PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Τοποθετηση μοτερ 207RC σε 207 1.6-110HP

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
zolotas206 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 07 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Δεκ 2009, 12:50:53    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Τοποθετηση μοτερ 207RC σε 207 1.6-110HP Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδια.Θελω να σας ρωτησω αν γινεται να αλλαξω το μοτερ του 207 μου(110αλογα)με αυτο του RC.Aν γινεται τι πρεπει να αλλαξω στο αυτοκινητο(σασμαν,φρενα κτλ);
Ευχαριστω!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
greenpug106 (Κωνσταντίνος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 Gti, PT51, etuned

Ένταξη: 24 Δεκ 2004
Τόπος: Κύπρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Δεκ 2009, 13:04:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομικά μπορεί να καταχωρηθεί η αλλαγή?

Αν προχωρήσεις να έχεις υπόψη ότι σε τέτοιες μετατροπές σπάνια μπορείς να πετύχεις το αρχικό ποσό που υπολόγισες ότι θα κοστίσει η αλλαγή. Συνήθως το πραγματικό ποσό είναι αρκετά μεγαλύτερο.

Ο ποιο ασφαλές τρόπος είναι να αγοράσεις μισό αυτοκίνητο, να κάνεις τη μετατροπή και μετά ότι μείνει το πουλάς.

Φίλος έκανε αλλαγή μηχανής σε 206 από 1.9 πετρέλαιο (75 ίππων) σε 1.6 110 ίππων βενζίνη. Του κόστισε πάνω πό 3000 ευρώ και μετά δεν μπορούσε να το γράψει. Τώρα με μια αλλαγή στην νομοθεσία και με μερικά επιπλέον έξοδα κατόρθωσε να το γράψει αφού πέρασαν και 2-3 χρόνια, χρόνος κατά τον οποίο το αυτοκίνητο καθόταν στο γκαράζ. Καταλαμβαίνεις ότι έχασε ακι αρκετά από την αξία του.

Επίσης να έχεις υπόψη ότι ένα 207 RC μετατροπής δεν θα έχει την ίδια αξία με 1 μαμά.

Η δική μου εισήγηση είναι να δώσεις το δικό σου και να πάρεις ένα 207 RC μεταχειρισμένο. Στην Αγγλία αυτά είναι χώμα, αλλά είναι δεξιοτίμονα. Αν θες ψάξε σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Γκαράζ
Peugeot 106 GTi 150+ ίππους etuned
Audi A4 TFSi SLine Special Edition 250+ ίππους etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Δεκ 2009, 13:04:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και να γίνεται αυτό, Γιώργο, θα είναι τόσο πολυέξοδο και πολύπλοκο, ως διαδικασία, που - όπως φαντάζομαι θα σου απαντήσουν και άλλοι, εδώ, περισσότερο γνώστες - καλύτερα να το πουλήσεις και να πάρεις ένα RC, κατευθείαν... Wink

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Δεκ 2009, 13:15:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αμα εχεις ολοκληρο τροπετο απο το rc ναι....αλλιως με τον 110 κινητηρα τα ηλεκτρικα δεν θα ταιριαξουν ποτε....αν ειχες τον 120 νομιζω οτι γινοταν...αλλα με τον 110 οχι....μπορεις να βαλεις του 206 rc Wink Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Δεκ 2009, 13:31:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί να μην ταιριάξουν τα ηλεκτρονικά;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Δεκ 2009, 17:56:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα καλα περαστε μια βολτα να ρωτησετε τι θελει αλλαγη κ ποσο παει κ το ξανασυζηταμε αν ακομα το θελετε
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Δεκ 2009, 18:09:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:

Για σκεψου γιατι...
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Δεκ 2009, 18:19:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπν φιλε,για να κανεις την μετατροπη,πρεπει να παρεις ενα RC τρακαρισμενο,να το ξηλωσεις ολο,κ να τα περασεις στο δικο σου.αυτο σημαινει οτι πρεπει να λυθουνε ολα μεσα απο το αμαξι σου,ωστε να περαστει η πλεξουδα του ρσ,κ μετα να βαλεις κ ολα τα ηλεκτρονικα του πανω(μοναδα εσπ,abs,εγκεφαλο,καντραν,εγκεφαλακια αεροσακων κτλ κτλ)οταν τα τοποθετησεις ολα αυτα στο αμαξι σου,τοτε το πιο ευκολο θα ειναι να βαλεις κ το μοτερ πανω Wink πανε οι εποχες που ειχες ενα 106 1.100,εκανες μια μετατροπη στην πλεξουδα,κουμπωνες τον 16ν εγκεφαλο πανω κ μετα κουμπωνες το μοτερ κ τελος.ολα τα καινουρια,για να κανεις μια τετοια μετατροπη,πρεπει να βαλεις κ τη πλεξουδα Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Δεκ 2009, 18:45:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
drdino έγραψε:

Για σκεψου γιατι...

Σκέφτομαι και δεν βρίσκω λόγο. 207 έχει με CAN, από 207 είναι το μοτέρ, τι πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά υπάρχει;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Δεκ 2009, 19:24:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στα δικα μας το μοτερ αυτο μπαινει?

ΟΧΙ
(Βασικα μπαινει αλλα θες και ενα αγραφο παραληλα με τον μαμα κοψε ραψε σε πλεξουδες και γενικα μαε αμφιβολο αποτελεσμα...)

tu κινητηρας ο ενας epdτ ο αλλος....
Το can ειναι τροπος επικοινωνιας των συστηματων.....με την ιδια λογικη γιατι να μην βαλει ενα μοτερ απο leon cupra....και αυτο me can ειναι...
Δεν εχει καμια σχεση τα ηλεκτρικα του tu κινητηρα με του ep...και ειναι οπως τα ειπε ο bagos με μια διαφορα οτι η καλωδιωση της καμπινας ειναι ιδια απλα πρεπει να αλαχτει η Bsi το καντραν και η οθονη πολλαπλων με αυτη του rc γιαυτο και λεμε αν γινει να υπαρχει ατοφιο και ολοκληρο τροποετο Rc γιατι δεν ειναι οπως παλια τα πραγματα...
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Δεκ 2009, 19:28:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άλλο το ένα και άλλο το άλλο, μην τα μπλέκεις. Smile Καταρχήν δεν μίλησε κανείς για μοτέρ από cupra (αν και δεν θα ταν άσχημη ιδέα ένα 2λιτράκι Τ με valvelift Laughing )

Το δικό σου το "δεν θα ταιριάξουν τα ηλεκτρονικά" το εξέλαβα ως ότι θα πρέπει να αλλάξει όλες τις πλεξούδες κλπ.

Φυσικά και πρέπει να αλλάξει εγκέφαλο, όπως πρέπει και γω πχ αν βάλω τον EW.

Στο δικό μας δεν μπαίνει εύκολα, κυρίως λόγω του CAN/VAN. Αλλιώς στα phase 2 δεν βρίσκω λόγο να είναι τόσο παλούκι λουκ η φάση. Οκ, λίγο κέντημα ίσως να χρειαστεί.

Επιστροφή στην κορυφή
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Δεκ 2009, 19:30:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω με τη σειρα μου φιλε θα σου προτεινα το εξης...δεν σου κανει το 110αρι
ωραια?θελεις ντε και καλα rc ετσι?η μετατροπες πλεον δεν συμφερουν φιλε...μα καθολου ομως!!!στη θεση σου θα το εδινα κα θα επαιρνα ενα rallye207 150αρι μα μια χαρα χαρουλα φτηνα υπαρχουνε και τα δινουνε κιολας...οταν ψαχτεις να δεις ποσο πανε οι μετατροπες μιας και χρειαζεσαι οντως ολοκληρο αυτοκινητο τρακαρισμενο τοτε θα καταλαβεις μονος οτι δεν σε συμφερει με τιποτα!!! Wink Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Δεκ 2009, 20:23:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MAKΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΠΟ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ !!!

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Δεκ 2009, 00:32:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από τη στιγμή που θα βρεις ένα τροπετο για τη μετατροπή που ζητάς δεν έχει να φοβηθείς τίποτα
Επειδή λυπών αυτό θα πρέπει να το παραγγέλλεις σε κάποιο παλιατζή μπορεί να του πεις ότι το θες ατόφιο και με την πλεξούδα ολόκληρη .να είσαι σίγουρος ότι αυτό μπορεί να γίνει χωρίς κανένα πρόβλημα
Και η πλεξούδα να είναι κομμένη εκεί που την κόβουν μπορούμε εύκολα και με ασφάλεια να την ενώσουμε

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Δεκ 2009, 00:55:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τροπετο να δω που θα βρει... Confused

Εγω ενα ειχα μαθει οτι βρεθηκε και τελικα δεν ηρθε ποτε Σαλονικη.
Γενικα παντως απο οτι μαθαινω απο ανθρωπους του χωρου,τροπετο THP λιγο απιθανο να βρεθει,εκτος και αν προλαβει και παρει κομπλε τρακαρισμενο αμαξι απο ιδιωτη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Δεκ 2009, 01:02:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:

Γενικα παντως απο οτι μαθαινω απο ανθρωπους του χωρου,τροπετο THP λιγο απιθανο να βρεθει,εκτος και αν προλαβει και παρει κομπλε τρακαρισμενο αμαξι απο ιδιωτη.

και να βρει ποσο θα κανει ρε παιδια?μετα ποσα θα θελει για να τα βαλει πανω στο αλλο?κ μετα τι θα εχει ενα ιμιτασιον rc κ θα χει ξεπερασει την τιμη ενος μεταχειρισμενου rc....εχοντας βαλει ενα μεταχειρισμενο rc σε ενα 207 110αρη?
Επιστροφή στην κορυφή
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Δεκ 2009, 11:12:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
και να βρει ποσο θα κανει ρε παιδια?μετα ποσα θα θελει για να τα βαλει πανω στο αλλο?κ μετα τι θα εχει ενα ιμιτασιον rc κ θα χει ξεπερασει την τιμη ενος μεταχειρισμενου rc....εχοντας βαλει ενα μεταχειρισμενο rc σε ενα 207 110αρη?

+ 1600

Να προσθέσω (ως παθών): Splat

Υπολόγισε τις ζημιές που θα σου βγάλει.

Τα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν για να τελειώσει η δουλειά.

---

Φιλαράκι, κάνε το.

Και δίνουμε ραντεβού εδώ σε χμμμ... 2 χρόνια.

Θα έχεις πληρώσει ένα RC KAINOYΡΙΟ.

Στο υπογράφω.

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Δεκ 2009, 16:25:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
Pughell έγραψε:

+1
κ πάλι το στήσιμο του RC δεν θα το έχει ούτε το σαλόνι του ούτε τα φρένα του κλπ κλπ κλπ.
στην τελική θα έχει ένα αμάξι που δεν θα πουλιέται με τίποτα!
κ μην πει κανείς ότι θα βρει ένα τρακαρισμένο που έχει πάνω κ φρένα κ άξονες κ αμορτισέρ κ σαλόνι κλπ κ αν βρει(που δεν) η τιμή αυτού του τρακαρισμένου θα είναι ίδια με του δικού 207!

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Paylos_207T (Paylos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 T 1.6 (16V) Rallye (2008)&am

Ένταξη: 01 Δεκ 2009
Τόπος: ΕΔΕΣΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Φεβ 2010, 14:50:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλες η μετατροπες αλλα καλυτερα πουλα το και παρε ενα rc
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης