω account για πάνω από 3 μήνες Razz ) σας ευχαριστώ όλους που αφιερώνετε το χρόνο σας για να μάθετε και σε μας τους αδαείς 5-10 χρήσιμα πράματα που θα μας χρειαστούν. ^^

Στο θέμα μας όμως.

Εδώ και 2 εβδομάδες απέκτησα ένα μεταχειρισμένο 206 GTi (μοντέλο '05) το οποίο και είχε ~59κ χμ. Αυτές τις 2 εβδομάδες λοιπόν μου παρουσιάζεται το εξής πρόβλημα. Όταν βάζω πρώτη και πάω να ξεκινήσω, πάνω στην αποσύμπλεξη το αυτοκίνητο κάνει ένα "δυνατό" τράνταγμα σας να πάει να σβήσει (εν΄ταξει όχι τόσο δυνατό αλλά είναι αρκετά αισθητό) αλλά πάντα έχει 2κ+ στροφές.

Επειδή άλλο αμάξι της peugeot δεν έχω οδηγήσει παρά μόνο ένα seat cordoba που είχα την τελευταία 3ετία , δεν γνωρίζω αν αυτό το τράνταγμα οφείλεται στα πόδια μου (δεν έχω συνηθίσει δλδ, πράγμα όμως δύσκολο), σε δίσκο ή σε κάτι άλλο...

Να σημειώσω 2 τελευταία πράγματα :

1.) Αυτό δεν συμβαίνει όταν πάω να ξεκινήσω με δευτέρα σε μία ευθεία , όπως επίσης δεν συναντάται αυτό το πρόβλημα στην όπισθεν (καθώς και στην πορεία όσες στροφές και να έχω ακόμα και σε αλλαγή π.χ. από δευτέρα σε πρώτη ή οτιδήποτε άλλο ο ήχος/τράνταγμα δεν ακούγεται).

2.) Όταν ετοιμάζομαι για σκίσιμο πρώτης (κοινώς στροφές 3κ+ ή/και απότομο αποσυμπλεκτάρισμα ο θόρυβος/τράνταγμα δεν παρουσιάζεται.

Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει τι μπορεί να συμβαίνει γτ έχω λιώσει στο διάβασμα εδω μέσα και άκρη δεν βρήκα (από βδομάδα πάμε και σε συνεργίο για αλλαγή ιμάντα , γιατί έχουν πέσει αφραγκίες αυτή την περίοδο).

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και χίλια συγγνώμη για το μακροσκελές μου topic.

Υ.Γ.: Καλώς με βρήκατε!! Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιαν 2010, 00:13:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λογικά το πρόβλημα είναι στο αμπραγιάζ θες αλλαγή μάλλον
Αν το αμπραγιάζ είναι και σκληρό μην το συζητάς
Αυτό μπορούμε να το δούμε και να πούμε με σιγουριά μόνο αν κάνουμε δοκιμή το αυτοκίνητο

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Stef 206 GTi (Stefanos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 GTi [1.6 16v 2004]

Ένταξη: 05 Ιαν 2010
Τόπος: Όπου ουρλιάζουν external

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιαν 2010, 02:11:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το θέμα είναι ότι δεν είναι σκληρό. Κάτι άλλο επίσης που παρατήρησα σήμερα είναι ότι όσο είναι "κρύος" ο κινητήρας αυτό το φενόμενο δεν εμφανίζεται αλλά μόνο μετά την πάροδο κάποιου χρονικού διαστήματος ή κάποιων χιλιομέτρων.

Ίσως τελικά να είναι δίσκος (διόρθωσέ με αν κάνω λάθος).

Anyway όπως είπα αφραγκίες αυτή την περίοδο , αλλά ίσως καταφέρω και ξεκλέψω λίγο χρόνο και περάσω από εκεί για να το δούμε.

Ευχαριστώ Smile
Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιαν 2010, 12:17:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα,εγω οταν ειχα προβλημα με το διαφορικο φαγωνοταν στραβα ο δισκος του συμπλεκτη και μετα απο λιγο καιρο(πριν αλαξω ολο το σασμαν Evil ) οταν αποσυμπλεκτα εκανε αυτο το τρανταγμα σε ενοχλητικο σημειο...
παντως αλλαξα και τωρα ειναι κομπλε...

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης