Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ilias207Rallye (Ilias) Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans
Ένταξη: 03 Μάϊ 2009 Δημοσιεύσεις: 397 Τόπος: Θεσ/νικη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 01 Ιαν 2010, 20:47:28 Θέμα δημοσίευσης: 207 - Ηλεκτρικοί καθρεφτες |
|
|
Πριν κανα δυο μερες κλειδωσα το αμαξι με το χειριστηριο του συναγερμου και εκλεισαν αυτοματα οι καθρεφτες, οπως καθε φορα.
Οταν γυρισα και το ξεκλειδωσα οι καθρεφτες δεν ανοιξαν, και τους ανοιξα απο μεσα εκ των υστερων.
Απο την πρωτη μερα που το πηρα το αμαξι, το ειχα πει. Καποια στιγμη οι καθρεφτες θα τα παιξουν..
Γνωριζει κανεις πως μπορω να τους ρυθμισω να μην κλεινουν αυτοματα, αλλα μονο κατ'επιλογη δικη μου? 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dimkeras (Δημοσθένης) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuned
Ένταξη: 18 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 1515 Τόπος: Λευκάδα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Ιαν 2010, 20:35:46 Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 - Ηλεκτρικοί καθρεφτες |
|
|
Ilias207Rallye έγραψε: | Πριν κανα δυο μερες κλειδωσα το αμαξι με το χειριστηριο του συναγερμου και εκλεισαν αυτοματα οι καθρεφτες, οπως καθε φορα.
Οταν γυρισα και το ξεκλειδωσα οι καθρεφτες δεν ανοιξαν, και τους ανοιξα απο μεσα εκ των υστερων.
Απο την πρωτη μερα που το πηρα το αμαξι, το ειχα πει. Καποια στιγμη οι καθρεφτες θα τα παιξουν..
Γνωριζει κανεις πως μπορω να τους ρυθμισω να μην κλεινουν αυτοματα, αλλα μονο κατ'επιλογη δικη μου?  |
Σε αντιπροσωπία με το κατάλληλο ρύθμισμα από εγκέφαλο.
Αλλά το πιθανότερο είναι πως θα ανοιγοκλείνουν μόνο από μέσα μετά.
Δηλαδή δε θα έχεις επιλεκτικό άνοιξε-κλείσε από το χειριστήριο του κλειδιού 
Vroum-vroum! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ilias207Rallye (Ilias) Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans
Ένταξη: 03 Μάϊ 2009 Δημοσιεύσεις: 397 Τόπος: Θεσ/νικη
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Ιαν 2010, 20:42:43 Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 - Ηλεκτρικοί καθρεφτες |
|
|
dimkeras έγραψε: | Ilias207Rallye έγραψε: | Γνωριζει κανεις πως μπορω να τους ρυθμισω να μην κλεινουν αυτοματα, αλλα μονο κατ'επιλογη δικη μου?  |
Δηλαδή δε θα έχεις επιλεκτικό άνοιξε-κλείσε από το χειριστήριο του κλειδιού  |
Αυτο εννοουσα οταν ελεγα "κατ'επιλογη δικη μου"..
Το χειριστηριο του κλειδιου το χρησιμοποιω μονο για να βαλω μπρος..
Εχω χωριστο συναγερμο για το κλειδωμα/ξεκλειδωμα, αλλα με οποιο χειριστηριο και να κλειδωσω, οι καθρεφτες παλι κλεινουν.
Θα ρωτησω στην αντιπροσωπεια μιας και συντομα, στις 15κ χλμ παω για το πρωτο επισημο σερβις. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dimkeras (Δημοσθένης) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuned
Ένταξη: 18 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 1515 Τόπος: Λευκάδα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Ιαν 2010, 20:48:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|