PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - TURBO σε rallye 106

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Angelo_10 (aggelos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 28 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Δεκ 2009, 00:08:20    Θέμα δημοσίευσης: 106 - TURBO σε rallye 106 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα..σκεφτομαι να τουρμπισω το 106 μου και θα ηθελα καποιος που εχει κανει μια τετοια μετατροπη να μου πει ποσο θα στοιχησει και τι θα χρειαστει...Ευχαριστω!

...Drink to get Drunk...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Δεκ 2009, 00:14:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.youtube.com/results?search_query=106+amaliada&search_type=&aq=0&oq=106+ama

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Angelo_10 (aggelos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 28 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Δεκ 2009, 01:04:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολυ ωραιο ρε φιλε αλλα δεν μου δινεις καμια πληροφορια

...Drink to get Drunk...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Δεκ 2009, 01:13:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο ιδιοκτητης του συγκεκριμενου 106 ειναι γραμμενος στο club σαν 106amaliada.
Στειλε του ενα pm και πιστευω οτι θα σε βοηθησει. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Δεκ 2009, 01:36:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:

Το αυτό! Laughing

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
black7monster (Dimitris)
Μέλος
Μέλος

106 rallye 8v

Ένταξη: 22 Απρ 2009
Τόπος: N.Φ.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Δεκ 2009, 21:15:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
Pughell έγραψε:

Το αυτό! Laughing

Καταρχας βαλε ενα στοχο,με ποσα ps εισαι ευχαριστημενος και μετα δες το ποσο θα κοστισει.Οσο ανεβαινει το κοστος ανεβαινει και η ιπποδυναμη.Μπορεις να τουρμπισεις και με 6000 ε.Αν πας για πολλα(500+) το 12χιλιαρο το φτανεις και το περνας..........για πλακα!!!!
Αυτο που σου ειπαν τα παιδια ειναι σωστο,στειλε pm στον Κωστα -Αμαλιαδα,εχει πολλα χρονια"προυπηρεσιας''στο τουρμπισμα!!!!Αν θες 106 σαν το δικο του θες απλα δανειο.............

106 rallye 8V.Σπερνει........πανικο!!!
http://i534.photobucket.com/albums/ee341/jimmys7/106_Turbo_97-1.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Δεκ 2009, 21:24:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

black7monster έγραψε:
... θες απλα δανειο.............

Laughing Laughing Laughing
Βελτιωτικο δανειο!!!
Rotfl Rotfl Rotfl
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 106 1.6 (16V) BlueRallye

Ένταξη: 21 Σεπ 2008
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Δεκ 2009, 20:48:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και χαμηλα στα 200 αλογα με τουρμπο θεριζει τα παντα και θα μπορεις να το κουμανταρεις η υπερβολες θελουν και υπερβολικα λεφτα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
106_xr (ΣΠΥΡΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye turbo

Ένταξη: 10 Απρ 2009
Τόπος: ΚΕΡΚΥΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Δεκ 2009, 17:45:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για ενα λαιτ τουρμπισματακι δν θες πολλα πραγματα,μια πολλ εξαγωγης,τουρμπινα(καλητερα μια 25αρα η μια 25/28),ιντερκουλερ,μια φλαντζα 4,2 χιλ για να ριξεις συμπιεση,ενα εξτρα μπεκ με εγκεφαλακι ανταπτορα στον κορμο για το λαδι της τουρμπινας και κατι αλλα ψιλολογια θα σου παει κομπλε 3000ε.τοσο μου κοστισε εμενα και στο 0,8 εβγαλα 198,4 αλογα με 25/28 υβριδικη τουρμπινα.

Επιστροφή στην κορυφή
alekoukos106 (Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 26 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Δεκ 2009, 17:53:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποσο χρονων εισαι???

www.apr.gr

Bacci,γαϊδουρια,εκκεντροφόροι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Δεκ 2009, 17:54:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ποσα Km εχεις κάνει μετα την μετατροπή?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Δεκ 2009, 20:11:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καμια 30-40.000χλμ!!!μπορει και παραπανω...δεν ξερω ακριβως γιατι ειχε χαλασει το γραναζακι του σασμαν καποια περιοδο!

www.apr.gr

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Δεκ 2009, 20:22:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν λεω για το δικό σου ρε....!!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

στο παλικάρι με το τουρμπακι πάει η ερωτηση Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Δεκ 2009, 20:29:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μαλ***α μου τοτε.... Razz ....

www.apr.gr

Επιστροφή στην κορυφή
106_xr (ΣΠΥΡΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye turbo

Ένταξη: 10 Απρ 2009
Τόπος: ΚΕΡΚΥΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Δεκ 2009, 04:06:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

25 ειμαι και η βελτιωση του εγινε σε γνωστο βελτιωτη των Αθηνων αλλα ειμαι επαρχια.η βελτιωση με λαιτ εγινε τον αυγουστο οπου και εβγαλα 170 κατι αλογα στο 0,8 δουλευε μια χαρα αλλα ηθελε κι λιγο κρατι στο γκαζι.τωρα εχω φωρεσει σφυριλατα wossner και μπιελες pauter και δουλευω 1,2 την 25/28 με 200 αλογα.αργοτερα υπολογιζω να βαλω και ρευματα msd,εγκεφαλο EFI euro1,28αρα ρουλεμανατη (2560) και μπεκ 440.

Επιστροφή στην κορυφή
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Δεκ 2009, 11:44:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπολογιστε ομως και κανα χιλιαευρω+++ σε τετραπιστονα φρενα,αναλογες ζαντες για να χωρεσουν, κτλ... Rolling eyes

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Δεκ 2009, 20:32:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

106_xr έγραψε:
25 ειμαι και η βελτιωση του εγινε σε γνωστο βελτιωτη των Αθηνων αλλα ειμαι επαρχια.η βελτιωση με λαιτ εγινε τον αυγουστο οπου και εβγαλα 170 κατι αλογα στο 0,8 δουλευε μια χαρα αλλα ηθελε κι λιγο κρατι στο γκαζι.τωρα εχω φωρεσει σφυριλατα wossner και μπιελες pauter και δουλευω 1,2 την 25/28 με 200 αλογα.αργοτερα υπολογιζω να βαλω και ρευματα msd,εγκεφαλο EFI euro1,28αρα ρουλεμανατη (2560) και μπεκ 440.

δεν μου απάντησες πόσα km εχει κάνει
οπως και να χει αφου ειναι από τον Αυγουστο θα χεις κάνει max 15000km
καλά να μαστε
του χρόνου τετοιο καιρό θα ηθελα να μας ξαναγραψεις τις εντυπώσεις από την τουρμπομετατροπή σου Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης