Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
savelilar (sakis) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rc
Ένταξη: 02 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 18
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 22 Δεκ 2009, 20:44:21 Θέμα δημοσίευσης: περιεργος θορυβος 207 rc |
|
|
εδω κ ενα μηνα εκουγετε ενας θορυβος ( τσακ ) στο ξεκινημα γενικα ακουγετε οταν δινεις γκαζι κ οταν το αφηνεις ενω τσουλαει με 1η 2ρα . . το αμαξι το ειδαν στην peugeot αλλα τιποτα .εχει κανενας κατι παρομοιο ?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alexis22 (Aλεξανδρος) Δραστήριο μέλος

207 RC
Ένταξη: 17 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 251 Τόπος: Σερρες
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 22 Δεκ 2009, 21:03:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αν καταλαβα καλα τον ιδιο ενοχλητικο θορυβο κανει και το δικο μου..και εχω την εντυπωση οτι ειναι η βαση κατω απο τν μπαταρια...αν και μ εχουν πει σ αντιπροσωπεια οτι ειναι απο το σπιραλ επειδη αλλαξα την εξατμιση...αλλα ο θορυβος ακουγοταν και πριν...αλλα τελευταια ακουγεται υπερβολικα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikos68 (Νίκος) Μέλος

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 182 Τόπος: Ρέθυμνο
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Δεκ 2009, 02:10:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Απ'ότι ξέρω και το'χω δει είναι μάλλον κάποια βάση μηχανής...οι βάσεις μας είναι για το διάολο πεσκέσι.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
xalkiadakhs 207gt (xristoforos) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 645
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Δεκ 2009, 02:14:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Alexis22 έγραψε: | αν καταλαβα καλα τον ιδιο ενοχλητικο θορυβο κανει και το δικο μου..και εχω την εντυπωση οτι ειναι η βαση κατω απο τν μπαταρια.. |
ελα ρε..δεν το ειχα σκεφτει αυτο πραγματικα!!για να κανουμε ενα τσεκ εκει μπας και βρουμε και κατι αλλο να κανει βολτες 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 rc
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Δεκ 2009, 22:37:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Alexis22 έγραψε: | αν καταλαβα καλα τον ιδιο ενοχλητικο θορυβο κανει και το δικο μου..και εχω την εντυπωση οτι ειναι η βαση κατω απο τν μπαταρια...αν και μ εχουν πει σ αντιπροσωπεια οτι ειναι απο το σπιραλ επειδη αλλαξα την εξατμιση...αλλα ο θορυβος ακουγοταν και πριν...αλλα τελευταια ακουγεται υπερβολικα  | δεν ειναι η ωαση απο την μπαταρια το κοιταξαμε με το μαστορα ... τι να ειναι αραγε ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alexis22 (Aλεξανδρος) Δραστήριο μέλος

207 RC
Ένταξη: 17 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 251 Τόπος: Σερρες
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Δεκ 2009, 23:45:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το σπιραλ της εξατμισης το ελεγξε?καποιος φιλος απο εδω νομιζω το εχει αναφερει |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 rc
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Δεκ 2009, 09:41:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Alexis22 έγραψε: | το σπιραλ της εξατμισης το ελεγξε?καποιος φιλος απο εδω νομιζω το εχει αναφερει | ο μαστορας κοιταξε τα παντα απο κατω δεν βρηκε τιποτα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Δεκ 2009, 11:26:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που περιγράφεις πριν κάνα εξάμηνο, μεταλλικό ήχο στο γκάζωμα και άφημα του γκαζιού. Ο μηχανικός δεν μπορούσε να εντοπίσει το πρόβλημα, τσέκαρε κ τη βάση κ τη βρήκε οκ. Εν τέλει, τον έπεισα να την αλλάξουμε καθώς είχα διαβάσει σε παλαιότερο topic για παρόμοιο πρόβλημα που οφειλοταν στη βάση. Τελικά με την αλλαγή όλα οκ.
Υπάρχει μεν η πιθανότητα να έφταιγε κάτι άλλο πλην της βάσης, το οποίο με την αποσυναρμολόγηση για να τοποθετηθεί η βάση να επιδιρθώθηκε τυχαία πχ. κάτι το οποίο να έιχε λασκάρει, μιας και η παλια βάση φαινόταν μια χαρά. Σημασία έχει όμως ότι το πρόβλημα λύθηκε.
Πρότεινε την αλλαγή, το εξάρτημα έχει μικρό κόστος κ δεν θα φέρουν πολλές αντιρρήσεις.
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 rc
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Δεκ 2009, 20:43:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
makis106 έγραψε: | Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που περιγράφεις πριν κάνα εξάμηνο, μεταλλικό ήχο στο γκάζωμα και άφημα του γκαζιού. Ο μηχανικός δεν μπορούσε να εντοπίσει το πρόβλημα, τσέκαρε κ τη βάση κ τη βρήκε οκ. Εν τέλει, τον έπεισα να την αλλάξουμε καθώς είχα διαβάσει σε παλαιότερο topic για παρόμοιο πρόβλημα που οφειλοταν στη βάση. Τελικά με την αλλαγή όλα οκ.
Υπάρχει μεν η πιθανότητα να έφταιγε κάτι άλλο πλην της βάσης, το οποίο με την αποσυναρμολόγηση για να τοποθετηθεί η βάση να επιδιρθώθηκε τυχαία πχ. κάτι το οποίο να έιχε λασκάρει, μιας και η παλια βάση φαινόταν μια χαρά. Σημασία έχει όμως ότι το πρόβλημα λύθηκε.
Πρότεινε την αλλαγή, το εξάρτημα έχει μικρό κόστος κ δεν θα φέρουν πολλές αντιρρήσεις. | ναι αλλα ποια βαση να αλαξουμε ? τιν πιανει η εγγυηση ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Δεκ 2009, 20:47:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τη βάση του σασμάν. Φυσικά και την πιάνει.
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 rc
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Δεκ 2009, 20:55:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
makis106 έγραψε: | Τη βάση του σασμάν. Φυσικά και την πιάνει. | θα του πω νατην αλαξει κ αν συνεχισει ο θορυβος τοτε τιν πληρωνω κ παμε αλλου, |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 rc
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιαν 2010, 09:17:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ειναι σιγουρα βαση σασμαν γιατι λεω να παω απο κει σημερα να δουμε τι θα πουνε στι πεζο . δεν παιζει να ειναι κατι αλλο ?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 rc
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιαν 2010, 15:06:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
savelilar έγραψε: | ειναι σιγουρα βαση σασμαν γιατι λεω να παω απο κει σημερα να δουμε τι θα πουνε στι πεζο . δεν παιζει να ειναι κατι αλλο ?? | εχουμε κατι παρομοιο απο καποιον αλλο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
recife_rallye (lefos) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north
Ένταξη: 03 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 2420
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιαν 2010, 18:52:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βασικα εχει βγει οδηγια να αλλαχτουν οι κατω βασεις του σασμαν που κανουν αυτον τον θορυβο,αλλα δεν μας εχει καλεσει κανεις..
Εχει προμηθευσει η πεζο τις αντιπροσωπειες με πιο ενισχυμενες βασεις για την αλλαγη τους!το προβλημα λυνεται...
Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|