PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - εγκατασταση ενισχυτη ,woofer και καλωδιωσεων

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Δεκ 2009, 10:37:49    Θέμα δημοσίευσης: 206 - εγκατασταση ενισχυτη ,woofer και καλωδιωσεων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα φιλτατοι συμφορουμιτες....

Η ερωτηση μου αυτη την φορα ειναι απλη! ποιος γνωριζει επι του θεματος 2-3 πραγματα και εαν διατηθεται να μου λυσει 2 αποριες ας μου στειλει ενα πμ!
γνωριζω τα βασικα απλα 2-3 αποριες εχω...

ευχαριστω προκαταβολικα

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Δεκ 2009, 20:08:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διάβασε http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=2509 και http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=2450 . Απορίες ρώτα ελεύθερα!!!!

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Δεκ 2009, 10:26:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα διαβασα αυτα πριν κανω το ποστ απλα οι αποριες μου ειναι οι εξης...
1ον) το καλωδιο του ρευματος απο που και πως θα το περασω?

2ον) τα καλωδια των ηχειων πως θα τα καταληξω απο το πορτ μπαγκαζ στις πορτες ?

3ον) τα rca πως θα τα πιασω πισω απο το ταμπλο ? πως θα βαλω χερι εκει περα...

διαβασα διαφορα αλλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος γιαυτο ρωταω...

αα και μια ψιλοερωτησουλα..για να βγαλω τα λαστιχα τις πορτας εχει βαβουρα?

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Δεκ 2009, 10:58:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie έγραψε:
τα διαβασα αυτα πριν κανω το ποστ απλα οι αποριες μου ειναι οι εξης...
1ον) το καλωδιο του ρευματος απο που και πως θα το περασω?

2ον) τα καλωδια των ηχειων πως θα τα καταληξω απο το πορτ μπαγκαζ στις πορτες ?

3ον) τα rca πως θα τα πιασω πισω απο το ταμπλο ? πως θα βαλω χερι εκει περα...

διαβασα διαφορα αλλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος γιαυτο ρωταω...

αα και μια ψιλοερωτησουλα..για να βγαλω τα λαστιχα τις πορτας εχει βαβουρα?

Πραγματικά χωρίς να θέλω να σε θίξω, από τις ερωτήσεις που κάνεις καλύτερα μην προσπαθήσεις να το επιχειρήσεις μόνος σου.

Συνοπτικά όμως:
1.Το καλώδιο του ρεύματος θα το περάσεις απο την αριστερή πλευρά γιατί απο εκεί ειναι η μπαταρία, απο την καμπίνα προς τον χώρο της μηχανής θα βρεις κάτι λαστιχένιες ροδέλες, είναι για να περνούν διάφορα καλώδια και σωληνάκια. Σε κάποια ροδέλα που δεν χρησιμοποείται, την βγάζεις, την τρύπας σε διατομή ελάχιστα μικρότερη απο του καλωδίου, έτσι ώστε κατά την εφαρμογή να εφάπτεται καλά για να μην περνάει νερό στην καμπίνα(υπερβολή). Μην βάλεις το καλώδιο χωρίς τη ροδέλα εξωτερικά διότι μπορεί η λαμαρίνα να κόψει το καλώδιο.

2. Τα καλώδια σήματος και των ηχείων τα περνάς μαζί απο την δεξιά μεριά.
Αφαιρείς τα τσιμουχάκια και ίσως κανα πλαστικό που θα χρειαστεί και φτάνεις στο ταμπλώ. Εκεί θα δεις στην δεξία πλάγια μεριά έχει ενα αποσπώμενο πλαστικό, το βγάζεις κι έχεις πρόσβαση πίσω απο το r/cd.

3. Αν και δε ρώτησες, σημασία πολύ δώσε στη γείωση του ενισχυτή. Η επιφάνεια που θα εφάπτεται θα πρέπει πρώτα να έχει ξυστεί ωστε να φύγει το χρώμα για λόγους καλής αγωγιμότητας.

ΥΓ. Θυμάμαι οτι πριν καιρό είχα κάπου δημοσιεύεσει σχετικές φωτογραφίες, ψάξε σε ποστ μου 2006-2007.

ΥΓ2. Αν δεν νιώθεις σίγουρος για κάτι μην το επιχειρήσεις, εδώ πρόκειται για την ασφαλεία σου Wink
Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Δεκ 2009, 13:05:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον ευχαριστω καταρχας για την απαντηση!!

να πω περιληπτικα τιο εχω υποψην μου να κανω και εαν δεν σου κανει κοπο με διορθωνεις φιλε μου...

1ον)για το ρευμα: αποσυνδεω την μπαταρια,βρισκω μια τρυπα ελευθερη,βγαζω το λαστιχακι,το τρυπαω ,περναω το καλωδιο του ρευματος απο μεσα,το πιανω πισω απο την ασφαλειοθηκη καμπινας ,αφαιρω λαστιχα και πλαστικα με σκοπο να το περασω κατω απο την μοκετα και το φτανω μεχρι το πορτ μπαγκαζ...

2ον)Για την σηματοδοσια και τα ηχεια απο την αντιθετη πλευρα κανω το ιδιο με τα λαστιχα και την μοκετα και οταν φτασω διπλα στο καθισμα του συνοδηγου τι κανω απο εκει και περα? ποια θα ειναι δηλαδη η διαδρομη που θα πρεπει να ακολουθησω για να φτασω πισω απο την πηγη(και να εχω και προσβαση να δουλεψω εκει...)?

βρηκα το ποστ που ειχες κανει πριν απο 2 χρονια αλλα δεν βρηκα φωτογραφειες :S

τα υπολοιπα τα γνωριζω..

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Δεκ 2009, 22:21:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie έγραψε:
Λοιπον ευχαριστω καταρχας για την απαντηση!!

να πω περιληπτικα τιο εχω υποψην μου να κανω και εαν δεν σου κανει κοπο με διορθωνεις φιλε μου...

1ον)για το ρευμα: αποσυνδεω την μπαταρια,βρισκω μια τρυπα ελευθερη,βγαζω το λαστιχακι,το τρυπαω ,περναω το καλωδιο του ρευματος απο μεσα,το πιανω πισω απο την ασφαλειοθηκη καμπινας ,αφαιρω λαστιχα και πλαστικα με σκοπο να το περασω κατω απο την μοκετα και το φτανω μεχρι το πορτ μπαγκαζ...

2ον)Για την σηματοδοσια και τα ηχεια απο την αντιθετη πλευρα κανω το ιδιο με τα λαστιχα και την μοκετα και οταν φτασω διπλα στο καθισμα του συνοδηγου τι κανω απο εκει και περα? ποια θα ειναι δηλαδη η διαδρομη που θα πρεπει να ακολουθησω για να φτασω πισω απο την πηγη(και να εχω και προσβαση να δουλεψω εκει...)?

βρηκα το ποστ που ειχες κανει πριν απο 2 χρονια αλλα δεν βρηκα φωτογραφειες :S

τα υπολοιπα τα γνωριζω..

1. revma

Στην πρώτη δείχνω με το δάχτυλο το τελικό άκρο του ρεύματος, βάλτο εκει, οχι στην μπαταρία. Φυσικα πριν, ασφαλειοθήκη. Αυτο δε που βλέπεις είναι το κουτι με τις γενικές ασφάλειες. Και μετά όπως είπες.

2. σημα/ηχεία

Αν ανοιξεις την πόρτα του συνοδηγού στο μαρκαρισμένο σημείο έχει ενα αποσπώμενο πλαστικό, οταν η πορτα ειναι κλειστή δεν φαίνεται, οταν την ανοιξεις φαινεται. Το βγάζεις και σιγα σιγά με τα μακρια σου χέρια Razz Razz στέλνεις τα καλώδια προς τη μερια του r-cd. Τα αλλα οπως είπες.

ΥΓ. μια φορά το χω κάνει σ' ενα 206 1.4 16V 2006 dynamic, δεν ξέρω τι διαφορές μπόρει να χει με το δικό σου. Αν το ψάξεις, θα βρεις την δίοδο. Τ αρσενικά την έχουν αυτή την ικανοτήτα, εννοώ πάντα με την ιδιότητα του πολυμήχανου κι οχι του καζανόβα Razz
Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Δεκ 2009, 09:16:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα παιδες,λοιπον τις φωτο για καποιο λογο δεν μου τις δειχνει...:S
το καλωδιο του ρευματος το περασα χτες μες την νυχτα Very happy το εφερα απο τον θολο και το εβαλα μεσα απο μια διοδο με λαστιχακι κοντα στην πορτα...
Δυστηχως η μονη "ελευθερη" τρυπα στο εμπρος μερος ηταν πιασμενη απο ενα χοντροκομμενο καλωδιο που εχουν περασει τον συναγερμο Evil

το ρευμα λοιπον το εφτασα στο πορτ μπακαζ (δεν το εχω συνδεσει στην μπαταρια ακομα) τωρα εαν σου ειναι ευκολο να ξαναανεβασεις τις φωτογραφιες θα σου ημουν ευγνωμον! τα rca δεν νομιζω να με δυσκολεψουν...αυτα που θα με δυσκολεψουν ειναι τα καλωδια ηχου τα οποια σκοπευω να φτασω μεχρι μπροστα και να τα αφησω σε καποιον ειδικο...

Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Δεκ 2009, 11:18:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω για την βοηθεια..ολα τα καλωδια εγκαταστηθηκαν επιτυχως και χωρις να εχω θορυβους απο παρεμβολες..αλλα απο διαφορετικες οδους αποτι εσυ γιατι 1ον η ταπα που το εχεις περασει το καλωδιο ρευματος σε εμενα ειναι γεματη με καλωδια και 2ον τα καλωδια σηματος τα περασα κατω απο την μοκετα μεχρι το ταμπλο και μετα με εναν οδηγο μεχρι πισω απο την πηγη! προσωρινα αν και εχω παει καλωδια μεχρι τις πορτες εχω αφησει τα ηχεια στην πηγη αλλα το wooffer πισω δινει ρεστα Twisted evil

Λιγο ρυθμισμα μενει ακομα στις εντασεις και ειμαι κομπλε....!

Οποιος θελει βοηθεια τωρα που πειραματιστικα στο δικο μου εδω ειμαι...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης