PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

πρωινο ξεκινημα σε 307

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2009, 00:06:24    Θέμα δημοσίευσης: πρωινο ξεκινημα σε 307 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπέρα θα ήθελα την εξής βοήθεια. Εδώ και αρκετό καιρό έχω το εξής πρόβλημα μόλις πάω να ξεκινήσω το πρωί το αυτοκίνητο μου κάνουν οι στροφές ένα τρεμόπαιγμα σα να πάει να σβήσει η μηχανή .
Εάν επιτόπου σβήσω τον κινητήρα και βάλω ξανά εμπρός δεν κάνει τίποτα.
Αυτό το πρόβλημα μου το κάνει πολύ έντονα στα πρωινά ξεκινήματα και όταν αφήσω αρκετές ώρες το αυτοκίνητο μετά το πρωινό ξεκίνημα να το ξεκινήσω δηλαδή το απόγευμα κάνει πάλι το ίδιο.
Δηλαδή γενικά το κάνει κρύο,

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2009, 00:36:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tρεμοπαιζμα?δλδ τρικυλινδρια?
Αν κανει τετοια πας για πολλαπλασιαστη....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2009, 02:24:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ή αυτό ή κολλάει καμια βαλβίδα. Τι λάδια βάζεις;
Επίσης μπορείς να ελέγξεις τον αισθητήρα θερμοκρασίας αν βλέπει σωστά.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2009, 16:37:36    Θέμα δημοσίευσης: πρωινο ξεκινημα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενα ερωτημα ρε παιδια γιατι το κανει μονο στο πρωινο ξεκινημα ΄΄ή οταν αφησω αρκτες να το ξεκνησω αυτο μου κανει εντυπωση.
Οταν λεω τρμοπαιγμα εννοω την που βαζω εμπρος οι στροφες πανε γυρω στις 700 σα να παει να σβησει και μετα επανερχεται.
Ξεχασα να αναφερω οτι το πηγα σστο συνεργειο το συνδεσανε με τον υπολογιστη και δεν ειχε κανενα προβλημα.
Τα λαδια που βαζω ειναι τα 5W 40 της castrol τα οποια τα αλλαζω καθε 7.000χλμ δεν νομιζω οτι ειναι θεμα λαδιων.
Μου φαινεται κατι ηλεκρικο αλλα δεν θα το ενδειχνε ο εγκεφαλος?

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2009, 16:39:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι.αν οι ασθητερες δεν αντιληφθουν κατι λαθος δεν προκειτε να χτυπησει σφαλμα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2009, 16:40:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

miza?
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2009, 16:57:16    Θέμα δημοσίευσης: πρωινο ξεκινημα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
miza?

και εμενα πηγε το μυαλο μου εκει γιατι δυο φορες κατα ξεκινημα ακουστεκε ενας τσιριχτος θορυβος το προβλημα το εχω τουλαχιστον 2 χρονια.
Αλλα γιατι δεν μου κανει στα ενδιαμεσα ξεκινηματα

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2009, 16:58:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ela miza ειναι τα ιδια εκανε και μενα

ενδιαμεσα ειναι ζεστο το αμαξι για αυτο
μονο κρυο το εκανε.
το δικ μου δε επειδη ειναι σε γκαραζ μονο οταν το αφηνα εξω

και το εκανε επι πολλους μηνες. μεχρι που βαρεθηκα να περιμενω να μεινω και την αλλαξα προληπτικα.
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2009, 17:00:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ela miza ειναι τα ιδια εκανε και μενα

ενδιαμεσα ειναι ζεστο το αμαξι για αυτο
μονο κρυο το εκανε.
το δικ μου δε επειδη ειναι σε γκαραζ μονο οταν το αφηνα εξω

και το εκανε επι πολλους μηνες. μεχρι που βαρεθηκα να περιμενω να μεινω και την αλλαξα προληπτικα.

κοστος? να κρατησω τα μαλλια μου

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
bobatos307 (stavros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 XS

Ένταξη: 13 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Δεκ 2009, 22:35:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καθαρισμα πεταλουδα γκαζιου και ολα οκ υπαρχει σχετικο στο φοουμ φτιαξω μονοσ σου
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: αθηνα.χαλανδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Δεκ 2009, 14:02:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον επειδη μπηκε τετοιο θεμα θα αναφερω και εγω κατι σκεφτομαι και γω να κοιταξω τη μιζα μου διοτι οταν το αμαξι ειναι κρυο...το πρωι ασ πουμε ενω βαζω μπροστα και περνει κανονικα μου τσιριζει η μιζα ....η μιζα δεν φταιει?....κανει ενα ''κσσσσσσσσσσσσσσσσ''αλλα περνει κανονικα...επεισης αν δεν το αφησω στο ρελαντι λιγο το πρωι κ το ζορισω κατευθειαν τρεμει ολο το αμαξι.....αλλα αυτο το θεωρω φυσιολογικο...ετσι δεν ειναι? Οσο για το προβλημα σου....ακου τι προβλημα ειχα εγω.......μου επεφταν οι στροφες οριζμενες φορες ποιο παλια μεχρι που εσβηνε κιολας ανεξαρτητα με κρυο η ζεστη κ μου το εκανε συχνα.....πηγα στη πεζοοο...και ηταν μπαταρια....την οποια αλλαξα κ αντι για μποσ που ειχε εβαλα της πεζο και απο τοτε βαζω μπροστα και οι στροφες μου πανε ως και τις 1.500 και μετα πεφτει στα κανονικα επιπεδα....

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Δεκ 2009, 19:26:27    Θέμα δημοσίευσης: πρωινο ξεκινημα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα

πηγα σε δυο συνεργεια και τους ανεφερα το προβλημα δεν μπορουσανε να μου δωσουνε μια σιγουρη απαντηση μαλιστα στο συνεργειο το συνδεσανε με το διαγνωστικο και δεν εδειξε τιποτα. Η μπαταρια καινουργια το αυτοκινητο εχει κάνει λιγα χιλιομετρα παρα τα χρονια για παραδειγμα οταν το προτοξεκινησε το συμπτωμα ειχα 30.000χλμ οποτε για καθαρισμα πεταλουδας δεν μου φαινετε και τοσο αναγκαιο. Αυτο που παρατηρησα και ειδα μια βελτιωση ειναι οταν ξεκιναω το αυτοκινητο παταω συμπλεκτη τωρα τι να σας πω ειναι ειναι αυτο ειναι τυχαιο γεγονος? δεν ξερω. Εδω δεν εχω σιγουρη απαντηση απο συνεργεια.
Ακουσα και το αλλο οτι δεν κανει να πατας συμπλεκτη γιατι την ωρα του ξεκινηματος επιβαρινεις το δισκοπλακτο γιατι το εχεις πατημενο και δεχεται την πιεση του ξεκινηματος αντε βγαλε ακρη

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Δεκ 2009, 19:29:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωπα ακυρο τωρα το διαβσα καλυτερα

μιζα ειναι μονο εκκινηση

δοκιμασε αυτο που λεει αργυρης ξανα

και κανε και κατι αλλο αν και ακουγεται λιγο παραλογο...
βγαλε το βαρελλακι
Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: αθηνα.χαλανδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Δεκ 2009, 20:08:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε αν αποφασησεις κ το πας στην πεζο...κατα προτημηση λιον.......πες στους να στο δουνε κ να σου αναιβασουν τις στροφες που εχεις στο ρελαντι....και ισως εχει δικιο ο volvos για το βαρελακι.....οσο για το καθαριζαμα της πεταλουδας γκαζιου δεν χανεις και τιποτα να την καθαρησεις

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης