PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

308 - Αισθητήρες πιέσεως, μπελαδοgadgets

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

Ένταξη: 30 Δεκ 2008
Τόπος: Σπάρτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Μάρ 2009, 02:10:17    Θέμα δημοσίευσης: 308 - Αισθητήρες πιέσεως, μπελαδοgadgets Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετά από αντικατάσταση του τροχού μου με την ρεζέρβα άναψε στην οθόνη πολλαπλών ενδείξεων "Tyre pressure not monitorised" κάτι πολύ λογικό αφού η ρεζέρβα δεν έχει αισθητήρα πιέσεως.
Βάζουμε ξανά τον κανονικό τροχό με νέο λάστιχο και το μύνημα υπάρχει ακόμα...μου λέει ο τεχνικός της peugeot να το κάνει βόλτα να διαβάσει τον αισθητήρα (λογικό ακουγετε).
Κάνει την βόλτα βάζει και διαγνωστικό πάνω και μετά από λίγο μου λέει
Έχει χαλάσει ο αισθητήρας σου δεν πειράζει έχει εγγύηση στον αλάζουμε.
περάσανε 2 μέρες και το αμάξι δεν το κυκλοφόρησα.Το μύνημα όμως υπήρχε όποτε έβαζα μπροστά και το έβλεπα και μερικές φορές εν κινήση,το είχε ακόμα και στο warning log.
Σήμερα βγήκα βόλτα για παϊδάκι με την οικογένεια βάζω μπροστά και το μύνημα εκεί όπως πάντα Smile .Μετά το παϊδάκι πάμε στο αμάξι βάζω μπροστά και το μύνημα δεν υπήρχε! Yahoo! σβήνω ξαναβάζω μήπως και έφταιγε το κρασί και μύνημα καπούτ.Μπένω στο warning log και ήταν άδειο....
Κουφό ε??
Η λύση μάλλον είναι τα παϊδάκια, Thumbs Up

Ήμουν κάποτε σε 2 ρόδες,,,
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Μάρ 2009, 01:43:58    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αισθητήρες πιέσεως, μπελαδοgadgets Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Fotigos έγραψε:

Η λύση μάλλον είναι τα παϊδάκια, Thumbs Up

Σίγουρα! Με λίγο κρασί, παϊδάκια και καλή παρέα όλα τα προβλήματα λύνονται. Και να μη λυθούν, ποιός το χ_ζει το ευλογημένο το λαμπάκι...

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάρ 2009, 12:29:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μην ανοιγω νεο θεμα...

ξερει κανεις ποσο κανει το μαμα πακετο για μετρηση πιεσης?μπορει να μπει σαν αξεσουαρ?

Ηδη ειδα ενα απο ανεξαρτητο κατασκευαστη με 150 ευρα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάρ 2009, 11:59:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κανεις? Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάρ 2009, 18:02:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vamvakoolas έγραψε:
κανεις? Crying or Very sad

θα σου πω μονο τιμη γαι αισθητηρες στο 207 gt σαν ανταλακτικο....1-2 ευρω κατω απο τα 100 ευρω ο ενας... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάρ 2009, 19:00:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν πάει έτσι νομίζω,βάλαμα αισθητήρες και τελειώσαμε,θέλει κεραίες και δεν ξέρω τι άλλο.

Γνώμη μου πάντως είναι ότι αν δεν έχει μην βάλεις όπως λέω και στο τίτλο είναι μπελάς.

Επιστροφή στην κορυφή
rubal 
Μέλος
Μέλος

207 THP

Ένταξη: 05 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάρ 2009, 01:14:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σπασιμο νευρων ειναι φιλαρακο... ριξτα αλλου τα λεφτα. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάρ 2009, 11:23:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οποτε με βλεπω για after market λυση με δικη της οθονουλα και πιο φθνες τιμες....

Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Αύγ 2009, 15:25:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επανερχομαι με πιο συγκεκριμενες λεπτομεριες

http://www.tiremoni.gr/products.asp αυτο σκεπτομουν και λεω να το βαλω....πως σας φαινεται?εμαθα οτι το συγκεκριμενο εχει σουξε Γερμανια Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Αύγ 2009, 17:52:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομιζω πως ειναι πεταμενα λεφτα...... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
GeoMel 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207GT

Ένταξη: 18 Οκτ 2007
Τόπος: θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Δεκ 2009, 01:21:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα θελω να ρωτησω κατι σχετικα με τους αισθητηρες. Βεβαια θα ρωτησω για το 207γτ. Ο αισθητηρας πως κουμπωνει στη ζαντα? Βιδωνεται? Ειναι δυνατον να βγει απο τον κανονικο τροχο και να τοποθετηθει ο αισθητηρας στην ρεζερβα?
Επιστροφή στην κορυφή
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Δεκ 2009, 22:39:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GeoMel έγραψε:
Για να μην ανοιγω αλλο θεμα θελω να ρωτησω κατι σχετικα με τους αισθητηρες. Βεβαια θα ρωτησω για το 207γτ. Ο αισθητηρας πως κουμπωνει στη ζαντα? Βιδωνεται? Ειναι δυνατον να βγει απο τον κανονικο τροχο και να τοποθετηθει ο αισθητηρας στην ρεζερβα?

Λογικά πρέπει να είναι σαν του 308 δηλαδή μέσα απο το ελαστικό,εξάλλου αν παρατηρήσεις κάποια μοντέλα που είχαν πάνω στην βαλβίδα πλήρωσης αέρα έχουν κάτι σαν παξιμάδι,στα δικά μας δεν φένετε τίποτα εξωτερικά.
οπότε το ξεχνάς να μπεί στην ρεζέρβα και δεν βλέπω το λόγο να το κάνεις αυτό μιας και με την ρεζέρβα κάνεις τη δουλεία σου προσωρινά.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΧΟΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! (off topic) Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Δεκ 2009, 00:47:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GeoMel έγραψε:

Γίνεται. Αλλά δε χρειάζεται, εκτός κι αν αφήσεις τη ρεζέρβα μόνιμα και θέλεις να απαλλαγείς από τον ενοχλητικό ήχο της ειδοποίησης.

υγ. Θεωρώ πως έχεις την "κανονική" ρεζέρβα αφού ρωτάς για GT Wink

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
GeoMel 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207GT

Ένταξη: 18 Οκτ 2007
Τόπος: θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Ιαν 2010, 16:44:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για αυτο ακριβως ρωτησα. Γιατι υπαρχει περιπτωση να βαλω τη ρεζερβα μονιμη και θα προτειμουσα να εχει και αισθητηρα πιεσης!. Ευχαριστω για τις απαντησεις και καλη χρονια σε ολους με υγεια!
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Ιαν 2010, 20:26:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GeoMel έγραψε:
Για αυτο ακριβως ρωτησα. Γιατι υπαρχει περιπτωση να βαλω τη ρεζερβα μονιμη και θα προτειμουσα να εχει και αισθητηρα πιεσης!. Ευχαριστω για τις απαντησεις και καλη χρονια σε ολους με υγεια!

Δε θα έχεις πρόβλημα. Το έκανα και στο δικό μου όταν τη μια μου ζάντα την έκοψα σα μπισκότο Confused

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης