PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με Xenon σε 206 !

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Δεκ 2009, 18:26:29    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με Xenon σε 206 ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα μου κάηκε η λάμπα του οδηγού της πορείας. Έχω xenon και τα έχω βάλει εδώ και 1,5 χρόνο περίπου. Πήγα να αλλάξω λάμπα ως γνωστόν και μου είπαν ότι δεν αλλάζεται η λάμπα αλλά ο μισός μηχανισμός. Δηλαδή ο αντάπτορας ο οποίος περιλαμβάνει και μέσα την λάμπα. Μου είπαν 70 ευρώ όσο κάνει δηλαδή ο μισός μηχανισμός. Ποια είναι η άποψή σας και όποιος είχε ίδιο πρόβλημα με μενα, ας μου απαντήσει για να μου δώσει μία λύση. Γίνεται να αλλάξουμε λάμπα ή πρέπει όλον ή τον μισό μηχανισμό?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Δεκ 2009, 18:30:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν το πρόβλημά σου είναι η λάμπα και οχι το μπάλαστ . . . άλλαξε λάμπα !
Παλιότερα μου είχε τύχει και εμένα στο 206 και έκανα κάτι αντίστοιχο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Δεκ 2009, 18:40:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το μπάλαστ που αναφέρεις είναι ο "καβούκι" της λάμπας που φτάνει μέχρι τον μετασχηματιστή?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Δεκ 2009, 18:43:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γνωρίζεις στο περίπου ποσο κοστιζει η λάμπα ή αν χρειάζεται, το μπάλαστ?
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Δεκ 2009, 19:45:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξεκουμπώνεις το ένα το μπάλαστ από την λάμπα που δεν καίει ,κ το συνδέεις στο άλλο φανάρι αν η λάμπα ανάψει τότε το μπάλαστ είναι οκ κ μάλλον την άκουσε η λάμπα!
παίρνεις μια λάμπα από το ebay με κάνα 15€ κ είσαι οκ!
[/i]

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Δεκ 2009, 20:44:08    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα με Xenon σε 206 ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikolas206gti έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα μου κάηκε η λάμπα του οδηγού της πορείας. Έχω xenon και τα έχω βάλει εδώ και 1,5 χρόνο περίπου. Πήγα να αλλάξω λάμπα ως γνωστόν και μου είπαν ότι δεν αλλάζεται η λάμπα αλλά ο μισός μηχανισμός. Δηλαδή ο αντάπτορας ο οποίος περιλαμβάνει και μέσα την λάμπα. Μου είπαν 70 ευρώ όσο κάνει δηλαδή ο μισός μηχανισμός. Ποια είναι η άποψή σας και όποιος είχε ίδιο πρόβλημα με μενα, ας μου απαντήσει για να μου δώσει μία λύση. Γίνεται να αλλάξουμε λάμπα ή πρέπει όλον ή τον μισό μηχανισμό?

Πιος ανταπτωρας και πιος μηχανισμος....?Αφου h7 λαμπα δεν φοραει το 206?Σε μαμα φαναρι....αντε να εχει και h1 σε φαβναρια angel....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Δεκ 2009, 00:34:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Γιάννη επειδή δεν γνωρίζω και πολλά...Το σύστημα αποτελείται από δύο μετασχηματιστές, οκ? Από κάθε μετασχηματιστή φεύγουν δύο καλώδια και καταλήγουν σε έναν σωλήνα όπου περιλαμβάνει την λάμπα, οκ? Αυτό το δεύτερο πρέπει να αλλάξω μου είπαν και ότι η λάμπα μόνη της δεν πάει.
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Δεκ 2009, 08:53:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν ξέρεις τι και πως, κάνε τράμπα τις λάμπες. Αν δε σου ανάψει πάλι αυτή που είναι στην πλευρά του οδηγού, τότε ναι πρέπει να αλλάξεις το "μισό μηχανισμό" (ballast, το τετράγωνο μαραφέτι). Αν δε σου ανάψει τώρα αυτή του συνοδηγού, είναι η λάμπα που έχει το πρόβλημα και αλλάζεις αυτή μόνο. Very happy

Αυτή είναι η λάμπα σου.

Αυτό είναι το ballast.

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Δεκ 2009, 17:37:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την πολύτιμη βοήθειά σας. Τελικά η λάμπα ήταν και όχι το μπάλαστ και κόστισε 40 ευρώ. Να είστε καλά.
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Δεκ 2009, 18:48:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κανονικό κλέψιμο!

those who can Do
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Δεκ 2009, 21:24:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι κλέψιμο? Άλλαξα τον μηχανισμό στην πρώτη φωτό που ανέβασα ο φίλος παραπάνω. Πόσο φθηνότερα μπορούσα να τον βρω?
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Δεκ 2009, 22:15:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikolas206gti έγραψε:
Γιατι κλέψιμο? Άλλαξα τον μηχανισμό στην πρώτη φωτό που ανέβασα ο φίλος παραπάνω. Πόσο φθηνότερα μπορούσα να τον βρω?

Λυσα πια...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΗΣ!!!!
Και νε σε εσκισε ελαφρως....γιατι πλεον καινουρια ολοκληρα τα κιτ Η7 κανουν γυρω στα 70-80 ευρω....οποτε γι αμια λαμπα το πολυ ενα 20αρικο επρπε να δωσεις...!Και δν εχει μαρκες και ποιοτητες ολα κινεζικα ειναι μονο τα Κelvin να ειναι ιδια και ολα ειναι μια χαρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Δεκ 2009, 00:06:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ποιότητες υπάρχουν αλλά μια καλή λάμπα δεν έχει 40€ ,20€ κ πολύ είναι!
http://cgi.ebay.co.uk/Xenon-HID-bulb-lamp-H7-Metal-based-4300-6000-8000-1000K_W0QQitemZ370257811578QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item563515d87a
ορίστε ένα ζευγάρι ποιοτικές λάμπες 36€ όχι η μια αλλά το ζευγάρι!

μέσα στην σελίδα δείχνει κ τις διαφορές μιας καλής ποιοτικής λάμπας με μια φτηνιάρικη!

απλά εδώ στο ελλάντα έχουν μάθει να μας κλέβουν κανονικότατα με την δικαιολογία ότι πουλάνε ποιότητα κ καλά .
εγώ στην άλφα έχω βάλει κιτάκι κινέζικο 35€ κ εδώ 1,5 χρόνο δουλεύει κανονικότατα!

those who can Do
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Δεκ 2009, 00:30:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι οντως
40 πηρα 2 λαμπες απο δω ελλαδα
απλα θελει ψαξιμο....
οπως τα κιτ τον 80-100 ευρω μπορεις να τα αγορασεις 150-200 ετσι κ την λαμπα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Δεκ 2009, 11:14:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τουλάχιστον το παιδί γλίτωσε τα 30€ επιπλέον που θα έδινε.. Smile

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Δεκ 2009, 14:07:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κάτι είναι κ αυτό τουλάχιστον!

εγώ πάντως στο RC έχω ένα ζευγάρι ανταλλακτικές λάμπες για ώρα ανάγκης γιατί όπως κ να το κάνουμε στο κάτω κάτω λάμπες είναι κ αυτές κ μπορεί να σου καούν στα ξαφνικά ενώ είσαι διακοπές,εκτός πόλης κλπ

those who can Do
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Δεκ 2009, 01:17:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis27 έγραψε:
ποιότητες υπάρχουν αλλά μια καλή λάμπα δεν έχει 40€ ,20€ κ πολύ είναι!
http://cgi.ebay.co.uk/Xenon-HID-bulb-lamp-H7-Metal-based-4300-6000-8000-1000K_W0QQitemZ370257811578QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item563515d87a
ορίστε ένα ζευγάρι ποιοτικές λάμπες 36€ όχι η μια αλλά το ζευγάρι!

μέσα στην σελίδα δείχνει κ τις διαφορές μιας καλής ποιοτικής λάμπας με μια φτηνιάρικη!

απλά εδώ στο ελλάντα έχουν μάθει να μας κλέβουν κανονικότατα με την δικαιολογία ότι πουλάνε ποιότητα κ καλά .
εγώ στην άλφα έχω βάλει κιτάκι κινέζικο 35€ κ εδώ 1,5 χρόνο δουλεύει κανονικότατα!

Όταν ψαχτείτε με λάμπες και ποιότητες
τότε θα καταλάβετε πόσο μεγάλες διαφορές υπάρχουν
από κατασκευή σε κατασκευή.
Και αντίστοιχα, πόσο λάθος είναι η έκφραση :
"όλα κινέζικα είναι".

Οι συγκεκριμένες λάμπες που δείχνει ο Γιάννης
έχουν τόση λεπτομέρεια κατασκευής
που οι περισσότερες μπροστά τους ωχριούν.

Από τα καλώδια που είναι σιλικονούχα και εξαιρετικά μαλαkά και ανθεκτικά,
τη βάση που είναι κεραμεική και όχι πλαστική,
την απόσταση των ηλεκτροδίων που δημιουργούν τον σπινθήρα,
μέχρι και τις καμπύλες του υαλοσωλήνα που περιβάλλει τη φούσκα του αερίου
ώστε να μειώνονται οι ανεπιθύμητες αντανακλάσεις του φωτός.

Α, και κάτι τελευταίο.
Στην κορυφή του σωλήνα αυτής της λάμπας
υπάρχει χαραγμένο το λογότυπο του κατασκευαστή.

Ή κατασκευάζουμε, ή βήχουμε!

By the way, αυτές τις λάμπες φοράμε dimkeras και denlafkas τον τελευταίο καιρό.
Αποδεδειγμένα είναι ό,τι πιο αξιόλογο και ποιοτικό μπορέσαμε να βρούμε.
Εναλλακτικά πηγαίναμε σε Philips αν θέλαμε καλά χαρακτηριστικά
και τις πληρώναμε 3φορές περισσότερο Rolling eyes

Μια ευγενική προσφορά του dimkeras-team Wink

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης